Spannendverhaaltje.nl

Bardienst Met Stefan - 1

-
21-10-2010
Vandaag heb ik bardienst bij m’n tennisclub. Een paar keer per jaar wordt je ingeroosterd om met een van de andere leden een avondje achter de bar te staan. Mijn man Tim is dit weekend met vrienden aan het motorrijden dus komt het goed uit en zit ik niet alleen thuis op de vrijdagavond.

Om een uur of zes arriveer ik op de club. Het is er gezellig druk. Er wordt volop getraind en na de training blijven de mensen meestal nog even hangen om wat te drinken en te kletsen. Tot mijn verbazing heb ik bardienst met Stefan één van de jonge talenten van onze club. Normaal draai ik bardienst met z’n moeder, maar Stefan heeft het van haar overgenomen omdat ze het weekend weg is met vrienden.De avond vliegt voorbij, het is warm en de mensen zitten lekker op het terras en halen af en toe hun drankjes aan de bar. Zo rond middernacht beginnen we met opruimen en sluiten we de boel af. Stefan is erg behulpzaam en werkt hard om mij het zwaardere werk uit handen te nemen. Vanuit mijn ooghoeken volg ik zijn vloeiende bewegingen. Zijn strak getraind lijf valt me op, zijn zwarte haren en zijn elegantie maken hem een knappe jonge vent van 18 jaar.
Als ik het alarm aanzet en de deur achter me sluit hoor ik Stefan zeggen “ik fiets wel en met je mee, moet toch jouw kant uit”. Ik glimlach naar hem en zeg “graag, hoef ik niet allen langs de camping”. Ik ben doorgaans niet bang maar in de zomer vind ik net niet altijd even fijn om langs de camping te fietsen als zich daar veel jeugd ophoudt. Een minuut of tien later rijen we het grindpad naast ons huis op. Stefan heeft ondereg honderduit gekletst over het tennis en zijn plannen de komende zomervakantie. Als ik hem aankijk zie ik die heerlijke blik en zijn prachtige bruine ogen.

Voor dat ik het door heb is het hoge woord er al uit. Ik vraag hem “kom je nog even binnen om wat te drinken”. Nog verbaasd van mijn eigen woorden hoor ik hem zeggen “ja, lekker”. Ik zet mijn fiets in berging en via de achterdeur gaan we de keuken in. Eenmaal in de keuken vraag ik Stefan of hij ook een glaasje wij wil. Hij knikt en zegt “ik ga even naar het toilet”. Ik wijs hem de weg en schenk in tussentijd de wijn in. Als hij de keuken weer binnen komt zit ik aan de bar. Hij kijkt om zich heen en zegt “mooi huis, modern ingericht en veel sfeer, erg mooi”. Ik glimlach naar hem en zeg “dankje, mooi compliment voor m’n harde werken”. Hij bloost een beetje.

We drinken van onze wijn en kletsen nog wat over de mensen op de tennisclub. Telkens als ik naar hem kijk raak ik afgeleid door zijn heerlijk lijf en die knappe kop van hem. De wijn begint z’n werk te doen en ik voel me een beetje losser worden in zijn bijzijn. Op de club heeft hij ook al het nodige gedronken, maar hij kan er blijkbaar beter tegen dan ik. Als ik even later aan het aanrecht sta om onze glazen weer te vullen voel ik zijn warme adem in mijn nek. Langzaam voel ik zijn warme lijf tegen het mijne drukken. Zijn sterke handen omklemmen mijn bovenarmen en hij trekt me langzaam tegen me aan. Mijn hele lijf rilt van opwinding als hij mijn nek zoent.

