Spannendverhaaltje.nl

Buurmeisje gestraft

-
16-08-2010
Mijn naam is Tessa en ik schrijf dit verhaal in de hoop dat er veel reacties en een goede score komen op mijn verhaal. Terwijl ik dit verhaal schrijf zit ik naakt omdat ik zo geil wordt van het gedacht alleen al en ik hoop dat jullie dat ook worden. Ik ben een dominant iemand en ben 24 jaar. Heb cup 75b en ben slank en groot. Als er vrouwen of mannen zijn die via cyber gebruikt willen worden of gewoon reacties willen geven stuur dan naar sexlakat@hotmail.com . Nu het verhaal. Het gaat over mijn buurmeisje. Mijn buurmeisje is 18 en ze is mooi gebouwd. Lang zwart haar even groot als mij dus 1.78m en ook slank gebouwd. Ik vond altijd al dat ze er goed uitzag maar nooit het gedacht gehad om er iets mee te doen. Ik ben wel bi maar zij interresseerde mij niet. Mijn buurmeisje rookt en alhoewel ze dat niet mag van haar ouders doet ze dat als niemand het ziet of als ze bij vrienden is. Ik zag op een morgen haar ouders vertrekken en even later kwam Sara( dat is haar naam) buiten en stak een sigaret op. Ik wist dat haar ouders voor een weekje naar zee vertrokken want ze hadden aan mij gevraagd een oogje in het zeil te houden. Ik zag dus dat Sara een sigaret opstak en ik liep naar buiten en zei : Awel meisje je ouders zijn net weg en je profiteert er van. Sara werd rood en stond te trillen op haar benen. Ze vroeg me of ik het tegen haar ouders zou zeggen. Ik zei dat dat mijn plicht was maar ze smeekte me om het niet te doen. Ze zou voor mij doen wat ik maar wilde zolang ik het niet aan haar ouders zou zeggen want dan vloog ze het huis uit. Ik zei dat ik daar niet aan meedeed en ging naar binnen en zei tegen Sara dat ze maar binnen moest blijven en dat ze niet meer mocht roken. Ik was dus van plan om het tegen haar ouders te zeggen, maar plots schoot er mij iets binnen. Ze had me gezegd dat ze alles zou doen wel ik had een plan. Even zien of ze tot werkelijk alles in staat was. Ik ging naar buiten en belde bij haar aan. Ze kwam met tranen in haar ogen opendoen en vroeg me wat er was. Ik zei dat ik wist hoe ze het kon ongedaan maken van haar roken en dat haar ouders er niets van zouden te weten komen maar dan moest ze wel tot alles in staat zijn. Ze zei me dat ze dat was en ik zei haar dat het wel met seks te maken had, even schrok ze en zei neen daar doe ik niet aan mee, ik ben maagd en dat wil ik blijven ook zei ze me. Ik zei ok jou keus en ik vertrok.
Ik was binnen tv aan het kijken toen de telefoon ging. Ik nam op en het was Sara die zei dat ze het wou doen en vroeg me wat er van haar verwacht werd. Ik zei dat ze een week hier moest komen logeren en beval haar en indien ze het niet had moest ze het maar gaan kopen, ze had tot vanavond tijd om zich bij mij te melden. Ik beval haar dus van mee te brengen : een doorzichtig slaapkleedje, een trainingspak, een jeansbroek en enkele witte strings. Ze mocht zich aankleden met de dingen die ik had opgesomd maar voor de rest niets. Rond 17uur belde ze aan, ik deed open en zag haar staan in een jeansbroek met daarover een trainingsvest en op blote voeten. Ik beval haar van alles uit te doen zodat ik kon zien of ze niet te veel aanhad. Ze deed haar vest uit en ik zag twee heerlijke mooie borstjes met 2 zachte kleine tepeltjes. Ze deed haar broek uit en ze droeg een witte string. Die wou ze ook uitdoen maar ik zei dat ze die mocht aanlaten en me volgen. Nu liep ze in een string gekleed achter me aan. Prachtig zag ze er uit. Ik zei dat ze mocht plaatsnemen op een houten bankje dat ik speciaal voor haar had klaargezet. Aan de poten van de bank hingen riemen. Ik maakte haar voeten hiermee vast zodat ze niet meer wegkon. Haar benen zat nu gespreid en ik kon zien door haar string door dat ze niet geschoren was. Ik pakte mijn houten rietje en inspecteerde haar, ik ging achter haar staan en trok aan haar haar. Ze gilde het uit. Ik zei : je bent niet geschoren vuile teef. Wel ik zal het doen. Ik trok haar string van achter haar omhoog zodat het door haar poesje sneed. Ik trok zo hard dat de string het begaf en Sara begon te schreeuwen. Ik zei haar dat als ze nog 1 keer zo schreeuwde ze voor de rest van de week zou afzien en dat haar ouders het dan wel zouden te weten komen van haar stoer gedrag. Ze knikte en zei met een klein stemmetje dat ze het niet meer zou doen. Ik pakte nu een pincet en ging voor haar zitten, bukte me en likte eens aan haar poesje. Ik denk dat ze dit zalig vond want ze begon een beetje te hijgen en er kwam sap uit haar kutje. Ik vond dit geen goed idee dat ze nu al nat stond en begon dus haartje per haartje uit te trekken met de pincet. Ze gilde het uit en telkens als ik haar hoorde gillen kneep ik eens in haar tepel die geweldig stijf stonden. Ik was jaloers op deze vrouw die zo een prachtige borsten had. Na het epileren van haar kut gaf ik haar een nieuwe string en zei dat ze deze moest aandoen. De rest van de avond heeft Sara met enkel een string aan op het bankje gezeten en begon af en toe te tasten aan haar poesje omdat ze het toch wel geil vond. Ik liet haar doen want ik wist wat er nog ging komen en nu mocht ze nog even genieten. Het was ondertussen 23uur en ik wou gaan slapen, ik zei slaapwel en ze jammerde dat ze naar het toilet moest. Ok zei ik en liet haar gaan , ik liet de deur van het toilet openstaan en keek hoe ze begon. Ze deed haar string uit en wou gaan plaatsnemen op de wc toen ik plots riep van aanhouden slet.
Aanhouden die string. Ze schrok en deed haar string braaf terug aan. Ik zei als je moet plassen moet je de gevolgen er maar van dragen en ze moest dus plassen met haar string aan zodat die nog goed nat zou zijn in de nacht als ze rechtop moest slapen. Ze begon te plassen en de string hield niet veel tegen want vanvoor waren er gaatjes in het motief en het spoot erdoor. ZE had gedaan en vroeg waar ze moest slapen. Ik zei dat dat in de woonkamer was op haar bankje. Ze nam plaats en ik maakte haar benen weer vast maar dit keer ook haar armen achter haar rug. En zette een pornofim op voor haar neus zodat ze goed geil zou worden en niets kon doen. Ik ging slapen. Het verhaal is nog lang niet gedaan dus als jullie het vervolg willen weten laat dan iets weten . Indien je ook gebruikt wil worden maar dan via cyber meld je dan met je fantasieen, een foto diegene die jij wilt, en je grenzen en natuurlijk je asl. Graag veel punten en goede reacties zodat ik mij kan vingeren op de gedachte dat jullie dit verhaal goed vonden.
Aantal keer gelezen:
1298
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)