Spannendverhaaltje.nl

Belevenissen in een hoerenkast

-
21-08-2010
"Goedemiddag.", zegt Richard als de deur word opengedaan door de gastvrouw. "Kom verder", zegt ze, "Heeft u een afspraak of zal ik de dames zich laten voorstellen?" "Laat ze zich maar voorstellen.", zegt Richard. 'Neemt u maar plaats in die kamer dan komen ze zo langs". Richard loopt de aangewezen kamer in. Een groot bed domineert de kamer met de standaard spiegel aan het plafond en één schuin aan de wand om de klant zicht van opzij te geven. In de hoek staat een bubbelbad met spiegels erboven. Richard neemt plaats op de bank die tegenover de deur staat en zet zijn tas neer. De tafel bij de bank heeft een glazen blad. Het blad word omhooggehouden door een zeemeermin die vanochtend vergeten heeft haar schelpen om te binden, als er al zulke grote schelpen zouden zijn. Op de t.v. draait een oude pornofilm opgenomen van Canal+. Richard zucht en denkt bij zichzelf: "Dit soort plekken zijn ook één groot cliché." "Maar ja, het gaat ook niet echt om de inrichting" Dan gaat de deur open en komt de eerste binnen. Het is Renée waar Richard al eerdere ervaringen mee heeft gehad die goed bevielen. Renée is een blondine met halflang haar, een slank lijf en een mooie b-cup. Ze heeft een kort strak zwart jurkje aan waar haar vormen goed in uitkomen. "Hallo Renée, zeg maar dat ze de rest mag overslaan, ik ga met jou mee." "Oké", zegt Renée, "Ik zal het doorgeven." en loopt de kamer weer uit. Even later komt ze weer binnen. "Wil je een kamer met of zonder bad?" vraagt ze. "Ik ga me vandaag eens lekker uitleven" zegt Richard. "Laten we naar de luxe kamer gaan, die met sauna en hottub". "O lekker, ik heb wel zin om even in de sauna te gaan zitten." zegt Renée. "Zitten," denkt Richard met een glimlach, "ik heb toch andere plannen voor de sauna." Hij staat op pakt zijn tas en loopt achter Renée aan naar de luxe kamer. Daar aangekomen zet hij zijn tas naast de bank en gaat zitten. "Wil je wat drinken?", vraagt Renée. "Een cola'tje" "Ik ben zo terug" Richard doet zijn schoenen uit en steekt een sigaret op.
Als die half opgerookt is komt Renée weer binnen met een cola en een kop koffie voor haarzelf. "Alsjeblieft", en ze geeft de cola aan hem. Ze zet de koffie op tafel en vraagt, "Hoe lang wil je blijven?" "Oftewel," denkt Richard, "kunnen we even afrekenen." "Ik moet toegeven dat dit wel beter klinkt." "Renée, ga eerst even zitten." zegt hij. "We moeten even overleggen" "Is goed", zegt ze terwijl ze gaat zitten. "Wat voor smerige dingen had je in gedachten?", zegt ze met een knipoog. "Ik wil dat je twee dames uitzoekt waar jij goed mee kan opschieten, vooral hier op de kamer. Het liefst twee die direct beschikbaar zijn maar als er ééntje nu nog met een klant bezig is en binnen een uur kan komen is dat ook goed." "En over de lengte van mijn verblijf hier, ik wil zes uur blijven." "Zes uur!" zegt ze lachend, "Dat hou je helemaal niet vol" "Hé, het is mijn geld, als ik het weg wil gooien is dat mijn zaak. Bovendien ben ik niet van plan de volle zes uur zelf bezig te zijn, daarom laat ik jou ook de twee andere uitzoeken." "En we gaan eerst met zijn allen in bad dus die kun je alvast vol laten lopen", zegt Richard terwijl hij zijn creditcard aan haar geeft. Ze pakt de kaart aan, loopt naar het bad en zet de kranen open. "Tot zo dan.", zegt ze met een geile knipoog terwijl ze de kamer weer uitloopt. Richard steekt nog maar een peuk op om wat nicotine op te bouwen aangezien er de komende zes uur niet veel van zal komen en neemt een paar slokken van zijn cola. Op t.v. is Joey Silvera Asia aan het beffen terwijl Taylor op Asia's gezicht zit en volop aan het genieten is. "Hmm", denkt Richard, "weliswaar 2 andere vrouwen maar ergens binnen de komende zes uur heb ik ook dat uitzicht." Bij die gedachte verdwijnen de laatste zenuwen die hij nog had voor dit bezoek en komt er in zijn kruis iets op volle sterkte. Renée komt weer binnen en geeft Richard de kwitantie die hij moet ondertekenen. Richard vermijd naar het bedrag te kijken voor het geval hij er spontaan impotent van word. "De hartaanval komt wel aan het eind van de maand.", denkt hij. Hij geeft de bon weer aan Renée en steekt zijn creditcard weer in zijn zak. Renée neemt een slok van haar koffie en zegt : "Ik ben zo terug met gezelschap."
