Spannendverhaaltje.nl

Bij Nienke

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Gap meer verhalen van Gap De laatste ervaring die ik met jullie heb gedeeld vinden jullie bij “groepsex”. Het was een verhaal over een vakantie in de Eiffel. Daar heb ik Nienke en andere mannen en vrouwen van hun andere kant leren kennen. En dan bedoel ik dat ik ze van alle kanten heb leren kennen. Na deze vakantie heb ik vaak contact met Nienke, zowel via de telefoon als via de mail. Het waren gewone gesprekken en gesprekken waar we elkaar hebben lopen opgeilen. Zo kreeg ik foto’s van haar waar ze naakt op stond en verschillende close ups van haar kut waar een dildo uit stak. Tijdens ons laatste gesprek hebben we een afspraak gemaakt.
Het weekend was ergens in juli en het weer was redelijk goed. Een graad of 23 en half bewolkt. We zouden wel zien wat we dit weekend gingen doen. Gekleed in zo’n ¾ broek en een t-shirt stapte ik om 9 uur de auto in en reed naar het dorp waar ze woont. Na een ander half uur rijden kwam ik in het plaatsje Kessel in Limburg. Ik stopte voor het rijtjes huis vlak bij het pontje bij de Maas. Met een tas liep ik naar de voordeur. Voordat ik kon aanbellen deed ze de deur al open. Ze zag er weer fijn uit. Zij had een zomers jurkje (Julia Tango style, jullie weten wel, die tv-serie) aan. Haar borsten zaten strak in haar kanten bh. Haar hipster zag je lichtjes doorschijnen. Haar mooie kuiten werden geaccentueerd door de 5 cm hoge hakjes. Ik zette mijn tas neer en we gaven elkaar een kus op de mond. Nienke deed de deur dicht en liep me voor naar de woonkamer. De koffie stond al te pruttelen. Tijdens de koffie bespraken we wat we gingen doen. Ze had wel zin om naar Thorn te gaan. Uiteindelijk vond ik het goed. Ik had wat anders leuk in mij hoofd. Maar goed, je kan niet alles hebben. Ze trok andere schoenen aan, want in Thorn (het witte stadje) heb je van die “kinderkopjes” als bestrating. Toen de koffiekan leeg was stapten we in de auto.
Na een half uur, het was inmiddels 12 uur, parkeerde ik de auto op een groot parkeerterrein vlak buiten het autovrije centrum. Er stonden veel auto’s op het terrein. Wat ik raar vond dat er een heel stuk vrij was en achter dat vrije stuk stonden ook nog een paar auto’s. Maar goed! We liepen het centrumpje in en gingen direct op een terrasje zitten en bestelden wat te eten en te drinken. Nienke moest naar het toilet en ik vroeg met een lach of ik haar moest helpen. Ze antwoordde ook lachend dat het niet nodig was. Toen ze terug kwam had ze rode wangen. Ik vroeg of ze had moeten persen om te kunnen poepen en wees op haar rode wangen. Ze werd nog roder en ze zei dat ik in haar tasje moest kijken. Ik keek in haar tasje en daar zag ik een kanten hipster, keurig opgevouwen, liggen. Ze deed het tasje dicht en liep weg. Ik liep achter haar en keek naar haar wiegende heupen. Ik zag nu geen slip door het jurkje heen schijnen. Mijn pik begon te groeien en ik was blij dat ik zo’n strakke short aan had. Deze kon mijn lul nog wat in bedwang houden. Ik ging naast haar lopen en legde mijn hand op haar heupen. Ik streelde haar heupen en voelde inderdaad dat ze geen slipje meer aan had. Ondertussen keken we naar alle historische panden. De een nog schever dan de ander, maar ze waren allemaal wit. Ik liet mijn hand naar beneden glijden en hield nu een bil vast en kneep er zachtjes in. Mijn lul werd weer een stukkie stijver. Nienke stopte een hand in mijn kontzak en kneep ook in mijn bil.
