Spannendverhaaltje.nl

Angela en Veronica deel 1

-
16-08-2010
Ik werk bij een grote bankinstelling in het westen van het land als senior accountmanager grootbedrijf. Ik ben 40 jaar, getrouwd en heb een gezin. Ik zie er goed uit, schijn een beetje ondeugend over te komen en houd mijn lichaam in goede conditie door veel sport, gezond eten en voldoende sex. In het verleden heb ik de nodige relaties gehad waarbij ik niet schuwde om twee relaties, vaak met medeweten van de dames in kwestie, tegelijk te hebben. Dit was echter voor mijn huwelijk en sinds die tijd ben ik dan ook niet meer vreemd gegaan.
We zitten, als we op kantoor zijn, in koppels van twee met de bureau’s tegenover elkaar. Mijn vrouwelijke collega en assistente Angela zit tegenover mij en we hebben vanaf het eerste moment dat zij drie jaar geleden bij ons team werd gevoegd een heel speciale klik. Angela is licht getint door een Indische vader met een Nederlandse moeder, 29 jaar, ongeveer 1,65m, half lang donker haar, mooie ogen, sensuele mond, super slank, vrijgezel en altijd in voor de nodige pret en zo nu en dan een rake dubbelzinnige opmerking wanneer ze weer een spannende, maar vaker nog, een oersaaie date heeft gehad met een of ander kakker die er weer niets van wist te bakken in bed.
Zonde, zonde, zonde van deze heerlijke vrolijke meid. Zo komt op een gegeven moment ons gesprek op mijn relaties in het verleden en hoe ik dat dan toch regelde met twee dames tegelijk. Na mijn uitleg dat het een kwestie is van spreiding over landen in Europa, goed plannen en goede afspraken maken met de dames in kwestie, vraagt Angela of ik dan ook wel eens een trio heb gedaan. Hierop antwoord ik bevestigend dat dit wel voor is gekomen en ik vertel haar dat ik onder andere in Duitsland, toen ik daar gelegerd was, een geweldig trio heb beleefd met de vrouw van mijn compagnies majoor en een Nato Matrasje (zo noemden wij de Duitse neuksnollen in discotheken rond Seedorf). Dit triootje leverde mij nog bijna een stevige duw op maar door stug te blijven ontkennen ontsnapte ik aan 14 dagen achter de wacht liggen of erger.
Het resultaat van deze hete neukpartij was wel dat het huwelijk van de betreffende majoor voorlopig ten einde was, zijn heerlijke geile bi-sexuele vrouw vertrekken kon naar haar familie in Nederland en hij overplaatsing vroeg naar een ander onderdeel. (dit is serieus, echt waar gebeurd). Angela had veel pret om mijn verhaal en zei dat ze mij heel goed kon voorstellen als sportieve goed gebouwde jonge korporaal in bed met twee hete Nato dames en stelde zich mij vervolgens voor hoe ik met een stalen smoelwerk bleef ontkennen dat ik die twee geile kutjes had vol liggen blaffen in de slaapkamer van de majoor (ook dat nog!!) die weer eens mee op oefening was.
Ze ging mij toch ook wel met andere ogen bekijken, zei ze met een uitdagende knipoog. Vlak nadat ik dit verhaal had verteld, kwam op een ochtend Angela bij mijn bureau staan en vertelde dat zij een andere baan had geaccepteerd en naar het hoofdkantoor zou gaan. Wat jammer, was mijn eerste reactie maar natuurlijk van harte gefeliciteerd en ik omhelsde haar collegiaal. Ik merkte bij de omhelzing dat zij mij iets steviger tegen zich aantrok dan collegiaal kon worden genoemd. Haar zachte puntige borsten drukten zich lekker tegen mijn borst en ze zei dat ze onze gezellige kletsuurtjes vreselijk zou gaan missen. Er moest natuurlijk een afscheidsetentje worden geregeld voor Angela en het was aan mij om dit te regelen.
Na het nodige heen en weer telefoneren had ik voor 16 man een tafel gereserveerd in een gezellig en bekend eetcafe in Amstelveen. Het is een super gezellige avond en we hebben verschrikkelijk veel lol met elkaar. Het eten is goed en de speech van onze manager is vol anekdotes over de vrijgezelle kapriolen van Angela en niet in mindere mate over ons twee op de werkvloer. Eigenlijk spreek ik Angela bijna niet gedurende het diner. Bij het afscheid nemen buiten op straat vraagt onze manager wie Angela naar huis wil brengen en spontaan roept Angela dat ze met mij meerijdt. Een paar mannelijke collega’s kijken even verbaast over zoveel kordaatheid maar Angela stapt na de nodige afscheidszoenen al zwaaiend naar de collega’s bij mij in de auto.
