Spannendverhaaltje.nl

Bij de Kapper

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Mike meer verhalen van Mike Je was de laatste klant bij de kapper. De kapsalon was leeg toen je binnenstapte. Ik had mede hele dag een slag in de rondte gewerkt die middag en stond net op het punt om de tent te gaan sluiten. Ik liet de rolgordijntjes net zakken toen je binnenkwam. Je keek me aan en vroeg me lijfjes “Heb je nog wel tijd voor mij?”.
Ik bekeek je even van top tot teen, je zag er aantrekkelijk uit in je zomerse rokje met een diep decolleté waar je borsten goed in uitkwamen. Ik zuchtte, shit ik was de hele middag al in touw geweest en ik had eigenlijk nu naar huis willen gaan.
“Alleen even bijpunten” zei je met een innemende glimlach, “dan kun je toch nog op tijd naar huis”.
Ik keek je aan en zwichtte voor je bevallige glimlach zoals ik de hele dag al naar al die bloedmooie vrouwen had staan gluren. Het leek wel of ze het erom deden, vaak keken ze doordringend aan of maakte een dubbelzinnige opmerking. Het liet me absoluut niet onberoerd en ik merkte dat ik de hele dag door in een hitsige bui was. Maar ik had niets laten blijken en knipte de hele middag koelbloedig en onverstoorbaar door, hoewel ik vanavond onder de douche er zeker weer aan zou denken! Ik zei tegen je dat ik me er niet zo gemakkelijk vanaf wilde maken en dat ik je wel het hele totaalpakket wilde bieden zodat je met een bevredigend gevoel de deur uit zou gaan. Het was er uit voor ik er erg in had, ik schrok zelf van mijn dubbelzinnige woorden. Maar ik zag pretlichtjes in je ogen toen je lachend zei dat je in dat geval graag voor het bevredigende totaal pakket ging. Ik leidde je naar de ligbedjes bij de spoelbak, je ging direct liggen en ik pakte je hoofd beet en manoeuvreerde deze tot je goed lag.
“Nou ik lig er klaar voor” zei je terwijl je me even doordringend aankeek. Ik raakte wat van slag en voelde mijn sluimerende opwinding weer tot leven komen. Snel legde ik een handdoek rond je hals maar zorgde ervoor dat een deel van je decolleté onbedekt bleef zodat ik staan achter je een goed zicht op je borsten had . Ik begon je haar met de sproeier nat te maken, je sloot je ogen en vroeg me waarom ik alleen stond. Ik vertelde je dat ik de zaak waarnam in verband met een bijscholingscursus. Je vroeg waarom ik niet bijgeschoold hoefde te worden. Ik vertelde je dat ik net van school kwam en de laatste kneepjes nog in de vingers had en geen cursus nodig had. Ik begon je haar te masseren en zag aan je gezicht dat je genoot. Ik besloot er een uitgebreide massage van te maken en zag je meer en meer genieten, ik vond dit mooi om te zien en liet mijn zachte doch stevige handen door je haren en over je hoofdhuid glijden.
“Mmm”zei je genietend en onder ging je massage met duidelijke voldoening.
“Ik geef ook cursussen” en je keek me even aan. Ik vroeg geïnteresseerd wat voor cursussen dan en je vertelde me over je coachingstrajecten waarbij je jezelf helemaal openstelt voor de ander.
“Hmm, dus als ik het goed begrijp zit je dus net als mij 1 op 1 met je client en je stelt jezelf helemaal ter beschikking?”.
Je keek me nu weer doordringend aan “Jaah en ook ik biedt een totaalpakket waarbij ik me helemaal open voor de client en we diep gaan, mijn streven is altijd een totale bevrediging . Ik masseerde je hoofd nog langzaam en keek je diep in de ogen “Hmm zou ik ook eens van je kunsten gebruik mogen maken?” Je keek me veelbetekenend aan en ik voelde de spanning tussen ons toenemen “Voor jou heb ik nog wel wat gaatjes over en ik denk dat we snel bevredigende resultaten zullen boeken”zei je gevat. Ik voelde een erectie opkomen, shit zometeen zou je zien dat ik een stijve kreeg. Je keek me bevallig aan en liet je handen over je buik glijden waardoor je jukje strakgetrokken werd en je borsten door de stof heen priemden “en wat zit er in jouw totaalpakket?”, vroeg je met zachte tem. Ik slikte even moeizaam maar bleef je strak aankijken toen ik zei “onder andere een totaal behandeling van al je haar op welke plaats dan ook”.
