Spannendverhaaltje.nl

Blind door geilheid

-
16-08-2010
Nadat ik die tent uitgerend was stond ik nog nahijgend op straat te bedenken wat ik zou doen. Ik besloot naar het park een eindje verderop te gaan. Ik moest even bij mijn positieven komen en daarna keek ik wel verder. In het park aangekomen liet ik me op het grasveld op de grond zakken en leunde tegen een boom aan. Ik kon nog steeds niet geloven dat ik mezelf voor een groep mannen had zitten klaar vingeren. Ik dacht terug aan het dansende stel en aan hoe die jongen me had opgegeild. Het was alsof zijn hypnotiserende blik me alles om me heen had doen vergeten. Het effect was er nog steeds merkte ik, want ik voelde de opwinding tussen mijn benen. Zou ik? Ach, wat kon mij het ook schelen. Ik had inmiddels om me heen gekeken en het park was totaal verlaten. Ik zette mijn benen uit elkaar en voelde een zuchtje wind langs mijn natte slipje gaan. Mijn inmiddels weer harde tepels staken duidelijk zichtbaar door de stof van mijn jurkje. Ik pakte een tepel tussen mijn vingers en kneep er zachtjes in. Nee, ik wilde de wind langs mijn tieten voelen en deed het schouderbandje van mijn jurkje naar beneden. Een tiet van D-cup formaat voelde het zachte briesje en mijn tepel werd nog harder. Ook mijn andere tiet kreeg de vrijheid.
Ik pakte een tiet vast en bracht mijn hoofd naar beneden. Met mijn tong draaide ik rondjes rond de harde tepel. Ik kreeg kippenvel van de combinatie van mijn natte tong en het briesje dat langs mijn natte tepel ging. Mijn andere hand was inmiddels over mijn buik naar beneden gegleden en had de rand van mijn natte slip bereikt. Ik haakte mijn duim eronder, tilde mijn billen op en trok mijn slipje uit. Wat een genot om de wind langs mijn kletsnatte kut te voelen gaan. Ik spreidde mijn benen verder, zodat ik het beter zou kunnen voelen. Met twee vingers spreidde ik met kutlipjes en kreeg opnieuw kippenvel. Mijn kut was zo kletsnat dat twee vingers met gemak naar binnen schoven. Ik stootte ze diep mijn kut in, terwijl mijn andere hand nog steeds mijn tiet verwende. Ik sloot mijn ogen en liet mijn vingers dieper en sneller in mijn kut op en neer gaan. Ik voelde hoe de spieren van kut in mijn vingers knepen. Plotseling sperde ik mijn ogen wijd open; ik hoorde wat in de struik een paar meter verderop. Ik sprong overeind en probeerde mijn tieten te bedekken met mijn jurkje, maar dat ging me niet goed af. Terwijl ik aan het prutsen was met mijn jurkje kwam de jongen van het dansende stel uit de tent van zojuist uit de struiken. Hij had een brede glimlach op zijn gezicht en kwam naar me toe. Hij pakte mijn hand die nog steeds probeerde om met mijn jurkje mijn tieten te bedekken en trok die naar beneden, zodat mijn tieten weer alle ruimte hadden. "Een mooie geile meid als jij hoeft zich niet te bedekken", zei hij en trok mijn jurkje verder naar beneden totdat het op mijn enkels lag.
