Spannendverhaaltje.nl

bezoek

-
21-08-2010
Na urenlange zware regen, wordt het eindelijk wat minder, dus ik ga snel naar buiten om de kliko aan de weg te zetten. Ik woon in een mooi dorp aan het Pieterpad en zie in de verte twee mensen mijn kant op lopen. Het is al na tienen, dus die zijn al te laat voor het hotel in het dorp. Aan de loop te zien zijn ze al behoorlijk moe en als ze dichterbij komen zie ik ook dat ze compleet doorweekt zijn. De regen wordt alweer wat meer, dikke druppels pletsen op mijn hoofd. …ťn van hen steekt de weg over en komt naar mij toe. Het is een jonge man van een jaar of 25 schat ik.
Weet u hier misschien een hotel of B&B, vraagt hij. Ik antwoord hem dat die al dicht zijn.
De regen wordt nog harder en ik nodig hem uit om even binnen verder te praten. Hij wenkt zijn mede wandelaar en loopt achter mij aan. In de hal zie ik beter wat ik voor me heb. Een jong stel, drijfnat. Ze druppen op de tegels en het water loopt al richting het putje. Het was vroeger een boerderij en de deel is nu de hal. Perfect voor alle viezigheid uit de tuin, ook perfect voor nu dus. Hun schoenen zijn bijna niet meer te herkennen van de modder.
We zijn verdwaald en toen we een auto zagen rijden, zijn we die kant op gelopen, legt de vrouw uit. Maar we kwamen een sloot tegen en daar zijn we niet helemaal goed overheen gekomen, maakt de jonge man het verhaal af. Geen probleem, zeg ik geruststellend. De rommel maakt hier niet uit. Zet je rugzak maar even neer dan bel ik met het hotel of ze misschien toch nog open zijn.

Er wordt nog wel opgenomen, maar ze zijn al helemaal vol. Ze reageren eigenlijk best rustig op het slechte nieuws en kijken elkaar aan. Jullie kunnen vannacht wel hier blijven, zeg ik dan. Op de ťťn of andere manier vertrouw ik beide bezoekers volledig.
De vrouw bedenkt zich geen moment en zegt meteen ja graag. De jongen vind het ook prima. Goed dan, zeg ik. Ik ben Erik en ik zal jullie eerst even de blubber wegspoelen. Dan kunnen jullie naar de badkamer om om te kleden. De jonge man stelt zich voor als Tom en dit is mijn zus Anna, zegt hij erachter aan. Ze geeft me een hand en stapt dan op het afvoerputje. Spoel me maar af, zegt ze lachend.
Ik pak de spuit en richt die op haar schoenen. De modder is nog nat en komt gemakkelijk los. Als snel is haar broek ook redelijk blubbervrij en dan is Tom aan de beurt. Hij pakt de rugzakken er ook bij. Hoe die in de sloot zijn terechtgekomen is mij een raadsel. De rotzooi zit overal. Het lijkt wel of ze er languit in gevallen zijn.
Anna is ondertussen haar schoenen aan het uittrekken en als ik de laatste rugzak ook schoon heb, komen ze allebei op blote voeten achter mij aan naar de badkamer. Tom begint zich meteen uit te kleden en Anna maakt haar rugzak open. Alles is nat, zegt ze zacht. Tom kijkt ook in zijn rugzak. Shit, ook helemaal nat.
Kieper maar om op de vloer, zeg ik. Het gaat straks allemaal in de wasmachine. Ik heb ergens nog wel wat kleding voor jullie. Tom en Anna knikken. Bedankt, zeggen ze tegelijk. Anna draait zich om en trekt haar sweater uit. Ik ga de kleding maar pakken zeg ik tegen Tom. Hij knikt naar me met een grijns.
Als ik terugkom staat Anna al onder de douche. Tom staat helemaal bloot te wachten. Ik voel me een beetje opgelaten, maar Tom schijnt zich er niet van bewust. Hij neemt de kleding van mij aan en legt ze op de tafel in het midden van de badkamer.
Er zit niet veel bij wat jullie goed zal passen.