Ik las de opwinding in je ogen toen je vroeg “Al het haar op welke plek dan ook?”.
Ik knikte terwijl ik je haar droogde en je aan bleef kijken.
“Dus je scheert ook schaamhaar weg?
” vroeg je een beetje aarzelend.
“Ja dat doe ik ook, zeg maar hoe je het hebben wilt, een streepje of alles weg “zei ik lachend. We keken elkaar even zwijgend en opgewonden aan en voelden onze begeerte toenemen. Ik zag je aarzelen maar je opwinding won het schijnbaar van je schroom “Dan wil ik wel een streepje”zei je hees… Ik voelde mijn erectie in mijn broek groeien en kwam voor je staan “zal ik je slipje even uittrekken?”.
Je knikte zwijgend en keek me gespannen aan, je voelde mijn handen op je blote benen , langzaam gleden ze onder je rokje. Ik liet mijn handen over je heupen glijden en begon je slip omlaag te trekken. Gewillig duwde je je billen omhoog en even later gleed je slip over je enkels. Ik pakte deze op en zag dat het een string was,mijn opwinding nam nog meer toe. Ik stond op, ging naast je staan, keek je aan en drukte op een knop, meteen voelde je hoe je beide benen omhoog werden gelift door beugels die uit het ligbed omhoog kwamen.
“Dit ligbed is er speciaal voor gemaakt”zei ik en je voelde hoe je benen nu omhoog en ver uit elkaar stonden. Je keek naar de rolgordijntjes er was een kleine spleet te zien, zou er iemand kijken? Die zou dan vrij uitzicht hebben. Die gedachte benauwde je een beetje maar wond je ook wel op . Je zag me nu voor je staan met een scheermes en scheerzeep. Ik duwde je rokje omhoog tot net over je navel en liet mijn blik begerig over je blote gespreide benen en blote buik gaan. Opgewonden pakte ik een krukje en ging tussen je benen zitten. Jij lag ondertussen gespannen achterover en wist dat ik nu recht tegen je vagina zat aan te kijken die een beetje openstond, je merkte dat je opwinding er alleen maar door toenam maar ergens voelde je ook wat schroom voor het feit dat ik zo duidelijk kon zien dat je nat werd. Ik pakte een bak op wieltjes die ik onder je geopende benen neerzetten, toen pakte ik d e douchekop en begon je onderbuik nat te sproeien. Je voelde de warme stralen langs je schaamlippen gaan en mijn vingers door je schaamhaar en langs je schaamlippen glijden en huiverde van genot. Ik nam vervolgens uitgebreid de tijd om overal goed scheergel op te smeren en gleed plagerig langs je schaamlippen om wat scheercrème weg te vegen. Je liet even een zucht ontsnappen en voelde vervolgens het scheermesje je schaamhaar wegscheren en over je huid schrapen. Rustig scheerde ik je schaamhaar weg, heel voorzichtig langs je schaamlippen. Weer haalde ik met mijn vingers wat scheercrème langs je schaamlippen weg en ik zag je opgewonden zuchten. Toen het klaar was maakte ik met een zachte washand je onderbuik en langs je schaamlippen alles schoon, hierbij liet ik terloops de washand vol over je schaamlippen glijden.
Je hijgde een beetje toen je de washand een paar keer over je schaamlippen voelde glijden, je werd steeds hitsiger. Ik begon nu nog wat balsem in te masseren, met draaiende bewegingen gleed ik langs en over je vagina. Was dit alles nog vanwege een goede verzorging na het scheren, of was het meer? Je begon wat meer te hijgen en merkte dat je steeds meer toegaf aan je opwinding. Ik zat recht voor je vagina en zag je nat worden “Mooi”dacht ik ”Ik wil haar nog wel natter zien”.
