Spannendverhaaltje.nl

Avondje uit

-
21-08-2010
We zouden eens lekker met zijn twee-en uit eten gaan, en daarna zouden we wel zien. De kinderen hadden we uitbesteed, zodat we daar geen omkijken meer naar hadden. Karen is een mooie vrouw, begin dertig, grote borsten en een geweldige spontane uitstraling.We gingen naar een plaatselijk hotel, waar we al vaker gegeten hadden. Tijdens het eten hadden we over allerlei zaken en zo kwam het er ook op dat we al bijna 15 jaar bij elkaar waren. We hebben een vrij open relatie en we praten er ook vaak over dat we eens iets anders zouden willen. Bij iets anders moet je je dan voorstellen, een trio of parenclub, maar in het bijzijn van de andere. Op een gegeven moment zei Karen tegen me dat ze oogcontact had met een man, die alleen zat te eten. Niet direct kijken, zei ze, maar die man vind me wel leuk geloof ik. Hij zit schuin achter je en heeft een blauw overhemd aan. Na een poosje rekje ik me uit en keek om me heen. Leuke man zei ik. Fors postuur, grote handen, een verzorgd uiterlijk. Iets voor jou, vroeg ik spottend. Hmmmm antwoordde ze, niet verkeerd. Versier hem, zei ik.
Hoe dan hier tussen al die mensen. We fantaseerden hoe het zou zijn en we zaten elkaar behoorlijk op te winden. Ik zat met een stijve lul in mijn broek, terwijl Karen me liet weten, behoorlijk nat te zijn geworden. Ik vroeg om de rekening en we begaven ons naar de bar. Daar zat meneer blauw overhemd aan de bar. Ik bedacht me geen moment en ging bij hem in de buurt zitten en knikte goedavond. Vriendelijk groette hij terug. Karen stootte mij al eens aan, van wat doe je nou, maar ik vond het wel spannend. Na een drankje besteld te hebben, knoopte ik een gesprek met Roger, (zo heette hij) aan, en vertelde hem dat ik met mijn secretaresse op pad was. Oh,zei hij, ik dacht dat jullie getrouwd waren., Lachend schudde ik van nee, terwijl Karen het spelletje meespeelde. We zijn hier voor een afspraak morgen bij een klant zei, ze. Nee niet getrouwd. Roger excuseerde zich en ging even naar het toilet. Dit gaf ons de kans door te spreken wat we van plan waren. Karen zou proberen hem te verleiden, mee te gaan naar zijn kamer, terwijl ik zou wachten beneden in de bar. Roger kwam terug en plaatste zich naast Karen aan de bar. Ze had het knoopje van haar blouse losgemaakt, zodat haar decolite te zien zou zijn. Nou gekeken heeft hij, Steeds probeerde hij een glimp op te vangen van haar lekkere borsten en ik had al snel in de gaten, dat ze goed op weg was, het plan ten uitvoer te brengen. We dronken stevig door en van het ene verhaal kwam het andere. Wel werd Roger wat vrijer in het betasten van Karen. Hand op haar schouder, op haar knie, op haar bovenbeen, terwijl Karen, dit uiteraard toeliet. Ook zij, liet haar handjes wapperen en streelde Roger. Ik ging naar het toilet, en gunde hun de kans om eens alleen te zijn. Ik bleef opzettelijk lang weg, zodat ze niet belemmerd waren in hun gesprek. Achteraf hoorde ik van Karen dat hij van alles over de relatie van haar en haar baas (ik dus) wilde weten. Ze had hem gerust gesteld en laten weten dat ze een grote meid was, die wist wat ze wilde.