Mijn lul werd weer een stukje harder. Zo geilden wij elkaar op tijdens de historische wandeling. Op een gegeven moment trok ik Nienke een steegje in en kuste haar vol op de mond. Onze tongen vonden elkaar en we tongden er stevig op los. Ik liet mijn hand onder haar rokje glijden. Ze deed haar benen uit elkaar en ik voelde aan haar kutje. Haar grote schaamlippen waren nog droog, maar toen ik een vinger er tussen liet glijden werd deze verwelkomd door een natte warmte. Ik duwde mijn vinger diep in haar kutje en ze kreunde luid. Omdat we nog steeds aan het tongen waren, dempte dat haar gekreun. Nienke wreef over mijn harde pik. Ze deed haar hand in mijn broek. Ze trok het elastiek van mijn short van mijn buik. Hierdoor kwam mijn eikel boven de rand van mijn short uit. Ze pakte mijn neuklat en trok me zachtjes af. Nog steeds waren we aan het tongen. We hoorden hakken op de klinkers en stopten waar we mee bezig waren. Nienke trok haar jurkje goed. Ik rook aan mijn vinger en likte deze af. “Mmmm”. Nienke keek ook naar haar hand en zag dat ze wat voorvocht op haar hand had. Ze keek me aan en likte haar hand schoon. Met rode konen liepen we het steegje uit. We keken om ons heen en zagen een stel oude vandagen aan komen lopen. Snel liepen we opgewonden en gearmd verder. We zagen een museum en gingen naar binnen. Dit zorgde voor wat afleiding en mijn pik werd weer wat slapper en floepte weer onder het elastiek van mijn short. Nienke moest van de opwinding weer piesen en ging naar het toilet. Ik liep met haar mee met 1 gedachte. Toen we bij het toilet kwamen stond daar me een rij van vrouwen die ook moesten. “Shit” zei ik en Nienke moest lachen. Ze fluisterde in mijn oor dat ze het ook jammer vond. Ik droop af en ging zelf ook maar uit mijn lul brullen (plassen). Toen ik klaar was en terug liep zag ik Nienke net het toilet in gaan. `Na een paar minuten zag ik haar komen lopen en mijn ogen vielen bijna uit mijn hoofd. Haar dikke borsten schommelden flink heen en weer. Werkelijk alle mannen draaiden zich om naar deze bloedgeile vrouw te kijken. Haar bh was ook in haar tasje verdwenen. Haar tepels drukte hard door het jurkje. We liepen het museum uit en gingen richting de auto.
Voordat ik in de auto stapte zei Nienke tegen mij dat ik naar die auto’s moest rijden die achter op het parkeer terrein staan. In de auto legde Nienke haar hand op mijn pik en voelde hoe hard hij was. Al knijpend in mijn pik vertelde ze me dat daar een ontmoetingsplaats voor sex is en dat ze deze plek op internet had gevonden. Ik zette mijn auto in z’n 1, reed weg, schakelde door en duwde mijn hand tussen haar dijen. Ze opende gewillig haar benen. Ik voelde dat het geil uit haar neukgrot droop. Ik zette mijn auto stil aan de rand van het parkeer terrein en deed de motor uit. We gingen verder waar we in het steegje waren gebleven. Ik draaide me naar haar toe en duwde mijn linker hand tussen haar benen. Mijn middelvinger glibberde naar binnen. De hand van Nienke verdween weer in mijn broek. “Huh” zei ze verbaasd. Ik keek haar aan en zei dat ik mijn onderbroek op de wc had uitgedaan. En dat ik die stiekem tijdens het wandelen naar de auto in haar tasje had gedaan. Ze deed de rits open en haalde mijn geaderde pik er uit. Ik haalde mijn hand tussen haar benen weg en duwde haar hoofd naar mijn kloppende paarse eikel. Ze zoog mijn pik langzaam naar binnen. Ze pijpte me zoals ik het graag heb: Diep en nat. Met mijn rechter hand ging achter haar billen langs naar haar roompotje en duwde mijn wijsvinger in haar lekkende kut. Allebei kreunden er vrolijk op los. De sexgeur verspreidde zich door de auto. Toen ik naar buiten keek zag ik een man bij mijn auto aan zijn lul sjorren. Zijn pikkie stond overeind maar was nog geen 15 cm. Het wond me nog meer op dat we bekeken werden. Ik kreunde dat er iemand stond te kijken. En Nienke richtte zich op met haar speeksel aan haar kin en keek naar de man die stond te rukken.
