Spannendverhaaltje.nl

Barenaked

-
16-08-2010
Totaal naakt zo hete zij! Ik zat te chatten met een amerikaans chikkie. Volwassen chat, waar je pics en zo kan traden. Ik chatte met haar het was een zomerse hete dag. Ik zat in mijn luie stoel voor mijn homepc. Ramen opengeslagen, en genoot van het geroezemoes buiten. We hadden een geile chat. En om geloofwaardig over tekomen, zou ik een homevidhje opnemen.
Ze stuurde mij haar foto op. En zou mezelf masturberen met de foto voor mij, en dan weer terugsturen. Ik beloofde haar later die dag de serie te sturen, per mail. Ik sloot de cam aan, en stelde het beeld scherp. Trok mijn jeans omlaag en zat daar in mijn tangaslip. Rood!!!! IK maakte eerst wat testopnames. Het is zo'n geil gezicht zittend voor de webcam. Ik pakte wat atributen, zoals stroop slagroom, en honing. Trok mijn tanga tot op mijn knieen, en uit. Daar zat ik met een stijve lul krijgend. De foto van puurnaakt zo hete ze!! Voor mijn lul!!! Ik pakte de top vast en liet mijn lul groeien, en groeien. Masseerde mijn ballen, en eikel. Hij gleed zo lekker in mijn hand, en het was godse heet! Mijn lul was nu keihard, en 23bij4cm een beste lul dus.
Ik smeerde er wat stroop op, en starte de video. De stroop gleed vanaf mijn navel langzaam naar mijn lul toe. En begon te shaken, en het gleed zo soepeltjes. Met de foto onder mijn ballen, keek ik naar haar kale kutje. Haar pittige tietjes. Ze zat op de bank op de foto, met haar benen wijd. En d8 dat ik naast haar zat. Liet mijn lul af en toe vallen op de foto. En begon harder te rukken en de stroop plakte aan mijn vingers. Ik ging nu supersnel, en toen! Spoot ik haar onder op de foto. KLodders zaad dropen over haar gezicht. Over haar tieten en kutje.
Nu was ik klaar met de video. Zette hem uit, en veegde mijn lul en benen schoon.Nam een koel pilsje en nam een ferme slok, diep zuchtend en bekijkend de geile video. Ik had nog jeuk aan mijn lul en ballen, en de volgende die ik opnam was met slagroom. En daarna met honing dat gleed nog soepeler. Zittend te relaxen in de hete kamer, de zonnestralen schenen naar- binnen. Maakte ik een mail klaar naar, puur- naakt zo hete zij! Stuurde 5 vids op, geile vids!! En stuurde ook nog een brief. Wat ik van haar kreeg was supergeil! Ze stuurde mij haar slipje op, uit amerika! Daar heb ik nachtenlang over liggen rukken.
Vidjes opgenomen en opgestuurd. En we zagen elkaar regelmatig op de chat. Helaas niet bij elkaar, maar toch een geil cyberavontuur.
Aantal keer gelezen:
1080
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)