Spannendverhaaltje.nl

Bij ex op de koffie

-
25-10-2010
Sinds enige maanden ben ik weer vrijgezel. De omgang die ik met mijn ex heb is ongelovelijk goed. Zo ook op een iets wat frisse dag begin oktober. Mijn ex had mij een sms gestuurd met de vraag of ik zin had om een kopje koffie te komen drinken bij haar. Hierin stemde ik in mee en zo gebeurde het dat ik 15 minuten later bij haar aan de deur stond. Ze deed open en liet me binnen. Ze was gekleed in een heerlijke korte rok, blouse met bovenste 3 knopen los zodat je enigzins iets van haar boezem kon zien. Ze gaf me 2 zoenen en ik nam plaats aan de eettafel. Ze haalde koffie en ging tegenover me zitten. We raakte aan de praat over hoe het nu op het moment ging en ineens kwam ze omhoog om de melk en suiker te pakken die iets verder stonden. Doordat ze over tafel heen hing kreeg ik een mooie blik op haar niet al te grote maar overheerlijke borsten. Mijn pik begon langzaam te groeien bij dit gezicht. Ze ging weer zitten en deed net of er niets gebeurt was. Gedurende het gesprek gebeurde het nog een aantal keer dat ze me probeerde te verleiden.

Zo moest ze iets uitprinten en bukte vlak voor me om het papier in de printer te doen. Ik zag dat ze een panty aan had maar geen slip. En inplaats van dat ze hurkte ging ze nog verder bukken waardoor ik zag dat er een gat in die panty zat want haar lippen staken erdoorheen. Ik kon me niet bedwingen en ging achter haar staan terwijl ik heel zachtjes met mijn vingers door haar kutje streelde. mmmmmm hoorde ik haar zachtjes zeggen en terwijl ze bezig was met het papier stopte ik 2 vingers bij haar naar binnen. Een diepe zucht kwam uit haar en ze zei heel zachtjes mmmm dit wil ik al zolang van je. Hier wordt je wel geil van he als ik er zo bij loop. Ik knoopte mijn broek los en liet hem zakken mijn inmiddels keiharde pik stond recht omhoog. Ik trok mijn onderbroek naar beneden en plaatste mijn eikel voor haar lippen. Heel zachtjes ging ik bij haar naar binnen en nam haar heel rustig terwijl ze probeerde de printer in werking te krijgen. owwww lekker zegt ze dit heb ik gemist. ik pakte haar bij de heupen en neukte haar heel zachtjes. Na enige minuten trok ik mijn lul uit haar kletsnatte kut en liet haar omdraaien. Ze pakte mijn lul vast en begon met heerlijke lange halen te pijpen. Jeetje wat kon ze goed pijpen en het duurde dan ook niet lang of ik voelde het zaad in me borrelen. Ik gaf haar aan te stoppen omdat ik bijna klaar kwam. Ze liet mijn pik direct los en zei nee ik wil dat je me kutje volspuit. Ze ging op de eettafel liggen met haar benen wijd en streelde met haar vingers over haar klitje. Owww schat zei ze ik ben zo geil neuk me ajb. alvorens ik haar ging neuken begon ik aan haar klit te likken en vingerde ik haar heel rustig. Ik voelde dat ze klaar kwam en voor ik het wist spoot het kutvocht op de grond. Aaahhhhh neem me ajb gilde ze neuk me ik wil dat je me keihard neemt en me volspuit.

Daarop plaatste ik mijn eikel voor haar kut en ging heel rustig bij haar naar binnen. Langzaam voerde ik het tempo op en legde haar benen in mijn nek zodat ik nog dieper kwam. Ahhhhhh wat lekker neuk me spuit me vol gilde ze. Het duurde niet lang of ik voelde mijn zaad met een keiharde straal in haar kut spuiten. Op datzelfde moment kwam ze voor een 2e keer klaar. owww lekker schat dit moeten we vaker doen. Terwijl we nog even met elkaar aan het zoenen waren hoorde we plots de achterdeur. fuck zei ze mijn zoon komt thuis en zo snel als we konden fatsoeneerde we onszelf.
Aantal keer gelezen:
1049
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)