De deur gaat weer open en Richard draait zich bij om te zien wie er binnenkomen. De eerste is Renée, achter Renée loopt Yvonne. Een kort geknipte hete roodharige met een mooie borsten en een heerlijk stevig lichaam. Ze heeft een lange witte jurk met links een split tot aan haar heup. De jurk laat een behoorlijke hoeveelheid decolleté zien. Als laatste komt Iris binnen. Een iraanse met mooi lang krullend donker haar, stevige borsten gevangen in een B cup en een slank lenig lichaam. Ze heeft een kort rokje en een topje aan. Om haar middel heeft ze een elegant goud kettinkje die goed kleurt bij haar egale bruine huid. Beiden geven Richard een hand en stellen zich voor. Iris kent hij al maar Yvonne heeft hij nog nooit gezien. Iris gaat rechts van Richard zitten en legt haar benen op zijn schoot. Yvonne is links gaat zitten en heeft al een hand in zijn kruis, de ander in zijn haar en haar mond in zijn nek. Renée loopt naar het bad om de temperatuur te controleren. Richard is met zijn handen de bovenbenen van beide dames aan het masseren. Renée draait de koud water kraan dicht. "Nog vijf minuten", zegt ze terwijl ze naar de bank loopt. Ze haalt Iris haar benen van Richard's schoot en gaat wijdbeens op zijn schoot zitten met haar gezicht naar hem toe. Ze trekt de jurk die eigenlijk een hemd genoemd zou moeten worden uit en geeft hem een tongzoen. Onder de jurk zaten een mooie zwarte string en b.h. met kant afgezet verstopt. Richard's handen verplaatsen naar haar rug en schuiven onder de band van haar string door naar haar kont. Iris en Yvonne trekken samen zijn trui en shirt uit terwijl Renée zijn broek losknoopt en plagend door zijn onderbroek heen in zijn lul knijpt. Yvonne en Iris beginnen nu elk op zijn tepels te zuigen en te knabbelen terwijl Renée van hem afstapt en zijn onderlijf ontbloot. "Oké dames, tijd om ook uit te kleden, het bad is klaar.", zegt Renée. De jurkjes, topjes, rokjes, b.h.'s en strings stapelen zich op op de bank.