Hij kwam klaar, schoot zijn zaad in de lucht, deed zijn pik in zijn broek en liep weg. Nienke dook weer tussen mijn benen en nam mijn lul weer in haar mond. Ik wilde nog niet komen en zei tegen haar dat ze moest stoppen. We gaven elkaar een tongzoen en besloten om naar het bosje in te lopen. We stapten uit en ik zag 3 auto’s staan. Twee auto’s waren leeg en in een auto bereed een vrouw een man op de achterbank. De voorstoelen waren naar voren geschoven. De twee voeten van de man had hij tegen het raampje gezet. Achter zijn hoofd lag een kussen. Ik zag hoe de vrouw met haar harige kut over de pik van de man heen zakte. Haar t-shirt was omhoog gestroopt en rustte op haar schommelende hangende tieten. De man hield haar ronde billen stevig vast. Af en toe gaf hij een pets op de billen. Rode afdrukken bleven achter op haar bevallige achterwerk. Wild wipte de vrouw op en neer. Nienke keek ook en haar hand bewoog snel tussen haar benen. Ik zette Nienke met haar handen tegen het achterportier van die auto en trok haar jurkje omhoog. Ze bleef tegen de auto leunen maar deed een stap naar achteren. Zo kon ze goed in de auto kijken. Ik deed mijn rits naar beneden, pakte mijn kloppende lul en richtte hem op de openstaande pruim van Nienke. Ik duwde mijn dikke eikel makkelijk diep in haar natte neukgrot. Ik liet haar rechtop staan, deed de bandjes van haar jurkje naar beneden en liet haar weer steunen tegen de auto. De man in de auto keek begerig naar de blote schommelende stevige d-cup van Nienke. De vrouw in de auto draaide haar hoofd om, keek Nienke aan en likte langs haar lippen. Nienke en ik zagen hoe de vrouw de lul uit haar kut haalde en in haar kontje propte.
Heel langzaam verdween de pik in haar dikke kont. Hitsig als de pest neukte ik Nienke hard. Het stel in de auto kwam gillend klaar. Nienke werd nauwer en mijn zak spande zich om mijn kloten. De lul van de man in de auto gleed uit het sterretje. Nienke en ik zagen hoe er sperma uit het kontje van die vrouw liep. Dit werd met te veel en drukte mijn neukstaaf diep in de kut van Nienke. “Ooooooh, Nienke, jaaaaaaa, ik spuit je vol” riep ik. Mijn dikke stralen room spoot ik diep in haar kut. Net toen ik mijn laatste sperma geloosd had kwam Nienke klaar. Ze verkrampte en trillend op haar benen gilde ze hoe geil ze dit alles vond. Haar geil en mijn sperma golfde langs mijn pik naar buiten. Het sap stroomde langs mijn kloten en langs de binnenkant van de benen van Nienke. Mijn halfslappe lul gleed uit de glibberige kut van Nienke. Ik liet haar nog zo staan, zodat ik aan haar kutje kon likken. Het smaakte geweldig! Toen ik klaar was deed ik mijn pik in mijn broek. We gaven het stel in de auto een handkusje en we liepen naar mijn auto. Met haar jurkje droogde Nienke haar benen af. Ze deed haar jurkje goed en stapte in. Ik gaf haar nog een kus, startte de auto en reed weer naar Kessel.