Tom zoekt wat bij elkaar voor hemzelf en wat voor Anna. Geeft niks, we zijn erg blij dat we hier mogen slapen. Ik kan er niks aan doen om naar zijn lijf te kijken. Ik ben behoorlijk behaard en hij heeft niks, zelfs geen schaamhaar. Dat heb ik niet eerder gezien.
Hebben jullie misschien zin in wat eten?
Jaaa, klinkt het van onder de douche. Ik lach naar Tom en hij lacht terug. Graag, we hebben sinds vanmiddag niks meer gegeten.
Is soep goed?
Hmm, heerlijk, zegt Tom.
Ik ga naar de keuken om de soep klaar te maken en net als ik alles in de pan heb zitten hoor ik Tom roepen om een handdoek. Stom van mij, vergeten te geven. Ik loop naar de badkamer en zie in de Anna in de deuropening staan. We kunnen geen handdoek vinden, zegt ze kalm. Ik ben even overrompeld van haar naakte lichaam. Ze doen er allebei dus niet erg moeilijk over, denk ik maar. Ze heeft blond haar en en het valt me op dat haar schaamhaar ook blond is. Tom met alleen haar op zijn hoofd wat ik niet eerder heb gezien en zij met blond schaamhaar, ook nieuw voor mij.
Ze stapt voor me opzij als ik de badkamer binnen wil en twee handdoeken uit de lade onder de tafel pak en aan haar geef. De soep is bijna klaar, zeg ik over mijn schouder, als ik de badkamer weer uit loop. Lekker, hoor ik Anna zeggen.

Een paar minuten later schep ik de soep in kommen en roep naar Tom en Anna dat het klaar staat. Ik hoor ze giechelend aankomen en als ze binnenkomen snap ik waarom ze zo moeten lachen. Tom heeft alleen een onderbroek aan en Anna alleen een T-shirt, zie ik als ze zich even uit rekt voordat ze gaat zitten.
Past het niet?
Niet helemaal, zegt Anna lachend. De onderbroek is wat te groot. Hij zakt steeds af.
En ik trek straks nog een T-shirt aan, ik zweet nogal van het douchen, zegt Tom er achteraan. Ze beginnen meteen aan de soep en zullen wel erg vrij zijn opgevoed, zo gemakkelijk als ze zijn. Ik vind het helemaal niet vervelend. Erg gemoedelijk eigenlijk.
Tijdens het eten vertellen ze dat ze het Pieterpad helemaal van Limburg naar Groningen lopen. Om bij te praten, zegt Tom. Anna lacht, ja ook dat. Ik wordt nieuwsgierig en dat ziet ze kennelijk aan mijn gezicht. Tom twijfelt of hij van mannen of van vrouwen houdt, verteld ze. Tom eet rustig door. Schaamt hij zich nu of maakt het hem niets uit wat zijn zus aan een vreemde verteld.
Ben jij getrouwd, vraagt Anna dan.
Nee, zeg ik. Ik heb wel een vriendin, maar we hebben nogal een vrije relatie en ze is nu met een vriendin een stedentrip aan het maken.
Daar heb je toch geen vrije relatie voor nodig, zegt ze lachend.
Haar vriendin en zij doen meer dan alleen musea bezoeken en winkelen, zal ik maar zeggen.
Oooh, zegt alleen maar en eet weer door.
Als ik voor de tweede keer inschep, vraagt Anna met wie ik dan wel eens wat afspreek.
Op het moment met niemand, maar dat hoeft ook niet.
Maar je mag wel met iedereen wat beginnen?
Ja.
Komt die vriendin van jou vriendin ook wel eens hier?
Ja hoor. We zijn ook wel eens met z'n drieŽn op een midweek weg geweest. Hartstikke leuk. Het is ook een erg leuke vrouw, anders zou ik niet willen dat mijn vriendin zo met haar om zou gaan.
Hebben jullie ook wel eens met z'n drieŽn...., vraagt Tom voorzichtig.
Nee, dat nog niet. Maar wie weet, zeg ik lachend.
Wel eens met een man erbij overigens, merk ik dan op.
Twee paar ogen kijken mij verbaasd aan.
