Spannendverhaaltje.nl

Antonio

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Angelique meer verhalen van Angelique Hallo allemaal,
Allereerst zal ik me even voorstellen, ik ben Angelique. Ik ben 18 jaar en gelukkig getrouwd. Ik weet het ik ben erg jong om nu al te trouwen. Maar dat krijg je als je eenmaal het gevoel hebt met dit persoon de rest van je leven te delen. Dus waarom dan niet nu al trouwen? Ik zal maar even vertellen waar het om gaat. Toen ik trouwde was ik ook erg zeker van mijn zaak dit was mijn lot. Maar dat veranderde allemaal toen ik 2 weken terug naar mijn werk ging.
Ik zat aan mijn bureau toen er opeens een man van een jaartje of 35 mijn kantoor binnenstapte. Ik was die dag alleen in dat kantoor want mijn bazin die in hetzelfde kantoor werkte was op zakenreis. De man kwam zich voorstellen als ‘Antonio’. Hij had een accentje, Spaans als ik het goed hoorde. Hij vertelde mij dat hij een weekje of twee hier de boel in de gaten kwam houden in verband met financiele steun die wij van hem zouden kunnen gaan verwachten. Wat ie allemaal zei hoorde ik niet eens meer. Ik was helemaal geobsedeerd geworden door zijn mooie ogen en zijn sensuele stem. Ik fantaseerde over dat ie me neukte en allemaal geile, toch romantische dingen toefluisterde. Ik voelde mezelf al tintelen van beneden en een beetje nat worden. De man had halflang haar en een beetje een zongebruind kleurtje. Hij had mooie witte tanden en droeg een witte blouse met een zwarte pantalon. Opeens werden mijn dagdromen verstoord door het geroep van Antonio. ‘Hallo’, zei hij, ben je er nog? ‘Sorry’,zei ik,’ ik was even ergens anders met mijn hoofd’. ‘Hopelijk niet te ver weg he’, we hebben nog veel te doen. Ik was die dag de hele dag geil en vond het zelfs jammer dat mijn werkdag erop zat. Ik ging naar huis toe en daar wachtte mijn man op mij. Ik was zo geil dat ik hem heftig begon te zoenen zonder ook nog maar 1 woord gezegd te hebben en begon zijn broek uit te trekken. Rino was wat overrompeld door dit want zo maakte hij me maar weinig mee maar uiteindelijk vond ie het maar al te goed. In korte tijd had hij mijn blouse uitgetrokken en me op tafel gelegd. Hij pakte twee theedoeken en knoopte daarmee mijn handen heel strak aan de tafelpoten vast.
Hij gebruikte nog een andere theedoek om me daarmee te blinddoeken. Ik was erg geil en nieuwsgierig naar wat hij ging doen. Opeens voelde ik iets warms in mijn mond. Het was zijn lul. Zijn dikke hete lul. Ik begon eraan te zuigen terwijl hij bovenop me zat te kreunen. Ik zoog hem zo lekker mogelijk alsof mijn leven er vanaf hing. Hij stootte hem steeds ietsjes dieper in mijn keel tot ie er zelfs bijna helemaal in zat. Ik kokhalsde even want het was wel erg diep. Maar hij ging gewoon door en trok zich er niks van aan. Dit wond mij toch wel op zo een man die vastberaden te werk ging. Geen genade. Ondanks dat ik heerlijk aan het genieten was fantaseerde ik dat het Antonio was waarmee ik nu op de tafel lag. Nadat ik nog een aantal minuten had gepijpt begon Rino me in mijn nek te kussen. Ik kreeg er kippevel van zo lekker was het. Hij kuste me iets lager en lager tot ie bij mijn borsten kwam. Hij haalde zijn tong helemaal langs mijn tepel en die werd dan ook keihard. Ik kreeg zo een tinteling van onderen dat ik schokte. Hij merkte aan me dat ik helemaal gek werd en ging om me te plagen express nog even door. Na een paar minuten ging hij met zijn vingers meer naar beneden ik was al heel erg nat dus gleden zijn vingers makkelijk naar binnen. Hij stopte er zelfs 3 vingers in. Ik had het niet meer en wou zijn dikke hete lul in me voelen. Ik fantaseerde alsnog over Antonio dat hij het was die me zo heerlijk te pakken nam. ‘Neem me, Rino’ kreunde ik, ‘Doe alles met me, geen genade’. Hij stopte met vingeren haalde zijn vingers eruit. En beveelde me ze af te likken. Ik nam zijn vingers in mijn mond en zoog er aan. Ik werd geil van zijn dwangmatige optreden en begon steeds wilder aan zijn vingers te zuigen. ‘Goed zo mijn sletje’, zei hij vals, ‘doe precies wat ik zeg en we kunnen het nog leuk gaan krijgen’. Ik werd verlost van zijn vingers in mijn mond en even was het helemaal stil. Opeens voelde ik zijn pik tegen mijn kutje aan drukken. Hij gleed er zo in want ik was zo nat. Hij lag bovenop me en ging heen en weer. Steeds sneller en harder. Na 2 minuten keihard neuken haalde hij hem eruit en bracht zijn pik naar mijn mond. ‘ALLES ZEI JE HE?’ NOU DAT KUN JE KRIJGEN!! ZUIGEN HOER!! LAAT MAAR EENS ZIEN WAT JE KUNT!! Dit maakte me zo geil dat ik begon te zuigen alsof mijn leven er nu echt vanaf hing.
