Spannendverhaaltje.nl

Angel of mine

-
16-08-2010
Zaterdagavond, 8 uur a.m. Ik zat te schrijven achter mijn burootje, wat gedichten. Over een engel, angel dressed in white. Om 9 uur zou ze komen!!! Mijn angel, angel of mine. Blonde haren, kleine pittige borstjes en gehuld in een leren broek. Zo tegen 8.45 haaste ik me naar de bus toe. Toen ze uitstapte begroette ik haar met een hartverwarmende kus. We liepen samen naar mijn kamer toe. En ze ging zitten op mijn bed. Ik zat nog even de laatste paar woorden neer te krabbelen en kwam toen naast haar zitten.
Moet je wat drinken?" vroeg ik aan angel" Heb je ook wijn? Vroeg ze mij rondturend in mijn kamer. Ik pakte 2 glazen uit mijn lade en een fles witte duitse wijn. Schonk ons beiden een best glas in, en proostte op onze ontmoeting vanavond! We zaten naast elkaar, en dicht tegen elkaar aan. En begon haar te kussen, op haar lippen die een smaakje hadden! Lipgloss, en de smaak was kersen!!!! IK droomde effe weg van die zoete smaak, en liet wat wijn lopen in haar mond. Onze tongen speelden met het rijke vocht. Ze begon los te komen, en begon mijn ballen te kneden door mijn spijkerbroek heen. Mijn lul die wou eruit maar kon geen kant op!! Mijn kruis gloeide en brandde. Liggend op bed, begon ik haar uit te kleden. Haar legging, en heel soepeltjes haar rode pikante slipje. Ik ging boven haar zitten met mijn slip nog aan. Die ik langzaam uittrok voor haar gezicht. En mijn harde lul viel voor haar mondje, ze opende haar mond en nam de top tussen haar lippen. Ze begon te zuigen en te zuigen. mijn hete ballen knedend.
Ik begoog ritmisch met mijn onderlichaam tegen haar aan. En snuivend en kreunend zoog ze mijn eikel, als of ze het vaker had gedaan!! Ik stote ritmisch in haar mond en liet hem zakken tot in haar huig. Ze krioelde onder mijn stoten in haar mond, en hoorde haar zachtjes steunen. Toen draaide ik haar op haar buik, en hing voor haar natte kutje. Met een harde lul, die in haar wou stoten. Ik spreidde haar benen uitelkaar en bond een ring om mijn eikel. Een liefdesring, zodat je lul stijf blijft. En begon haar te neuken, eerst langzaam toen harder. Ze trilde over haar hele lichaam, en de hitte steeg op toen we el- kaar aanraakten met onze lichamen. Ze kromp rekte, en sidderde toen mijn lul in en uit schoof. In haar natte nauwe kutje!!
Ik drukte haar benen in haar nek en begon steeds harder te neuken, mijn ballen zogen zich vast aan haar kont. Ze hield haar hand onder haar billen om de stoten op te vangen die ik gaf. En mwt zo'n 123bpm per minuut neukte ik angel zoals ze graag wou! Hard en genadeloos!!! En na een serie korte stoten in haar hete kutje, voelde ik aan mijn ballen dat het zaad ging komen. En aan haar trillen en kreunen, dat zij ook daar was aanbeland! Nog harder drukkend en persend in haar geile neukgrotje. Spoot ik haar zalig kreunenden hijgend vol met hete sperma. Ze klemde haar handen stevig om mijn middel, toen ik de laatste salvo leegspoot in haar. Het superorgasme ebte weg uit onze hete lichamen. En we vielen inelkaars armen. Hijgend en snuivend van de hitte die was onstaan en voorbij was!!
Ik graaide naar mijn glas nog half gevuld met witte wijn en nam een vefrissende slok. Gaf angel ook een slokje, en stak toen een sigaret op. Blies de rook veelzeggend in haar gezicht. Voelde wat prikkelingen weer in mijn ballen. En ze kirde van genot, die angel off mine!!! Begon ze weer te kneden, en duwde brutaal haar lichaam tegen mij aan! Bedoelend dat ik weer moest presteren!!! MIjn lul was inmiddels weer full size geworden!!! Haar kutje weer spekglad en heet zoals altijd!!! Nam haar toen maar eens weer van achteren. En ze kreunde diep toen ik haar stevig penetreerde in haar geile kut. Angel off mine!!!!!! Zei ik nog stamelend en persend. Angel of mine!!!!
Aantal keer gelezen:
1356
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)