Dat was een vriendje van mijn vriendin en ze waren een dagje naar het strand geweest. De hele dag hadden ze elkaar behoorlijk lopen klieren en toen ze thuis kwamen was er eigenlijk geen houden meer aan. Mijn vriendin kwam binnen en begon me heftig te zoenen. En toen zij ze dat ze ons allebei tegelijk wilde, terwijl ze mijn broek losknoopte. Ik vond het prima en even later lagen we met z'n drieŽn in bed.
En? Anna zit me gespannen aan te kijken. Ze heeft een rode kleur gekregen.
Ik moet lachen.
Tom wil heel graag weten hoe het is met een man. Jij weet hoe het is. Vertel, vertel, vertel.
Ze is erg grappig en ik kan m'n lachen niet houden. Ik zal het straks vertellen zeg ik en sta op om de tafel af te ruimen.
Tom's onderbroek heeft een flinke bobbel gekregen. Ik weet dus nog niet zeker of ik mannen leuker vindt dan vrouwen, zegt hij wat geÔrriteerd. Anna grinnikt.
Ik antwoord serieus dat je niet van mannen hoeft te houden om de sex wel erg lekker te vinden.
Wauw, zegt Anna. Dat klinkt ongelooflijk logisch.
Ja, zeg ik. Dat is het ook. Ik heb de boel in de afwasmachine gezet en neem ze mee naar de woonkamer. Ik plof neer op de bank en Anna gaat naast mij zitten. Tom neemt de bank tegenover ons. Ze kijken mij vragend aan. Ik ga vertellen van Lisa en Mark, mijn vriendin en haar vriendje;

We hebben ons snel uitgekleed en Lisa ligt op bed, terwijl Mark en ik haar overal zoenen. Mark is behoorlijk groter geschapen dan ik en ik ben best wel onder de indruk. Hoe zal Lisa het vinden als hij haar straks misschien pakt? Anna onderbreekt me even met de mededeling dat Tom ook niet zo groot is.
Dat weet ik, zeg ik. Net in de badkamer gezien.
Is ie van jou ongeveer net zo, vraagt ze dan.
Ik denk even na. Ja, zoiets.
Mogen we 'em zien? Tom kijkt even naar Anna en dan weer naar mij.
Dit kan wel erg interessant gaan worden, bedenk ik me. Goed, zeg ik en sta op om mijn broek uit te doen. Anna en Tom kijken ademloos naar mijn halfslappe piemel.
Nu jij Tom, roept Anna. Even vergelijken. Tom twijfelt even, maar doet dan z'n onderbroek uit. Zijn stijve staat al helemaal overeind.
Tja, om goed te vergelijken moet jij 'em wel wat stijf maken Erik, zegt Anna. Ze lijkt bloedserieus, maar ik stel voor om eerst het verhaal af te maken. Ik trek mijn broek uit en ga weer zitten. Tom gaat ook weer zitten en Anna zakt wat onderuit op de bank waarbij haar T-shirt voldoende omhoog kruipt om wat van die blonde schaamhaartjes te voorschijn te zien komen. Mijn piemel groeit langzaamaan vanzelf, krijgt ze toch haar zin.

Ik vertel verder hoe Mark steeds lager over Lisa haar borsten en buik naar beneden gaat. Ik ben nog heftig aan het tongen als Lisa ineens stopt en even op mijn tong bijt. Ik kijk naar rechts en zie Mark tussen haar benen liggen en het is niet moeilijk te bedenken wat hij daar aan het doen is. Lisa ligt rustig te genieten van Mark z'n tong als ik haar hand om mijn stijve voel. Ze trekt me naar haar mond toe en ik ga op mijn knieŽn naast haar zitten terwijl ze me heerlijk pijpt. Ik kan aan haar bewegingen voelen waar Mark haar 'raakt'. Ze komt bijna klaar als Mark ineens stopt en omhoog kruipt. Ze laat mij los en ik ga wat achteruit om Mark er bij te laten, maar Lisa duwt mij naar beneden en ik weet wat wat ze wil. Ik ga tussen haar benen zitten en geleid mijn stijve in haar openstaande kutje. Ze kreunt luid als ik haar begin te neuken. Het is een raar gezicht voor mij, want ik kijk tegen de harige billen van Mark die nu met haar aan het tongen is. Zijn piemel is halfstijf en bungelt tussen zijn benen. Gek genoeg windt het me op. Hoe zou het voelen om hem af te trekken?