Na mijn terugkeer vertelde Roger, dat hij moe was en zo meteen naar zijn kamer wilde gaan. Karen seinde me dat ik weg moest gaan, zodat zij verder kon gaan met haar verovering. Ik begreep de hint en zei, dat ik nog een blokje wilde gaan wandelen, alvorens ik het bed verkoos. Ik deed mijn jas aan en vertrok. Onder het wandelen, merkte ik, dat ik behoorlijk gespannen was. Ik had kriebels in mijn maag, terwijl ik me realiseerde wat er nu kon gaan afspelen in de kamer van Roger samen met mijn Karen. Ik stelde me gerust door te denken, dat dit slechts voor 1 keer was, en zij hem daarna nooit zou zien. Na mijn wandeling kwam ik terug in het hotel, en ik bemerkte dat de bar, waar we zaten, verlaten was. Opnieuw kreeg ik een brok in mijn keel, en ik besloot dan nog een pilsje te bestellen. De minuten leken wel uren, terwijl ik steeds zenuwachtiger werd. Zo besteld eik nog een paar pilsjes, toen ik opeens Karen zag verschijnen. En. Vroeg ik, Kom naar huis, dan vertel ik je alles, zei ze. Onderweg bekroop me steeds dat gevoel van onmacht, en ik wilde weten, of ze HET gedaan hadden. Ze knikte van ja en ook dat liet mij weer niet onberoerd. Lekker??? Vroeg ik, Terwijl ik eigenlijk op een afkeurend antwoord hoopte, zeie ze dat het het heerlijk had gehad.
Thuis aangekomen, plaatste ik me op de bank, en zei. Nou vertel, vanaf het begin en verzwijg me geen details. Karen ging ook zitten en sloeg een arm om me heen. Het was heerlijk, spannend en ik ben nog steeds geil. Toen je vertrokken was, vroeg Roger me direct mee naar boven. Ik kreeg een opwindend gevoel in mijn beuk en realiseerde me, dat ik sex met een andere man ging beleven. Toen we naar zijn kamer liepen, sloeg het hart me in mijn keel. Op de kamer, hebben we eerst hartstochtelijk gekust. Ook kneep hij in mijn kont en mijn borsten. Knoopje voor knoopje heeft hij mijn blouse losgeknoopt, terwijl mijn tepels, harder en harder werden. Hij ontdeed me van mijn blouse en kuste me in mijn nek. Ook nu ging er weer een rilling door me heen, terwijl ik mijn hand in zijn kruis legde. Hij had een behoorlijke paal in zijn broek. Hierna gingen we op het bed liggen en bevrijde me van mijn BH. Zijn grote handen kneedden mijn borsten en met zijn duim en wijsvinger, kneep hij in mijn keiharde tepels. Gek van geilheid was ik. Ik voelde het geil zo uit mijn kut stromen. Nat was ik.
Met een brok in mijn keel, en een raar gevoel in mijn maag nam ik slok uit mijn glas. Daar zat ik met mijn vrouw, die zo-even met een wilde geile man sex heeft gehad, en ik vond het nog opwindend ook. Maar ook mij liet het niet onberoerd, Ik had nog een paal in mijn broek, die steeds meer de drang kreeg om uit de broek te mogen. En toen vroeg ik. Karen vevolgde haar verhaal. Ik knoopte ook zijn overhemd los en wreef over zijn borstkast. Hij was zeer gespierd en deed vast iets met gewichten. Terwijl we hevig zoenend elkaar lijf verkenden, voelde ik zijn hand onder mijn rok gaan. Hij stroopte de rok omhoog, zodat hij toegang tot mijn geschoren kut kon krijgen. Een slipje had ik niet aan. Hij wreef over mijn benen en over mijn venus heuvel. Hij probeerde mijn klitje te bereiken, echter hield ik mijn benen bijelkaar. Ik was ook zenuwachtig en begreep drommels goed dat ik met een vreemde man lag te vrijen, die niets anders wilde, dan mij vol te spuiten. Ik ging anders liggen en plaatse mijn benen ietsje uit elkaar. Gretig ging hij met zijn vinger tussen mijn benen. Probleemloos stak hij een vinger in me en ik kreunde van genot. Ik probeerde zijn riem los te krijgen, echter ging dit niet gemakkelijk. Met twee handen lukte me het wel en ik knoopte zijn broek los. Hij tilde zijn kont omhoog en ik ontdeed hem van zijn broek. Alleen zijn onderbroek hield zijn stijve lul nog in bedwang. Met mijn hand ging rijkte ik naar zijn opgezwollen knots. Langzaam trok ik hem af, terwijl ook hij zijn kreunen niet kon bedwingen. Hij vingerde mij en ik trok hem af, terwijl onze tongen als wilde beesten om elkaar heen draaiden.
