Spannendverhaaltje.nl

Bezoek van een motormaniak

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door spankdevil meer verhalen van spankdevil De motor stopt en de mannen luisteren naar Martin z’n verhaal. Ze zijn de beroerdste niet en willen best iemand helpen met pech langs de weg. Samen spreken de mannen en Martin af dat hij achter op de motor gaat en dan naar het pompstation wordt gereden. Daar zal hij z’n cherrycan vullen met benzine, om vervolgens terug te gaan op de motor naar de camper en de vakantie voort te zetten. Er is slechts 1 probleem; de bijrijder van de man blijft bij Cindy tot Martin terug is. Hij kan immers niet mee op de motor als Martin er op zit. Daar de kans klein is dat Martin nog een voorbijganger zal treffen gaat hij akkoord, zet de helm op van de bijrijder en stapt met een cherrycan achter op de motor.
Samen stuiven de heren weg. Willem, blijft achter en kijkt Cindy aan. “Ik ga effe piesen, dat is namelijk de reden waarom we van de snelweg gingen.” Hij wil naar de dichtstbijzijnde boom lopen, maar Cindy biedt hem aan om gebruik te maken van het toilet in de camper. Dat is toch wel het minste dat ze terug kan doen. Terwijl ze samen aan de praat raken begint Cindy met het maken van het avond eten. Willem eet ook een paar hotdogs en bekijkt haar eens goed als ze de tafel afruimt. Hij volgt haar als ze naar buiten loopt om het afwaswater weg te gooien en neemt haar helemaal in zich op. Ze is een knappe blondine van rond de 26 en is slankgebouwd. Haar lichaam is mooi gevormd; mooie gladde benen, een paar stevige ronde billen en ook met haar voorgevel lijkt het wel goed te zitten. Willem had tijdens het eten al gezien dat de bh een beetje door haar witte bloesje scheen, maar de strakke blauwe korte broek was hem nog niet opgevallen.
Cindy stapt de camper weer in met de kraag van haar bloesje omhoog. Willem kijkt naar haar, als ze naast hem staat en een beetje vooroverbuigt om een boek te pakken. Ze leest een paar minuten en merkt dan dat Willem haar bekijkt. “Is er iets?” vraagt ze. “Je hebt je bloesje scheef dicht geknoopt” antwoordt hij. Cindy lacht en zegt “zo draag ik m’n blouse graag.” “Doe ze toch maar even goed, het stoort me, zegt Willem.” Langzaam maakt ze de knoopjes los en knoopt dan slechts de middelste twee vast. Willem heeft het echter al gezien, ze heeft geen bh meer aan. Hij denkt dat ze het voor hem heeft gedaan en zegt dat ze haar middelste twee knoopjes los moet maken. “Daar ben ik te verlegen voor” lacht ze zachtjes.
Willem stapt op haar af kijkt haar in haar ogen aan, strekt z’n armen en maakt de knoopjes zelf los. Hij trekt haar bloesje half omlaag langs haar rug en armen, kijkt naar haar toch vrij grote borsten en vraagt “waar is die bh gebleven die je daarnet nog aan had?” Cindy glimlacht naar hem “weet ik niet, ik had hem net nog, mag ik m’n bloesje weer aan.” De stevige motormaniak is niet tevreden met het antwoord. Hij trekt haar bloesje helemaal uit en zegt “ik wil eerst een bevredigend antwoord van je. “Buiten” antwoordt ze. Willem kijkt naar buiten of daar voorbijgangers zijn en zegt dan “je had je bh nog aan toen je naar buiten ging, dus daar zal ie wel liggen. Ga je mee?” Verbaasd kijkt Cindy hem aan, maar bedekt haar blote borsten niet. “Mag ik m’n bloesje weer terug?”