Hij begon te schokken en spoot mijn mond vol. Alleen kwam er steeds meer bij en hij stopte maar niet ik moest het doorslikken om te voorkomen dat ik stikte. Nadat ik alles had doorgeslikt dacht ik wel klaar te zijn zo. Maar ik hoorde hem vals lachen en hem zeggen dat we nog steeds niet klaar waren. Hij maakte mijn handen los van de theedoeken en deed de blinddoek af. ‘Naar boven sletje, naar de badkamer en ga douchen!!’ Ik was nog steeds geil en nog niet klaargekomen en hoopte nu dat doel te bereiken. Ik ging douchen en hoorde niet door het stromende water dat hij binnenkwam. Opeens trok hij het douchegordijn open en gaf mij een zilverkleurige vibrator aan. ‘Je bent toch zo geil? Nou maak jezelf dan maar klaar!! Voor mijn ogen want ik wil ook nog wat!! Zei hij. Ik schrok en was een beetje beschaamd, want ik wist niet dat Rino wist dat ik een vibrator had en nu had ie hem opeens in zijn handen. En dan moest ik ook nog eens voor zijn ogen sex met dat ding gaan hebben. Om hem toch te plezieren begon ik voorzichtig in mijn tepeltjes te knijpen en mijn vingers af te likken. Opeens dacht ik weer aan Antonio en werd ik weer bloedgeil. Het kon me allemaal niks meer schelen en ik bracht mijn tepels naar mijn mond. Ik pakte de vibrator en bracht hem naar mijn kutje. Ik ging in de douche zitten en deed mijn benen zo wijd mogelijk en gaf Rino dus een goed uitzicht. Ik liet de vibrator langzaam langs mijn klitje glijden en keek tegelijkertijd geil naar Rino. Ik zag dat ie al opgewonden werd. Maar dat kon me niks schelen ik dacht nu alleen maar aan mezelf en ik wou klaarkomen. Ik zette de vibrator aan en op de hoogste stand. Ik zetten hem tegen mijn klitje aan terwijl ik mijn tepels streelde en kneep. Ik begon te hijgen en te kreunen en voelde een orgasme naderen. ‘NIET KLAARKOMEN SLET!!’ hoorde ik Rino nog schreeuwen. Maar het was al te laat. Ik kwam klaar wel 2 minuten achter elkaar. Ik genoot zo erg dat alles even zwart werd voor mijn ogen.
Pas toen ik weer bijkwam zag ik Rino klaarstaan me een handdoek voor de douche. Ik pakte hem aan en stapte uit de douche. Ik droogde me af en liep naar de slaapkamer. Daar aangekomen lag er een mooi zwart kanten jurkje op het bed. Ik trok het aan en bekeek mezelf in de spiegel. Ik zag er goed uit zo. Rino echter stond me te bekijken vanuit het bed. ‘kom eens hier!’ ik was al klaargekomen en had al geen zin meer in sex maar wou hem niet teleurstellen. Ik ging naast hem liggen en gaf hem een zoen. Net toen ik me om wou draaien om te gaan slapen pakte hij mijn string beet en rukte hem kapot. Ik schrok van zijn hardhandige actie en draaide me weer terug. Voor ik er erg in had was mijn ene pols vast gemaakt aan een tralie van het bed met ene paar handboeien en me andere pols volgde. Hij stopte zijn vingers in zijn mond en likte ze nat. Hij stopte ze vervolgens in mijn kutje. Mijn kutje was nog wat gevoelig door mijn orgasme van net en dat merkte hij. Daarom drukte hij express wat harder op mijn klitje. Ik vroeg hem of hij wou stoppen omdat ik al was klaargekomen en hij gaf geen antwoord. Hij ging door steeds harder en harder. Opeens dacht ik weer aan Antonio en werd weer bloedjegeil. Ik voelde alweer een orgasme opkomen en Rino merkte het. Hij stopte meteen en hij was ook al weer erg geil merkte ik. Hij trok zijn boxer uit en stopte hem nog even in mijn mond. Ik moest hem weer zuigen en dat deed dat ook. Hij haalde hem al snel weer uit mijn mond. En zijn pik stond rechtovereind. Hij keek me vals en mysterieus aan. Die blik deed me nog natter worden dan ik al was. Ik wou niets liever dan hem in me voelen. Hij pakt me vast bij mijn heupen en brengt zijn stijve pik naar binnen. Ik schreeuwde dat ie harder moest stoten. Rino stopt kwaad en kijkt me kwaad aan. Hij geeft me een klap in mijn gezicht en vraagt of ik er nog 1 moet. ‘Nee Rino sorry’, ‘doe het zoals jij het wilt’. ‘ En dan nog iets vieze hoer, ik zei je net dat je niet mocht klaarkomen maar je gehoorzaamde mij niet, hier zal je voor boeten!!’ schreeuwt Rino. Hij lacht vals. Hij pakt alweer mijn heupen vast alleen nu veel hardhandiger. Alweer beukt hij zijn pik in mijn kutje alleen allemaal veel hardhandiger dan net. Hij begint te stoten en te beuken. ‘Harder wou je toch? Hier heb je harder!!!’ hij pakt me nog harder bij mijn heupen vast zo hard dat het zeer doet en stoot zo hard dat het pijn doet maar toch ook wel bloedgeil is. Tjsa ik hou nu eenmaal van mannen die zich helemaal laten gaan tijdens de sex. Dus daarbij hun agressie uitleven vind ik wel geil. Hij begint steeds harder te beuken tot ik een orgasme voel opkomen.