We rijden naar haar huis en kletsen nog wat na over de avond en hoe gezellig het is geweest. Ondertussen bekijk ik haar slanke benen, haar korte rokje en strakke witte getailleerde blousje met daarboven een zijden Hermes sjaaltje. De inkijk door een los knoopje is bijzonder opwindend en ik zie dat haar tieten gehuld zijn in een sexy zwart satijnen balconnet bh-tje. Ik schat dat zij een goede c-cup heeft en ik vraag mij stilletjes af wat voor een slipje zij draagt. Geen .. zegt zij plotseling, …….ik draag vandaag geen slipje. Ik draag wel iets anders onder mijn rokje maar geen slipje. Dat vraag je je toch af, lekker ding, wat ik draag onder mijn rokje?, nou….. geen slipje dus in ieder geval. Ze moet vrolijk lachen om mijn verbaasde gezicht en dat zij mijn gedachten heeft gelezen. Ze pakt vervolgens ondeugend glimlachend mijn hand en brengt die naar de binnenkant van haar dijen terwijl zij zachtjes uuuhmmmm roept. Mijn hand glijdt langs super gladde nylons omhoog en ik kom aan de brede opwindende donkere rand. Tataaaa!! roept Angela opeens, surprise!!!
Ik heb aan het einde van het diner deze kousen aangetrokken en mijn slipje lekker uitgelaten. Ze rekt zich uitdagend uit met haar armen achter de hoofdsteunen zodat ik haar mooie tieten nog beter kan bewonderen en laat mijn handen vrolijk verder op onderzoek gaan. Ik voel dat de kousen aan jarretels bevestigd zijn en wordt helemaal gek van opwinding. Lastig he? als je moet schakelen terwijl je eigenlijk liever onder mijn rokje zit, kreunt Angela kirrend, terwijl ik mijn vingers verder omhoog laat gaan langs haar dijen. Ik voel boven de nylon rand haar gladde huid en de warmte van haar kutje al vlakbij mijn hand als ik besluit haar toch maar niet in de auto te vingeren. Het is onze familiebak en dat voelt voor mijn niet goed.
Angela gromt van teleurstelling als ik mijn handen plagerig terugtrek om te schakelen. Ze baalt duidelijk en schuift uitdagend haar rokje nog iets verder omhoog waardoor ik zicht krijg op de heerlijke zwarte elastieken en sluitingen van haar jarretels en een paar schaamhaartjes. Gelukkig draai ik nu de straat in waar zij woont anders waren er nog ernstige ongelukken gebeurd. Ik zet de auto aan de kant van de weg en draai het contact uit. Jezus ….. wat heb ik zin in je, roep ik terwijl we elkaar omhelzen en als een stel pubers heftig beginnen te tongzoenen. Ik heb ook zin in jou, roept Angela, al heel erg lang trouwens, en terwijl ik mijn handen vrijelijk over haar heerlijke zachte borsten laat gaan streelt Angela met haar handen over mijn stijve lul.
Maar waarom stop je nou als je bijna bij mijn kutje bent? Ik ben bloedheet en druipnat en wilde diep gevingerd worden. Ik wil dat je mee naar boven komt, nu!! Het is 10.00 uur en we hebben nog een paar uur voor ik weer naar huis moet. Trillend van emotie en van geilheid laten we elkaar los, stappen uit en lopen de trap op naar haar appartement. Mijn neukapparaat doet inmiddels pijn in mijn broek en moet nodig bevrijd worden. Boven aangekomen struikelen we bijna naar binnen, gooien de deur vervolgens dicht en lopen linea recta naar haar slaapkamer. Haar slaapkamer ruikt zwoel naar dure parfum en is opvallend hoerig ingericht. Hoogpolig tapijt op de grond, een spiegelkast, een groot bed met spijlen en een rood satijnen overtrek.
De vitrages zijn dicht en de kamer is lekker warm door de zon die de hele dag in haar kamer heeft staan schijnen, een grote kaptafel met ruime laden en een breedbeeld TV maken het af. Welkom in het liefdesholletje van jouw geile slethoertje Angela, fluistert ze lachend in mijn oor als we in elkaar verstrengeld op haar heerlijke stevige matras vallen. Jij bent mijn neukmaatje vanavond en ik geef me volledig aan jou. We zijn nu geen directe collega’s meer dus het kan mij allemaal geen reet meer schelen. Neem mij maar waar en zoals je wilt, ik zal al je erotische wensen vervullen, heerlijk schatje van me. Ik wil pik, pik en nog eens pik.