Richard zit met volle teugen van het uitzicht te genieten. Vooral als Iris met de rug naar hem toe zich met gestrekte benen vooroverbuigt om haar slipje uit te trekken. "Hoe gaan we zitten in het bad?", vraagt ze tussen de benen door. "Ack..", zegt Richard. Hij slikt even om zijn stem terug te krijgen. "Ik tussen Renée en Yvonne en jij tegen over mij." Yvonne heeft zich al in het bad laten zakken terwijl Renée de kraan dichtdraait en alvast vier paar handdoeken klaarlegt. Richard voelt eerst even of het water niet te heet is en laat zich er dan zachtjes inzakken. Hij slaat zijn arm om Yvonne's schouder, ondertussen komt Iris in bad tegenover hem. Ze duwt zijn benen uit elkaar en begint met haar voeten een lichte afwisselende druk op zijn kruis uit te oefenen. Yvonne zuigt zijn tong haar mond binnen terwijl Richard met zijn rechterhand haar borsten masseert. Renée laat zich nu naast Richard in het water zakken. Ze pakt een tepel van hem tussen duim en wijsvinger en sabbelt op zijn oorlel en steekt af en toe haar tong in zijn oor. Richard slaat zijn rechterarm nu om Renée schouders heen. Hoewel hij het jammer vind om geen hand meer vrij te hebben voor een borst wil hij liever de dames de ruimte geven om hem te verwennen. Richard sluit zijn ogen en concentreert zich even op wat hij allemaal voelt. Zijn benen zitten allebei gevangen tussen de benen van Yvonne en Renée. Twee voeten masseren zijn kruis. Zijn tong zit gevangen in Yvonne's mond terwijl haar rechterhand zijn borstspieren masseert. Haar linkerhand zit in zijn haar zijn achterhoofd te masseren. Ondertussen zit Renée zijn nek en tepel te masseren en zijn oor schoon te maken. Een zachte kreun ontsnapt hem terwijl zijn eikel net boven het water uit komt steken. Hij draait zijn hoofd bij om even lekker met Renée te tongen. Yvonne maakt van de gelegenheid gebruik om de huid van zijn oor tot onderin de nek met haar tong en lippen te verwennen. Iris zit nu met haar handen zijn voeten te masseren terwijl ze ook door blijft gaan met de kruismassage.
"Dat ziet er lekker uit.", zegt Iris na 5 minuten. "Maar ik vind het weer tijd worden voor wat anders." "Als jullie nu allebei één been onder hem schuiven en hem tot en met zijn ballen boven water brengen kan ik mijn tong ook eens laten werken." Beide dames werken mee en brengen hem met zijn kont boven water. Richard legt zijn benen wijd gespreid op de rand van de kuip links en rechts van Iris om haar zoveel mogelijk ruimte te geven. Iris gaat op haar knieën in het bad zitten en begint zijn ballen te likken en op te zuigen. Af en toe gaat ze wat naar beneden en likt de huid tussen ballen en anus. Renée pakt een condoom van de rand van het bad en doet hem bij Richard om. Yvonne heeft ondertussen haar handen onder Richard's rug gedaan om hem omhoog te houden en begint hem te pijpen. "Nou Renée, aan jou de eer om mijn hoofd boven water te houden.", zegt Richard. "En als je dan toch daar in de buurt ben wil ik nog wel wat meer van je tong proeven." Renée legt een been onder zijn schouders en onder zijn nek en buigt zich over hem heen. Iris begint nu ook zijn kont te masseren en haalt af en toe haar hand door zijn bilnaad heen wat Richard over zijn hele lijf doet trillen. Richard heeft één hand op Renée's rug en de ander tussen haar benen. De hormonen gieren door zijn lijf en hij begint zichzelf af te vragen of hij de komende zes uur wel gaat overleven.
