Spannendverhaaltje.nl

Buurvrouw

-
21-08-2010
Ik geniet erg veel en vaak van mijn mooie tuin. Heerlijk vind ik het om er naakt te zonnen en de warmte over mijn lichaam te laten gaan. Mijn schutting is hoog en normaal gesproken zou je me nooit kunnen zien liggen. Maar sinds een paar dagen heb ik zonnenenergie en de panelen op het dak spiegelen nog al. Natuurlijk wilde je niet echt gluren, daar ben je niet het typ voor. Maar het uitzicht was mooi vanuit jouw slaapkamer en dan is de verleiding wel erg groot om heel even je ogen er overheen te laten gaan. Ik had het warm, de zon was heet die dag en pareltjes van zweetdruppeltjes lagen op mijn huid te schitteren. Het was niet het weer alleen waardoor ik het zo heet had. Jij leunt iets meer uit het raam om te kunnen zien waarom ik het zo warm had terwijl er toch een aardig briesje in de tuin met de bladeren speelde. Ik lag languit in de grote stoel en liet mijn ene hand ritmisch over mijn klitje gaan terwijl ik met mijn andere hand 2 vingers diep in mijn grotje had gestoken die ik op hetzelfde tempo in en uit mijn kutje liet gaan. Geen wonder dat ik het zo warm had dus. Niet alleen zweet druppels glinsterde meer in de zon. Ik deed mijn benen verder uiteen en daar kon jij duidelijk zien dat mijn kutje nat was van het heerlijke vocht. Af en toe haalde ik mijn vingers uit mijn kutje en likte deze sensueel af.
Ik likte gretig aan mijn vingers alsof het een ijsje was dat mij zou verkoelen van de zomerse hitte. Oh hoe ik verlangde dat er iemand bij me zou zijn op dit moment en een lekkere grote lul diep in mijn hete kut zou steken. Maar helaas het leven van een alleenstaande vrouw is vaak behelpen met het geen dat ze voor handen heeft. Ik haalde van onder mijn ligstoel een grote dildo tevoorschijn. Ik likte deze eerst heerlijk en stak hem vervolgens in mijn mond. Groot maar lekker. Hij trilde in mijn mondje en ik sloot mijn ogen van genot. Vervolgens opende ik weer mijn ogen en liet hem langzaam over mijn borsten glijden. Trillend op mijn borsten deden mijn borsten trillen en mijn tepels hard worden. Door de trilling op mijn tepels zag je hoe ik kreunde. Helaas was je te ver af om mijn gekreun van genot te horen. Langzaam liet ik de grote dikke dildo verder over mijn lichaam dalen. Hij stopte bij mijn navel waar ik hem kleine cirkeltjes liet maken. Dan over mijn buikje naar beneden langs mijn kaalgeschoren kutje over de binnenkant van mijn benen. Onderwijl bleef ik met mijn lange nagels over mijn klitje gaan. Mijn dikke dildo vond opnieuw zijn weg naar boven tussen mijn weelderige borsten. Eerst over mijn linker borst tot ik een klein gilletje maakte van de pijn in mijn tepel die zo gespannen stond. Daarna was het de beurt om mijn rechter borst te verwennen om vervolgens mijn mond weer te vinden. Juist op het moment dat ik mijn lekkere geile dildo tussen mijn benen stopte merkte ik je op. In de reflectie van de zonnenpanelen zag ik je staan. Ik schrok en wilde overeind komen om mezelf te gaan bedekken. Maar de vibrator deed zijn werk en zat diep in mijn kutje geklemd. Ik viel terug achterover in de stoel en bleef onderwijl in het zonnenpaneel staren naar jou. De gedachten schoot door mijn hoofd; Oh ik zou willen dat ik zijn paal diep in me had in plaats van dit ding van plastic. Maar tevens was ik bang over wat hij wel niet van mij moest denken nu hij me hier zo in alle glorie had zien liggen.
Ik kon niet goed onderscheiden wie daar stond, maar het was duidelijke een jonge man. Die gedachte verwarmde mij opnieuw en ik spreidde mijn benen weer wat wijder en liet mijn dildo in en uit mijn kutje glijden. Ik wilde dat je keek, ik geilde op het feit dat ik bespied werd door een onbekende. Ik bleef je aanstaren in afwachting wat jouw reactie zou zijn nu je had gezien dat ik je had zien kijken naar mijn geilheid. Mijn teleurstelling is groot als ik merk dat je van het raam wegloopt en uit het zicht verdwijnt. Ik sluit opnieuw mijn ogen en laat de dildo zacht weer in en uit mijn kutje gaan. Maar de geilheid wordt minder op deze manier. Dan hoor ik de deur slaan en ik weet dat het jouw voordeur moet zijn. Ik haal de dildo van tussen mijn benen en ren naar de voordeur. De deurbel gaat en ik realiseer me net op tijd dat ik naakt sta en dat de andere buren me ook kunnen zien. Ik twijfel niet, ik weet dat het mijn buurman is die heeft staan kijken. Snel trek ik een regenjas aan die op de kapstok hangt en open de deur. Je wilt wat zeggen als je binnen komt, maar ik leg meteen mijn natte vinger op je mond en trek je de hal in. Dan zie ik hoe je naar me lacht. Je bruingroene ogen glimmen. Dan zie ik wat jij ziet, de regenjas is van doorschijnend plastic en ik had dus net zo goed naakt de deur open kunnen doen.
