Spannendverhaaltje.nl

Avondje uit in Amsterdam

-
16-08-2010
Hoi laat ik me even voorstellen ik ben Emilia en ben 20 jaar en woon in Den Haag om jullie een beetje een idee te geven hoe ik er uit zie. Ik ben ongeveer 1.68 heb donkerblond lang haar en heb blauwe ogen. Ik zal jullie vertellen wat mij laatst is over komen ik had kaarten gewonnen voor een feest in Amsterdam we zullen er met z'n vieren heen gaan een vriendin van me en haar vriend en mijn vriend. Maar ik moest eerst nieuwe kleren hebben dus ik de stad in om te kijken of er iets leuks was want ik wil er toch goed uit zien het duurde even maar toen had ik eindelijk gevonden wat ik wilde een leuk kort rokje en een strak truitje eerst maar even passen ik een hokje in en begon me om te kleden toen ik alleen nog in mijn onder goed stond viel me op dat ik het gordijn niet goed genoeg had dicht gedaan en er stond iemand naar me te kijken. Het was een jongen van een jaar of 18 die stond te wachten op zijn vriendin die in een ander pashokje bezig was.
In plaats van snel het gordijn dicht te doen vond ik het wel spannend dat hij zo stond te kijken en hij had ook niet in de gaten dat ik het wist dus ik ging gewoon door ik bukte voor over om mijn schoenen op zij te zetten op deze manier moest hij een perfect uit zicht hebben op mijn billen en mijn veneus heuvel toen ik weer over eind was gekomen zag ik dat hij nog steeds naar me stond te gluren. Ik besloot hem maar wat te laten zien en trok mijn bh uit om mijntruitje te passen hij kon mijn borsten goed zien in de spiegel die er hing. Ik draaide me naar hem toe en lachte hij wist niet waar hij moest kijken en liep weg jammer eigenlijk want ik vond het wel spannend. Toen ik alles had gepast en had afgerekend ging ik naar huis naar mijn vriend thuis aan gekomen heb ik alles aan getrokken want het was al laat en we zouden zo opgehaald worden.
Ik zag goed uit in mijn zwarte rokje en mijn hoge laarzen mijn vriend vond het ook zeer mooi en kon maar niet van me af blijven. In Amsterdam aangekomen en binnen op het feest was het er erg druk we stonden daar gezellig wat te drinken en te dansen er was ook een soort balkon met stoelen in rijen net als bij een bioskoop daar gingen we met z'n vieren zitten praten we wat het was er erg donker naar zo een uur gezeten te hebben gingen de jongens naar beneden om te dansen en ik bleef met mijn vriendin boven. We konden van boven de jongens zien dansen maar zij konden ons niet zien omdat het donker was. Plotseling kwamen er een paar jongens om ons heen zitten en begonnen met ons te praten het werd al snel heel gezellig de jongen die naast mij zat hete Bas en was best wel lekker hij vertelde me dat hij hier normaal werkte maar dat hij vandaag vrij was.
Hij vroeg of ik zin had in een rondleiding door het pand het leek me wel leuk om eens achter de schermen te kijken dus ik stemde toe en liep achter hem aan mijn vriendin had minder interesse en bleef zitten met twee jongens. Ik liep met Bas mee maar we werden gevolgd door een stel vrienden van Bas die ook mee liepen. Zo kwamen we eerst achter het toneen waar heel veel geluid apparatuur stond en zo liepen we door naar een kamer waar je iedereen kon zien door een raam je keek zo over de dansvloer en ik zag zo mijn vriend staan dansen. Bas vertelde me dat dit een spiegel was en dat wij hun wel konden zien maar hun ons niet. Ik stond voor het raam een beetje te kijken naar de mensen toen ik ineens een hand op mijn kont voelde ik duwde de hand weg en zij dat ik hier geen zin in had. Toen pakte hij me beet en probeerde me te kussen ik weigerde en duwde hem van me af.
Maar toen werd ik ineens door de andere jongens vast gepakt en tegen de raam aan geduwd En Bas zij me dat hij even wat lol met me ging beleven en duwde zijn hand onder mijn rok en zij dat ik beter maar niet kon gaan schreeuwen als ik wist wat goed voor me was. Hij duwde mijn string opzij en duwde 1 vinger rustig bij me naar binnen ik vond het wel lekker en deed mijn benen iets uit elkaar en mijn ogen dicht de jongens zagen dat en lieten me los. Bas ging door zijn knieŽn en deed mijn rok om hoog en mijn slip naar beneden hij zij tegen de jongens moet je kijken deze lekkere geile meid is kaal en hij begon me heerlijk te likken ik werd ontdaan van mijn kleren en ik werd van alle kanten betast.
Bas ging op de grond liggen en commandeerde me op hem te gaan liggen en dat deed ik ook en begon zo langzaam te rijden er kwam er ook nog een voor me staan die ik pijpte ik had nog nooit twee pikken in me gehad en vond het zalig ik begon het steeds lekkerder te vinden. Tot dat ik in eens iets tegen mijn kont gat voelde drukken het was een jongen die een vinger in mijn kont gat duwde nou heb ik dat wel eens eerder gehad maar nog nooit een pik en ik was nu toch wel bang dat dat nu ging gebeuren en inderdaat hij kwam achter me zitten en zette zijn pik tegne mijn ster aan ik probeerde nog nee te roepen toen Bas me vast pakte en stevig tegen zich aan duwde. Ik voelde hoe de pik in me gleed het deet minder pijn dan dat ik me had voorgesteld en de pijn ging snel weg en er kwam genot voor in de plaats zo werd ik nu door drie pikken tegelijk genomen en het ergste is ik vond het nog lekker ook.
We zijn zo zeker wel een half uur bezig geweest tot ze allemaal waren klaargekomen de jongens stonden op en klede zich aan en liepen weg daar lag ik dan naakt in een kamer helemaal onder de sperma er lag in een hoek een handoek waarmee ik me schoon maakte en toen ik mijn kleren weer aan deet merkte ik dat mijn string weg was 1 van de jongens zal die wel gepikt hebben. Terug bij mijn vriend gaf ik hem een kus hij vroeg of ik het naar mijn zin had. Meer dan hij zal weten.
Aantal keer gelezen:
875
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)