Spannendverhaaltje.nl

Boerderij

-
16-08-2010
Hij liep door het bos, met zn werkschoenen nog aan op zoek naar liefde of sex, wat dan ook om tijdelijke bevrediging van zn enorme sexlust te zoeken. Na een half uurtje wandelen komt hij op een boerderij waar een leuk meisje met grote borsten en een lekkere kont voorovergebogen het water voor de paarden controleert. Direct voelt hij het bloed stromen en zijn ballen zuigen zich nog verder vol dan dat ze al waren. Haar string piept net iets boven haar strakke broek uit en geeft haar mooi gevormde billen weer, met net genoeg overlatend aan de fantasie die zijn broek almaar strakker doet zitten. Haar lange donkerblonde krullige haar valt tot over haar schouders op haar rug en op het moment dat ze zijn voetstappen hoort draait ze zich half om, waardoor hij haar borsten nog beter kan zien in haar strakke donkerblauwe truitje.
Ongelooflijk wat een heerlijke volle ronde en grote borsten. Ze lacht lief en kijkt geil naar hem en terwijl haar ogen afdalen naar beneden om de bobbel in zijn broek te bekijken, stapt hij de laatste twee passen op haar af en wacht. Ze staat rustig op en strijkt haar haar naar achteren. Haar strakke truitje, met een inkijk waar zijn ogen niet vanaf kunnen blijven trekt ze met haar linkerhand iets omhoog, om haar lekkere buikje te laten zien. Haar andere hand legt ze op zijn sterke borstkas waarna ze langzaam naar beneden gaat, tegelijkertijd met haar lippen zijn lippen aanrakend. Ze zoenen intens en de passie wordt brandend sterk waarna hij haar kleren al half wil uittrekken, maar zij hem rustig achter zich aan trekt, haar ene hand nog steeds bij zijn schouder en de andere hand. Ooohja lekker omhoog langs zijn lid wrijvend. In de hooischuur houden ze het niet meer en duiken in het hooi, de kleren van elkaars lijf scheurend totdat hij haar naakte vollle borsten ziet en met zijn handen over haar hele lichaam gaat, ondertussen haar tepels likkend en zuigend.
Ze kreunt zachtjes van genot, totdat hij met zijn mond naar haar schaamlippen gaat en met zijn tong haar kreunen luider doet worden. Ze is sterk en draait hem op zijn rug, zijn broek losritsend en zijn grote stijve lid vastpakkend met twee handen. Al rustig trekkend begint ze hem te pijpen, zoals hij nog nooit heeft meegemaakt en na vijf minuten schreeuwt hij dat hij klaarkomt en spuit over haar gezicht en borsten heen. Terwijl ze het uitwrijft, word zijn lid alweer stijf van de geile aanblik en het gevoel van haar borsten in zijn handen. Ze beweegt langzaam over hem heen en drukt zijn lid tergend langzaam in haar kutje, waarna ze steeds sneller op en neer beweegt. Hij voelt hoe ze hem berijdt als nooit tevoren en tilt haar op om haar op haar rug te leggen in het hooi en lekker te verwennen met harde, dan zachte, snelle en dan weer langzame stoten, todat ze voor de tweede keer klaarkomt, hem vastgrijpend in zijn krachtige rugspieren.
Dit is de druppel en hij voelt hoe zijn ballen samenknijpen. Hij stoot nog een paar keer met al zijn kracht in komt diep in haar klaar met een geweldige schreeuw van genot. Ze blijven in elkaar en zoenen rustig, nagenietend van de heerlijke sexpartij op de boerderij.
Aantal keer gelezen:
1270
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)