Spannendverhaaltje.nl

Betrapt

-
21-08-2010
Dit verhaal speelt zich in de tijd af dat mijn vriendin Anne en ik Bart nog verkering hadden. Na lang aandringen van een oom en een tante in de omgeving van Hilversum om eens te komen logeren. Zeiden we na lang aarzelen ja. Want deze oom en tante waren niet zo heel aardig. Na een aantal dagen daar door gebracht te hebben en veel van de omgeving gezien te hebben , iedere keer moesten die oom en tante mee op sleeptouw want ze moesten en zouden met ons mee. Ik werd er sacherijnig van en Anne mijn vriendin al niet minder, kunnen we niet weg vroeg ik haar, o als het aan mij ligt vandaag nog, nou wat let ons,nou ja we zouden een week blijven zei Anne. Ok zei ik, dan blijven we.
Verdikke zei ik tegen Anne zullen we een eind gaan lopen, alleen, ik verlang naar je, we zijn nog geen dag samen op pad geweest. Ja dat is goed we kunnen wel gaan wandelen op de Rading nou laten we dat dan maar gaan doen. Zo gezegd zo gedaan wij op weg, h, h eindelijk alleen dacht ik. Eenmaal op de hei aangekomen nam ik haar in mijn armen en begon haar heerlijk te zoenen, ik kuste haar mond en beet zachtjes in haar onderlip ze opende haar mond en liet mijn tong bij haar binnen komen, Och wat smaakte ze toch lekker onze tongen begonnen een wilde dans om elkaar heen. Langzaam liet ik mijn handen over haar rug glijden richting haar billen, eenmaal daar aan gekomen begon ik ze te strelen en te kneden, hunkerend duwde ze heupen tegen die van mij aan. Laten we een plekje zoeken fluisterde ze in mijn oor ik wil je hebben terwijl ze haar hand in mijn kruis legde waar zich al een aardige bobbel vertoonde.
Even later vonden we een plekje midden op de hei omgeven door een paar jeneverbesstruiken, heerlijk beschut tegen de wind, want het waaide een beetje we liggen in een soort duinpannetje. Ze strekte haar armen naar mij uit en ik kwam bij haar liggen even later waren we verzonken in een hartstochtelijke vrij partij waar bij ons tongen een onvermoeibaar spel leken te spelen. Plotseling voelde ik haar hand in mijn broek glijden o, ik ben zo heet zei ze. Wacht even dan kleed ik me uit zei ik, wat een lekkere grote lul heb je toch zei ze en pakte hem met twee handen vast en begon er zacht aan te trekken terwijl ze mij aan het aftrekken was knoopte ik haar blouse los en deed haar BH uit, haar borsten sprongen naar voren eindelijk verlost uit hun om hulsel waarbij haar tepels naar voren staken als kleine. piramides Ik duwde haar achter over in het gras en begon haar tepels te likken zachtjes draaide ik rondjes om haar tepelhof heen.
Ze drukte haar borsten in mijn gezicht, meer ,meer, kreunde ze. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen ik zakte al likkend en kussend af naar haar kutje. Ik hield even op bij de rand van slip en ging weer omhoog, na dit spelletje een paar keer herhaald te hebben pakte ze mijn hoofd en duwde deze naar beneden bef me kreunde ze, ik trok haar broek en slip uit waarbij haar kutje glinsterend van haar kut geil zichtbaar werd. Ik boog mijn hoofd naar haar kutje en rook haar geilheid, ik begroef mijn hoofd tussen haar dijen en likte haar kutje, eerst langzaam en zachtjes later hard en dwingend liet ik mijn tong over haar klitje gaan. O, ja, O, ja kreunde ze lekker ga door, plotseling stak ik mijn tong diep in haar kut en zoog haar schaamlippen in mijn mond, een woeste kreet ontsnapte aan haar keel ze kromde haar rug van genot. O neuk me, riep ze laat die lekkere dikke paal in mijn kut glijden ik wil je helemaal in me voelen. Ik strekte me uit over haar heen en drukte mijn lul in haar smachtende kut even lag ze volkomen stil, stil genietend van mijn paal in haar goed gevulde kut. Langzaam begon ik te bewegen genietend van haar nauwe grot en het soppende gevoel, al haar kut spiertjes spanden zich om mijn lul heen fantastich.
Al snel voerde ik het tempo wat op ,en tilde Anne haar bekken op om mijn stoten in haar kut op te vangen. Onder tussen probeerde ik bij haar tepels te komen voor de extra stimulans wat ook aardig lukte ik kon net haar tepels tussen mijn tanden krijgen en begon er zachtjes in te bijten en ik liet ze dan ook tussen mijn tanden rollen. Haar ademhaling ging omhoog het zuchten werd hijgen o neuk me diep riep ze, wat ik dan ook niet na liet om te doen.
Ze sloeg haar benen om mijn middel en sloeg met haar hakken op mijn rug mijn ballen kletsten tegen haar kutje O, ja ik ga komen kreunde ze , en mijn lul verkrampte bij deze geile woorden en werd nog harder ook mijn orgasme was niet vermeer. Bij iedere stoot van mijn hete paal sloegen haar hakken tegen mijn billen al wilde ze me nog dieper in zich voelen. Ik hield het niet meer ik kreunde ik kom klaar ik ga je helemaal vol spuiten met mijn geil o,ja,o ja, spuit me vol en plotseling verkrampte ze in extase van een aanstormend orgasme een lang gerekte kreun ontsnapte aan haar mond en trillend en schokkend kwam ze klaar, terwijl ik bij iedere schok een lading hete lading zaad in haar kutje spoot. Trillend en hijgend lagen we naast elkaar te genieten van deze heerlijke neuk partij, ze draaide zich op haar zij en sloeg haar armen om mij heen o wat heerlijk was dat ik wil altijd bij je blijven ik wil mijn leven lang blijven genieten van die heerlijke paal van je en streelde hem liefde vol. Na een tijdje zo gelegen te hebben werd het toch tijd om weer eens op huis aan te gaan.
