Spannendverhaaltje.nl

Buurvrouw komt al spuitend klaar op mijn salontafe

-
21-08-2010
Sporten is gezond. Ik hou er dan ook van om na het werk veel te sporten. Vanzelfsprekend ga ik regelmatig naar de sportclub, maar het is ook leuk om af en toe thuis te kunnen sporten. Veel is hiervoor niet nodig. Ik ben vrijgezel en beschik in mijn appartement over een logeerkamer die nauwelijks wordt gebruikt. Deze heb ik enige tijd geleden omgebouwd tot kleine fitnessruimte met een polyvalent fitnesstoestel en een hometrainer. Aan het plafond heb ik een staaf bevestigd waaraan ik me kan optrekken om mijn armspieren te oefenen. Aan één van de muren heb ik een enorme spiegel opgehangen, aan een andere een grote flatscreen TV en in de hoek een kleine hifi-keten. Zo kan ik - terwijl ik aan mijn conditie werk - genieten van een leuke film of van gezellige muziek op de achtergrond.
Tijdens de oefeningen kijk ik dan soms naar mijn lichaam en geniet ervan om het zweet over mijn lichaam te zien druppelen. Soms train ik volledig naakt. Het vrijgezellenleven heeft dus ook zijn aangename kanten. Enkele weken geleden was ik op een avond naakt aan het trainen op mijn nieuwe fitnesstoestel toen ik plotseling op de deur hoorde kloppen. Ik sta recht, sla vlug een handdoek om mijn middel en ga de deur open maken. Daar staat Hilde, mijn buurvrouw die enkele weken voordien haar intrek heeft genomen in het appartement boven het mijne. Hilde is een mooie, aantrekkelijke vrouw van 34 jaar met een verzorgd voorkomen en een zelfverzekerde uitstraling. Ze heeft blond haar dat over haar schouders valt, een slank en afgetraind lichaam met lange benen en mooi gevormde borsten. Opvallend zijn haar prachtige diepblauwe ogen en haar sensuele lippen. Ze straalt een natuurlijke schoonheid uit.
Die bewuste avond droeg ze een loshangend t-shirt en een kort zijden rokje. We hadden elkaar weleens in de gang gesproken maar tot vanavond was het nog nooit tot een diepgaand gesprek gekomen. Wel had ze me verteld dat ze alleen woonde en recent gebroken had met haar vriend. Ze was dus vrijgezel. Toen ik de deur open maakte keek Hilde me aan met een speelse blik. Waarschijnlijk had ze niet verwacht dat ik de deur halfnaakt zou openmaken. Anderzijds vond ik deze toestand ook iets opwindends hebben. Ik had al enkele keren liggen fantaseren over deze knappe vrouw, en wanneer ze dan plotseling voor jou staat…. Ik merkte dat ik nog hevig aan het zweten was en dat ik naar zweet rook. “Sorry hoor,” stamel ik, “ik was net wat aan het trainen en had geen bezoek verwacht. Kan ik je ergens mee helpen?” Hilde laat haar blik langzaam over mijn lichaam glijden en er verschijnt een speelse glimlach rondom haar lippen. “Sport je altijd naakt?” vraagt ze me op de man af. Ik voel me onmiddellijk rood aanlopen en wanneer ik merk dat mijn pik rechtop wil gaan staan sla ik vlug mijn handen voor mijn edele delen om ze te bedekken.
Dat is Hilde niet ontgaan. Ze komt pal voor mij staan, kijkt me met een speelse lach rondom haar lippen recht in de ogen en laat vervolgens haar blik naar beneden glijden. “Je hebt een mooi gespierd lichaam,” zegt ze terwijl ze met een vinger over mijn bezwete borstkas wrijft. “En ik hou wel van die zweetgeur. Daar raak ik helemaal opgewonden van,” voegt ze er met een knipoog aan toe. Ik probeer vlug een ander onderwerp aan te snijden en vraag haar of ik haar ergens mee kan helpen. “Ja hoor,” is haar antwoord, “Ik heb vandaag moeten overwerken en ben moe. Ik zou vanavond graag naar een goede film kijken en vraag me af of jij geen leuk DVD-tje hebt liggen.” “Geen probleem,” antwoord ik haar en vraag haar om me te volgen naar de woonkamer. Daar aangekomen toon ik haar de kast met mijn verzameling DVDs en stel haar voor om er enkelen uit te kiezen. Hilde werpt een blik op mijn verzameling DVDs en haalt een film tevoorschijn. “Debbie’s Boat Trip,” werpt ze me toe, “Kijk jij graag naar pornofilms?” Ik voel me als een klein kind dat betrapt wordt en probeer me er vlug vanaf te maken met het excuus dat ik vrijgezel ben, en dat ik hier niemand mee stoor.