“Nee” antwoordt de brede man, “eerst wil ik weten waar je bh is.” Hij legt z’n hand tussen haar blote schouderbladen en duwt haar voor zich de camper uit. “Ik zal je helpen zoeken” zegt hij. Cindy kijkt om zich heen of er niemand aan komt en loopt met haar armen voor haar blote borsten gekruisd langs de camper. Willem ziet hoe de frisse avondwind haar tepels verhard en stijf maakt. “Ik heb ’t een beetje koud” glimlacht ze. “Dat zie ik” lacht hij terug. “Nu, waar had je voor het laatst je bh aan?” Ze staat stil alsof ze nadenkt en loopt dan naar de achterkant van de camper waar de bh aan het reservewiel hangt.
Willem bekijkt de bh, “waarom trok je hier je bh uit, om welke reden was dat?” “Niets bijzonders” zegt ze terwijl ze naar de grond staart. ”Kan ik weer naar binnen gaan? We hebben de bh gevonden.” Hij haalt de bh van het reservewiel af, trekt de achterdeur open en gooit deze naar binnen. “Nee, ik wil graag weten waarom je die bh uit trok hier. Als je het warm had, dan had je het nu nog warm, want het is nog altijd dezelfde temperatuur. Ook zit er geen vlek op van ketchup of mayonaise dus waarom trek je deze dan uit, om de voorbijgangers die er niet zijn te flashen?” Ze mompelt wat maar dat verstaat Willem niet en hij laat het haar herhalen.
“Gewoon, een beetje shockeren, vind ik leuk. Jij zou dan tussen de knoopjes van m’n bloesje naar m’n blote borsten kunnen kijken, leek me spannend.” “Als je het zo leuk vindt, dat ik naar je tieten kijk, waarom heb je dan nu je armen gekruisd voor die prammen van je? Hup, laat zien dan.” Cindy laat haar armen zakken en toont hem haar vrij grote borsten. “Zo, ja en aan welke cupmaat moet ik hierbij denken?” “75B” antwoordt ze. “Zo, zo en hoe kom je aan zulke harde tepels” vraagt hij terwijl hij z’n vingers op haar tepelhof drukt. Na een genoegdoenende zucht zegt ze dat het door de wind komt. “Ik moet toegeven wijffie, dat je me best een beetje geshockeerd hebt door je lekkere tieten met van die stijve knoppen er op aan me te tonen. Was dat een beetje wat je hoopte?” Cindy lacht en zegt “een beetje wel ja, ik shockeer nou eenmaal graag.”
Plotseling, en totaal onverwachts voor haar, pakt hij haar tepels vast en knijpt er flink in. “Zo dus nu zijn je tepels nog harder, komt dat door de wind of doordat je me geshockeerd hebt?” “Allebei wel” glimlacht ze. Willem trekt haar tepels een beetje uit “dus jij trekt je bh uit om een motormaniak een beetje op te geilen, wat nou als deze motormaniak zo geil wordt van je dat hij je hier terplekke gaat neuken?” "Ohh...! steunt Cindy als ze aan haar tepels wordt getrokken." Willem geeft een kort rukje aan haar nu gevoelige tepels en rekt dan het elastiek op van haar korte broek. “Blijft het shockeren bij het tonen van je lekkere tieten, of ga je nog een stapje verder? Ik vind borsten heel geil, maar ben ook een groot liefhebber van billen.” Cindy kijkt hem aan en zegt “dat laat ik aan jou over.”
Met een wilde beweging sjort hij haar korte broek omlaag en laat haar er uit stappen. Ze doet dit te langzaam naar zijn wens en krijgt een klap op haar kont. Willem opent de deur en gooit de korte broek naar binnen. “Zo, dus je hebt niet eens een slipje onder die korte broek aan. Daarom zag je kont er zo lekker uit.“ Hij grijpt haar ene bil stevig vast en kijkt haar recht in haar ogen aan. “Volgens mij wil je niets liever dan hier geneukt worden of niet?” Cindy knikt en ademt hevig. “Jij vindt het spannend om in de natuur geneukt te worden met de kans dat iemand ons betrapt, die toevallig langskomt, hè? Willem geeft haar steeds een plagerige tik op haar blote billen of knijpt er even in. “Ik denk dat we die uitdaging maar eens moeten verwezelijken” zegt de stevige motorrijder, terwijl hij Cindy een paar vriendelijke tikjes tegen haar blote borsten geeft.