"Meiden, laat me even zakken en een beetje bijkomen.", zegt hij. "Anders heb ik echt een bak geld weggegooid." Ze laten hem zakken en hij schuift naar de andere kant van het bad. "Iris, schuif eens wat naar voren, dan kan ik achter je gaan zitten." Hij schuift achter Iris en trekt haar strak tegen zich aan. "Renée en Yvonne, als jullie ons tweeën nou eens een mooi lesbi showtje geven?" "Hmm, ja lekker!" zegt Yvonne en begint meteen met Renée te zoenen. Renée laat zich niet kennen en beantwoord de zoen door haar tong in het spel te brengen en begint haar te vingeren. Richard heeft intussen een borst van Iris in zijn hand en masseert de tepel die al stijf begint de worden. De andere hand heeft hij over haar kut gelegd. Hij tilt haar met deze hand iets op en begint haar onderlijf ritmisch tegen zijn pik aan te drukken. "Ga eens op de rand van het bad zitten.", zegt Yvonne tegen Renée. Renée zet haar handen achter zich op de rand waardoor haar borsten zich mooi naar voren drukken en hijst zichzelf op de rand van de bad. Richard ziet een mooi knopje tussen de plooien van de schaamlippen door steken voordat Yvonne's hoofd hem het zicht weer ontneemt. "Kunnen jullie even een stuk naar rechts schuiven?", vraagt hij. "Dan krijgen Iris en ik een beter uitzicht." Renée slaat haar benen over Yvonne's schouder en zo schuiven ze samen een stuk naar rechts toe. Yvonne pakt Renée's benen en duwt deze wijd uit elkaar. Met twee vingers masseert ze de schaamlippen terwijl haar lippen en tong Renée's clit verwennen. Haar vrije hand gaat naar haar eigen poesje toe. "Hmmm, wat doe je dat lekker", kreunt Renée. Iris brengt een hand achter haar rug en begint Richard zachtjes af te trekken. Ze legt haar andere hand over Richard's hand in haar kruis en drukt één van zijn vingers samen met één van haar haar poesje in. Yvonne steekt haar wijs- en ringvinger in Renée's mond om ze nat te maken. Renée's zuigt en laat haar tong rondjes draaien om de vingers.
Als tot Yvonne's tevredenheid nat gemaakt zijn legt ze een been van Renée op haar schouder en neemt haar clit van bovenaf tussen de nat gemaakte vingers zodat ze met haar tong goed bij Renée's grotje kan. Richard ziet hoe de schaamlippen van Renée lekker opgezogen worden en de tong regelmatig helemaal het grotje induikt. Renée leunt met gesloten ogen tegen de spiegel en laat elke keer als de tong haar poesje induikt een zacht gekreun horen. "Iris, kun je je even omdraaien?" vraagt Richard. Iris draait zich om en gaat op haar knieën met een been links en rechts van Richard zitten. "Nee niet zo, sla je benen om me heen zodat mijn pik lekker strak ertussen komt te zitten." Met een hoop geklots in het bad verplaats Iris haar benen. Richard legt een hand onder haar kont en de ander in haar nek om haar strak tegen zich aan te trekken. Hij plaats zijn mond half open op de hare en voelt gelijk een tong de zijne opzoeken. Vanuit zijn ooghoeken ziet hij hoe Renée Yvonne's hoofd nu met twee handen strak tegen haar poes gedrukt houd. Richard verplaatst zijn hand onder Iris haar kont nu naar het midden zodat hij met zijn middelvinger het sterretje zachtjes kan masseren. Hij duwt Iris haar tong zachtjes terug in haar mond met zijn lippen en besluit haar tepels wat aandacht te geven. De linkertepel is nog hard van de massage dus brengt hij zijn mond naar de rechtertepel. Hij zuigt de tepel zachtjes naar binnen en draait met zijn tong rondjes op het tepelhof. Als de tepel net zo fier vooruit priemt als haar collega geeft Richard Iris een zoen op haar neus en zegt: "Renée, je weet wat ik altijd zo lekker vind om bij jou te doen, als jij Yvonne daar nou eens mee verwent." "Oké, Yvonne ga maar op handen en knieën in het bad zitten met je kont naar me toe." Renée plaats haar voeten tussen Yvonne's benen en laat zich zo onder haar en weer in het water zakken. Ze tilt Yvonne wat op en begint zachtjes op haar clit te zuigen terwijl ze met haar handen op haar kont knijpende, masserende bewegingen maakt. Als de clit naar Renée's mening genoeg verwend is verplaatst ze de aandacht naar de schaamlippen en het grotje.
