Spannendverhaaltje.nl

Ann wil een kind

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Dinsdagmiddag 16u45, Ann zet haar computer uit, neemt haar handtas en wandelt haar kantoortje buiten. Op de parking start ze haar volkswagen Polo en rijdt richting centrum van de stad. Nu naar huis gaan heeft toch geen zin want haar man Dirk is net op zakenreis voor een week. Vorige week had hij vrij onverwacht de opdracht gekregen van zijn chef om mee een nieuwe productie-eenheid te gaan opstarten in Polen. Qua timing kon het niet slechter vallen want Ann was net in haar vruchtbare periode en ze waren al enkele maanden aan het proberen …
In het centrum van Sint-Niklaas parkeert ze haar autootje op de markt. Een kwartier later wordt haar spaghetti opgediend. Terwijl ze net begonnen is met eten gaat haar GSM.
“Hallo met Ann”
“Hallo Ann, met Wim, hoe is het ?”
“Eenzaam, Dirk blijft nog 3 dagen weg, ik ben dan maar een spaghetti gaan eten”
“Kom vanavond eens langs, Els heeft net een appelcake gebakken, dan kun je dat gezellig met ons samen opeten”
“OK, binnen een uurtje ben ik bij jullie”
Haar zus Els had het eigenlijk helemaal niet slecht getroffen met haar man Wim, een knappe blonde man, eigenlijk een pak mooier dan haar eigen Dirk. Ann was al 6 jaar getrouwd met Dirk. Toen ze met hem trouwde was ze nog maar piepjong (net 21) en had ze op het vlak van de liefde eigenlijk nog niet veel ervaring. Na 6 jaar huwelijk was ze er wel al achter gekomen dat haar man eigenlijk ook niet zo een hoogvlieger was qua seks. Ze deden het amper 2 of 3 keer per maand en dan was het nog binnen het kwartier afgelopen. Drie kwartier seks per maand, daar kon Ann eigenlijk niet zo tevreden mee zijn maar ja, je kunt niet alles verwachten hé, Dirk was voor de rest een attente en lieve man met wie ze zekerheid had (hij verdiende goed zijn boterham als productmanager bij een grote Amerikaanse multinational)
Na de appelcake stelt Wim voor om een flesje wijn te kraken, een voorstel dat onmiddellijk bijval oogst bij de dames. Na enkele glaasjes zit de sfeer er al goed in. Wim kan het niet nalaten regelmatig naar het mooie figuur van zijn schoonzus te kijken, Ann is inderdaad een mooie jonge vrouw: 1m68, slank gebouwd, kleine maar stevige borsten, halflang donkerbruin haar, een droom van een vrouw.
22u30: Wim stelt voor dat Ann eigenlijk beter kan blijven slapen in de logeerkamer want de alcoholcontroles zijn tegenwoordig streng, Els maakt het bed op terwijl Wim en Ann nog wat blijven keuvelen in de woonkamer. Ann vertelt dat ze Dirk eigenlijk wel mist en vooral ’s nachts omdat het bed zonder hem zo groot en koud lijkt. Dirk luistert geïnteresseerd, eigenlijk zou hij wel eens graag met Ann naar bed gaan. Hij is nu al 10 jaar getrouwd met Els en heeft haar nog nooit bedrogen, hij is eigenlijk enkel nog maar met Els naar bed geweest, ze was zijn eerste lief. Ann merkt dat Wim in gedachten verzonken naar haar ligt te staren. Zacht fluistert ze “Is er iets?”.
Els komt terug de woonkamer binnen: het bed is klaar, als je wil kan je al gaan slapen. Ann besluit nog eventjes op te blijven, morgen heeft ze toch een snipperdag genomen. Els gaat al slapen, Wim twijfelt eventjes maar besluit dan toch Ann wat gezelschap te houden. Zachtjes (om Els niet te wekken) praten ze nog wat over koetjes en kalfjes. Ann merkt dat Wim zijn ogen niet van haar lichaam kan afhouden. Zou Wim misschien ook met haar sex willen ? Eigenlijk is ze wel nieuwsgierig hoe het zou zijn om met iemand anders dan Dirk seks te hebben. Misschien is Wim wel de ideale persoon om het eens uit te proberen. Ze heeft echter geen condooms bij.
Plots legt Wim zijn handen op haar knieën, Ann wordt uit haar verzonken gedachten gerukt en kijkt glimlachend naar Wim. Hij glimlacht terug, brengt zijn hoofd dichter bij haar hoofd en geeft haar voorzichtig een kus op haar mond. Ann voelt haar ingewanden draaien van opwinding, kijkt recht in Wim zijn ogen en kust hem terug vol op de mond, opent haar lippen, een passionele tongkus volgt. Wim neemt haar in zijn armen en streelt haar rug, drukt haar lichaam dicht tegen het zijne.