Lisa knijpt met haar kutje mijn piemel er bijna af, ze komt bijna klaar en ik voel ook dat ik ga komen. Mark gaat van haar af en rolt naast haar op z'n zij. Zijn hand gaat over haar buik naar mijn in en uit glijdende pik, ik ben even benieuwd waar hij naar toe wil, maar hij gaat haar klitje masseren. Een paar tellen later komen we tegelijk klaar. Haar kutje knijpt nog steeds met wisselende druk om mijn slapper wordende piemel. Mark is haar weer aan het zoenen, maar Lisa wil nu zijn pik in haar mond en trekt hem dichterbij. Het is een ongekend geil gezicht om haar zo bezig te zien en ik krijg al snel weer een harde. Ik kom dichterbij en ze ziet het vanuit haar ooghoeken. Ze pakt mijn glibberige stijve en trekt die ook naar zich toe. Zo ligt ze op twee piemels tegelijk te sabbelen. Af en toe wrijft ze ze tegen elkaar aan, het voelt erg lekker. Dan neemt ze Mark zijn pik weer helemaal in haar mond en ik zit er bij en kijk er naar. Ik word steeds geiler en wil hem eigenlijk ook wel in mijn mond. Nieuwsgierig naar het gevoel, maar nog verder, hoe zou het voelen als hij in mijn mond klaarkomt?

Tom zit met een rood hoofd aandachtig te luisteren. Zijn piemel staat recht overeind en schokt regelmatig van de opwinding. Anna heeft ťťn been opgetrokken en zit met haar kin op de knie, ik heb moeite mijn ogen niet op de blonde krulletjes tussen haar benen te richten. Ze lijkt me door te hebben, ze lacht naar me en draait zich tegen de zijleuning van de bank. Nu geeft ze me vol inkijk op haar mooie poesje. Ik laat mij ogen nu wel afdalen. Het is meer dan de moeite waard, een blond bosje haar iets boven haar verder vrijwel kale schaamlippen. Tussen haar lippen glinstert het al wat van het vocht, maar ze zitten nog stijf op elkaar. Ik heb zin om mijn tong in haar spleetje te duwen, maar ik zal mijn verhaal afmaken. Ze zullen daarna vast wel wat meer willen. Ik kijk op en zie Anna met een enorme grijns naar me kijken. Haar ogen glinsteren. Mooi, vraagt ze. Ik knik. Zeker, zeg ik. Blond schaamhaar zie je ook niet vaak.
En wat vind je van Tom?
Zonder te kijken zeg ik dat ik hem ook heel mooi vind. Nergens een haar te bekennen, dat is ook bijzonder.
Dat is ook lekkerder pijpen, zegt ze giechelend.
Ik knik weer en denk aan die grote piemel van Mark. Die had best veel haar. Zou Anna Tom ook gepijpt hebben, bedenk ik me dan. Dat ze weet dat het lekkerder is.
Heb je hem gepijpt, vraagt Tom wat ongeduldig.