Willem pakt haar beide borsten in zijn handen en brengt haar tepels naar z’n mond. Kussend over de hele borst maakt hij wilde kreundende geluiden, die Cindy enorm opwinden. Het klinkt als een holbewoner die op een kalkoenbout sabbelt. Zijn handen laten haar borsten los en gaan tussen haar benen. "Zo jij bent super nat, volgens mij wil je wel geneukt worden door zo’n ruige gast, als ik." Z’n stevige vingers wrijven over haar vagina en drukken zich naar binnen. Willem trekt ze terug, langs haar klit en brengt ze naar z’n mond. Cindy bloost, als hij z’n vingers aflikt. Dan fluistert hij haar oor “vind je lekker hè, sletje?” Ze knikt nog altijd met een kleurtje op haar wangen. Weer brengt hij z’n hoofd naast haar oor “eerst krijg je een spanking en dan ga ik je neuken.”
Cindy is enorm opgewonden en ademt hevig. “Je mag 1 keer raden waar ik je ga neuken” fluistert Willem terwijl hij haar beide billen vastgrijpt, er een beetje aan trekt en ze dan uitelkaar trekt en haar tegen de deur van de camper duwt. Ze kijkt hem aan “toch niet in m’n……kont?” Hij neemt haar gezicht in z’n handen en kust haar liefdevol op haar mond waarbij haar harde tepels tegen z’n lichaam aandrukken. “Zeker m’n mooie blonde meid, in die lekkere kont van je.” Willem pakt haar hand vast en zegt “draai je maar om, en omhels dat reservewiel.” Cindy kijkt hem aan als hij haar liefdevol op haar schouder kust en zegt “kom, draai je om.”
Ze draait zich om en beweegt haar heupen. Haar handen rusten op het reservewiel en haar benen staan een beetje gespreid, wachtend op wat komen gaat. Willem wrijft over haar achteruit gestoken billen en geeft er zachte tikjes tegen met z’n vlakke hand. Cindy steunt langzaam als hij een ritme aanneemt met de zachte klappen. “Zo, je billen zijn er voor gemaakt” zegt hij en geeft hardere klappen zodat ze hoorbaar worden in de omgeving en elkaar snel opvolgen. “Dat doet jouw kerel nooit bij je hè? Maar je vind het wel lekker toch?” Eerst schudt ze en dan knikt ze, in die volgorde. “Ja, je vindt het wel lekker” z’n klappen wisselen haar beide billen af. Cindy duwt haar hoofd op de band en kreunt. “Ongelooflijk, dat die kerel van jou zo van je billen af kan blijven mij zou dat niet lukken” z’n klappen met de vlakke hand op worden sneller en harder. Goed genoeg om haar achterwerk flink te laten schudden. “Je bent sexier dan goed voor je is” zegt hij en slaat nu harder met kortere tussenposes.
Dan pauzeert Willem en legt z’n handen op haar warme blote billen. Hij voelt ze wel gloeien maar de frisse buitenlucht en het afwisselen van bil heeft voorkomen dat ze heel rood werden. Z’n handen strelen de zijkant van haar lichaam en hij kust haar in haar nek, haar schouder en zo langs haar rug naar beneden. Hij drukt z’n lichaam tegen haar naakte achterkant aan en streelt de zijkant van haar borsten onder het vermakelijke erotische gekreun van Cindy. Haar hartslag is vele malen hoger dan eerst en haar kont verlangt naar meer slaag. “Ik wil dat je me neemt, sla me op m’n kont.” “Op je lekkere blote kont, moet je zeggen” zegt hij dominerend. Cindy kijkt hem aan en zegt hijgend “sla me op m’n lekkere blote kont.” “Eerst alsjeblieft zeggen” zegt Willem die de macht voelt. “Wil je mij, je blonde slet, op m’n lekkere blote kont slaan, alsjeblieft.” KLETS!! “Mmmh” KLETS!! “Mmmh” Hij gaat naast haar staan, kust haar in haar nek en wisselt z’n harde klappen af over haar beide billen. Steeds met korte tussenposes om het verlangen van Cindy heviger te maken. “Toegegeven, dat je het netjes vroeg, liefje.”