Totaal naakt stond ik voor hem terwijl zijn ogen over mijn lichaam gleden. Hij pakte mijn hand en voerde me mee naar de picknicktafel een eindje verderop. Mijn jurkje en slipje bleven achter bij de boom. Hij zette mij met mijn billen tegen de tafel, tilde me een beetje op en uiteindelijk lag ik met mijn rug op de tafel. Voordat ik in de gaten had wat hij deed had hij mijn handen aan de tafel vastgebonden. Ik probeerde me los te wringen, maar dat lukte me niet. Hij pakte een enkel, trok die opzij en bond die aan de bank vast. Hetzelfde deed hij met mijn andere enkel, waardoor ik totaal naakt met mijn benen wijd op die tafel lag vastgebonden. Gek eigenlijk, dat ik helemaal niet schreeuwde ofzo. Ik deed alleen een paar vergeefse pogingen om me los te wringen. Ik merkte dat ik alleen maar meer opgewonden was geworden, want ik voelde de kutsappen uit mijn geile kut lopen. Ik tilde mijn hoofd op toen er verder niets gebeurde en zag hem nergens meer. Nu raakte ik wel in paniek; ik lag hier compleet verlaten vastgebonden. Net toen ik wilde gaan schreeuwen zag ik het meisje tevoorschijn komen met achter haar aan de jongen. Hij kleedde het meisje langzaam uit en hielp haar vervolgens op de bank. Ze werd met haar kale natte kut boven mijn gezicht gezet en vervolgens hurkte ze waardoor haar natte kut mijn neus raakte. Er werd verder niks gezegd. Terwijl ik de geile geur van haar kut opsnoof voelde ik hoe twee vingers mijn kletsnatte kutlippen uit elkaar trokken om er vervolgens iets kouds tegenaan te zetten. Ooohhh... ik voelde hoe langzaam een forse vibrator in mijn kut geduwd werd, dieper en dieper waarna hij gelijk op de hoogste stand gezet werd. Ooohhh ja... het was een tarzan, die tevens tegen mijn gezwollen klit vibreerde. Ik werd steeds geiler, rook de geile kut van het meisje en als vanzelf begon ik haar kut te likken. Eerst voorzichtig, maar mijn tong drong steeds dieper haar kale natte kut in. De jongen stond het geheel van een afstandje te bekijken. Al snel kwam ik klaar, maar er werd geen aanstalten gemaakt om de vibrator uit mijn kut te halen. Nee, mijn billen werden uit elkaar getrokken en er werd wat koud spul op mijn kontje gesmeerd. Toen werd ook daar een vibrator ingeduwd. Ik wist niet meer hoe ik het had.
Ik draaide wild met mijn onderlijf en tongneukte de kut van het meisje steeds harder en dieper. Het meisje begon te kreunen en ik voelde en proefde haar kutsappen. Schokkend kwam het meisje klaar terwijl ik mijn tong uit haar kut trok en zelf gillend voor de tweede keer klaar kwam. Het meisje stapte van het bankje en de vibrator werd uit mijn kut getrokken. De vibrator in mijn kont bleef zitten. Ondertussen was de jongen naast me komen staan, liet zijn broek zakken en drukte zijn keiharde lul tegen mijn mond. Als vanzelf gingen mijn lippen van elkaar en nam ik zijn enorme paal in mijn mond. Ik begon hem vol overgave te pijpen terwijl ik voelde hoe het meisje twee vingers in mijn kut bracht. Mijn tong ging langs zijn glanzende eikel en ik voelde een derde vinger diep mijn kut in gaan. Zachtjes zette ik mijn tanden in zijn lul, hoorde hem kreunen en voelde een vierde vinger van het meisje in mijn kut. Haar vingers drukten tegen de vibrator in mijn kont en ik werd helemaal gek. Ik zoog zijn lul alsof mijn leven ervan afhing en dacht dat ik zou bezwijken toen ik ook haar duim in mijn kut voelde. Nooit geweten dat daar zoveel in paste en ze ging verder en verder. Ik voelde hoe haar hele hand in mijn kut zat en mij diep neukte. Met haar andere hand haalde ze de vibrator in mijn kont op en neer. Ik voelde hoe de jongen begon te schokken en proefde even later zijn warme vocht in mijn mond. Ik trok mijn mond van zijn lul en gilde het uit toen ik voor de zoveelste keer klaar kwam. Ik lag te schokken en voelde niet hoe mijn lijf op tafel bonkte. Mijn uitgeneukte gaatjes werden allemaal tegelijk leeggetrokken en de touwen om mijn polsen en enkels werden verwijderd. Als verdoofd bleef ik liggen, niet in staat me te bewegen, na zo'n neukpartij. Het duurde zelfs even voordat het applaus om me heen tot me doordrong en terwijl ik opkeek zag ik verschillende mannen druk bezig hun lul terug in hun broek te duwen. Mijn hele lijf zal vol sperma en ik had er niets van gemerkt....
Aantal keer gelezen:
921
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)