Ik kleed mij als reactie hierop direct helemaal uit en sta met mijn stijve leuter voor haar bed. Angela trekt, terwijl zij op haar knieen voor mij op het bed zit, haar blousje uit en ik zie nu voor het eerst haar prachtige geile prammen in haar verrukkelijke bh. Haar rokje is hoog opgeschoven en ik zie een deel van haar mooi geschoren streepje. Ze kijkt mij met een pruillipje verlegen aan en ik wordt bloedheet als zij haar zijden sjaaltje losknoopt, deze om mijn lul en geschoren zak draait en mij vervolgens ondeugend aankijkend naar haar toe trekt terwijl zij haar mooie tanden in haar volle onderlip drukt. Ik voel het zachte zijde langs mijn stijve stamper strelen en plagerig begint Angela met haar lippen mijn grote eikel in haar mond te nemen en af te zuigen. Terwijl de ene hand mijn strakke buik streelt gaat haar andere hand langs mijn ballen met de heerlijke zijden sjaal en tegelijkertijd laat ze mijn lul langzaam dieper in haar gulzige warme mond glijden.
Terwijl ze met haar hete mond mijn staaf ligt te pompen bekijk ik haar lichaam. Haar slanke lijfje, de zwarte bh bandjes op haar rug, haar rokje om haar ronde heupen gespannen, haar klassieke naadkousen die ik langs de voering van haar rokje hoor ruizen en ondertussen het soppende zuigende geluid van haar volle lippen langs mijn paal. Ik merk dat ik het niet meer ga houden en roep dat ik klaar ga komen. Dit moedigt haar alleen maar meer aan en haar slanke vingers blijven mijn zak strelen met de zijden sjaal. Met een schreeuw kom ik diep in haar mond klaar. Uuuhhhmmm hoor ik haar roepen terwijl zij de stralen sperma opvangt en alles gulzig doorslikt met haar mond langzaam langs de schacht omhoog komt en met haar tong mijn eikel bewerkt.
Je hebt echt lekker zaad knul, eet je veel zoet of zo?, vraagt ze terwijl ze rechtop komt zitten en onze tongen elkaar weer hebben gevonden. Dit wilde ik de hele dag al, zegt ze. Je moest duidelijk je eerste lading kwijt dacht ik zo. Wow!, wat lekker smaak jij. Nu is ook de spanning eraf, zegt ze, en kunnen we rustig verder sexen en kan ik lekker lang van die heerlijke neukstaaf van je genieten. Wil je wat drinken voor ons inschenken vraagt ze als ik naast haar lig en haar borsten streel. Naast de koelkast staat rode wijn. De glazen staan in het kastje erboven. Ik loop poedelnaakt naar de keuken en zie tot mijn schrik, terwijl ik bezig ben, een Antilliaanse buurvrouw voorbij lopen over de galerij.
Ze heeft een strak glanzend shirtje aan over een paar heerlijke tetsers en ik zie dat ze een kanten bh draagt. Ze ziet mij, en blijft breed lachend staan. Ik vind het een redelijk genante vertoning maar zo te zien heeft deze dame er weinig moeite mee. Ze roept dat Angela weer een heel goede keuze heeft gemaakt in de kroeg en ze vraagt lachend, terwijl zij naar mijn half stijve leuter kijkt, of ik wel een beetje voorzichtig met haar zal zijn. Ze loopt hoofdschuddend en lachend verder. Als ik met twee glazen wijn de slaapkamer weer in kom ligt Angela op bed. Haar bh-tje is uit, net als haar rokje. Ze ligt alleen nog in haar sexy satijnen jarretelgordeltje met naadkousen en haar pumps. Daaroverheen draagt zij nu een zwart halflang neglige van glanzend doorschijnend chiffon, afgezet met zijden stroken.
Haar heerlijke volle peervormige borsten met harde tepels deinen sensueel tegen de soepele doorschijnende stof. Lekker ??? vraagt ze ondeugend, terwijl ze mij aankijkt en haar handen over haar borsten laat gaan. Ik zie nu dat haar kutje werkelijk prachtig geschoren is en langzaam doet zij haar benen iets van elkaar waardoor ik zicht krijg op haar glanzende fijne schaamlipjes. Je ziet er heerlijk uit schatje, zeg ik, niet normaal hoe jij een man weet te verlijden. Hier kan menig Hollandse vrouw nog wat van leren, zeg ik, terwijl ik naast haar kom liggen en mijn handen over haar lichaam laat gaan. Grappige buurvrouw heb je trouwen, zeg ik, en vertel haar de genante vertoning met de buurvrouw. Oooh, maar dat is Veronica.