Willem streelt haar blote billen en slaat er tegen vanaf elke kant; bovenop, de zijkant en van onderaf. “Spreid je benen is verder……verder, nog iets.” Ook de binnenkant van haar dijen krijgen nu voorzichtige klappen. Haar bewegende heupen geven aan dat ze enorm geil is. De klappen op haar blote kont worden harder, maar blijven vrouwvriendelijk en winden Cindy ontzettend op. “Zo’n lekkere kont en zo stevig.” De klappen inmiddels zo dat haar hele bovenlichaam meeschudt. Het geluid van z’n kletsende hand op haar blote billen galmt door de omgeving. Cindy klinkt alsof ze alleen hier van al een orgasme kan krijgen en kreunt “harder, sla me harder op m’n kont.” De klappen worden harder en sneller zoals ze vroeg en ook haar kreunen van genot nemen toe in volume. Willem slaat ook met meer kracht en daardoor zijn de klappen als schoten in de omgeving hoorbaar. Elke klap doet Cindy kreunen en dat is voor hem een reden er nog éen uit te delen.
Cindy haar billen hebben nu een finke rode kleur gekregen, maar ze geeft niet aan dat hij moet stoppen. Willem brengt z’n handen tussen haar benen en voelt hoe druipend nat ze is. “Zo, volgens mij heeft iemand hier de tijd van haar leven” zegt hij en geeft haar nog meer slaag op dezelfde harde wijze. “De manier waarop jij je kont achteruit duwt na elke klap, bijna op zoek naar mijn hand.” Ze grijpt de band vast als hij nog harder slaat, maar blijft kreunen van genot. “Als je dat zo lekker vindt hoe vind je dit dan?” Willem strekt z’n arm meer en verhoogt het tempo. Afwisselend slaat hij haar ook tussen haar benen. “Vind je dat lekker, een spanking op je kletsnatte kut?” Cindy wiebelt, springt bijna, haar knieën knikken en ze kreunt. Het is duidelijk dat de klappen op haar vagina voor haar eerste orgasme hebben gezorgd. Willem houdt haar heupen vast en helpt haar om haar lichaam onder controle te houden. “We zijn nog niet klaar.” Cindy gooit het grote woord er uit “neuk mij, alsjeblieft.”
De man glimlacht “dat was ik net van plan. Z’n vingers wiebelen in haar vagina. Weet je nog waar ik je ga neuken?” “Jaaaah” kreunt Cindy “neuk mij in m’n kont.” “Goed, blondie, op je knieën, je kont omhoog en je hoofd naar beneden. Ze wil direct gaan zitten maar Willem grijpt haar bij haar gevoelige bil. “Voor de camper, op z’n hondjes, in het zicht van het verkeer.” Ze loopt gedwee in haar blootje naar de voorkant en Willem trekt z’n broek en onderbroek uit. “Spreiden die billen van je. “Ze voelt hoe hij een fluim in haar anus laat landen om het allemaal wat soepeler te maken. “Oh, wat ben je krap hier, dit wordt zo lekker als ik m’n dikke lul in je kont steek.” Willem zoekt de zakken van z’n jasje door en haalt er een pakje condooms uit. Ook motormaniaks doen het veilig. De spanking die hij Cindy gaf hebben gezorgd voor een enorme stijve pik. “Nu is je kont van mij, slet” roept hij. Hij slaat haar nog eens hard op haar kont. “Waar moet ie dan, mijn lul?” Cindy geeft hem het antwoord waar hij met smacht op wachtte “in m’n kont, neuk me in m’n kont.”