Onderweg spraken we over deze geile middag. Met als resultaat dat mijn pik half hard bleef. Bij haar huisje gekomen stapte Nienke uit en rende snel naar de voordeur. Ik volgde haar en toen ik halverwege het paadje was zag ik de buurvrouw voor het raam staan. Ik schatte haar een jaar of 40 en vond dat ze er leuk uit zag. Ze likte langs haar lippen. Waarom begreep ik niet direct, maar toen ik bij de voordeur was keek ik naar mijn kruis. Doordat ik geen short aan had drukte mijn half harde lul tegen de stof van mijn broek. Hierdoor had ik dus een flinke bobbel in mijn broek. Ook bedacht ik me, dat ze misschien Nienke had zien rennen. Haar borsten zaten niet in een bh en schudden flink heen en weer bij het rennen. “Mmmmm, interessant, wat een geile buurt”!
Eenmaal binnen pakten we een sapje en ploften op de bank. Een honger gevoel maakte van ons meester en we bespraken wat we gingen eten. We besloten om kebab te bestellen. We belden op en vroegen of ze om 6 uur twee döner wilden brengen. Zo bleef er nog wat tijd over om te douchen. Nienke had een ander jurkje aangedaan en de lingerie was ze niet vergeten. Ik had een lange zomerbroek aangedaan en een shirt aangetrokken. Om kwart over 6 ging de bel en werden de döners gebracht. De döner en daarbij behorende knoflooksaus smaakten heerlijk. Het biertje die we er bij dronken smaakte ook prima. Nienke stelde voor om naar de film te gaan. Ik vond het maar niks en stelde voor om naar Roermond te rijden en daar te gaan stappen. Dat vond ze een goed idee en we namen een sapje (ik moest nog rijden). Om 10 uur liepen we naar boven om de tanden te poetsen. Tijdens het poetsen hoorden we gebonk. “Och jee, ze zijn weer bezig” zei Nienke. “De buuv en haar vriend zijn weer aan het ketsen. Dat doen ze wel 2 keer per dag” legde ze uit. Ik moest denken aan de film “The secret of my succes” waar de acteur de buren aan het aanmoedigen is als hij ze weer eens hoort neuken. We lieten het gebonk voor het gebonk en liepen naar beneden.
Toen we in Roermond kwamen was het er nog rustig. Maar ja, dat was eigenlijk wel logisch want het was pas 11 uur. We liepen langs verschillende terrasjes en vonden een tent waar het al druk was. Er zaten hoofdzakelijk mensen van 40 jaar en ouder. We gingen naast elkaar zitten, zodat we beide naar de voorbijgangers konden kijken. Daar hebben we de hele tijd gezeten, mensen gekeurd en lekker gekeuveld. Het was 1 uur en de sapjes en de cola kwamen me de neusgaten uit en vroeg aan Nienke of we niet eens richting Kessel zouden gaan. Nienke had al anderhalve fles rose op en zei dat ze het een goed idee vond. Ze wilde graag naar bed. Toen we bij haar in de straat kwamen brandde er bij niemand meer een lampje. We stapten het donkere huis in en Nienke ging direct naar bed. Ik gaf haar een korte tongzoen, een tikje op de billen en wenste haar welterusten. Ik pakte nog een biertje en drukte de tv aan. Tijdens het zappen kwam ik al die rare reclame filmpjes tegen. Ook die van de sex industrie. Er was niks op tv, dus ik dook tussen de dvd’s. Daar vond ik een sex dvd genaamd “the russian university 6”. Ik zette hem aan bekeek de dames die er in mee deden. Het ging over een luxe school met alleen maar meisjes als studentes. Die natuurlijk het met elkaar deden, maar ook met de leraren en conciërges. Het was mooi gefilmd en er zat een soort van verhaal in. Dat maak je niet vaak mee in dit soort films. Mijn pik stond natuurlijk fier overeind in mijn broek. Ik maakte alle knopen van mijn broek los en schoof hem over mijn billen. Met een beweging trok ik ook mijn short mee. Onderuit gezakt op de bank bekeek ik, zachtjes trekkend aan mijn lid, de hele film. Het voorvocht veegde ik iedere keer weg om het vervolgens te proeven. Zo geil. Toen de film afgelopen was schrok ik van de tijd. Het was inmiddels 3 uur. Ik drukte de tv en de dvd speler uit, rende met onbloot onderlijf naar boven, poetste mijn tanden, plofte naast Nienke naakt in bed en viel als een blok in slaap.