Maar Hilde werpt me onmiddellijk toe dat ik me tegenover niemand moet verontschuldigen. “Je bent toch volwassen hé,” zegt ze en daarop laat ze de film (bewust?) op de grond vallen. Ze verontschuldigt zich en laat zich door haar knieën zakken om hem op te rapen. Door deze beweging kruipt haar rokje omhoog en ik merk dat ze een donkerrode slip draagt. Terwijl ik ernaar kijk heft ze haar hoofd op en kijkt me aan. Ze heeft ongetwijfeld gemerkt dat ik naar haar slipje zat te staren want ze kijkt me recht in de ogen en kijkt me glimlachend aan. “Ik zou graag een blik werpen op jouw sportinfrastructuur. Mag ik ?” vraagt ze me terwijl ze zich opricht. Ik kijk haar even aan en vraag haar dan om me te volgen naar de logeerkamer. “Mooi,” zegt ze even later terwijl ze een blik werpt op de toestellen , “Net als in mijn sportclub, maar dan veel intiemer.” Ze neemt plaats op het fitnesstoestel, haakt haar benen vast en maakt de bekende ‘benen open en toe’-bewegingen. Hierdoor kruipt haar rok omhoog en kan ik een onbelemmerde blik werpen op haar slip. Ik knijp even mijn ogen samen en kijk haar dan recht in de ogen.
Mijn lul is ondertussen keihard geworden en opnieuw sla ik mijn handen om mijn kruis om hem te bedekken. “Je bent een stoute jongen,” werpt ze me toe, “Mijn mama heeft altijd gezegd dat het onbeleefd is om naar iemands onderbroek te kijken.” Ik antwoord haar dat als ze daar een probleem mee heeft, ze haar slip maar moet uittrekken. Hilde lacht me toe. “Misschien moet ik dat maar doen,” zegt ze, “maar waarom toon je me niet hoe deze toestellen werken?” vraagt ze me. Ik zet een stap naar voor en blijf voor haar staan. Net wanneer ik de gewichten van het toestel wil herverdelen en me hiervoor over haar uitstrek, voel ik hoe haar hand de handdoek die rond mijn middel is gewikkeld vastgrijpt en deze met één vlotte beweging van mijn lichaam rukt. Mijn lul springt onmiddellijk rechtop en slaat haar bijna in het gezicht. “Wat doe je?” vraag ik haar. “Dat lijkt me duidelijk. Ik ga je pijpen. Ik wil je sperma proeven,” zegt ze alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Daarop legt ze haar hand op mijn pik en laat deze traag heen en weer om mijn pik glijden. “Vind je dit leuk?” vraagt ze me terwijl ze langzaam mijn voorhuid helemaal terugtrekt en mijn eikel haar in volle glorie aanstaart.
Ik antwoord haar dat ik het heerlijk vind, en daarop schuift ze mijn voorhuid in een vloeiende beweging weer helemaal over mijn eikel. En dan opnieuw. En opnieuw. Ze drijft het ritme langzaam op en beweegt haar hand steeds sneller om mijn pik heen. Wat een heerlijk gevoel. Ik hap naar adem en word overweldigd door een gevoel van puur genot. Ik kijk even naar de spiegel aan de muur en zie hoe deze mooie vrouw – die ik nauwelijks ken – me aan het masturberen is. “Doe verder. En sneller,” zeg ik haar dan. Hilde doet wat ik haar vraag en drijft het ritme op. Enkele tellen later leg ik mijn beide handen op haar schouders en duw haar hoofd in de richting van mijn pik. “Als je mijn sperma wil proeven ga je me pijpen,” zeg ik haar terwijl ik mijn lul tot net vóór haar mond breng. Hilde opent haar mond en begint te likken aan mijn eikel. Ik voel hoe haar tong rondjes maakt rond mijn eikel. Daarna is mijn schacht aan de beurt. Dan kijkt ze me recht in de ogen, opent haar mond en neemt mijn pik langzaam in haar mond. “Ohhh ja. Lekker,” zeg ik luid. Mijn hele lul verdwijnt in haar mond en ik voel hoe hij tegen haar vochtige mondholte stoot.