Reflexmatig draai ik me om, onze lippen vinden elkaar. De voorzichtige zoen verandert langzaam in n heftige tongzoen. Mijn tong graaft diep in de mond van deze achttienjarige jongen. Ongehinderd door een leeftijdsverschil van 20 jaar gaan wel helemaal in elkaar op. Ik voel zijn handen over mijn hele lichaam. Ik streel zijn gespierde borst en voel hoe hij mijn billen beet pakt en me tegen zich aan duwt. De bobbel in zijn broek ontgaat me niet. Langzaam knoopt hij mijn shirt open en zijn handen strelen mijn borsten. Door de stof van mijn BH sabbelt hij aan m’n tepels. Ik draai een kwartslag en duw mijn bekken tegen zijn heup, langzaam schuur ik tegen hem aan als ik met mijn rechter hand over zijn kruis wrijf.
Stefan kreunt een beetje en ik voel zijn penis kloppen. Ik kijk hem in zijn ogen en zeg “ga je mee naar boven”. Hij knikt waarna ik hem bij zijn hand neem. Mijn shirt ligt op de bar, ik zie dat Stefan de glazen en fles wijn in zijn andere hand neemt als ik hem voorzichtig mee leidt naar de hal. Ik doe het licht uit voor we de trap oplopen. In het donker schuifelen we naar de slaapkamer boven de garage. Eenmaal binnen doe ik de deur achter ons dicht en doe ik licht aan. Het gedempte licht laat de contouren van één van de mooiste kamers op de bovenverdieping zien. De grote dakramen laten het maanlicht binnen en zorgen voor een ongekende sfeer.Voorzichtig duw ik hem achterover op het enorme tweepersoons bed en trek voorzichtig zijn broek uit. Tot mijn verbazing draagt hij geen onderbroek onder z’n jeans. Mijn oog valt zijn enorm lange dunne penis die tot ongekende hoogte oprijst. Zijn schaamhaar is kort geschoren en ziet er verzorgt uit. Dan fluister ik “toe doe ook je shirt uit”. Even later belandt zijn shirt met een boog op de stoel. Ik zoen zijn borst en kras met mijn nagels door zijn prachtig gebruinde huid. Vanuit mijn ooghoeken zie ik zijn penis opveren. In het zwakke lamplicht glinstert het voorvocht. Ik hoor hem zwaar ademen als zijn handen door mijn lange haren woelen. Dan fluistert hij “wil je me pijpen”. Ik kruip wat naar boven en zoen hem op zijn wang en antwoord “alleen pijpen…of wil je alles”. Hij antwoord niet maar grijpt mijn haar beet en duwt me hard naar zijn penis.

Zijn dominantie windt me enorm op, zo ben ik het niet gewend met m’n eigen vent. Voorzichtig begin ik te sabbelen aan de stam van zijn penis. Nog nooit van mijn leven heb ik zo’n lange penis in mijn hand gehad laat staan in mijn mond of in mijn……. Minuten lang sabbel ik aan zijn pik en ballen totdat opeens die dominantie van hem weer tevoorschijn komt. Weer pakt hij wreed mijn haar beet en duwt me opzij. Ik lig nu op mijn rug terwijl hij op zijn knieën naast me komt zitten. Zijn pik glijdt langzaam dieper en dieper in mijn mond. Met mijn hoofd ingeklemd in zijn sterke handen begint hij me in m’n keel te neuken. Door de lange diepe halen moet ik telkens bijna kokhalzen maar toch geniet ik van het spel wat deze jonge knaap met me speelt. Dan stopt hij en gaat hij weer naast me liggen. Hij begint me teder te zoen op mijn lippen en zakt langzaam af naar mijn grote borsten. Als een baby sabbelt hij aan m’n spenen. Ik voel zijn pik een nat spoor op mijn been achter laten. Opeens is de sterke Stefan die me zojuist nog domineerde verandert in een kleine zachtaardige jongen die geniet van mijn vrouwelijk vlees.

Zijn vlakke hand streelt mijn schaamlippen, geen vingers die naar binnen dringen maar wel een subtiel spel wat me enorm opwindt. Ik zoen hem weer op zijn mond en neem zijn penis in mijn hand. Voorzichtig begin ik hem af te trekken. Met mijn andere hand streel ik zijn ballen. Zijn gekreun wordt steeds luider en luider. Het windt me op, ik vind het heerlijk als een man laat horen dat hij geniet. Dan schuift hij langzaam tussen mijn benen die reflexmatig plaats maken voor zijn heerlijk lichaam. Zijn eikel duwt in één beweging mijn schaamlippen uiteen en glijdt soepel in mijn nat kutje. Heel langzaam duwt hij zijn lange dunne piemel tot aan zijn ballen in mijn kutje. Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat mijn kutje tot aan mijn navel reikt, zo diep zit hij in me. Dan begint hij me langzaam ritmisch te neuken waarbij hij de hele lengte van zijn neuklat langs mijn klitje laat schuren.
Door de lange diepe halen raak ik steeds meer opgewonden, mijn kutje brandt van geilheid. Even denk ik aan de die korte dikke penis van mijn man die ik zo vaak dieper in me wens. Vandaag krijg ik dat waar ik al tijden naar verlang en dat van deze heerlijke jonge hengst. Zijn diepe stoten voel ik tot in mijn buik. Als zijn ontlading komt ben ik zelf al enorm klaar gekomen. Langzaam laat hij zich op me zakken en voel ik zijn bezwete lijf op het mijne. Ik streel zijn rug en billen en voel zijn enorme neuklat nog steeds even stijf tegen mijn kutje duwen. Langzaam draai ik me op mijn zij en begin ik zijn penis weer te masseren, zijn paal is echt nog net zo hard als zoeven. Met verbazing kijk ik naar de enorme lengte penis die ik mijn hand heb. Hij verslapt niet en blijft maar stijf.Ik draai me om en we liggen in standje 69 naast elkaar. Ik voel zijn warme tong door mijn schaamlippen graven als ik zijn penis opnieuw in mijn mond neem. Voorzichtig begin ik hem weer te pijpen terwijl mijn hand zijn ballen kneedt en de andere hand zijn bilspleet streelt. Minuten lang pijp ik hem terwijl hij mijn kutje likt. Zijn lichaam begint voor de twee keer vannacht te schokken en zijn lading zaad belandt diep achter in mijn keel. Zelfs nu hij de tweede keer klaar komt is zijn lading zaad enorm. Even probeer ik het uit te spugen maar door zijn enorme lengte vlees wordt het zo diep achter in mijn keel gespoten en geduwd dat ik het alleen maar door kan slikken. Zaad slikken leek me altijd het smerigste wat ik me voor kon stellen, maar na dit avontuur smul ik er van.