Toen ik wakker werd was het half 10 en de zon scheen heerlijk door het kiertje tussen de gordijnen. Nienke was al op. Toen ik met alleen mijn short aan beneden kwam, stond Nienke met haar kimono aan in de keuken het ontbijtje klaar te maken. “Alleen nog de eitjes laten schrikken” zei ze. Ik schonk twee mokken koffie in en liep de kamer in. Even later kwam ze met een dienblad in haar handen ook de kamer in. Ze zette het dienblad neer en ik zag de warme harde broodjes liggen. Ze had er ham en kaas tussen gedaan. Ze vroeg of ik lekker tv gekeken had. Ik zei dat ik inderdaad lekker tv gekeken had. Nienke vertelde me lachend dat ze dat al had gedacht, omdat ze de dvd hoes op de salon tafel had zien liggen. De broodjes, het eitje en de koffie van smaakten als vanouds lekker. Toen we tafel hadden afgeruimd en de vaatwasser hadden ingeruimd stelde Nienke voor om de koffiekan buiten leeg te drinken. We gingen naar buiten en klapten de stoelen uit. Snel een doekje er over heen en we konden zitten. Kussens waren niet nodig want deze stoelen hadden zo’n zitting en leuning van een soort textiel. We zaten naast elkaar in het zonnetje. Ik bekeek de tuin goed. Door de struiken en coniferen was er veel privacy in de tuin. Het was een leuke tuin met veel bloeiende planten. Ik keek naar Nienke die lekker relaxed onderuit gezakt in haar stoel zat. De kimono viel een beetje open waardoor ik haar borsten kon zien. De stof van de kimono was op dij hoogte ook wat weggegleden. Ze keek me aan met die blik van “pak je me nu of niet”. Ze spreidde haar benen waardoor de kimono nog verder open gleed. Ik keek naar haar kale venusheuvel en voelde mijn pik groeien.
Ze ontblootte haar borsten in zijn geheel en haar harde tepels gingen snel op en neer. Ze maakte de taille band, die nog om haar taille zat, los. Ze pakte de rand van mijn short om vervolgens hem over mijn billen heen te trekken. Dat lukte zo niet. Ik stond op en ongeduldig rukte ze mijn short naar de grond. Mijn 19x5 cm grote pik stond overeind en mijn dikke paarse eikel wees naar mijn navel. Ik keek snel om me heen of ik niet te zien was voor de buren. Ik ging voor haar staan en bood haar mijn pik aan. Ze schoof wat naar voren en hapte mijn paal naar binnen. Ondertussen stak ze kreunend een vinger in haar kut. Mijn lul ging diep in haar mond. Nienke duwde mijn pik tegen haar wang en liet hem met een plop uit haar mond schieten. Daarna ging mijn pik tegen de andere wang. En weer liet ze hem er uit ploppen. Ze likte langs mijn paal in de richting van mijn zak. Met een handige beweging nam ze een kloot in haar mond. Ik keek langs haar hoofd naar haar snel bewegende vingers. 