Spannendverhaaltje.nl

Bart, de strandwacht 4.

-
24-03-2011
Bart, de Strandwacht deel 4.
Ik heet Trudy, ben inmiddels een leuke MILF; net geen 40 en de kinderen zo groot dat ze minder zorg nodig hebben. Merkwaardig genoeg is de relatie met m'n man alleen maar verbeterd en eigenlijk heel goed. Maar daar een andere keer iets over.
Ik had Bart een paar jaar niet meer gezien en was hij uit m'n omgeving en beeld vertrokken.
Tot hij dit jaar zomaar weer op een mooie zomerse dag in ons kustdorpje liep.
Hij zag mij eerst: 'Hee Trudy, hoorde ik opeens'. Ik draaide me om en kleurde rood tot diep in m'n haarwortels. 'Bart' kon ik alleen maar stamelen en dacht aan die heerlijke momenten die ik met hem had beleefd. Ik dacht daar nog geregeld aan overigens.
Zijn handen konden elke plekje van mijn lijf, zijn heerlijke tong herinnerde ik me heel goed en ook zijn superlange 'lekker in de heupen bewegen' schoten door mijn gedachten.
'Wat drinken hier op het terrasje?' stelde hij voor. En zonder iets te zeggen ging ik zitten.
Na een neutraal praatje 'Hoe gaat het' enz. vertelde hij weer in het strandpaviljoen te werken en daar nu ook te slapen. Hij vroeg of ik weer eens langs kon komen. Want we hadden het samen wel erg lekker gehad. Van alle moedertjes die hij had geneukt in dat jaar vond hij mij de beste. Dat zegt ie tegen iedereen dacht ik. 'Ga je nog vreemd' vroeg hij. 'Net hoe het uitkomt' zei ik, maar hoorde me zelf toevoegen 'Eigenlijk te weinig'. He verdorie waarom zei ik dat nou. Ik voelde de spanning weer in m'n lijf opkomen. Die heerlijke spanning van dat nieuwe en wat er zou kunnen gebeuren.
'Kom anders vanavond een biertje halen' stelde Bart voor. Ik beloofde te zullen kijken of ik kon.
Vol twijfel ging ik terug naar huis. Ik voelde dat ik graag wilde en het zou thuis niet lastig zijn om een avondje te gaan stappen.
Thuisgekomen aarzelde ik maar ging wel naar boven om me op te frissen. Kleedde me uit en keek eens kritisch naar m'n spiegelbeeld.
Mmmm best wel mooi, wel wat stevigere borsten, maar nog steeds een glad buikje en ronde billen.
M'n bikinirandje kon echt niet zo, daar moest m'n ladyshaver bij.
Even de kussens van mij en m'n man op elkaar tegen het hoofdeinde van het bed om daarna wijdbeens de randjes te bewerken. Met een spiegeltje controleerde ik het resultaat, maar was niet tevreden. Geen driehoekje wilde ik maar een streepje of gewoon maar kaal. Ik huiverde bij het idee van Bart z'n tong op die gevoelige plekjes en besloot alles kaal te maken. Met de ladyshave en een scheermes wist ik alles weg te halen. Weer bekeek ik het resultaat, was tevreden en gleed onwillekeurig langs m'n schaamlippen en langs de binnenkant weer naar boven. Ik draaide wat op m'n klitje. Ik had nog wat gel waar m'n kutje heel gevoelig van wordt. Langzaam smeerde ik m'n lipjes in en masseerde zachtjes ook m'n klitje in. De gel zorgt voor een sterke doorbloeding en verhoogd enorm de gevoeligheid van m'n kutje. Ik keek weer in de spiegel, voelde eens lekker, smeerde ook een beetje Gel binnen op m'n G spot en jeeetje ik ging al richting orgasme. Even stoppen, lekker kijken en toen heel langzaam met twee vingertoppen op en rond m'n klitje draaiend bracht ik me traag naar een hoogtepunt. Dromend over Bart z'n lange lul kwam ik daverend klaar en zakte nagenietend in de kussens achterover.
Ik zocht leuke kleren uit voor die avond, legde alles klaar, kleedde me weer aan met gewone kleren en ging eten koken voor die avond.