We trokken ons kleren aan en gingen op weg terug, op ons logeer adres aan gekomen wachtte ons een zeer kwaaie oom, die ons in niet misverstaande woorden vroeg wat we zo al de hele middag gedaan hadden. Gewandeld op de Rading was ons onschuldig antwoord, en moet ik dat geloven. Geloof het of niet dat is jouw probleem was mijn antwoord. Afijn de toon was gezet en de avond verknoeit, we gingen maar vroeg naar bed helaas niet samen daar was bij deze oom en tante geen kans op. Ik kom je morgen ochtend wel wakker maken hoor zei Anne tegen mij en kneep me betekenisvol in mijn hand.
Met die gedachte kroop ik zoals ik gewoon was, naakt in de slaapzak en viel al spoedig met een hoop volle gedachte in slaap. De andere ochtend werd ik wakker door een kriebelend gevoel aan mijn neus en deed mijn ogen open, en ik zag het meest lieftallige gezicht op deze aarde, ik kom je wakker maken zei het gezicht en kuste me hartstochtelijk op mijn mond.
En al spoedig waren onze tongen in een op windende ronde dans verwikkelt,even later knoopte ik haar pyjamajas los en streelde haar borsten, ze klom over me waarbij ze haar knien aan weerzijden van mijn benen zette en ging zo op mijn in middels stijve pik zitten. O, jij boefje zei ze, en ze begon door het dekbed heen over mijn pik te rijen. Zachtjes kreunde ze, ik wil je in me voelen. Ik ritste mijn slaapzak open, terwijl ze onder tussen haar pyjamabroek uit deed, ik vind dit zo lekker dat je naakt slaapt, dat je dat durft, daar is niets te durven aan hoor gewoon een kwestie van doen, ze gleed als een paling in de slaapzak er bij en ik ritste deze weer dicht ( wat achter af ons geluk bleek net als het feit dat ze haar pyjamajas aan gehouden had).Ze vleide zich tegen me aan en greep mijn lange lans met twee handen vast en drukte deze tussen haar benen tegen haar kutje aan. Om vervolgens haar handen op mijn billen te leggen, zodat ze zich stijf tegen mij aan trok. Een gelukzalige zucht ontsnapte aan haar mond, mmmmmm lekker zuchtte ze. Heb je wel eens met zn tween in een n persoonsslaapzak gelegen ik kan je verzekeren dat je, je weinig kunt bewegen.
Maar we presteerden het toch om op onze zij neuk bewegingen te maken waardoor mijn pik zachtjes langs haar en tussen haar schaamlippen door gleed. Al spoedig werd ze toch wat vochtiger en begon zich ook nog te vingeren. Ik sloeg zo goed en zo kwaad mijn arm om haar heen om haar zuchten wat te smoren, haar borsten drukten tegen mijn borst waar haar tepels gaatjes in probeerden te prikken. ooooo, ik ga komen hoor fluisterde ze in mijn oor. Dat is te snel fluisterde ik terug o, ja ik was al een tijdje wakker en ik heb me zelf al een beetje opgegeild bij de gedachte om bij jou in de slaapzak te kruipen. Ik wurmde mijn hand om haar borst en begon haar tepels te verwennen, o,ja ik hou het niet meer hijgde ze, en begon in mijn nek te bijten en te grommen. Plotseling verscheen er een kwaad gezicht boven aan de zolder trap, Wat gebeurd hier werd er gebulderd, zijn jullie helemaal. En zo ging dat nog even door, maak dat je mijn huis uit komt , Anne kom onmiddellijk naar beneden. Tijdens dit geschreeuw was Anne klaar gekomen en haar kreun werd door de tirannie aan woorden en het gebulder gesmoord.
Gelukkig voor ons had Anne haar pyjama jas aan gehouden en waren alleen haar borsten bloot maar die lagen lekker verscholen tegen mijn borst aan. Ook mijn zaad lozing ging in het geweld verloren ik spoot een flinke straal tussen haar billen waarbij ze een kreetje nauwelijks kon onderdrukken. Waat lig je me uit te lachen, moet ik je uit die slaapzak sleuren werd er geschreeuwd. Nou, Nou zei ik, zo kan het wel weer hoor. Er gebeurd niets Anne ligt alleen maar bij me zei ik zo onschuldig mogelijk, terwijl Anne me veel betekenend in mijn bil kneep. Niks mee te maken ik wil dat je weg gaat, dat is goed zei ik ,maar ik neem Anne mee. Afijn de toon was gezet voor die ochtend en met een kwaaie kop trok de oom zich terug, ik ga maar naar beneden zei Anne voor we nog meer heibel krijgen, nou die heibel hebben we al zei ik.
Ik ritste de slaap zak open, en er steeg een zoete geur van kut geil vermengd met sperma omhoog, Anne dook naar mijn pik en likte hem schoon, ha lekker hoor en stapte vervolgens snel van me af waarbij haar billen binnen mijn hand bereik kwamen en ik trok haar snel naar me toe en ik likte haar snel tussen haar billen en over haar spleetje, niet doen ik wordt er zo geil van zei Anne, terwijl ze me kuste nog snel ik gaf haar een klap op haar billen. Na ons gewassen en aangekleed te hebben om vervolgens nog snel een ontbijt naar binnen te werken, hoewel we daar weinig zin meer in hadden zijn we naar huis gereden.
Aantal keer gelezen:
1408
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)