Na een minuutje maakt ze twee vingers nat in haar mond en brengt deze bij Yvonne naar binnen. "Ohhh, wat maak je me geil", zucht Yvonne. Met haar lippen en haar tong blijft ze de schaamlippen en de clit verwennen. Af en toe drukt ze haar tong naast haar vingers naar binnen. Iris is ondertussen achter Richard gaan zitten. Haar tepels prikken in zijn rug. Één hand zit om zijn pik geklemd terwijl de ander zijn ballen masseert. Renée gaat wat rechter op zitten terwijl ze Yvonne zachtjes blijft vingeren. Ze geeft afwisselend links en rechts een zoen of een lik op Yvonne's billen en werkt zich zo langzaam naar haar sterretje toe. "Oh kom op!" roept Yvonne uit tussen een paar kreunen. "Plaag me niet zo en lik hem!" Renée trekt zich er niets van aan en blijft langzaam er naar toe werken. Uiteindelijk is er geen bil meer over en geeft Renée een grote zoen precies op het sterretje terwijl ze gelijktijdig een derde vinger in Yvonne's kut stopt. "Ooooohhh" kreunt Yvonne, "Trut!" Renée begint nu met draaiende bewegingen Yvonne te vingeren terwijl haar tong rondjes draait om het sterretje met af en toe een haal eroverheen. Iris heeft nu de hand waarmee ze Richard aan het aftrekken was naar haar eigen poesje gebracht en aan de onregelmatigheid waarmee ze zijn ballen nog masseert merkt Richard dat dit schouwspel haar zeer heeft opgewonden. "Kom dames, draai eens bij.", zegt Richard. "Ik wil Yvonne's gezicht kunnen zien en haar tong weer eens voelen." Yvonne en Renée draaien langzaam bij totdat Yvonne's gezicht vijf centimeter van het zijne is. Richard ziet Yvonne's gezicht opeens vertrekken van genot en kijkt over haar schouder wat Renée aan het uitspoken is.
Hij ziet dat Renée haar vrije hand nu gebruikt om Yvonne ook in haar kont te vingeren terwijl ze haar tong nu laat wisselen tussen poes en ster. Richard pakt beide borsten van Yvonne in zijn handen zodat de tepels in zijn handpalmen drukken en geeft haar een lange langzame tongzoen. Richard staat nu op en gaat schuin achter Yvonne op de rand van het bad zitten. "Iris kom eens hier.", zegt hij. Iris komt op handen en knieën tussen zijn benen zitten en begint hem af te trekken terwijl ze zijn ballen likt. Richard leunt kreunend tegen de spiegel aan. Renée is intussen uitgekeken op haar werkzaamheden bij Yvonne. Ze drukt haar tong nog een paar keer bij haar kontje naar binnen en gaat dan naast Richard op de rand zitten om hem lekker met hem te tongen. Yvonne gaat aan de andere kant van Richard in het water zitten en begint hem te pijpen. Als ze ook nog begint te neuriën word het Richard toch echt te veel. Met een paar heftige kreunen spuit hij zijn condoom vol. "Hmmm," zegt Renée, "in dit tempo moet je nog 5 keer spuiten." "Iedereen even het water in om het zweet af te spoelen en dan afdrogen?", vraagt Iris. "Ja, laten we dat maar doen.", zegt Richard. Als Richard uit bad gestapt is pakt Yvonne een paar tissues en haalt de condoom van zijn pik. Renée maakt een washandje nat in het bad en wast de restjes zaad er af. Daarna beginnen ze hem met zijn drieën af te drogen. Als ze alle drie tegelijk zijn pik en ballen proberen af te drogen begint daar al weer leven in te komen maar dat is voor het tweede uur.
Aantal keer gelezen:
1158
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)