M'n man vond het geen probleem als ik het dorp inging die avond, ik mompelde iets van een vriendin en dat het wel laat zou worden.
In de loop van de avond trok ik sexy en leuke kleren aan. Althans het sexy deel zat onder een leuke wat langere rok met een frisse blouse erop. M'n slipje en beha waren ragfijn van doorzichtig stof. Je kon m'n tepels duidelijk zien en ook het streepje van m'n kutje was duidelijk zichtbaar door de stof.
Ik voelde me goed, gaf m'n man een kus en vertrok naar het strandpaviljoen.
Het was al ruim donker toen ik aankwam bij de bar van het paviljoen. Bart stond achter de bar. 'Hee schoonheid' en kuste me op de wangen. 'Drinken is van mij' en ik kreeg een heerlijk mixje. Hij stelde me voor aan Gert, z'n vriend en collega, waarmee hij samen de bar runde.
We dronken en lachten, Gert was gezellig en Bart opwindend.
Ik voelde de drank in m'n lichaam z'n werk doen, werd ontspannender en voelde me mooi.
'Hoe vaak ben je klaargekomen van de week' vroeg Bart. Dat vroeg hij altijd aan mooie meiden, wist ik. Het ijs was dan meteen gebroken of juist niet natuurlijk.
'In ieder geval vanmiddag nog, lekker denkend aan jou' riep ik naar hem.
'Ben ik niet goed genoeg' riep Gert. Hij had het kennelijk gehoord en lachte. Ik lachte terug.
'Bart ken ik al en jou niet' zei ik naar waarheid. 'Als je mij kent wil je niet anders' grapte Gert.
Het liep langzaam leeg en de jongens vroegen of ik mee ging naar het privé deel van het paviljoen. Daar was een kleine woonkamer met bank en armstoelen. Beetje sjofel. Er waren ook twee piepkleine slaapkamers waar de jongens sliepen. Keuken en toilet werden van het paviljoen gebruikt. Bart liet me zien waar het een en ander was en op een rustig plekje drukte hij me tegen de wand en tongde hij me heerlijk. Z'n handen lagen in m'n zij en kropen langzaam omhoog. Hij raakte even m'n borsten aan, drukte er tegen aan gleed door naar m'n hals en oor. De kus werd steeds intenser en z'n hand leidde me af, ik maakte me los en zei dat hij kietelde.
We liepen terug naar de woonkamer. Bart haalde mixjes en met z'n tweeën kropen we op de bank tegen elkaar. We dronken wat, tongden heerlijk en deze keer volgde z'n vinger de lijn van m'n borsten om ergens bij m'n tepel te eindigen.
Gert kwam binnen, pakte een drankje en kwam ook op de bank zitten.
Gert deed de TV aan, zapte wat langs de kanalen om bij een pornofilm te stoppen. 'Hebben jullie daar bezwaar tegen?' vroeg hij. Bart gaf antwoord en vond het prima
Ik kroop een beetje tegen Bart aan en hij vond mijn mond. Langzaam lekker tongend, steeds opnieuw zoekend vonden we elkaar weer. Ik verwachte dat hij me zou meevragen naar z'n slaapkamer. Maar we zoenden lekker en ik zakte weg tegen hem aan.
De TV maakte kreunende geluiden en ik vond het best wel geil zo. Gert zat aan de andere kant van mij op de bank. Het maakte mij niet uit en langzaam zakte ik weg in Bart z'n armen , kwam dwars over de bank te liggen met m'n benen over Gert heen. Heerlijk dat tongen/zoenen en warmte. Bart zijn hand, lag in mijn zij, kroop onder mijn blouse. Ik draaide een beetje op m'n rug want dan konden die zoekende handen lekker doorgaan.
Hij zat heerlijk aan mijn borsten, draaide om m'n tepels, duwde ze een beetje op.
'Moet je kijken' zei Gert opeens. We keken naar de TV. Een leuk stel was al een poosje bezig, ze kwam nu naakt op haar knieen en ze werd op z'n hondjes genomen. Van onderuit gefilmd zagen we de man z'n lul langzaam in haar kutje schuiven.