Ik laat de jas op de grond vallen en trek je aan je hand mee naar de tuin. Het bevalt me wat ik zie. Een heerlijke man met bruin haar, strakke jeans en een wit T-shirt. Zijn billen strak in de jeans doen mij watertanden. In de tuin aangekomen laat ik me weer in de stoel vallen en kijk je diep in je lieve ogen terwijl ik fluisterend zeg: “Nu mag je spreken als je wilt, maar meer mag ook mooie buurman.” Je knielt naast me neer bij de stoel en je handen komen naar mijn lichaam. Zacht streel je mijn taile, dan mijn borsten en je blijft me aankijken. Ik zie de honger in jouw ogen, dezelfde honger die ik heb. De honger van ik wil je proeven en eten. Je buigt langzaam over me heen en neemt mijn linker tepel in je mond terwijl je met je handen mijn rechtertepel verwend door er zacht in te knijpen. Af en toe voel ik zacht je tanden over mijn tepel gaan en ik ben weer helemaal in de stemming. Ik laat linker hand over je kont gaan en knijp zacht in je billen terwijl ik met mijn rechterhand je broek open maak. Ik laat je broek op je knieeen zakken terwijl ik stevig je billen vastpak en je ballen masseer. Ik begin zacht te kreunen. “mmmmmmm dit voelt heerlijk buurman.” Nu voel jij ook waarom het zo warm in mijn tuin is. Ik kom langzaam overeind en trek je T-shirt over je hoofd uit. Mijn handen gaan over je heerlijke borstkas. Mijn vingers knijpen zacht in jouw tepels waarna ik ze weer zacht streel. Ik bevochtig mijn lippen en laat dan mijn tong over je borst heen gaan. Mijn handen vinden je slip die ik met een ruk naar beneden trek. “Veel te warm voor die mooie grote staaf van je om opgesloten te zitten” fluister ik je toe. Mijn handen verkennen je staaf en verschrikt kijk ik op naar wat mijn handen reeds hebben ontdekt.
Groter dan mijn grote dildo die ik hier naast me heb liggen. Ik kijk je met grote ogen aan in je mooie bruingroene ogen. Bevochtig mijn lippen opnieuw en neem een duik naar je kruis. Met mijn tong tast ik je eikel af. “oh maar dit is lekker” zeg ik jou terwijl ik hem steeds verder mijn keeltje in steek. Mijn mond kan bijna die lekkere grote paal niet van je omvatten. Dan haal ik je paal uit mijn mond en laat zacht mijn lange nagels er overheen gaan. Je ballen lik ik onderwijl terwijl mijn hand zacht aan je paal begint te trekken. “MMMMMMMmmm je smaakt heerlijk schat, je ballen, je paal, JIJ buurmannetje van me. Dan ga ik opnieuw met mijn tongetje over je eikel. Ik haal hem opnieuw uit mijn mond om hem nogmaals te bewonderen. Terug in mijn mond waarna ik heerlijk begin te likken en te zuigen. Mijn wangen staan bol, dan vallen deze weer in al lurkend aan je lekkere grote lul. MMMMMMMmmmmmmmmm ohhhh mmmmmmmmmm wat lekkeeeeeeeer!! kreun ik. Dan laat ik hem opnieuw uit mijn mond komen en geef je een klein zetje waardoor je weet dat je moet gaan liggen op de grond. Je trekt snel je broek uit. “Ga maar eens lekker liggen op buik mijn schat” zeg ik je. Ik wijs naar de rand van het zwembad. Je benen bungelen over het water terwijl je buik nog op de rand van het zwembad ligt. Ik loop het water in en ga met mijn gezicht voor je billen staan en lik je lekkere naatje. Eerst heel zacht, likje voor likje. Dan over de volle lengte van je naad, steeds aarzelend rond je anus.
