Spannendverhaaltje.nl

bijzondere ervaring

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Henk meer verhalen van Henk Wat het was weet ik niet maar die dag had ik gewoon geen zin om naar huis te gaan ik wilde wel weer eens ouderwets gaan stappen, voor mijn werk droeg ik een costuum dus verkleden hoefde niet en ik liet mijn auto bij de zaak staan en nam een taxi naar een kroeg waar ik wel vaker kwam. Het was nog stil en ik ging aan de bar zitten en bestelde een wisky/cola bij Elly de bar dame, wat is het stil zei ik en Elly zei, er komt door de weeks hier geen hond meer Henk. Elly was een lekker ding met grote borsten die ze meestal aardig ten toon spreidde maar ze had een vent en een waar mee je liever geen bonje krijgt, als je actie wil weet ik wel een adresje zei Elly er is op zuid een feestzaal waar ze op donderdag altijd een singels avond voor 30+ en daar komen aardig wat vrouwen op af. Het klonk best aantrekkelijk en Elly gaf het adres en belde een taxi, ik nam nog een borrel en betaalde met een flinke tip uiteraard. De taxi arriveerde en Elly wenste me veel plezier, de taxi zette me af bij een zaal waar het inderdaat behoorlijk druk was en ik sloot aan in de rij voor de deur. Bij de ingang moest ik 15 euro betalen waarvoor ik twee consumties kreeg en ging ik naar binnen, de muziek stond hard en ze draaiden een mix van disco en funk en er werd vol op gedanst.
Ik keek wat rond en betelde een drankje en al snel viel mijn oog op een aantrekkelijke dame met rood haar en een spannende jurk die een groot deel van haar super grote borsten vrij liet, ze was mollig en had een fantastische kont echt een wijf naar mijn hart. Ze stond te praten met een vrouw die het tegen over gestelde was van haar, een beetje jongens achtig slank vrouwtje in jeans met een kanten topje waarin haar kleine harde punt tietjes goed zichtbaar waren, ze had kort blond haar en was uitdagend opgemaakt een beetje een straat madelief zeg maar. Ik zag dat het glas van mijn droom vrouw zo goed als leeg was en had al gezien dat ze baily's met ijs dronk dus spoede ik me naar de bar en vroeg twee baly's ijs en een borrel voor mezelf, met de drankjes liep ik naar de vrouwen en gaf hen de drankjes. Ja sorry ik zag dat jullie droog stonden zei ik en stelde me gelijk voor, de vrouw van mijn dromen bleek Karin te zijn en haar vriendin hete Lenie zei ze en wat een lekkere geile stem had ze. Je kon niet echt een goed gesprek voeren dus vroeg ik of Karin zin had om te dansen en dat wilde ze wel, er stond een disco nummer op en we mengde ons tussen de andere dansers en Karin danste sensueel om me heen en ik kreeg het behoorlijk warm. Toen het nummer eindigde ging het ineens over in een slow soul plaat en ik wilde al weer naar de kant lopen maar Karin trok me naar zich toe en giechelde, ik bijt niet hoor en we dansten en ik voelde de zachte vormen van haar wulpse lijf dicht tegen me aan gedrukt en ze rook heerlijk. Na de plaat liepen we terug naar Lenie die recht naar mijn kruis keek en ik bessefte ineens dat ik een behoorlijke stijve moest hebben die duidelijk zichtbaar was in mijn pantalon, he laat nou zei Karin tegen Lenie die giechelde dat Karin het zelf had gedaan en dat ze niet moest zeuren. We dronken nog wat en kennelijk hadden de dames al ingedronken want vooral Lenie werd steeds vrolijker en was duidelijk aangeschoten, de tijd vloog en Karin en ik dansten soms wat en ik danste ook een keer met Lenie die me gelijk bij mn pik pakte maar ik voelde meer voor Karin. Ineens bleek de avond voorbij en ging het licht aan, we moesten meteen naar buiten en toen we buiten stonden vroeg ik wat de dames gingen doen. Het was net twaalf uur en ik wilde nog wel wat gaan eten en drinken zei ik, ik weet niet zei Karin ik wil eigenlijk wel naar huis. Ach kom nou zei Lenie, er wacht niemand op je en morgen kun je uitslapen laten we nog wat gaan drinken. Nou goed dan zei Karin maar ik blijf niet lang, intussen waren de meeste mensen weg en was er een taxi te zien en Karin stak een sigaret op.