3 vingers flitsten in en uit haar neukgleuf. Het soppen was duidelijk te horen. Zo verschrikkelijk geil is dit! Ze nam mijn andere kloot in haar mond en zoog er pijnlijk hard aan. De pijn werd een lekker gevoel. Weer wisselde ze van kloot. Ik voelde haar tanden zachtjes in mijn vlees. Met haar vrije hand trok ze me af. Toen ze klaar was met mijn ballen trok ze mijn pik zo ver mogelijk naar beneden, waardoor mijn eikel nog dikker en paarser werd. In een keer schoof ze hem achter in haar keel. Mijn gekreun overstemde het gekreun van Nienke. Nienke haalde mijn lul uit haar mond en ging tegen de rugleuning van de stoel hangen. Ik begreep de hint en zakte door mijn knieën. Ik duwde haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar, pakte haar dikke schaamlippen vast en trok ze wijd uit elkaar. Het wijdbeenrose glom me weer tegemoet. Ik duwde mijn tong zo ver mogelijk in grotje. Ik hoorde haar hard kreunen en ze draaide met haar heupen. Met mijn tong neukte ik haar en even later zocht ik haar klit met die zelfde tong. Ik tikte er met mijn tong tegen aan. Wild draaide ze met haar heupen toen ik weer tegen haar klitje aan tikte. Ik knabbelde zachtjes aan haar kittelaar, waardoor ze een gilletje slaakte. Ik draaide achtjes met mijn tong omhaar kittelaar. Terwijl ik dat deed stak ik 3 vingers in haar openstaande drijfnatte neukgrot. Ik pompte wild mijn vingers in de gewillige opening. Met mijn vingers in haar kut stond ik op en begon met gekromde vingers tegen haar g-spot aan te wrijven. Ik vingerde haar snel en hard. Gillend kwam ze klaar. Het geil spoot verscheidene keren uit haar donker rose opening. Toen ze klaar was met komen haalde ik mijn natte hand tussen haar benen vandaan en likte deze zelf schoon. DING DONG, de deurbel.
Nienke en ik schrokken op. “Doe jij open” zei ze, deed haar kimono goed en rende naar boven. Ik dacht: “Ik doe helemaal niet open”. Gelukkig deed ik het wel. Door de bel was ik zo geschrokken dat mijn lul een flink stukje kleiner was geworden. Ik trok mijn short aan en liep naar de voordeur. Nienke was zo attent geweest om mijn t-shirt en broek naar beneden te gooien. Ik trok het snel aan en deed de deur open. Voor me stond een leuke vrouw van een jaar 40. Het was de buurvrouw. “Kom verder” zei ik en ik riep naar boven dat het de buurvrouw was. De buuv was langs me geglipt en liep heupwiegend voor me naar buiten en bleef daar staan. Op de grond kon je de natte plek, het geil van Nienke, goed zien. Ik bekeek haar nog eens goed. Ze had een strak shirtje en een heel kort broekje aan. Wat me opviel was dat haar tepels hard waren. Ze prikten nadrukkelijk door het shirtje heen. Het broekje zat zo strak dat je haar schaamlippen zag zitten. Maar wat zag ik? Ik zag dat haar rode broekje op de plek van haar kruis donker rood was. Ze was nat, drijfnat! Ze keek me geil aan en duwde me tegen een soort van vensterbank en maakte mijn broek handig los. Voordat ik wist schommelde mijn half stijve pik in de openlucht. Ze hijgde dat ze ons gehoord had en dat ze vervolgens had staan gluren. Daar was zo geil van geworden dat ze wel moest aanbellen. Ze ging door haar knieën en pijpte me weergaloos lekker. Toen mijn pik nat en stijf was, stond ze op en deed ze haar broekje uit. Haar shirt verdween op de grond. Daar stond ze dan met een mooi stevige b-cup, harde tepels en kale kut. Ik tilde haar op en drukte haar tegen me aan. Haar tepels schuurde langs mijn romp.