Lisa wenkt mij dat ze met me wil zoenen. Terwijl ze Mark nog aan het pijpen is. Dus ik zoen haar eerst op haar wang, maar ze dirigeert me naar haar lippen en als ik daar met mijn mond ben draait ze zich naar mij en zoent me heftig terwijl ze Mark aftrekt. Dan draait ze zich weer terug om hem weer diep naar binnen te zuigen. En zo wisselt ze enkele keren van zijn pik naar mijn mond. Tot ze ineens zijn eikel uit haar mond haalt en tegen mijn lippen wrijft. Het maakt mij niks uit, ze beweegt hem even heen en weer, het voorvocht over mijn lippen uitwrijvend. Als zij hem weer in haar mond neemt, lik ik langs mijn lippen. Het is lekker, wat ziltig net als een kutje. Lisa ziet het en doet het nog eens, maar nu open ik mijn mond en lik langs zijn eikel. Het is heerlijk en ik wil zeker meer. Ik pak zijn stijve vast en trek hem af met zijn eikel tussen mijn lippen. Mark kreunt en Lisa kijkt gespannen toe. Dan neem ik 'em wat verder in mijn mond. Best knap van die vrouwen, denk ik. Het is een behoorlijk groot ding en hem goed af te zuigen zonder dat ik mijn tanden ergens in zet... Maar het is zo opwindend, zo lekker. Ik bewerk zijn toompje met mijn tong en merk dat hij dat erg lekker vind. Steeds probeer ik wel dieper, maar meer dan een kwart gaat er echt niet in. Ik beweeg met mijn hand mee over zijn piemel, hij gromt en kreunt en komt ineens heftig klaar. Het is niet eens zo veel en het smaakt ook niet vies. Ik snap niet waar zoveel vrouwen zo vreemd over doen. Omdat ik weet dat nu doorgaan met aftrekken en zuigen niet lekker voor hem is, hoe ik me stil en slik af en toe wat weg. Met wat kleine naschokjes komen er nog wat druppels uit. Die lik ik ook weg, ik vind het zalig. Lisa kijkt me geil aan als ik m'n ogen open doe. Lekker he, zegt ze zacht. Ik knik. Het is ook echt erg lekker zeg ik tegen Tom en Anna, die me ademloos aan zitten te staren.
Dat is het meest opwindende wat ik ooit heb gehoord, zegt Anna. Ze kijkt naar Tom, die heftig ja knikt.
Zou je Tom willen pijpen?
O ja hoor, zeker. Maar ik kan mij ook voorstellen dat Tom het misschien eens wil proberen. Tom staat meteen op en komt voor me op de vloer zitten. Anna komt overeind om het goed te zien als Tom mijn stijve vastpakt en me langzaam begint af te trekken. Dit windt me helemaal niet op. Ook als hij met zijn tong mijn druppels voorvocht weglikt gaat er bij lange na niet zo'n spanning door me heen als dat Lisa dat doet. Maar als hij 'em langzaam steeds dieper in zijn mond neemt en hij kreunend van genot aan mijn keiharde pik zuigt, is het toch wel heel erg lekker. Ik laat mijn hoofd achterover zakken en geniet van deze beurt. Tom doet het erg goed. Hij zal net als ik, bij elke keer als hij gepijpt werd ook wel hebben gedacht wat beter kon. Hij weet in ieder geval precies wat lekker is en ik voel dat ik snel ga komen. Ik kijk op om te zien wat hij doet, gek genoeg gaat mijn geilheid daarvan meteen weg. Een man die mij pijpt is helemaal niet opwindend. Dan kijk ik naar Anna die weer achterover tegen de zijleuning is gaan zitten. Met haar benen wijd ligt ze zich heel relaxed te vingeren. Haar spleetje is nog steeds dicht. Alleen daar waar haar vinger op en naar gaat, kan ik haar binnenste schaamlippen zien glinsteren. Ze is behoorlijk nat en ik zou haar graag willen likken, maar ze ziet mijn vragende blik ogen niet. Met een vinger ga ik over haar been naar beneden en ze kijkt meteen naar mij. Haar vinger haalt ze meteen weg als ik over haar drijfnatte spleetje streel. Eerst helemaal naar beneden tot over haar (ook kleddernatte) sterretje en dan terug tussen haar schaamlippen omhoog, over haar knopje en door de blonde krulletjes. Ze rilt en schuift nog wat verder onderuit, zodat ik er nog beter bij kan. Ik twijfel geen moment en laat me op m'n zij zakken met mijn hoofd op haar been en haar zo kan proeven. En ze is heerlijk. Met mijn tong open ik haar lippen verder, ze is super nat. Druppels kruipen naar beneden, naar haar sterretje. Ik wrijf het uit en ze kreunt.