Bart zijn hand gleed nu naar de rand van m'n rok, schoof onder de rokband door naar m'n slipje en over m'n slipje naar m'n kutje.
Onder de rok was z'n hand duidelijk te zien. Gert keek plotseling ook naar ons en zag Bart z'n hand onder m'n rok bewegen. Gert legde z'n hand boven m'n knie en kroop langzaam omhoog. Ik vond het wel spannend en liet ze begaan; deed m'n benen zelfs iets uit elkaar. Gert z'n hand gleed ook naar m'n kutje waarbij hij mijn rok omhoog schoof. M'n mooie slipje werd zichtbaar en Gert schoof m'n rok tot m'n navel omhoog. Bart zijn hand ging weer met mijn borsten spelen.
Op de TV ging het stel steeds heftiger en klapte z'n ballen nu flink tegen haar klitje en kutje. Lekker, ik genoot zowaar ook van de film.
Bart begon me weer te tongen, speelde met m'n borsten. Gert zijn vingers deden een spannende ontdekkingstocht. Haakte m'n slipje opzij en schoof een vinger in m'n natte kutje. Zocht en vond m'n G spot die hij langzaam masseerde. Ik voelde hem iets naar me toe buigen en daarna begon hij ook nog m'n klitje te bewerken. Zo te voelen met twee vingers links en rechts van m'n klitje die nu heerlijk werd gemasseerd. Opeens voelde ik een trilling in m'n buik. De TV maakte heftige geile geluiden Bart kuste me en masseerde m'n borsten. Gert lag me gewoon heftig te vingeren en ik voelde m'n mond open gaan. Bart kneep in een tepel en daar ging ik, kwam heftig klaar en sidderde tegen Gert z'n hand aan.
'Nu al klaar gekomen' zei Bart. 'We beginnen nog maar net hoor'. 'Het is ook zo lekker geil, hier bij jullie' zei ik naar waarheid. Dacht ik eerst met Bart naar bed te gaan, met beide jongens op de bank leek me super spannend. Ik was dronken en ongeremd.
Gert trok m'n slipje uit, deed m'n rokje af./ Ondertussen was Bart met m'n blousje en beha bezig. Daarna trokken de jongens staande hun kleren uit en stonden naakt voor me. 2 grote dikke lullen stonden voor m'n neus. Met elke hand pakte ik er 1, m'n handpalm naar boven open waardoor hun lullen in m'n handen lagen. 2 vingers deed ik onder hun balzak door, richting anus en begon ze af te trekken. Oh wat geil vond ik dit. Ik verhoogde het tempo, Kuste Bart z'n lul. Gert begon te steunen en opeens spoot het witte vocht uit z'n lul recht op m'n borsten. Wel 4 of 5 krachtige stralen zag ik uit het kleine gaatje uit het topje van z'n lul komen. Bart begon ook te kreunen, hij heeft wat meer tijd nodig wist ik al, maar kennelijk deed ik het zo goed of was hij zo geil, dat ook hij met krachtige stralen zijn zaad over m'n borst spoot. Hun zaad vermengde zich tussen en over mijn borsten. Ik voelde m'n kutje soppen van dit prachtige geweld.
Ik zocht een doekje en veegde het zaad weg.
'Ze heeft een kaal kutje' zei Gert. 'Ja een lekker kutje dat heerlijk neukt' zei Bart. 'Zullen we eens kijken' stelde Gert voor.
Ik vond het wel een spannend idee en ging op de bank liggen. De jongens direct naast mij, legden me in een positie waarbij m'n kutje goed was te zien. Op m'n rug en een been over de bankleuning.
Op de TV ging het stel heftig tekeer. Ik voelde me ook beregeil. Bart boog z'n hoofd tussen m'n benen, likte aan m'n kutje, eerst langs de randjes van m'n schaamlippen, toen zoog hij zich naar binnen en verplaatste de zuiging naar m'n klitje. Ik deed zelf m'n kontje omhoog en ik denk Gert schoof een kussen onder m'n kontje.
'Keek eens hoe mooi kaal dit kutje is' zei Bart. De jongens gingen er voor zitten en raakten alle plekjes aan van m'n kutje. Drukten zachtjes op m'n buik, trokken m'n schaamlippen iets naar buiten, wreven over m'n klitje . En ik, ik genoot ervan, voelde elke beweging op dat zinderende gevoelige plekje. Langzaam voelde ik de bekende buik- en hoofdkronkels weer omhoog komen.
