Spannendverhaaltje.nl

Bernard en Carola 1

-
21-10-2010
Bernard ontmoette Carola in een dancing,die hij met een zakenrelatie had bezocht.Ze gingen wel vaker een avondje uit om de dagelijkse beslommeringen te vergeten.Moniek,Bernards vrouw,had daar geen enkel bezwaar tegen en liet haar echtgenoot tamelijk vrij.
Bernard zag Carola,die een opvallende verschijning was,direkt zitten tussen een aantal jongeren van haar eigen leeftijd.Hij schatte haar niet ouder dan midden twintig,zodat ze minstens twintig jaar jonger was dan hij.Dat was voor Bernard geen bezwaar,hij had wel eens vaker een jonger meisje versierd.Meestal waren het kantoormeisjes die graag een slippertje maakten in zijn dure BMW en met hem dure nachtclubs bezochten.In ruil daarvoor boden ze hun lichaam aan en lieten ze zich met genoegens neuken.
Terwijl Bernardvanaf zijn barkruk Carola opnam,keek zij hem op haar beurt vol aan.Carola's ogen waren mooi hemelsblauw,het halflange blonde haar golfde om haar gezicht.Die duidelijke uitnodigende blik gaf Bernard moed om haar aan te spreken en te vragen of ze wilde dansen.
Carola,wier naam hij toen nog niet kende,stond onmiddelijk op en gleed in zijn armen het kleine dansvloertje op.Het was er vol,zodat het dansen neerkwam op een erotisch schuifelen waarbij hun lichamen dicht tegen elkaar gedrukt waren.
Bernard onderging de sensuele uitstraling van de lange blonde vrouw.
Ze wisselden een paar woorden en stelden zich aan elkaar voor.Hij bood haar een drankje aan en nodigde haar uit aan de bar te komen zitten.
Bernard stelde haar voor aan zijn zakenvriend,die na een half uurtje afscheid nam.Bernard voelde weinig lust dit aantrekkelijke vrouwtje te verliezen en informeerde of ze nog ergens anders heen wilde.Carola keek hem indringend aan.
"Ga mee naar mijn flat",zei ze met een zwoele stem.Bernard reed met haar in zijn auto naar het opgegeven adres.Carola strekte haar benen waarbij haar rok boven haar knieŽn schoof.Bernard keek opzij naar de glanzend nylon bedekte benen,benen die goed gevorm waren.
"In zo'n slee voel ik me een prinses",zei ze.In haar flat deed ze drukdoenerig en schonk ze hem een biertje in.Ze praatte over haar werk als laborante en zette een cd'tje aan.
"Ik hou van intieme feestjes",hijgde ze,en doofde de meeste lampen.In de kamer ontstond een erotische sfeer.Benard pakte haar om haar middel,ze bleef pal voor hem staan en zoende hem wild en hartstochtelijk.Hij kreeg een erectie en wreef zijn onderlijftegen het hare.Bernard wreef haar grote borsten waarop Carola's hand naar zijn kruis gleed en door zijn broek zijn penis betastte.Hij verbaasde zich over haar vlotheid,ze kenden elkaar pas enkele uren,maar niets kon hem ervan weerhouden haar te nemen.

begerig begon hij haar kleren open te maken en af te stropen.Met haar hulp kleedde hij haar uit en samen met Carola trok hij ook zijn eigen kleren uit.

"Kom je niet te vlug klaar?",fluisterde ze,waarna ze samen het bed opzochten.Bernards vingers gleden even onderzoekend over haar lijf,de stevige borsten,de strakke gladde buik en de met zacht begroeide venusheuvel.Dan lag hij tussen haar lange,stevige dijen en stopte hij de dikgezwollen penis in haar kut.Ze was vochtig en heet,haar onderlijf bewoog krampachtig onder hem.Hij perste haar haar heftig stotende lichaam tegen het bed en hield haar in bedwang.

Zijn lul gleed kloppend en bonzend heen en weer in haar natte schede.Haar tieten wreven langs zijn borst en haar mond ging open in een geluidloze schreeuw.Daarna riep ze..."Oh,wat heerlijk",en klemde haar benen rukkend om de zijne.Aan de heftige storen van haar onderlijf merkte hij dat ze een orgasme kreeg.Daarbij ontsnapte een kreunende zucht uit haar mond.Bernard stootte door en was van plan klaar te komen.Carola verhinderde dat door ineens van tempo te veranderen en bovendien op dwingende toon uit te roepen..."Nee,nog niet,nog niet.Wacht nog even".

Hij paste zich aan bij haar ritme en had de grootste moeite om op haar golvende lichaam te blijven liggen.Het tweede orgasme kwam nog sneller dan het eertse.Carola kneep de ogen dicht en lag roerloos met geopende mond.Het leek alsof ze was flauwgevallen.Bernard zoende haar gezicht en haar gesloten oogleden.Ze zag er ineens uit als een slapend kind dat haar lievelingspop in de armen hield.