Dan laat ik mijn handen onder je langs gaan en pak je ballen stevig vast en geef hier een klein rukje aan zodat je iets meer met je onderlichaam naar beneden gaat. Mijn wijsvinger neemt nu het spel van mijn tongetje over langs je bilnaad. Heel voorzichtig steek ik mijn vinger iets in je anus. Mijn mond verplaatst zich naar je ballen en likt deze heerlijke snoepballen alsof het toverballen zijn. Mmmmmmmm ohmmmmmm jaaa kreun ik. Ik pak jouw lul met mijn andere hand goed vast en masseer deze vakkundig. Dat voelt zo lekker aan dat ik nog harder begin te kreunen. Oooooooooh jaaaaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmm ohhhhh buurman van me……. Mmmmmmmmmmm. Ik steek je lul diep in mijn mondje terwijl ik met mijn handen je billen uiteentrek en mijn vinger diep in je anus laat gaan. Het hele topje van mijn vinger verdwijnt in je heerlijke gaatje. Wat een heerlijk uitzicht heb ik zo! Ik geniet met volle teugen. Ik zuig je lul steeds steviger in mijn mondje en omsluit hem zodat ontsnapping onmogelijk wordt voor deze heerlijke stijve staaf van genot. Ik proef reeds je voorvocht en lik dit gretig op tijdens het kreunen. Ohhhhhhhh mmmmmm jaaaaaaaa oooooooh jaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh Het speeksel druipt langs mijn kin het water in. Dan trek ik heel zachtjes aan je benen, ik wil je in het water. Ik haal je lul uit mijn mond en lik mijn lippen af terwijl jij je omdraait en mij geil aankijkt. Zodra jij het water in gaat duik ik onder en pak gulzig en hard je lul weer in mijn mond. Ik zuig hem hevig en hard., laat hem dan weer los om lucht te happen. Ik haal diep adem om wederom onder water te verdwijnen en je heerlijke paal warm te houden in het toch niet al te warme water. Maar van kou schijn jij nu geen last te hebben. Mijn handen houden je billen stevig vast terwijl mijn vinger steeds weer je anus in wil duiken. Heel zachtjes laat ik hem in en uit gaan. Mijn verlangen om je in me te voelen word steeds groter en ik weet dat ik dit niet lang meer kan volhouden en jij ook niet.
Als ik voor de zoveelste keer boven kom sla ik mijn armen om je heen en sla mijn benen om je heupen. Ik begin je te zoenen in je nek, sabbel aan je oor en laat mijn tong in je oor verdwijnen. Neem mee, zeg ik je smekend. Ik wil dat je me hard gaat neuken buurman! Vervolgens geef ik je een lange tongzoen terwijl jij met mij naar het nog ondiepere gedeelte van het zwembad loopt. Daar gaan we zitten. Onze onderlichamen half onderwater. Ik voel hoe het water klotst tegen mijn pijnlijke verlangende kut. Ik ga boven op je zitten, maar steek je lul er nog niet in. Ik laat hem eerst heerlijk over mijn klitje gaan en kreun. Oooooooooooh jaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmmmmm ik wil je diep, HEEEEEEEEL DIEEEEEEEEP!!! Dan ga ik iets om hoog met mijn kontje en pak je staaf stevig vast. Ik steek je paal diep in mij en plof terug op je schoot. Je ballen klotsen in mijn schoot. OOOOOOOOOOOOh dit is veeeeeeeeeel lekkerder dan die vibrator!!! Kreun ik. Met mijn kont maakt ik draaiende bewegingen en wip heerlijk op je paal. Eerst heel rustig, op en neer, op en neer, omklem je met mijn kutspieren voordat ik je weer laat gaan. Dan weer op en neer, ik hou je vast, laat je gaan……. En kreun steeds harder. Ik laat je paal steeds sneller in en uit mijn kutje gaan en ik bijt op mijn onderlip van genot.
Dan laat ik mijn middelvinger verdwijnen in mijn mondje. Ik laat hem voorzien van rijkelijk speeksel in en uit mijn mondje gaan op het tempo van ons heerlijke wippen. Ga dooorrrrrrrrrrr oooooooooh buurman ga doorrrrrrrrrrrrrr, neuk me! NEUK ME!! Gil ik uit. Je handen op mijn heupen bepalen nu het ritme dat in een razend tempo gaat. In en uit………. In en uit……….Mijn bewegingen worden hoe langer hoe meer ongecontroleerd. Ik tril over mijn hele lichaam als ik het uitgil van genot. Ik schreeuw het uit: JAAAAAAAAAA OOOOOOOOOOOOH JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WATTTT HEEEEEEEEEERLIJK!!!!!!!! OOOOOOOOOH GA DOOOOOOOOOOOOOR GA DOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRR. OOOOOOOOH IK GA KOMEN JAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAOHHHH JAAAAAAAAAAAAAA YESSSSSSSSSSSSSSS OOOOOOOOOH YEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS BUURMANNNNNNN!!!!!!!!!!!! OOOOOOOOOOH JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAA ooooooooooooh ooooooooooooh oooh mmmmmmmmmmmmmm oh mmmmmmmmmmmmmmmm. Oh wat een heerlijke buurman heb ik toch.
Aantal keer gelezen:
1149
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)