'Ik kom, ik kom' kreunde ik. Voor Gert de reden om nu met z'n mond m'n kutje te verwennen. Hij likte, zoog, draaide en bewoog vingers in m'n lijf.
Met een enorme explosie kwam ik klaar. Ik zakte helemaal weg en hoorde even niets meer. Voelde alleen m'n eigen lijf en spieren die krampachtig trokken.
Wat een genot. Ik stond even op, strekte m'n spieren, pakte wat drinken en ging weer naar de bank.
Bart lag op de bank en speelde wat met z'n lul. Hij keek vragend naar mij en naar z'n lul.
Ik hoorde het geluid van een condoomverpakking en zag Bart een condoom om z'n lul doen. 'Kom' zei Bart, pakte m'n hand en trok me naar zich toe. Hij wilde mij boven hem hebben.
Ik ging op m'n knieen over hem heen zitten. Mijn kutje voor zijn lul en voorzichtig drukte ik mijn kutje tegen zijn lul, deed zijn lul tussen mijn schaamlippen en heel langzaam zakte m'n kutje om z'n dikke lul. Ik/wij gingen tot het uiterste en z'n hele lange lul gleed in m'n kutje. Ik kom hem hebben. Langzaam bewoog ik me op hem. Bart genoot en ik draaide en bewoog op z'n onderlijf. Ik kuste hem, hij pakte m'n borsten en zo waren we één lijf.
Gert was ik even vergeten, totdat ik een condoompapier hoorde scheuren en hem achter me voelde komen. Ik draaide lekker op Bart en voelde handen aan m'n billen. Gert kwam achter me op de bank, ik keek om en zag het met z'n lul in de aanslag bij m'n tweede gaatje zitten. Wilde hij kontneuken? Ja, want hij schoof z'n lul al langs m'n anus. Ik ontspande me zo goed mogelijk en voelde een harde druk op m'n poepgaatje. Hij drukte door en ik voelde alsof er iets heftig in m'n kontje drong. Opeens was de druk weg en voelde m'n onderlijf vol, voller en nog voller. Jeetje twee lullen in m'n lijf. Ik bewoog een beetje op Bart en Gert bewoog weer op mij. Er ontstond iets ritmisch, Ik ging omhoog, bart z'n lul een beetje uit m'n kutje en Gert z'n lul dieper in m'n kontje. Ik ging weer omlaag, Bart z'n lul dieper en Gert z'n lul minder. Gert en Bart bewogen ook hun tempo. Dit was geil, beregeil. We bewogen ritmisch. Op de TV hoorde ik opeens een stel gillend klaarkomen en zelf ging ik daar ook weer naar toe. De jongens bewogen, ik bewoog, was vol en nog voller. M'n hele onderlijf zat vol, maar oh wat lekker. Gert hoorde ik kreunen,
Bart begon ook te steunen . Beiden hoorde ik klaarkomen, voelde hun dikke lullen schokken in mijn kutje en kontje. En ja daar ging ik ook weer.
“OOOOhhh' een schreeuw van de TV of was ik het? In ieder geval voelde ik m'n hele onderlijf verkrampen, m'n hoofd bonken, m'n borsten zweten en ik kwam heftig klaar.
Nu waren de jongens teveel. Voorzichtig bewoog ik naar voren. Voelde Gert z'n verslapte lul uit m'n kontje zakken en daarna Bart z'n lul uit m'n kutje. Ik liet me naast Bart vallen op de bank. 'Even rust hoor' fluisterde ik. 'We nemen er nog een' zei Bart en haalde een borrel. Ik had genoeg. Genoeg drank en genoeg lullen en genoeg geneukt. M'n onderlijf had rust nodig.
Ik kleedde me weer aan, we lachten wat en met een belofte voor de volgende keer vertrok ik.
Onderweg nagenietend en zeker wetend dat mijn man ook zou genieten, liep ik weer naar huis. Maar dat lees je in het volgende verhaal.
Aantal keer gelezen:
1006
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)