Willem knielt achter haar, met een erectie zo stijf, dat het bijna pijn doet. “Oh wat een heerlijke kont heb je” zegt hij en drukt z’n penis langzaam naar binnen in de warme opening. Martin en zijn kameraad zijn al een halfuurtje weg en wat Willem betreft mag het nog lang duren. Met langzame stoten begint de man Cindy in haar kont te neuken en legt z’n handen op haar rode billen. Z’n heupen maken contact met de rondingen en dan voelt hij pas goed hoe gloeiend heet ze zijn. “Oh, vinger jezelf, nu ik je kont neuk.” Cindy laat haar vingers in en uit haar vagina gaan en Willem glijdt in en uit haar anus terwijl hij haar hete billen vastgrijpt, er op slaat en dan z’n handen over haar rug beweegt.
Willem geniet met volle teugen. Van Cindy haar naakte lichaam, van de geur van het gras en de bloemen die platgedrukt worden door haar blote borsten. De frisse boslucht en het contrast van de harde grond met de zachte warme huid van Cindy. Hij geniet ervan haar te vertellen hoe goed haar smalle opening voelt om z’n lid en hoe lekker hij haar vindt. Hoe graag hij haar in haar kont neukt en haar laat kreunen van genot. Met z’n ‘dirty talk’ en het bewustzijn dat Martin elk moment kan terugkeren voert hij het tempo gestaag op tot een stevige snelle krikpartij. Cindy, voelt het tweede orgasme door haar lichaam gaan en hij is op weg naar z’n eerste. Hij beweegt sneller en sneller en knijpt haar hard in haar rode billen, om er vervolgens een ferme klap op te geven. Dan grijpt hij haar hoofd vast, trekt haar aan het haar en slaat met z’n vrije hand een paar keer op iedere bil. Z’n handen los van haar hoofd en billen grijpen haar stevig bij haar blote borsten. Hij beeld zich in dat de motor met Martin nadert, neukt nog harder en grijpt haar borsten hard vast. “Ze komen er aan, ik voel het” kreunt Willem. Cindy schrikt, maar kan niet loskomen. Het trekken aan haar borsten maken het onmogelijk op te staan. Ademloos en verstijfd in extase komt Willem met hevige kreunen tot een geweldig orgasme. Het condoom vangt het allemaal op. Cindy vingert zichzelf als een bezetene en lijkt erin te slagen voor de derde keer klaar te komen.
Willem trekt zich terug en rolt op z’n rug naast haar. Hij sjort haar op z’n schoot en geeft haar nog een flinke spanking. Z’n hand kletst op haar rode konthuid en hij gebiedt haar dit orgasme nog te beleven. Haar vingers bewegen in haar soppende kut en de klappen op haar gevoelige kont winden Willem weer zo op dat hij direct z’n stijve aftrekt. Direct na haar derde en zijn tweede keer klaar komen wil Cindy naar binnen rennen. “Het was maar een joke” roept Willem, maar hoort dan in de verte een naderende motor.” Razendsnel trekt hij z’n kleding aan en Cindy heeft haar kleding al aan, hoewel de korte broek wat moeite gaf over haar gevoelige billen.
Martin stapt van de motor met een volle cherrycan en loopt direct op de camper af. Cindy loopt nog even naar de motormaniak en bedankt hem. Dan gaat zij ook naar de camper. De motorrijder geeft aan dat er 2 kilometer verderop een benzinepomp zat, maar dat het moeilijk was de weg terug te nemen, vanwege het gebrek aan afslagen. “Geeft niks” zegt Willem, wij hebben ons uitstekend vermaakt.” De man kijkt hem aan “heb jij met haar? Nee, echt? Volgende keer ga jij maar benzine halen dan pas ik wel op de vriendin.” Willem grijnst “volgende keer?” Dan stuiven ze weg.
Martin stapt in de camper met Cindy als bijrijder. “Zo’n aardige vent die motorrijder en ik was echt even bang dat ze ons wilde helpen om een nummertje met jou te maken.” Cindy grijnst “niets is wat het lijkt………mij sommige mensen.”
Aantal keer gelezen:
1025
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)