Carola kwam weer bij en hervatte haar wilde geneuk.

"Oh...heerlijk,zuchtte ze weer toen Bernard haar met zijn borende lul goed bediende.Nu was hij van plasn zijn zin te doen en klaar te komen.

Terwijl Carola haar benen optrok zodat zijn penis tot de wortel in haar kut gleed,stootte hij fel toe.Carola's orgasmes leken nu onafgebroken te komen...ze kwam nog minstens twee maal klaar en lag doodstil toen Bernard's zaadlozing tot stand kwam.Hijgend spoot hij zijn sperma in haar natrillende kut.Hij pompte haar vol en genoor van het klaarkomen.

"Ze is een nymfomane",dacht hij toen ze bijkwam uit haar schijnbare bezwijming om opnieuw te beginnen.Tijdens het heftige bewegen van haar bekken gleed zijn verslapte penis uit haar vagina.

"Je bent al klaar,"hijgde ze."Je hebt gespoten,ohhhhh,je hebt in me gespoten".Hij verbaasde zich over haar opwinding die uit ongerustheid leek te komen.Haar angst deelde zich aan hem mee."Gebruik je de pil niet?",vroeg hij bezorgd?

"Jawel,"zei ze,"maar ik vergeet hem vaak...ik vertrouw het nooit.Oh,als het nu een kindje wordt...""Ga je meteen wassen",adviseersde hij,"spoel het uit je kut".

Ze deed wat hij verlangde en kwam terug bij hem in bed.

"Stel je voor dat we samen een kindje kregen",fluisterde ze,haar grote blauwe ogen op hem gericht.Bernard voelde zich in een hoek gedrongen,hij vond haar erg paniekerig.

"Een hysterische nymfomane",dacht hij..."waar ben ik aam begonnen."Hij begon haar kalmerend toe te spreken."Dat kun je me niet aandoen,"zei hij,"je weet dat ik getrouwd ben en een kind heb.Als het mis zou gaan,moet je er iets aan doen."

"Jaaah,"zichtte ze,"dat zal wel moeten."

Bernard voelde zich ongemakkelijk maar kon zich niet van haar losmaken.Als door een onzichtbare band werd hij aan Carola vastgesnoerd.Bovendien hield ze zijn lul in de handen en streelde die.Met haar pink raakte ze zijn kloten aan zodat er een stroom van zinnelijke gewaarwording door hem heen ging.

"Het komt doordat ik zo vaak kan klaarkomen,"fluisterde ze,"dan vergeet ik alles en ben zo goed als bewusteloos.Ik ben mezelf niet wanneer ik een orgasme krijg.Meestal doe ik het bij mezelf,dankan er niets gebeuren.Ik kom wel acht,negen keer klaar,als ik me zelf vinger."

Die bekentenis deed Bernard de oren spitsen.Een meisje dat er rond vooruit kwam dat ze masturbeerde had hij nog nooit ontmoet.Op vragen in die richting werd meestal verontwaardig gereageerd of gezwegen.

"Dat is leuk,"zei hij met ingehouden adem,"ik zou het best eens willen zien als je het deed."Carola lachte met haar lage klank.

"Alle kerels willen een meisje zien masturberen,"zei ze,"maar als ik vraag of ze zichzelf dan willen afrukken,geven ze niet thuis."Haar hand bewoog om zijn zwellende penis.Bernard had het gevoel dat ze hem zo weer aan het spuiten kon brengen.

"Kun je niet jezelf en mij?",vroeg hij gespannen."Jaja,"antwoorde ze,"je wel door een meisje laten aftrekken he?Heb jij jezelf nog nooit afgerukt?'

"Ja natuurlijk wel,"bekende Bernard.

"Nou dan,"zei ze,"je mag me zien vingeren,maar dan wel eerlijk tegenover elkaar.Jij geniet en ik geniet.Ik vind het leuk om een man te zien rukken tot hij klaarkomt."

"Begin jij maar,"hijgde Bernard.Carola liet zijn penis los en begon met twee vingers in haar kut te wrijven.Ze lag wijdbeens en gunde hem een royaal uitzicht.Bernard's hand gleed naar zijn gezwollen lul waaraan hij langzaam begon te trekken.

"Als het komt,mag ik het dan op je spuiten,"kreunde hij.

