Spannendverhaaltje.nl

broer en zus gaan samenwonen [deel 1]

-
21-08-2010
Er gingen een paar maanden overheen en Mirjam nam de stap op het dorp te verruilen voor de grote stad Utrecht. Ze zou deze sprong nooit in haar eentje hebben gewaagd. Haar 3 jaar oudere broer Hans zou met haar meegaan. Ze verheugde zich al op het feit dat ze met haar broer samen kon wonen. Sinds ze sinds haar borstverkleining weer thuis woonde was het huis te klein. Maar nu was de tijd er rijp voor.
Ze hadden een mooi appartementje gehuurd in het centrum. Mazzel hadden ze wel want doorgaans is er niets in het centrum van Utrecht beschikbaar. Het was een rustige hoekje van het centrum met veel groen. Aangezien Mirjam een week eerder vakantie kon krijgen besloot ze om alvast de oververhuisde spullen in te ruimen zodat Hans als hij overging zo in een “gespreid”bedje terecht kwam.
Het was warm, de eerste zomerse dagen hadden zich aangediend en Mirjam had net de laatste doos leeggemaakt en zat net toen Hans haar broer binnenkwam.

“Tsjeeee je hebt er werk van gemaakt Mir, mooi!” riep hij.
“Ja mooi he? Moet je de andere kamers eens bekijken…” zei ze trots als ze opstond. Maar Hans maakte een afwijzend gebaar.
“Even wachten Mir, ik moet even dit leren motorpak uittrekken anders ga ik kapot”en in de woonkamer trok hij zijn jack uit en ritste de leren broek open. Omdat alles zo plakte deed hij er wat langer over dan normaal. Stuntelig probeerde hij uit de broek te komen maar deze zat vast om zijn laarzen.
“stommeling!… als je nou eerst eens je laarzen uit trekt dan gaat het veel beter”
‘ Ach het gaat zo ook wel…..” zei hij betweterig. Mirjam bleef staan kijken, de handen in de zij, op hem wachtend. Een beetje geirriteerd maar meer om hem te jennen tikte ze met haar lange nagels op de glazen eettafel.
“Ja ja ja….”Zei hij en keek haar aan. Nu vielen zijn ogen op zijn zusje Mirjam. Ondanks de borstverkleining had ze nog geweldig grote borsten, ze droeg ze in een laag uitgesneden topje zodat haar decollete duidelijk zichtbaar was. Daaronder droeg ze een strak lycra minirokje waardoor haar supermooie figuur optimaal uitkwam. Zonder het tegen te kunnen houden voelde hij dat zijn pik er hard van werd en draaide snel haar de rug toe als hij zijn broek verder uittrok.
Daardoor zag Mirjam de gespierde billen van haar broer. Het was immers lang geleden dat ze de kont van een man van dichtbij gezien had, laat staan met een man gevreeen te hebben. De afgelopen maanden was de dildo haar beste vriendje en ze had er al twee versleten! Mirjam kon het niet helpen het ineens warm te krijgen in haar nek en voelde ook dat ze tussen haar benen vochtig aan het worden was!
Nu hij de leren broek eindelijk uit had…. Draaide hij zich om en hield dit wijzelijk voor zijn kruis.
“Eeeeh zo.. pfft dat is dat…. Schenk eens wat voor me in Mir…. “verzon hij er snel achteraan om haar wat te laten doen zodat hij zijn “aandacht”kon laten verslappen!
Mirjam liep naar de koelkast in de open keuken en boog voorover en weer moest Hans slikken. Wat een prachtig strak kontje heeft ze toch, mooi rond gespierd, dat komt natuurlijk allemaal van dat gefitness de laatste maand!
Ze schonk het in en liep naar hem toe.
“Hier pak dan?…. pak nou vast! Kom ik hang je broek wel weg anders krijg je er van zweetplekken in het leer….” En zodra ze zijn broek overnam keek ze omlaag en zag de tent in zijn slipje.
“Hans Hans Hans….. “ zei ze hoofdschuddend en glimlachend als ze zich omdraaide en giechelde.
“Ja hee dat is jouw fout… moet je maar niet zulke strakke topjes en rokjes dragen!”zei hij ter verdediging. Hij liep naar de grootste slaapkamer in de veronderstelling dat dat zijn kamer zou zijn maar tot zijn verbazing bleek dat Mirjam die ingepikt had.

