Spannendverhaaltje.nl

Bijzondere massage

-
16-08-2010
Afgelopen herfst logeerde ik een paar dagen in een klein hotel in Arnhem. Tijdens een wandeling door het centrum werd mijn aandacht getrokken door de tekst een oud pan:'Massagesalon'. Ik kon wel wat ontspanning gebruiken en stapte de zaak binnen.De knappe receptioniste lachte me vriendelijk en een beetje sensueel toe. Mijn blik ging over haar lichaam en werd naar haar borsten getrokken:door haar witte overall zag ik een kanten BH. Die een stel flinke borsten met grote tepels omspande. Ik informeerde naar de massage. Zij vertelde dat die een uur duurde en honderdvijftig gulden kostte, voor eventuele extra's werd vijftig gulden extra in rekening gebracht.
Ze zei dat ik gemasseerd zou worden met hete olie en dat de masseuse, met liefde alle samengebalde spanning zou wegnemen. Ik volgde de vrouw naar een lichte kamer aan het eind van een smalle gang. Hier kon ik me uitkleden,douchen en op de massage-tafel gaan liggen. Ik lag daar net naakt met mijn buik op de tafel toen de masseuse binnenkwam. Ze was een mooie slanke blondine. Die zich voorstelde als Christel. Zij droeg een wit, zeer nauwsluitend verpleegsters-uniform met daaronder, duidelijk zichtbaar een voluptueuze boezem en een miniscuul slipje. Christel legde een handdoek over mijn billen en zette rustige muziek op.
Ze begon mijn stijve nek,schouders en rug te masseren. Daarna waren mijn dijen en kuiten aan de beurt. Toen ze bij mijn dijen en bilpartij was aangekomen,merkte ik dat haar techniek veranderde. Terwijl haar handen in cirkelende bewegingen over mijn billen gleden,deed ze mijn billen uitelkaar, zodat ze oog in oog stond met mijn anus. Dat wond me op. Ik kreeg een enorme erectie en probeerde hard om aan iets anders te denken.Toen ging ze met haar middelvinger op en neer door mijn bilnaad, waarbij ze telkens even bij mijn kontgaatje bleef dralen en er omheen cirkelde. Ze vroeg of ik een anale massage wilde en ik zei oke,blij verrast door zoveel initiatief.
Christel stopte haar vinger in een pot glijmiddel en wreef de warme gel rond mijn anus. Plotseling stak haar middelvinger diep in mijn kont. Dat had ik nooit eerder meegemaakt! Eerst voelde het wat ongemakkelijk, maar dat gevoel verdween toen zij zachtjes haar vinger begon te bewegen om mijn maagdelijke kontje te verwennen, ik genoot ontzetten van haar gevinger. Met haar andere hand gleed ze langzaam over mijn ballen. Mijn penis stond inmiddels op springen, terwijl zij haar vinger in en uit mijn anus liet glijden.'Draai je om zei ze zacht'. Nu lag ik daar helemaal naakt met een gemengd gevoel van kwetsbaarheid en opwinding.
Christel wreef nog war olie op haar handen en streelde vervolgens zacht mijn ballen en penis, kneep zachtjes in mijn ballen, scheidde ze en drukte ze toen weer bij elkaar.Christel zei:'Dit vind je lekker he?Kijk eens wat een grote jongen je bent geworden! Zal ik je een handje helpen?'. Toen pakte ze me steviger aan. Tijdens het pompen van mijn kloppende pik,knoopte ze haar uniform open en nam haar borste uit haar BH. Wat een geil gezicht, en wat een verukkelijk gevoel! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo krachtig ben klaargekomen. Hard spuitend kreeg ik een orgasme.Mijn hete zaad druipte op haar hand. Wat was ik heerlijk klaargekomen!En bedacht me dat dit zeker niet mijn laatste bezoek aan Christel was geweest.
Aantal keer gelezen:
1416
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)