Ik stopte met masseren, er gebeurde nu iets meer en je hief je hoofd op om te kijken waarom ik niet doorging. Je zag mijn hoofd tussen je geopende benen en ik keek je doordringend aan, je keek strak terug en voelde ineens mijn tong langs je schaamlip glijden terwijl ik je bleef aankijken. Je kreunde en legde je hoofd weer op het ligbed, je pakte mijn hoofd beet en duwde me nog dichter tegen je aan terwijl je mijn tong traag likkend over je schaamlippen voelde gaan. Daar lag je dan in de kapperszaak op een ligbed terwijl je uitgebreid gebeft werd. Mijn tong kronkelde zich dieper bij je naar binnen en ik hoorde je harder kreunen terwijl je mijn hoofd stevig beethield. Ik draaide rondjes met mijn tong, likte, draaide en kronkelde ermee en je genoot hoorbaar. Je merkte dat je je nu helemaal overgaf aan je opwinding. Kreunend keek je weer naar de spleet bij de rolgordijnen “Stond er iemand te gluren?” Je voelde dat alle schroom van je af was gevallen en dat de gedachte dat iemand meekeek hoe jij hier gebeft werd je alleen maar meer opwond. Je voelde mijn tong langs je clitoris glijden en hijgde en kreunde harder. Kreunend en kronkelend van genot voelde je het puntje van m’n tong telkens weer over je gezwollen clitoris glijden. Zo ging het een tijdje door, ik nam rustig de tijd om met mijn tong je natte vagina te verkennen. Je liet je steeds verder meevoeren door je opwinding, ineens voelde je een vinger bij je naar binnendringen. Ik bleef je likken terwijl ik voelde dat mijn middelvinger gemakkelijk je kletsnatte vagina in gleed. Ik bewoog al likkend mijn vinger wat heen en weer wat een hoop gekreun van jouw kant opleverde. Ik merkte dat er nog ruimte was voor een tweede vinger en haalde mijn middelvinger er een beetje uit, schoof er de ringvinger naast en liet ze beiden diep in je vagina glijden. Je kronkelde en duwde je billen wat omhoog alsof je mijn vingers zo diep mogelijk in je wilde voelen. Ik bewoog mijn vingers nu heen en weer en begon je op vakkundige wijze te vingeren. Je genoot van mijn vingers in je kletsnatte vagina en kon merken dat ik al veel vaker vrouwen naar hun hoogtepunt had gevingerd. Ik bleef over je clitoris likken en begon je sneller te vingeren. Je kreunde hard en voelde je hoogtepunt naderen, je voelde dat ik precies wist wat ik moest doen om je klaar te laten komen. Met de duim van mijn andere hand begon ik je clitoris te bewerken terwijl ik mijn vingers sneller in en uit je natte vagina liet glijden. Je was ondertussen behoorlik nat geworden en mijn vingers gleden als vanzelf diep in je natte vagina. Je voelde dat je het niet lang meer ging volhouden en genoot met volle teugen van mijn gevinger. Je gekreun en gehijg werden intenser en je begon je onderlijf mee te bewegen, je wilde niets liever dan klaarkomen en tenslotte gaf je je over aan je orgasme. Met een harde kreun kwam je klaar, ik zag je buikspieren aanspannen en voelde je schaamlippen om mijn vingers samentrekken. Ik bleef je gewoon stevig doorvingeren en je bleef hard kreunend klaarkomen terwijl je achterover liggend op het ligbed genoot van je orgasme. Het duurde een tijdje waarin ik je bleef doorlikken en vingeren en jij kronkelend van je orgasme genoot Toen voelde ik je schaamlippen voor de laatste keer nog even samentrekken en je ontspande. Je lag uit te hijgen en ik liet je rustig bijkomen, maar ik zou je al snel duidelijk maken dat het hier niet bij zou blijven en dat er nog meer op het programma stond, je had tenslotte om het totaalpakket gevraagd…
Aantal keer gelezen:
1241
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)