Het ijs is gebroken, Wim streelt haar ganse lichaam, hij trekt haar trui uit, streelt haar borsten door de fijne stof van de BH, Ann legt haar handen op zijn kruis en voelt een groeiende erectie, Ann helpt Wim met het uittrekken van haar BH. “Wat heb je mooie borsten, ze zijn veel steviger dan die grote memmen van Els”. Ann fluistert :“We moeten wel stil zijn, ik zou niet willen dat mijn zus dit te weten komt”.
Vijf minuten later zijn beiden volledig naakt. Ann bekijkt met ontzag naar de grote stijve penis van Wim, hij is ongeveer even groot dan die van Dirk maar wel veel dikker, wat zou ze die graag in haar kut hebben. Zou Wim condooms hebben ?
Ann gaat op haar rug liggen in de zetel, Wim opent haar benen en likt enkele malen voorzichtig over haar schaamlippen, dan steekt hij zijn tong langzaam in haar kut die duidelijk al vochtig is van de opwinding. “Ik zou je graag neuken” hijgt Wim tussen twee likbeurten door. “Heb je condooms ?” “Shit, nee, maar ik zal voorzichtig zijn”. Even twijfelt Ann, zou Wim zichzelf wel kunnen beheersen als hij haar straks zalig ligt te neuken ?
Het voortdurend likken aan haar spleet windt Ann meer en meer op, ze kermt zachtjes en fluistert : “Kom Wim, steek hem er maar in, maar wees voorzichtig, je mag me niet volspuiten”. Wim stopt met likken, zet zich in de zetel, Ann kruipt over zijn benen en laat zich langzaam zakken tot zijn eikel tegen haar schaamlippen tikt. Voor de eerste keer in haar leven zal er een andere penis dan die van haar man haar neuken. Langzaam duwt ze haar lichaam naar beneden, centimeter voor centimeter laat ze zich op de harde pik van Wim zakken tot ze niet meer verder kan. Even blijft ze zo stil op hem zitten en geniet ze van zijn harde pik die diep in haar zit.
Langzaam begint ze met haar bekken te bewegen, Wim kreunt zachtjes, Ann begint het tempo op te voeren. Door het uitgebreide voorspel is ze al goed heet en voelt ze dat ze niet veel nodig zal hebben om een orgasme te bereiken. Ze probeert het echter zo lang mogelijk uit te stellen omdat ze zo lang mogelijk van deze pik wil genieten. Wim voelt aan haar opwippende borsten, kijkt naar zijn penis en ziet hoe die goed gesmeerd steeds in en uit haar kut schuift.
“Ik voel je penis zo goed diep in me, het is heerlijk” hijgt Ann terwijl ze blijft wippen op zijn harde stam. “Als je zo blijft doorgaan ga ik het niet lang meer kunnen uithouden” fluistert Wim in Ann haar oren. Ann twijfelt, zo een lekkere pik heeft ze nog nooit in haar lijf gehad, ze zou hem zo graag in haar voelen spuiten. Maar wat als Wim haar zwanger maakt ?
Even houdt Ann op met wippen, kijkt Wim diep in de ogen en zegt : “Wim, je moet me volspuiten met die pik van je, ik wil het in me voelen”. Wim kijkt haar ademloos aan “ Ben je zeker ?” “Ja, ik wil een kind, of het nu van Dirk is of van jou, het maakt me niet uit, spuit me maar vol”.
Langzaam begint Ann terug te wippen, het tempo steeds een beetje opvoerend. Ze voelt zijn lul nog stijver worden in haar kut, het zou niet lang meer duren of Wim zou zijn sperma in haar spuiten. Zelf is ze nu ook dicht bij haar hoogtepunt“Ah, ik ga komen Ann, ik ga spuiten, hier komt het !” Ja spuit maar, oh ik kom ook klaar, ja ik voel het in me springen, oh wat lekker, wat spuit je veel Wim, kom geef het me, spuit me vol met je sperma, spuit me zwanger, ah …
Drie dagen later komt Dirk thuis van zijn reis naar Polen. Diezelfde avond hebben ze nog seks, Ann zegt Dirk dat ze net in haar vruchtbare periode is. Dirk hoopt dat Ann deze keer zwanger wordt, Ann weet dat ze al zwanger is …
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar Piotr_Popovich@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1149
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)