Er komt straks nog wel een taxi zei ze en we wachtte, toen zei Lenie ineens dat ze echt even moest piesen en Karin zei dat ze dat binnen had moeten doen. Ja dat weet ik ook wel zei Lenie maar toen hoefde ik nog niet he, en toen gebeurde het ineens heel snel. Voor ik het wist maakte Lenie haar broek los en schoof die zo naast ons staand in een beweging met haar slipje naar beneden, he wat doe jij nou zei Karin nog maar Lenie giechelde dat ze gewoon moest plassen en duwde haar kleine kontje naar achteren en toen kletterde er ineens een heldere brede straal pis zo uit haar kutje over straat. Karin stond naast me en ineens voelde ik haar warme hand op mijn harde pik en ze kneep er zachtjes in, ik staarde in een soort trans naar Lenie die echt als een slet midden op straat stond te pissen als een paard. We kunnen bij mijn thuis ook wat drinken fluisterde Karin hees in mijn oor, Lenie was maar net klaar toen er een taxi de straat in reed en ze hees snel haar broek op en we hielden de taxi aan. Karin noemde het adres en Lenie vroeg, gaan we dan niets meer drinken en Karin zei dat ze thuis nog wat zouden drinken. Onderweg haalden we nog wat te eten en we kwamen aan in een nieuwbouw buiten wijk en de taxi stopte bij een hoekhuis, ik rekende af en Karin liep met Lenie naar de voordeur van het hoekhuis en opende de deur. Ik kwam in een sfeervol ingericht huis en Karin zette een muziekje op en schonk wat in, we aten wat en al snel zaten we ook lekker bij elkaar te voelen. Lenie kleedde zich als eerste uit en ze had toch wel een lekker geil lijf van een beetje als van een tiener, ze harde lekkere harde punt tieten met harde grote tepels en een mooi gesloten kaal kutje. Karin likte de tepels van haar vriendin en ik speelde met haar natte kutje, Karin trok nu ook haar jurk uit en Lenie was al met mijn broek bezig. Toen zag ik de heerlijke grote stevige borsten van Karin en wat een tieten zo groot had ik ze nog niet eerder gehad, toen we allemaal naakt waren zei Karin dat ze nu eerst ook even naar de wc moest en ze keek me vragend aan.
Moed jij ook niet kreunde ze ineens, ik merkte dat het je erg opwond toen je naar Lenie stond te kijken hijgde ze en ik vind het ook wel lekker als ik naar jou mag kijken, je mag me zelfs over mijn tieten pissen als je dat lekker vind. We gingen naar een ruime badkamer en Karin pakte mijn stijve lul en kreunde dat ik moest plassen, ik stond midden in de badkamer niet voor de wc of zo maar dat hoefde kennelijk ook niet want Karin had de cotrole en ik liet me gaan en begon te pissen. God wat was dat lekker, ik voelde mijn urine zich een weg banen door mijn pisbuis en Karin gilde het uit en wierp zich in de volle straal gevolgd door Lenie die zelfs wat van mijn pis dronk gevold door Karin. Toen ik eindelijk klaar was kreunde Karin dat het nu haar beurt was en ze kwam met haar zalige kut boven mijn kloppende penis hangen, ik staarde naar haar kale kut die een beetje open stond en toen druppelde haar pis op mijn pik en ineens spoot er een brede waaier uit haar kut en kletterde om mijn buik pik en ballen. Lenie stond naast mijn hoofd en vingerde zich zelf. Ik kwam bijna klaar zo geil was ik en toen duwde Lenie ineens haar kut in mijn gezicht en ik voelde een warme straal urine over mijn gezich lopen, na deze warme douche van heerlijke pis namen we een douche en neukte ik hen en ik bleef slapen en geloof me het was de heetste en natste nacht en ochtend die ik ooit heb beleeft dankzij Karin en Lenie twee pis geile sletjes. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar henk.kattenvanger@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
1042
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)