Ze ging met haar hand achterlangs en richtte mijn dikke pik op haar openstaande lekkende poes. Ik liet haar zakken en mijn eikel schoof makkelijk tussen haar schaamlippen. Ik liet haar helemaal zakken. Staand neukte ik haar. Ik draaide me om een zag in de weerspiegeling in de ruit hoe mijn bikkelharde pik in haar kleddernatte neukgleuf heen en weer schoof. Ik draaide me weer om en pompte wild in deze overheerlijke buuv. Mijn lul was zo gevoelig van het gesex met Nienke dat ik mijn zak al snel voelde aanspannen. In mijn oog hoek zag ik Nienke verschijnen. Ze keek met grote ogen naar het schouwspel. Zij likte langs haar lippen en ging zo staan, dat ze mijn pik in en uit zag schuiven. De buuv en ik kreunden hard en ik riep dat ik haar vol ging spuiten. “Jaaa, doe het nu, jaaaaa, wat een lekkere pik heb je toch” riep ze. Ik liet haar helemaal naar beneden zakken, zodat mijn neuklat diep in haar zat. Ik dacht dat ik haar baarmoedermond met mijn dikke eikel aanraakte. Ze begon te knijpen met haar bekken bodemspieren. Meer kon ik niet hebben en spoot mijn lading in haar pruim. Ondertussen had Nienke haar broekje en slip uit gedaan en stond zich zwaar ademend te vingeren. Toen mijn lul uit de kut van de buuv glipte, zette ik haar met beide benen op de grond. Ik liet haar met de handen steunen op de vensterbank en tikte met mijn voeten haar voeten van elkaar. Ik ging achter haar staan en zag hoe haar kut wijd open stond. Na een paar seconden zag ik mijn sperma uit haar grotje druppen. Nienke dook tussen haar benen en likte haar schoon. Daar hield ze het niet bij en likte de buuv naar een hoogtepunt. Met een schreeuw kwam de buuv klaar en haar geil droop werkelijk uit haar kut. Nienke zette haar mond weer op de gleuf en zoog alles in haar mond. Uitgeput gingen we zonder een woord te zeggen in de tuinstoelen zitten. Toen we een beetje waren bij gekomen, gingen we ons opfrissen.
Na de opknapbeurt waren we allemaal aangekleed. Nienke vroeg of ik nog wilde blijven. Ik zei dat het er aan ligt of ik morgen vrij kon krijgen en sms-te naar mijn baas of ik morgen nog een dag vrij kon hebben. Het was al weer 12 uur en de hongerklop diende zich aan. De buuv, Anita, vroeg of we bij haar als wederdienst een boterhammetje kwamen eten. Wij vonden het prima en liepen met haar mee. We aten allemaal als of twee dagen niet gegeten hadden. Toen we vol zaten en gezellig gepraat hadden gingen Nienke en ik terug. We hadden het nog over de geile buurvrouw en hoe zij ons op een plezierig manier verrast had. Ik hoorde een tuut en greep naar mijn mobiele telefoon. Een sms-je van mijn baas. Hij antwoordde dat ik morgen in verband met een vergadering geen vrij kon nemen. Ik sms-te een “thx” terug en legde de telefoon weer weg. “Helaas”zei ik tegen Nienke. Ik zag haar balen, maar ze begreep het wel. Na nog wat geklept te hebben pakte ik mijn spullen en nam ik afscheid met een tongzoen. “We houden contact en bedankt voor het fijne weekend” zei ik tegen haar. Ik stapte de zon weer in. Een maal in de auto zwaaide ik nog een keer naar haar en gaf gas.
Toen ik na anderhalf uur weer thuis was opende ik mijn mailbox. Daar was een berichtje van Nienke. Ik opende de bijgevoegde bijlage en zag een foto van haar kut. Ze had deze gefotoshopt. Er stond een tekst bij:”Wanneer kan ik je weer ontvangen?” Ik sloeg de bijlage op en stuurde een antwoord. Over een maand heb ik een 3 daagse meeting in Venlo. Als je kunt wil ik een kamer voor je boeken.
Aantal keer gelezen:
1151
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)