Om te vermijden dat ik mijn evenwicht verlies hou ik me ondertussen stevig vast aan het fitnesstoestel. Hilde drijft het ritme op en begint hem gretig af te zuigen terwijl ze ondertussen mijn ballen masseert met haar hand. Ze pijpt zo goed dat ik na enkele minuten al op het punt stond om klaar te komen. “Ik ga klaarkomen,” zeg ik haar maar Hilde gaat onverstoord verder. Terwijl ze het ritme verder opdrijft voel ik plotseling hoe haar vinger zich een weg baant in mijn aars, en ik krijg het gevoel dat ik ga ontploffen. “Jaaaaaaa. Ik koooom,” roep ik luid en even later spuit ik schokkend mijn sperma in dikke klodders in haar mond. Huilde slikt alles gretig door en laat geen druppel verloren gaan. Ze blijft ondertussen aan mijn lul zuigen. Dan staat ze recht en geeft me een lange en intense tongzoen. Ik proef nog steeds de smaak van mijn sperma in haar mond. “Nu is het mijn beurt,” zeg ik haar en ik vraag haar om op een tafeltje te gaan staan met haar benen gespreid. Hilde gehoorzaamt. Ik ga voor haar staan en kijk haar recht in de ogen. Ik leg voorzichtig mijn handen op elkeen van haar dijen en laat deze dan voorzichtig onder haar rok naar boven glijden. Ik voel de randen van haar slip en trek haar rok omhoog.
Ik heb nu een prachtig zicht op haar donkerrode slip. Ik breng mijn gezicht tot op nauwelijks enkele centimeters van haar slip en merk dat deze zeiknat is geworden. Ik druk mijn neus ertegen aan en ruik haar muffe geur. Voorzichtig druk ik met mijn lippen een kus op de zijden stof en probeer dan met mijn tong door de stof heen te dringen. Hilde slaat haar hoofd achterover en slaat een diepe zucht. Ze slaat beide handen in de lucht en houdt zich vast aan de staaf die ik aan het plafond heb vastgemaakt. “Heeft iemand je ooit de klederen van het lijf gescheurd alvorens je te pletter te neuken?” vraag ik haar dan. Ze kijkt me aan met een vragende blik. “Wat bedoel je?” vraagt ze me. “Ik veronderstel dat dit niet je nieuwste of duurste outfit is,” zeg ik haar terwijl ik haar vraag om me te volgen naar de woonkamer. Daar vraag ik haar om op haar rug op de tafel te gaan liggen met haar armen en benen gespreid. Hilde doet wat ik haar gevraagd heb en gaat languit op de tafel zakken. Ik haal enkele stevige stukken touw uit de kast en bind haar vast aan de vier tafelpoten, met haar armen en voeten zo ver mogelijk gespreid.
Hilde laat zich volledig gaan en biedt niet de minste weerstand. Ik haal mijn camera tevoorschijn en ga vóór haar staan. “Ik ga ons filmen,” zeg ik haar terwijl ik de camera op een statief plaats en deze inschakel, ”dan kunnen we later nog eens nagenieten van ons spel.” Hilde werpt me een korte lach toe. Ik ga aan het hoofd van de tafel staan (langs de kant van haar hoofd), buk me voorover en geef haar een intense tongzoen. Ik leg mijn handen op haar borsten en masseer ze voorzichtig. Hilde sluit haar ogen en maakt kreunende geluiden. “Ik denk dat je mooie ronde borsten hebt. Dat gaan we nu even controleren,” zeg ik haar terwijl ik naar de kast loop en je schaar neem. Hilde opent haar ogen en kijkt me even aan. “Wat ben je van plan?” vraagt ze met een klein stemmetje. “Ik heb je zonet vastgebonden op de tafel en kan dus je t-shirt niet op de gewone manier uittrekken. Daarom ga ik hem voorzichtig lossnijden. Niet bewegen.”
Ik kruip boven haar op de tafel, breng de schaar aan de onderkant van haar t-shirt en snij deze voorzichtig open. Ik trek haar t-shirt open en kijk naar haar borsten. “Prachtige borsten heb je,” zeg ik haar terwijl ik er voorzichtig over wrijf. Dan ga ik op haar dijen zitten, neem de tepels van haar beide borsten tussen mijn vingers en trek er even aan. Terwijl Hilde kreunt trek ik haar t-shirt weg. Dan ga ik opnieuw naast de tafel staan, maar ditmaal aan haar voeteinde. Ik leg mijn handen op haar beide dijen en beweeg ik mijn handen voorzichtig onder haar rok omhoog naar haar midden. Opnieuw hoor ik haar zuchten en kreunen. Ik maak haar rok los en trek deze van onder haar vandaan. Hilde ligt nu bijna naakt op mijn tafel. Z e draagt nog slechts haar slip. Ik kijk aandachtig naar haar kruis en merk dat er enkele haartjes rond de randen van haar slip uitsteken. Ik trek er voorzichtig aan en Hilde slaakt een kleine gil.
