Spannendverhaaltje.nl

bij de fysiotherapeut

-
05-07-2011
Sophie was vorige week gevallen van haar paard. Sindsdien had ze last van haar schouder. Een collega op het werk gaf haar een nummer van een fysiotherapeut, die zou haar er zo weer van af helpen.
Sophie had gebeld en aardige man aan de andere kant van de lijn zei dat ze de dag erop al mocht langskomen.
Dus dag van de afspraak maakte Sophie zich klaar, ze was een beetje zenuwachtig want ze had nooit eerder zoiets gedaan. Voor alle zekerheid trok ze toch maar mooi ondergoed aan, een zwarte bh die perfect om haar 80D sloot en een bijhorende kanten slip. Haar strakke jeans aan en een leuk rood topje. Snel kamde ze nog haar lange honingblonde haar, beetje lipgloss en een geurtje, klaar om te vertrekken.
Ze moest even wachten in een kamer. net of je bij de dokter bent, ze vond er niks aan. even later werd ze binnen geroepen. de therapeut was een man van begin 30, kort bruin haar en glinsterende blauwe ogen. niet superknap, maar hij was wel aardig.
Zo, vroeg hij, vertel eens het probleem. Sophie legde uit waar ze zo'n last van had.
De therapeut zei haar op de massagetafel te gaan liggen. moet ik men kleren uit? vroeg sophie. neen niet nodig zei hij.
Ze ging liggen en hij masseerde haar schouder. "nu moet je even rechtop zitten" zei hij na een 5tal minuten. "ik ga je schouder was losser maken;"
hij stond achter haar en stak zen arm onder haar oksel door, hield haar schouder vast en bewoog haar schouder zachtjes van voor naar achter.
het deed even wat zeer maar al gauw voelde haar schouder losser.
"doe toch maar even je topje uit" zei hij. hij ging vervolgens verder waarmee hij bezig was, maar sophie voelde zen hand steeds lager zakken. even later lag de therapeut zen rechterhand over haar rechterborst.
beelde ze zich het nu is of ademde de therapeut ineens heel wat zwaarder?
Ze stak even haar kontje naar achteren en geen twijfel mogelijk. tegen haar billen voelde ze een flinke knobbel in zen broek.
ondertussen voelde ze hoe de therapeut zachtjes haar borst masseerde.
Sophie keek de therapeut over haar schouder aan en voelde zich al lichtjes geil worden.
al snel nam de therapeut haar linkerborstvast en speelde met beiden borstjes. sophie beantwoorde dit door met haar kontje tegen zen kruis te rijden.
"lekker" fluisterde hij in haar oor.
hij voelde nu even met zen hand tussen haar benen. "doe ook maar uit of je zit met een natte broek" zei hij terwijl hij ook zelf zen broek uitdeed.
hij tilde haar op de massagatafel en trok haar bh uit. vol overgave likte en zoog hij aan haar tepeltjes. hij kuste haar buik en schoof met 1 hand haar slipje opzij. ze voelde zen vingers over haar kutjes heen glijden. hmmm lekker. nu trok hij ook haar slipje uit en zette de tafel wat hoger. hij duwde haar schaamlipjes opzij en cirkelde met zen tong rond haar clit.
toen ook een vinger bij haar binnenging kon ze een kreun niet onderdrukken.
hij befte en vingerde en al gauw kwam ze bevend klaar.
ze wou zich terug rechtzetten om zen heerlijke pik ook eens te verwennen, maar hij duwde haar terug. "liggen blijven" beval hij "jij bent de patient, jij krijgt de beurt"
zen lid stond nog fier omhoog en zonder aarzelen stopte hij hem in haar holletjes. met steeds diepere stoten bewoog hij hem in haar.
het duurde niet lang of hij kwam ook hard kreunend klaar.
"zo" zei hij" vond je het een beetje lekker? zie ik je morgen weer? dan is die schouder zo genezen"
sophie vingerde nog even na en genoot van het kloppende gevoel in haar lijf, met veel plezier zou ze hier morgen weer staan!
Aantal keer gelezen:
1077
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)