Ik word hier geil van zei ik tegen Karen. Maar ik vindt het ook eng. Je hoeft je nergens ongerust over te maken, zei Karen. Ik houd alleen van jou. Ik zei tegen Roger, vervolgde ze, dat ik me wilde ontdoen van mijn rokje. Naakt lag ik voor Roger. Hij kleede zich ook uit en ik zag zijn giga knots overeind staan. Was ie groter, dan die van mij, vroeg ik. Een stuk dikker en langer zei Karen. Ik vond het ook wel eng zon apparaat in me. Ik trok Roger naar me toe en begon hem te pijpen. Hij paste net in mijn mond. Mijn hele mond vol lul. Hij stootte het apparaat in mijn mond, terwijl hij mijn haar vastpakte en mijn hoofd naar zijn lul dirigeerde. Ik moest hem diep in mijn mond nemen, terwijl ik bijna aan het kokhalsen kwam. Hij zei dat ik hem lekker pijpte en hij nog nooit zo lekker gepijpt is geworden. Zijn ballen had ik in mijn hand en die kneedde ik met mijn handpalm. Soms omarmde ik zijn lichaam en kneep in zijn blote billen. Ik merkte dat hij harder begon te kreunen en liet zijn lul uit mijn mond glijden.
Ik liet me achterover vallen en Roger kwam op me liggen. Hij kuste me weer en daalde af naar mijn borsten. De tepels had hij weer tussen duim en wijsvinger en hij kneep er zachtjes in. Toen hij afdwaalde met zijn ene hand naar mijn zeiknatte poes, stak hij er zo 3 vingers in.
Ik kreunde van genot. Hij vingerde me nog heviger. Langzaam kuste hij mijn nek, mijn, borsten, tepels, navel en likte aan mijn geschoren kut. Zijn tong raakte mijn klitje, terwijl er een rilling door mijn lijf ging. Heerlijk likte hij aan mij klitje. Ook ik was gek van geilheid en ik wilde maar 1 ding. Klaarkomen. Mijn ademhaling versnelde en ook hij bemerkte dat ik ging komen. Nog niet had Roger gezegd. Langzaam kwam hij weer met zijn lichaam naar boven en kuste weer mijn navel, tepels, borsten en mond. Ik voelde zijn lul tegen mijn spleetje en ik duwde mijn bekken naar voor. Hij drukte zijn geval in me en het het een heerlijk gevoel. Hij vulde me helemaal op en stootte steeds sneller. Kreunend van genot ging het steeds sneller, en ik voelde dat hij ging komen. Hij kreunde hevig en spoot zijn hele geil in mijn kut. Ik voelde hoe zijn lul uit mijn kut gleed, gevolgd door een lading sperma. Deze liep langs mijn kont op het bed. Dat was lekker, zei Roger. Maar ik ben nog niet klaar zei Karen. Bef me klaar en slurp je zaad uit mijn kut. Roger daalde weer af en begon mij te beffen. Ik spande mijn kutspieren extra, zodat er nog meer geil, langs zijn mond stroomde en Roger zijn eigen geil wel moest proeven. Het duurde dan ook niet lang, toen ik een mega orgasme kreeg. Uitgeput viel Roger naast me.
E toen, vroeg ik, hoe ben je bij hem weggegaan. Karen zei dat ze eerst even bijven liggen. Vervolgens heb ik me aangekleed, terwijl Roger had gevraagd, waar ik nog heen moest. Ik heb hem verteld, dat ik op mijn kamer nog even een telefoontje moest plegen, waarna ik terug zou komen. Daarna ben nik naar beneden gekomen en u zit ik hier met jou op de bank. Ben je geil vroeg Karen me. Ik kon niet anders dan knikken. Ze kwam naar me toe en gaf me een tongzoen. Ik voelde onder haar rok en bemerkte dat ze het geil nog steeds tussen haar benen had. Ook plakte het spul van Roger nog tussen haar benen. Ik vingerde Karen en zij bevrijde mijn lul uit zijn benarde positie. Ze zakt erover mij heen op de bank en ik stak mijn lul zo in haar. Het was zeiknat en ook ik neukte me tot een hoogtepunt. We zijn toen naar bed gegaan en nog even nagepraat. Laat vielen we in slaap om s morgens nog eens lekker te vrijen.
Aantal keer gelezen:
1060
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)