Ik wil mijn hand op haar mond leggen om te beletten dat ze te luid roept maar ze opent haar mond en begint onmiddellijk aan mijn vingers te zuigen. O God. Deze meid is bloedheet. Ik laat me niet uit mijn lood slaan. “Vertel eens,” zeg ik haar, “Ik hou van vrouwen met een harige kut. Heb jij een mooi vachtje hier beneden?” Ze antwoordt niet. Ik stel de vraag opnieuw en vraag haar of ze zich regelmatig scheert. Opnieuw antwoordt ze niet. “Dan zal ik zelf op onderzoek moeten gaan,” zeg ik haar. Ik breng mijn hand naar de bovenkant van haar slip, neem deze stevig vast en geef er dan een harde ruk aan. Hilde roept het uit, niet zozeer van de pijn dan wel van het verschieten. Om haar het zwijgen op te leggen breng ik haar slip – die doorweekt is van haar geil – naar haar mond en stop hem erin. “Nu zal je wel stil moeten zijn,” zeg ik haar terwijl ik de schaar opraap. “Ik wil eerst een soevenirtje van jou,” zeg ik haar terwijl ik een plukje schaamhaar bij haar wegknip.
Ik leg het voorzichtig op een bordje en merk dat de haartjes doordrenkt zijn van haar kutsap. Ondertussen heeft Hilde haar slip uit haar mond gespuwd en ze smeekt me om haar te nemen. “Je hebt me zo opgewonden dat ik het niet meer hou. Waar wacht je op?” vraagt ze me al smekend. “Ik wil je laten spuiten,” zeg ik haar en terwijl ze me nietsbegrijpend aankijkt ram ik twee vingers in haar kut en begin haar voorzichtig te masturberen. Ondertussen gaat mijn vingers naarstig op zoek naar haar sponzig plekje, het plekje dat bij sommige vrouwen soms zorgt voor een geweldig orgasme, haar G-Spot. Ik wil proberen haar al spuitend te laten klaarkomen. Ondertussen heeft ze haar benen zo weid mogelijk gespreid en vraagt ze me al kreunend om verder te gaan. Ze slaat rood aan van de opwinding. Ik merk dat ze meer en meer opgewonden raakt en beslis dan om met het topje van mijn middelvinger over de bovenzijde van haar vagina te drukken. Wat dieper – slechts enkele centimeters verder – voel ik een ribbelig plekje en beslis om de druk wat te vergroten.
Ondertussen hoor ik Hilde luidop kreunen en roepen. “Jaaaaa. Nooooog. Doe zo verder. Wat een zaaaalig gevoel is dit.” Ik druk ondertussen mijn lippen op de hare maar ze trekt haar gezicht weg omdat ze steeds weer naar adem moet happen. “Doe verder,” roept ze luidkeels.” Ik zet mijn werk verder ma ar even later hoor ik haar vragen om te stoppen omdat ze het gevoel krijgt dat ze moet plassen. “Geen sprake van,” zeg ik haar, “We gaan door tot de finish,” en ik doe onverstoord verder. Ondertussen breng ik mijn gezicht tot net vóór haar kut. Ik zit nu eenmaal op de voorste rij en ik wil niets van het spektakel missen. Even later krimpt Hilde in elkaar en terwijl ze luidkeels roept dat ze het niet meer kan houden spuit zij mijn hele gezicht onder met een harde straal van haar geil. Hilde roept nog steeds van genot en ik moet mijn hand op haar mond leggen om haar tot zwijgen te brengen. Ze zweet over haar hele lichaam en het is duidelijk dat ze zonet een intens orgasme heeft gehad.
Ik ga bovenop haar liggen en druk mijn lippen op de hare. In die houding blijven we een tijdje liggen tot we op adem zijn gekomen. “Wil je me nu losmaken,” hoor ik haar even later vragen. Dan maak ik haar touwen los en we gaan naar de keuken om iets te drinken. “Dat gevoel heb ik nog nooit meegemaakt,” vertrouwt ze me toe. “Dat moeten we zeker nog eens doen.” Ik vraag haar om haar glas leeg te drinken want dat ik een leuke film voor haar in petto heb. Een film waarin zij de hoofdrol speelt !
Aantal keer gelezen:
812
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)