Stefan neemt me in zijn armen en zoent mijn mond. Dan fluistert hij “zal ik je nog een keer neuken, zodat je weer klaar komt”. Ik kan mijn verbazing niet verbergen en zeg “kun je dan nog een keer“. Hij zegt niets maar draait me op mijn buik en zet me op mijn knieën. Ik voel zijn pik weer tegen mij schaamlippen duwen. Hij neemt me op z’n hondjes terwijl hij mijn borsten beet heeft genomen. Op deze wijze komt hij nog dieper in me dan de vorige keer. Het voelt heerlijk, deze jonge hengst die met zijn enorme paal in mijn kutje zit te rammen. Ik hoor me zelf gillen als ik klaar kom, ik hits hem op door te zeggen “toe geile hengst, naai me, naai me overal waar je wilt”. Ik voel een klodder sperma in mijn bilspleet vallen als zich terug trekt. Mijn kutje druipt van mijn eigen sappen en zijn sperma.

Nog steeds voel ik zijn pik op volle sterkte langs mijn billen schuren. Dan fluistert hij “oké, als ik je dan toch mag naaien waar ik wil”. Zonder aarzeling glijdt hij bij me naar binnen. Mijn kontje, nat van zijn sperma en alle geile sappen uit mijn lijf, ontvangt zijn lange neuklat spontaan. Ik verzet me niet tegen zijn binnendringen maar geniet van het overweldigend gevoel. Weer hoor ik me zelf kreunen en ontglipt me een aanmoediging. Ik schreeuw weer tegen hem “toe aahhh, neuk me daar diep, dieper…..toe…ahhh… oooww..ah… lekkerrrr…”. Stefan neukt me hard in mijn kontje, het zweet gutst van zijn lijf als ik voor de derde keer klaar kom. Mijn lijf begint weer te schokken waarna ik door mijn knieën zak van vermoeidheid. Hij trekt zich terug en komt met zijn penis voor mijn mond. Ik hoor hem zeggen “toe pijp me, maak me nog een klaar met je mond”.Zijn penis proeft vreemd zoutig en ruikt een beetje naar poep maar het weerhoudt me er niet van om hem in mijn mond te nemen. Nog steeds is de neuklat van deze jonge hengst zo hard als het maar kan. Ik blijf verbaasd, dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Minuten lang pijp ik hem en streel ik zijn ballen. Mijn vinger dringt diep in zijn kontje naar binnen. Ik hoor hem zeggen “ja, lekker, ga door…..ik…ik kommmm..”. Dit keer spuit er een kleine lading sperma uit zijn enorm lange penis. Het belandt op mijn wang en deels in mijn lange haar. Ik ben verward van opwinding en het maakt me allemaal niets meer uit. Het sterke lichaam van deze jonge hengst rilt van ontlading als ik hem in mijn armen neem. Met zijn hoofd op mijn borsten streel ik zijn haren en fluister in zijn oor “je blijft vannacht toch wel”.

Hij kijkt me aan en glimlacht en zegt “tuurlijk blijf ik, ik ben nog lang niet klaar met je”. Niet veel later valt hij in slaap. Ik streel zijn borst en trek voorzichtig een laken over onze kleffe zweterige lichamen. Zijn penis schuurt langs mijn been, zelfs nu voelt het nog lang en stijf aan. Ik vraag me af hoe zo’n jonge jongen toch al zo rijp kan zijn op seksueel gebied. Niet veel later val ik ook in slaap, in mijn droom ben ik al bij de volgende ochtend……
Aantal keer gelezen:
1164
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)