Zij woont twee flats verder en is sinds kort weer vrijgezel, arme schat. Wacht even, dan bel ik haar om haar even te laten weten dat ze niet zo jaloers moet reageren als ik eens een neukertje mee naar huis neem. Terwijl zij de telefoon pakt, begint Angela haar kutlipjes te strelen. Terwijl zij wacht tot er wordt opgenomen bij Veronica trekt zij aan mijn arm en wijst naar een lade van de kaptafel. Ze gebaart dat ik deze moet openmaken en gaat weer verder met zichzelf te strelen. Hi Veronica!!!, hoor ik haar in de telefoon roepen, wat is dit nou weer. Sta je mijn neukertjes een beetje uit te dagen. Je bent ook wel een hete sloerie ook he? hard gelach aan de andere kant van de lijn. Wat?, goede keuze?, ja vertel mij wat, ik heb hem net eerst maar eens flink gezogen want ik verwacht nog het nodige te voorduren te krijgen vanavond.
Terwijl ik het gesprek zo verder hoor kabbelen trek ik de lade open en ontdek dat er een prachtige roze dildo in ligt. Ik realiseer mij nu dat Angela vrijgezel is en dan is het niet gek dat er zo’n apparaat in huis is. Het ding is levens echt gevormd en heeft een zuignap. OK …., tot over tien minuten of zo dan he, hoor ik tot mijn verbazing Angela haar telefoongesprek beeindigen. Ze kijkt mij nu geil aan met een twinkeling in haar ogen. Veronica komt zo meteen gezellig langs en ze legt vervolgens haar vinger met roodgelakte nagel ondeugend op haar onderlip. Sorry, maar ze drong een beetje aan roept ze breed grijnzend als ze mijn verbaasde gezicht ziet. Maar eerst wil ik je nog even helemaal voor mijzelf hebben. Haar andere hand glijdt ritmisch over haar kutje en ze pakt de dildo die ik op het bed heb gelegd.
Hij is mooi he?, zegt ze waarna het gevaarte in haar mondje glijdt. Bijna net zo fijn als een echte lul. Ze begint zichzelf ermee te strelen en terwijl ze mij strak aan blijft kijken met haar groene ogen laat ze de dikke eikel eerst tussen haar natte schaamlipjes en dan langzaam in haar heerlijke natte kutje verdwijnen. Ze begint te kreunen en doet haar ogen dicht. Een vinger streelt nu haar klitje en haar andere hand beweegt steeds sneller de kunstpik op en neer in haar hete natte neukgrot. Haar schaamlippen zitten strak om de kunstpik gerekt. Ik kom nu met mijn hoofd tussen haar benen, haal haar vingerende hand weg en streel haar gladde kousen. Ik kruip met mijn mond steeds verder omhoog tot aan haar opengerekte kutje met de pompende roze staaf. Ik lik de strakke ring van vlees en mijn lippen zuigen vervolgens aan haar klitje terwijl haar hand zich nu door mijn haar kroelt en haar gekousde benen mijn rug strelen.
Uhhhhhmmmm yes!!!!, lekker is dit. Teeeering wat heerlijk geil wordt ik hier van, roept Angela, terwijl ze hijgend met haar heupen draait. Zuig aan mijn klit lekker ding, zuigen, zuigen, jaaaahhhhh ik ga komen geloof ik, uhhh ja, ja, jaaaah ik kom klaar,,,, jeeeeezus ik kom!!!! Trillend en schokkend drukt Angela haar benen tegen elkaar en ik trek net op tijd mijn hoofd weg om niet bekneld te raken tussen haar gespierde dijen. Ooooh…shit!!!…., wat was dit heftig, roept ze giegelend terwijl ze dicht tegen mij aan komt liggen en ik haar heerlijke tieten voel door de gladde stof van haar neglige. We nemen een slok van onze wijn en beginnen elkaar weer te strelen. Ze pakt mijn stijve penis weer vast en begint er loom mee te spelen. Dan gaat plotseling de bel. Dat is Veronica, roept Angela.
Die heeft echt zin, er zijn nog helemaal geen tien minuten voorbij. Als jij even open wil doen met je stijve leuter dan was ik even snel de dildo af in de badkamer. Ik loop naar de deur en zie door het ribbelglas vaag een figuur. Als ik open doe staat Veronica daar. Ze heeft zich omgekleed en draagt nu een heerlijke zwarte glanzende blouse op een wit kort rokje. Ik zie haar Antilliaanse prammen met forse, dikke tepels door de stof heen prikken. Zoooo dag buurman roept ze opgewekt. Wat leuk om je weer te zien en om op deze manier binnengelaten te worden en ze komt tegen mijn aanstaan. Mijn stijve pik zit een beetje in de weg tegen haar rokje maar bij het kussen voel ik haar geweldige peren tegen mijn borst. Kom verder, kom verder, roep ik opgewonden en wordt geil bij de gedachte aan deze twee hete sloeries. Hoe het verder gaat lezen jullie in deel 2.
Aantal keer gelezen:
1169
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)