"Ja...dat mag,"zei ze en ging onverstoord verder met het masturberen.Daarbij keek ze onafgebroken naar Bernard's hand die op en neer ging.Hij hield geen oog af van haar gevinger en zag die schaamlippen plooien en bewegen onder de druk van haar vingers.Ze sloot de dijen in een plotselinge kramp en kermde het uit.Haar bekken schokte op,het leek of haar blonde poesje de lucht in vloog.Carola;s lichaam stuiptrekte terwijl haar gezicht de Bernard al bekende uitdrukkibg vertoonde.Opgehits door haar klaarkomen rukte hij zich sneller af.Carola sloeg de ogen op en keek naar de glimmende gezwollen eikel.Met een geile trek op haar gezicht hervatte ze haar zelfbevrediging.Ditmaal was ze feller en trok haar benen op.Krimpend van wellust strekte ze die weer en spreidde ze wijd.Ze gooide haar onderlijf heen en weer en wreef zich nu met beide handen tussen de dijen.Bernard hoorde het sap in haar kut klutsen.Carola kwam opnieuw heftig klaar.

Bernard voelde dat hij het niet langer zou kunnen inhouden...hij kon nog net lang genoeg wachten om Carola de ogen zien opslaan.Zo kreeg ze de gelegenheid het uit de eikel spuitende zaad over haar onderlichaam te zien spatten.De heftig kloppende lul wierp het sperma over Carola's buik en onderarmen.Die lagen nog gestrekt over haar onderlijf,haar handen in haar kruis.

Het witglanzende geil spoelde in glibberige vlokken over haar huid en gleed langs haar armen en buik.Met grote ogen volgde ze Bernard's zaadlozing.Haar borst ging heftig op en neer,haar tieten deinsden op het ritme van haar ademhaling.Zuchtend viel Bernard op de rug en liet zijn druipende pik slap neervallen.

"Ohhh wat machtig,"hijgde Carola,"wat een machtig gezicht...hoe vond jij het van mij?'

"Geweldig,",antwoorde hij,"je maakte me er bloedgeil mee...ik heb me nog nooit afgetrokken in bijzijn van een vrouw...jij weet een man goed gek te krijgen."

Carola lachte nu met haar hoge toon,het geluid van een zilveren klokje.

"Je was een goie voor Herman,"vervolgde Bernard.

"Herman?",vroeg ze..."die man waarmee je in de dancing was?"

"Ja,die is een beetje exhibitionist en vindt het geweldig zich af te trekken terwijl een vrouw toekijkt."

"Je meent het,"zei Carola,"doet hij dat thuis ook?"

"Nee...bij zijn eigen vrouw krijgt hij geen kans.Maar vroeger heeft hij een vriendin gehad die het persť wilde zien.Ik denk dat hij daardoor die tik heeft overgehouden.Nu doet hij het wel eens met een vriendin die hij opgepikt heeft en er vrede mee heeft dat ze niet hoeft te neuken."

"Wat een gekke mannen zijn er toch,"schaterde Carola.

"Geen gekke vrouwen?",vroeg Bernard?

"Nouja...ik ben ook een beetje getikt,"gaf ze toe,"je moet hem eens meenemen,dan kan hij zijn kunsten vertonen.Samen met jou...twee mannen die zich af rukken,twee spuitende lullen...alle mensen."

Ze sloeg de benen kruiselings over elkaar en kneep de dijen krachtig samen.Bernard zag dat het haar een lustervaring bezorgde.

"Ik word er geil van,"zei ze,en wreef de dijen langs elkaar."Als ik erg geil ben kom ik klaar door alleen maar mijn dijen samen te persen".

Ze kneep en wreef heftig,Bernard zag de wellustige trek op haar gezicht verschijnen en wist hoelaat het was.Carola sidderde en kreeg een orgasme.

Toen ze hem later uitliet omdat hij eindelijk naar huis moest,zei ze,"Neem Herman eens mee.Bel me maar op."

Bernard reed naar huis en overdacht de ervaringen met die geile Carola.Hij kreeg het er heet van,en kwam met een erectie thuis.

"Is het nog laat geworden?",zei zijn vrouw Nel,die bij de open haard zat te lezen.

"ja,Herman wilde nog een borrel drinken",verontschuldige Bernard zich.

"Gaan we naar bed?,vroeg Nel.Hij volgde haar naar de slaapkamer,na het vuur te hebben gedoofd en de lichten te hebben uitgedaan.Terwijl hij zijn broek uitschopte keek Nel steeds naar zijn zwelling in zijn onderbroek.

"Wil je nog?",vroeg ze hoopvol.Haar grootste wens bestond uit het samen neuken met Bernard wanneer hij thuiskwam.Ze leidde eruit af dat hij de hele dag naar haar verlangd had.Bernard keek begerig naar Nel's mollige lijf.

"Wat dacht je",zei hij,zijn penis met zijn vingers opwippend.Hij besprong haar en naaide haar gretige lijf met wellust.Nel kwam klaar toen hij zijn zaad in haar spoot.

Een paar dagen later maakte hij Herman deelgenoot van zijn ervaringen met Carola.Hij zag Herman's ogen schitteren toen hij hoorde dat hij uitgenodigd was om bij Carola zijn kunsten te vertonen.

De week daarop maakte Bernard met haar een afspraak.
Aantal keer gelezen:
892
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)