Tom doet nog steeds erg z'n best en met de geweldige geur van Anna's zalige kutje onder mijn neus en tong, windt het me nu steeds meer op. Ik duw een vinger in haar kontgaatje. Het gaat verrassend gemakkelijk. Anna kreunt heftig en ze duwt haar billen nog iets verder omhoog, mijn vinger zit nu helemaal in haar. Ze spant al haar spieren en komt met een lange trillende zucht klaar. Ik voel nu ook dat ik snel ga komen, Tom merkt het en houdt zich meteen stil, alleen zijn tong voel ik nog om mijn eikel draaien. Dat is genoeg, ik kom heerlijk klaar en zie Tom zuigen en slikken. Hij kreunt van genot. Anna komt dichterbij en geeft haar broer een zoen op zijn wang. De laatste druppels zuigt hij weg en dan haalt hij mijn slapper wordende piemel uit zijn mond. Anna is er meteen bij en neemt het van hem over. Ze doet het erg goed. Tom kijkt er naar terwijl hij langzaam over zijn stijve streelt. Ik wenk hem dichterbij, omdat ik die compleet gladde piemel nu wel eens wil proeven. Hij gaat naast me op de leuning van de bank zitten, ik hoef me alleen maar iets te draaien om hem voor mijn mond te krijgen. Eerst met een paar likjes die lekkere zilte druppels voorvocht weg en dan langzaam steeds wat verder.
Anna is gestopt met pijpen en kijkt hoe ik haar broer afzuig. Ze staat op en gaat op mijn schoot zitten. Met haar drijfnatte spleetje glijd ze heen en weer over mijn stijve, terwijl ze goed kijkt hoe ik Tom langzaam pijp en aftrek. Ik vraag me af of Anna hem ook wil, maar ik vind het zelf nu veel te lekker en wil dat hij klaarkomt. Nog geen tel later proef ik zijn sperma. Hij kreunt heftig. Zalig. Ik laat hem in mijn mond naschokken en slik alles weg. Als er niets meer uitkomt begin ik hem te af te likken, maar er is niet veel meer. Hij wordt snel slap. Tom laat zich van de leuning zakken, hij is nu helemaal kapot. Moe van het lopen en dan zo'n beurt. Ik weet ongeveer hoe hij zich voelt.
Zal ik jullie de slaapkamer wijzen?
Tom knikt, maar Anna zegt dat ze nog even blijft zitten.
Ik doe de was nog even in de droger als Tom in bed kruipt. Hij slaapt vrijwel direct.
Terug in de woonkamer ligt Anna languit op de bank. Kom je nog even bij mij vraagt ze meteen als ze me ziet. Ik ga naast haar zitten en zo komt meteen tegen me aan liggen en streelt mijn buik en borst. Dat was super, zegt ze zacht.
Heb je wel eens eerder met je broer erbij gevreeŽn?
Anna kijkt vragend naar me.
Ik bedoel, jullie zijn erg gemakkelijk met sex lijkt me. En omdat je zei dat zo'n haarloze piemel lekker pijpen is, dacht ik... Anna lacht een beetje, maar zegt niks. Ze aait heel voorzichtig over mijn zak. Mijn piemel begint meteen weer te groeien.
Thuis deden we al nooit moeilijk over naakt zijn, begint ze te vertellen. We zijn ook wel een paar keer naar een nudistencamping geweest. Daar heb ik Tom al eens betrapt toen hij met meisje aan het vozen was. Ik was daar toen erg van onder de indruk. Hij vond dat wel grappig en toen hebben we elkaar meer verteld. Wat we al gedaan hadden en met wie natuurlijk. Een keer hebben we elkaar gemasturbeerd. En toen Tom en ik gingen wandelen en hij vertelde dat hij zich ook door mannen aangetrokken voelde, hebben we het eergisteravond in het hotel over sex met mannen gehad. Het wond mij erg op hoe hij erover fantaseerde. Hij was vooral erg nieuwsgierig hoe het zou zijn om een man te pijpen. En hoe het neuken zou zijn.
