Spannendverhaaltje.nl

Anita

-
14-04-2012
Voorzichtig leg ik mijn ene been over het andere en draai me iets opzij. Door het opschuiven van mijn korte rok, zullen de donkere pantyís, jarretel en heuplijn als aantrekkelijk vormsel voor zijn ogen zichtbaar worden. In een ademtocht zie ik zijn hunkerende lichaam voor me. Mijn binnenste gloeit. Van geilheid ben ik bezwangerd. Dan voel ik het warme lichaam tegen het mijne en zie zijn ogen vol adoratie over mijn kleding gaan. Zijn blik zegt me genoeg. Wat in verleiding is gezaaid, zal in begeerte worden geoogst. Zijn eerste aanraking vormt dan ook het begin van mijn extase. Gepassioneerd schuiven zijn handen over de mooiste vormen die ik bezit. Als ik me op de buik draai, glijden zijn vingers hartstochtelijk over de pantyís. Tegelijk met zijn warme adem, voel Ik de bewegingen van zijn vingertoppen. Ze reiken tot ver onder de rok over de binnenkant van mijn dijbenen. In mijn bron welt het vocht. Ik smelt in opwinding. Aldus schuift hij de rok nog verder op en legt zijn warme mond tegen mijn stevige billen. Als ik mijn hand naar achteren breng, leg ik hem om zijn hard geworden lid. De gedachte samen te mogen smelten met het kloppend genot, doen me kreunen. Ik zie zijn leuke hoofd en haar voor me. Hoe hij zijn handen om me heen legt en op de bank mijn voeten masseert. Ondertussen zoeken zijn handen onder mijn rok het donkere pad omhoog. Vol overgave voel ik zijn handen over mijn richtingaanwijzers en ronde billen gaan. Als verrukkelijk onderga ik zijn tastende inspanning. Na het kruispunt der wegen grondig te hebben bevingerd, legt hij zijn handen te ruste tegen de bron der wellust. Zijn passie is mijn opwinding geworden. Zo breng ik zorgvuldig mijn achterlichaam omhoog. Ik voel zijn warme handen op mijn billen en zie zijn ogen verlangend langs mijn lichaam gaan. Liggend op mijn knieŽn, weet ik dat het bedekte landschap hem tot grote bekoring brengt.

Opnieuw glijden zijn handen hongerig over mijn pantyís en jarretel. Verdwijnend onder mijn rok, kruipend ze via de heupen langzaam naar mijn middel. Dan voel ik zijn warme adem tussen mijn billen. Vol toewijding drukt hij zijn gezicht ertussen. Mijn lichaam tintelt van opwinding. Mijn slipje duwt hij iets opzij om zijn werk beter te kunnen volbrengen. Zoals ik vroeger als kind aan een lolly likte, zo glijdt zijn warme tong over mijn lippen en vindt zonder moeite het lekkerste plekje. Het heerlijke gevoel en de gedachte dat mijn lichaam hem in voervoering brengt, doen mij en mijn kutje zinderen van genot. Als geen ander weet ik het inmiddels. Het liefst laat hij zijn harde lid tussen twee, met pantyís bedekte, vrouwenbenen verdwijnen. Om dan hard en lang zijn ballen tegen ronde, schuddende billen te slaan, die nog versierd zijn door een slipje. Zijn handen daarbij stevig vastgeklemd om de taille, om zich in alle vrijheid ongedwongen te binden aan het berokte vrouwenlichaam. Met volle teugen genietend van het landschap onder hem. Vol van vervoering verheft hij het neuken dan tot een ware kunst. Harder, wilder, heftiger. Alles krijgt dan een andere dimensie. Als hij mijn rug met mijn lange haar bedekt, de bovenbenen stevig beet pakt en ze naar zich toe haalt, weet ik dat hij elk moment bij me in zal gaan. Omkijkend zie ik zijn bewondering. Aanbiddend werpt hij zijn ogen over mijn benen, rok, kont, middel, ja alles wat het beeld voor hem oproept. Zijn adoratie wekt nog meer geilheid bij me op. Op en top voel ik me vrouw. Niets zal ik hem in de weg laten staan voor een lekkere, geile rit. Mijn kutje tintelt bij de gedachte. De lippen zijn opgezwollen van het vocht en mijn poort zal voor geen enkele dikte meer een blokkade vormen. En zo geschiedde. Kreunend, voel ik mijn doos wijken voor zijn groot geschapen pik. Eťn van de grootste heerlijkheden is voor hem het naar binnen gaan van de levensbron. Een herhaling van zetten is dan ook onvermijdelijk.

Dan vindt hij even de rust. Omkijkend, zie ik hem opnieuw aanbiddend mijn volle kont en benen in zich opnemen. Voordat hij zijn aandrijfstang in beweging zet, laat hij zijn handen hard op mijn billen vallen. Het prikkelt heerlijk op mijn huid. Dan voel ik zijn handen krachtig om mijn middel. Mijn kont wordt nog meer omhoog getrokken en zijn pik verdwijnt nog dieper mijn lichaam in. Hard slaat hij zijn lichaam tegen mijn billen. Diep van binnen voel ik zijn pik in me stoten. Wat naar links. Wat naar rechts en dan weer hard door het midden. Als er even gas wordt terug genomen, wrijft hij over mijn dijbenen, trekt even aan mijn slip en legt het rokje tegen zijn lichaam. Opnieuw voel ik zijn paal zalig langs mijn katte kutje gaan. Mijn hand breng ik naar mijn klit en masseer mezelf. Mijn hele lichaam tintelt. Dan voel ik zijn geslacht nog harder worden en zijn eikel nog heftiger tegen mijn kutwand kloppen. Een heerlijk gevoel maakt zich van mij meester. Dat een man zo opgewonden kan zijn van mijn lichaam, windt me opnieuw op. Ondertussen voel ik het zaad rijkelijk mijn lichaam in golven. Dan pakt hij me beet en legt me op de rug. Ik kijk naar zijn gezicht en lid. Nog altijd is deze in stijve toestand. Als hij mijn benen spreid, gaat hij opnieuw bij me in. Zalig duwt hij met zijn dikke lul mijn tunnel open. Als we beide het goede ritme vinden, voel ik het hoogtepunt komen. Ik pak zijn stijve lid in mijn hand en wrijf ermee lang mijn klit. Trillend voel ik een stroom van genot door mijn lichaam gaan. Alles beweegt in me en heftig kreunend kom ik tot mín climax. Terwijl ik nog lig na te schokken, voel ik zijn lid opnieuw mijn poort betreden. Weer vloeit zaad de tunnel door. Ik zie hoe hij zijn hoofd naar achteren brengt van voldoening. Luidkeels stort hij een laatste keer zijn genot in me uit. Net Joris driepinter, lach ik na afloop.
Aantal keer gelezen:
1187
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)