“Heeeee, dat was niet de afspraak Mir, ik zou de grootste kamer krijgen niet jij, ik betaal de meeste huur, dat hadden we toch afgesproken?…”Maar Mirjam stribbelde tegen, staande in de deuropening zei ze: “ja maar ik ben de afgelopen week continu in het huis hier bezig geweest.”
“Nee nee nee, deze kamer is voor mij eruit die spullen!” hij pakte een tas en maakte aanstalten om deze naar de andere kamer toe te brengen. Ze hield hem tegen.
“Hans nee, nee, nee…. Toe?…. ik zal je iedere zaterdagmorgen ontbijt maken….”Bood ze aan als tegenprestatie.
“Nee!… mijn kamer terug!” zei hij resoluut.
“Ik zal iedere keer de afwas doen!”
“Nee, we hebben een vaatwasser, mijn kamer terug!”
“Ik zal je bedje iedere morgen opmaken…”zei ze wanhopig. Hans begon te lachen van dit aanbod.
“Nee Mirjam…. “ zijn stem werd zacht ten teken aan Mirjam dat ze op het goede pad was. Hij keek omlaag om haar nog een hint te geven en dat pikte ze gelijk op.
“Ok…. Als ik naast het opmaken van het bedje nou ook iedere ochtend ..dit voor je doe?….”en langzaam legde Mirjam haar hand op de bobbel in zijn slip en streek langzaam op en neer over zijn, in gevangenschap verkerende lul.
“Wat ga je doen?…”zei Hans een beetje zenuwachtig als hij zijn zusje Mirjam diep in de ogen aankeek.

Maar Mirjam zei niets, ze trok zijn slip omlaag om zo de pik van haar lieve broer de vrijheid te geven en meteen sloten haar lippen om de warme trillende paarse snikkel.
“Hmm hmm hmmp hmmp….” In een heerlijk tempo begon Mirjam aan zijn lul te zuigen.
“Ooooh jaaa oh jaaa hmmm lekker Mirv hmmm prima pijpen zuigen likken jaaach…” kreunde hij als hij ineens Mirjams lange tong over de onderkant van zijn ballen voelde schuren. Extra gevoelig daar dus hij schokte bij het voelen van Mirjam’s tong.
“Hihi gevoelig he schatje hmmm wacht maar ik zal je lekker laten komen hmmm ..” en lieten haar handen zijn lid los, terwijl nu alleen dus alleen haar lippen strak om zijn paal gesloten zaten. Nu had Mirjam de gelegenheid om het topje omlaag te trekken zodat het om haar middel zat en nu haar borsten zichtbaar werden. Meteen merkte ze het aan de paal in haar mond, dikker steeds dikker werd ie en begon er steeds meer voorvocht uit te komen.
”Oooh njah njah! Oooh ik wist niet dat ze zo groot en mooi waren zusje hmmmm ooh jaaa ik wil in je mond spuiten, laat me alsjeblieft in je mond spuiten en als je me iedere ochtend zo wakker maakt… arch… dan mag je deze kamer hebben aarchh ooh Mirjam ik kom!!” gilde de jongeman als hij zijn sperma begon te spuiten en Mirjam nog steeds haar lippen strak om de enorme eikel gesloten had en haar opgezwollen tepels streelde.
“Hmmm!!!” mompelde ze een beetje geschrokken van de enorme hoeveelheid maar ze slikte en slikte totdat ze hem losliet en haar broer zich tegen de muur terug liet vallen.
“Mijn God Mir dat was geweldig wow!…” en hij trok zijn slip op en liep naar zijn nieuwe kamer. De kamer naast de hare.
Mirjam veegde haar mond af, stond op en lachte in zichzelf. “Zo dat was een goede deal die ik heb gemaakt!” zei ze als ze haar borsten weer opborg in het topje en een slokje nam van haar wijntje.

Vol verwachting zei ze die nacht “welterusten” tegen Hans. Zou ze vanavond bezoek van hem krijgen? Wat kon het haar schelen dat Hans haar broer was. Ze was niet verliefd op hem of zo maar hield van hem als een zus. Nee, ze wilde hem voor de sex, gewoon voor de platte sex!! Een half uurtje verstreekl en ze hoorde dat Hans de lichten uitdeed en zijn kamertje binnen ging. Ze was opgewonden van verlangen en lag op haar rug op bed. Ze had een mooie zwarte glimmende G string aangetrokkken en een sexy BH waarbij haar tepels bijna zichtbaar waren.
Ze keek op de klok, er waren nou 10 minuten verstreken, het leek wel een half uur, ze kon het niet meer houden. Geil reikte Mirjam naar het laatje van het nachtkastje en haalde er een witte dildo uit. Aan die dildo zat een kleintje voor de anus en Mirjam zette het aan. Als een speelpop begon de eikel van de dildo te draaien en meteen bracht Mirjam hem in haar reeds natte schacht..
“Oooh hmm ooh hmmm….” Kreunde Mirjam zacht als ze de dildo in haar voelde draaien, ook haar anus kreeg de kleine dildo te verwerken zodat ze nu wijdbeens in het licht van haar nachtlampje zich zat te bevredigen.
“Oooh oh jaa oh ja oh ja….” Kreunde Mirjam nu luid en daarbij in een van haar tieten kneep. Plots hoorde ze Hans’s stem.
“Mir… zou je wat stiller kunnen zijn?…” hoorde ze hem zeggen. Boos sloeg ze terug op de muur.
“Ik dacht dat je mij nog een nachtkus zou geven Hans?…” zei Mirjam op verleidelijke toon.
“Ga slapen Mir… ik ben moe!..” dat was voor Mirjam teken genoeg dat ze vannacht niet op Hans hoefde te rekenen. Ze verhoogde te trilrempo van de dildo en Mirjam begon zich klaar te maken.
“Oooh ooh oh ja ik kom ik kom jaaaahh!!” jankte Mirjam luid als ze de dildo zo diep mogelijk in haar propte en haar sappen over de kunstpik liet vloeien.