Hij merkt het aan me en stopt opeens. Hij zegt wil je klaarkomen? Dan zal je klaarkomen en goed ook. Hij ramt zijn pik er weer in en begint zelfs nog harder te stoten dan net. Zijn agressie en zekerheid maken me zo geil en de hardhandig heid kan me niks meer schelen. Ik voel mijn orgasme steeds dichterbij komen. Ik hou het niet meer en laat het helemaal gaan. Ik kom klaar terwijl hij maar doorneukt en beukt. Ik kom wel 3 minuten klaar geloof ik. En als ik bijkom haalt ie zijn pik er net uit. Hij is ook klaargekomen. Ik verwacht dat ie me losmaakt maar dat doet ie alweer niet. Hij maakt zelfs mijn benen ook nog vast en doet mijn slip in mond. Ik krijg een blinddoek om. Opeens is het helemaal stil. Ik was nu toch wel erg uitgeput en had geen zin meer. Ik wachtte een tijdje en hoorde weer dat Rino binnenkwam. Hij stopte een vibrator in mijn kutje en zette er een iets op waarschijnlijk een stroomdraad zodat de stroom niet op zou raken. Hij maakte mijn ene been los en maakte hem vast aan de andere zodat de vibrator er niet uit kon. Hij ging naast me liggen en zei geniet maar en zette hem op z’n hoogste stand. Hij draaide zich op zo te horen en ging slapen. Ik was nog zo gevoelig van de vorige keren en wou het uitgillen. Maar dat voorkwam mijn slip in mijn mond wel. Ik besloot dat ik maar beter kon gaan proberen te gaan genieten. Ik ben die nacht nog zo een zes keer klaargekomen want hij liet hem gewoon de hele nacht aanstaan terwijl hij sliep. De volgende ochtend was mijn kutje helemaal uitgewoond en ik voelde me moe omdat ik weinig slaap had gehad. Rino maakte me los en zei dat ik vandaag iets geils aan moest doen en moest gaan werken. Ik trok een kanten lange bh aan en daaroverheen een net jasje. Daaronder deed ik een kort rokje aan gewoon een net zwart rokje en hoge hakken. Ik ging naar mijn werk en zag er goed uit. Maar was vrij uitgeput. Ik was aan het werk toen Antonio binnenkwam. Ik werd een beetje rood en dacht aan al mijn fantasien met hem gisteravond. Hij zei me dat ik er leuk uitzag en vroeg me of ik met hem wou gaan lunchen. Ik nam zijn aanbod aan en werd wonderbaarlijk genoeg alweer geil en mijn fantasien gingen de vrije loop. Ik had om twaalf uur met hem afgesproken. Hij zou me van kantoor komen halen. Om twaalf uur werd er op de deur geklopt en hij kwam binnen met een karretje met een fles champagne en aardbeien. Ik schrok en kreeg een spannend gevoel van binnen.
Hij deed de deur dicht en maakte de fles open. Hij schonk in en gaf me een glas. Hij keek me mysterieus aan alsof hij iets van plan was. ‘ Heb je een vriendje?’ vroeg hij me. Ik zei hem van niet omdat Rino mijn echtgenoot was en niet mijn vriendje. ‘mooi zei hij, dan zal ik je even verwennen. Hij deed mijn jasje los en deed mijn topje uit. Hij pakte de champagne en gooide de halve fles over mijn borsten heen, hij nam me op schoot en begon de champagne eraf te likken. Mijn tepels werden keihard en ik werd onzettend nat. Hij ging met zijn vingers naar beneden en rukte mijn slip af. Op het moment ging de deur open en stond ik oog in oog met Rino….
Aantal keer gelezen:
1114
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)