De dag daarna hebben we het tijdens het wandelen ook over bijna niets anders gehad en we hadden allebei goed door dat de sexuele spanning hoog opliep. Toen we het over alle dingen hadden die hij moet gaan missen als hij voor een man gaat kiezen, was zijn simpele antwoord dat mannen betere sex kunnen hebben dan met een vrouw. Mannen weten wat lekker is en wat niet. Ik weet zeker dat een man beter kan pijpen dan een vrouw, zei hij. Ik duwde hem meteen omver en trok binnen een paar tellen zijn broek uit en begon hem, op mijn allerbest natuurlijk, te pijpen. Ik had zijn mooie penis al zo vaak gezien en was altijd al erg nieuwsgierig hoe het zou zijn om hem te proeven. Nu kon het en het was super, maar dat weet jij nu natuurlijk ook hŤ? Anna kijkt mij lachend aan. Ik knik met een brede grijns terug.
Gisteravond hebben we in het hotel nog een keer gevreeŽn, verteld ze verder. Hij kan echt fantastisch beffen, grinnikt ze. Na drie orgasmen vroeg ik hem of hij anaal wil. Dat moest toch bijna hetzelfde zijn als met een man. En toen hebben we het gedaan. Heel apart. Dat doe ik niet snel nog eens. Maar hij vond het geweldig en daar ging het uiteindelijk om.
Anna is mij ondertussen aan het aftrekken. Ik wil je in me, zegt ze dan zacht. Eerst buigt ze zich voorover en neemt mijn stijve in haar mond. Ze pijpt heerlijk, het is jammer als ze stopt en op me gaat zitten, maar ook dat is top. Ze is best wel strak en gelukkig drijfnat. Ze kreunt luid. Heel langzaam gaat ze op en neer en gek genoeg heb ik helemaal niet het gevoel dat ik snel naar een hoogtepunt ga. Ondanks dit heerlijke strak kutje van een knappe blonde vrouw om mijn stijve.
Anna daarentegen lijkt wel constant op het randje te hangen, wat kan zij kreunen. Maar ze gaat maar door. Ik hoor de klok 2 uur slaan precies als Anna klaarkomt. Met trillende benen pompt ze langzaam door terwijl ze hard kreunt en zucht. Haar kutje is nu nog strakker en ik merk dat ik nu wel langzaamaan naar een orgasme ga. Maar Anna kan niet meer, ze laat zich zakken en zit op mijn schoot met mijn stijve diep in haar. Sorry, zegt ze zacht. Ik lach.
Zullen we even omdraaien? Dan kun jij liggen en ga ik nog even door, stel ik voor.
Anna denkt even na. Ik weet wat beters, zegt ze dan en staat op. Mijn piemel petst tegen mijn buik.
Kom maar eens hier, zegt ze als ze tussen mijn benen gaat zitten en mijn stijve vastpakt. Ik laat me wat onderuit zakken terwijl ze mijn keiharde piemel al in haar mond neemt. Ze neemt 'em zo diep mogelijk. Ik merk dat ik nu snel ga klaarkomen, maar ik vind het veel te lekker om nu al te spuiten. Anna gaat nu met haar tong van onder tot boven op en neer. Ze likt alles af. Af en toe kijkt ze me lachend aan. Ze heeft door dat ik bijna klaarkom en richt zich nu alleen nog op mijn eikel. Ze zuigt en likt overal tegelijk lijkt het wel. Tegelijk trekt ze me af. Ik hou het dan niet meer. Anna houdt haar mond vlak voor mijn eikel en vangt alles mooi op. Dan doet ze haar mond eromheen en zuigt mij voorzichtig leeg. Alles wat langs haar lippen drupt, likt ze alsnog weg.
Mijn piemel wordt nu snel slap en als er niets meer uitkomt stopt Anna met zuigen en likken. Ik ben nu ook kapot en verlang naar bed. Anna heeft het in de gaten, staat op en trekt mij overeind van de bank. Kom, zegt ze. Lekker slapen. Ze loopt voor me uit naar de gang. Waar slaap jij, vraagt ze daar giechelend.
Ik pak haar bij de hand en neem haar mee. Binnen de kortste keren slapen we, Anna tegen mij aan. Het laatste wat ik me kan herinneren is dat ik benieuwd ben naar wat Lisa op haar stedentrip meegemaakt heeft...
Aantal keer gelezen:
2407
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)