Die morgen ging haar wekker het eerst af en Mirjam werd wakker met een geil gevoel. Heel haar lichaam tintelde nog steeds na van de afgelopen nacht en haar kutje was supernat. Ze stond op en trok haar string aan en hoge hakken en opende geruisloos de deur van Hans’s kamer.
Daar lag ie, op zijn rug zonder deken hij sliep naakt en ze zag zijn fiere slappe leuter tussen zijn benen. Soepel kroop Mirjam tussen Hans’s benen en nam zijn pikin haar hand en trok de voorhuid omlaag.
“Hmmp hmmp ik wil deze pik hmmp hmmp….” Mompelde Mirjam zacht als ze haar slapende broer aan het pijpen was. Meteen begon de pik te groeien zodat Mirjam in no time tegen een pik van dik 25 cm aanstaarde.
“Oooh Hans…” stamelde Mirjam geil “Wat een paal heb je toch hmmp hmmp….” En Hans werd wakker.
“Hmmm huh Mirjam? Oooh hmmm wat een manier om wakker worden hmmm lieve Mir hmmm jaaa lik maar zuig maar hmmm….” Hij staarde naar de heen en weer bungelende memmen van Mirjam die ondanks hun verkleining zeker nog cup F moesten zijn! Ze stopte met pijpen en trok de voorhuid zover mogelijk omlaag zodat de pik van haar broer nu de maximale afmeting had. Kreunend van deze heerlijke pijn boog Hans zijn rug. Broer en zus zeiden verder niets tegen elkaar… ook niet als Mirjam de keuze nam. Ze kroop omhoog en hurkte nu boven hem als ze de enorme paal nu op haar schacht richtte. Ze keken elkaar een en Hans stelde de vraag.
“Mir? Weet je het zeker?…. Als je het doet dan weet je dat ik in je klaar wil komen he?…. slikje de pil?..”
Mirjam hielde Hans’s snikkel slechts enkele millimeters van haar opgezwollen schaamlippen vandaan. Ze schudde haar hoofd. “Nee…”zei ze serieus “ Kan me niets schelen ik wil je nu in mij Hans..” fluisterde ze als ze afzakte en zijn snikkel nu tussen Mirjam’s hete dikke schaamlippen gleed diep in haar schacht.
“Oooh HansooOooOOooo!!!” kreunde Mirjam als ze de pik van haar broer steeds dieper en dieper in haar lichaam voelde glijden en stoten, ten teken dat hij haar ook wilde!
“Ooooh Mirjam schat hmmmmm” kreunde hij als zijn handen naar haar borsten reikte en hij ze kneedde tijdens deze passionele vrijpartij.
“Neuk me neuk me…..” kreunde Mirjam als ze zelf ook op en neer ging zodat ze iedere stoot van Hans nog dieper en steviger in haar baarmoeder kon voelen stoten!
“Mir ga eraf ik hou het niet meer ik ga spuiten! Mir eraf!…” kreunde hij luid maar Mirjam maakte geen aanstalten, ze moedigde hem juist aan.
“Kom Hans kom…. Kom in mij! Kom in me ik wil je voelen spuiten!! Oooh ja daar komt het je wordt dik zo dik kom spuit jaaaahhhh! Ik kom ook!!!!” jankte Mirjam als broer en zus tegelijk klaar kwamen en hij zijn sperma diep in haar wegspoot.
“Oooooh Mirjam…..” kreunde Hans als hij straal op straal in haar baarmoeder joeg waarbij haar schacht in de vacuum zijn sperma letterlijk uit zijn ballen zoog!
“Wat ben je heerlijk Mirjam, die vriendjes van jou hebben het maar goed als je met hun vrijt, waarom hebben we dit nooit eerder gedaan hmmm..” kreunde hij. Glimlachend kroop Mirjam van hem af en gaf hem een kus. “Zo… afspraak was afspraak hihi. Ik ga douchen….” En de mooie nimf verliet zijn kamer.
Of Mirjam de daaropvolgende nacht wederom alleen moest doorbrengen…. Dat in deel 2!!
Aantal keer gelezen:
2079
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)