Spannendverhaaltje.nl

Als de kat van huis is

-
16-08-2010
Het is dinsdagochtend en ik sta onder de douche en ik denk zuchtend aan alle huishoudelijke klusjes die nog liggen te wachten. “Zal ik je even helpen”. Kees komt de douche binnen en werpt een bewonderende blik op mijn borsten en zijn ogen dwalen naar mijn poesje die ik net zorgvuldig heb geschoren. Voordat ik antwoord kan geven komt hij bij me onder de douche staan en begint me in te zepen. Hij staat achter mij en zijn grote handen omvatten mijn borsten. Hij begint mijn nek te zoenen en ik voel zijn pik in mijn rug prikken. Zijn handen bewegen naar beneden en glijden tussen mijn benen. Oh ja, kreunt hij, je hebt een lekker glad kutje.
Ik zet mijn been op het muurtje zodat hij er goed bij kan en hij begint me heerlijk te vingeren. Eerst één, dan twee en als ik goed nat ben steekt hij drie vingers in mijn grotje. Oh, dit is goddelijk op de vroege ochtend. Ik sluit mijn ogen en geef me over aan hem. Zo, zegt hij plagerig, dit is voor het eerst genoeg vandaag. Vanavond gaan we wel weer verder. Beduusd laat hij me achter, kleedt zich aan en gaat de deur uit naar zijn werk. Ik voel me geil en heb nog lang niet genoeg gehad. Ik ga nog vochtig van het douchen op mijn bed voor de spiegel zitten. Ik bekijk mijn lijf en concludeer dat ik er nog best mag zijn al ben ik de 30 ruim gepasseerd. Mijn borsten staan nog fier overeind en voorop prijken twee harde roze knoppen.
Mijn ogen glijden langs mijn lijf naar beneden en ik spreid mijn benen. Ik zie een heerlijk strak spleetje met mooi gevormde schaamlipjes. Als ik mijn benen nog verder spreid kijk ik in een nat, roze grotje. Ik voel me weer opgewonden raken en spreid mijn schaamlippen met mijn ene hand en met mijn andere hand zoek ik mijn klitje. Ik draai rondjes over het mooie ronde knopje en steek een vinger in mijn kutje. Ik zie hoe ik mezelf vinger in de spiegel. Ik pak wat van mijn speeltjes erbij. Ik kies dit keer voor een lieve kleine dildo speciaal bestemd om met jezelf te spelen. De glanzende dildo glijdt over mijn klitje en met de afstandsbediening laat ik hem trillen. De zachte vibratie doet me trillen van genot. “Mag ik meedoen”, vraagt een stem.
Van schrik schiet ik overeind en laat de dildo uit mijn handen vallen. Het is Jaap een goede vriend van Kees. Ik grijp een laken en probeer mijn naaktheid te bedekken. Dat hoeft niet Mieke, je hoeft je niet te schamen voor zo’n lekker lijf. Hij staat nonchalant in de deuropening met één schouder tegen de deurpost geleund. Ik hoorde je kreunen door het open raam en de deur stond open. Zo’n uitnodiging laat ik me niet ontgaan. Ik voel mijn keel dichtknijpen en kan alleen maar onnozel knikken. Waarom ga je niet door waar je gebleven bent. Hij komt achter me op het bed zitten en streelt me plagerig over mijn rug en buik. Hij pakt mijn knieën en trekt ze uit elkaar. Dan pakt hij mijn hand en duwt hem richting mijn kutje.
Ik voel een mengeling van schaamte en geilheid. Ik besluit dat mijn geilheid wint. Ik begin mezelf te strelen en kijk hem via de spiegel aan. Ik vinger mezelf diep in mijn kutje en kreun zacht. Ik pak opnieuw mijn dildo en beweeg hem over mijn roze knopje. Jaap heeft controle over de afstandsbediening en zet hem steeds harder en ik voel het duizelingwekkende trillen op mijn klitje. Ik raak in een roes en ik hijg in zijn oor Oh, ja dat is lekker, ga door ik kom bijna. Abrupt stopt hij. Ga voor het bed staan, zegt hij dwingend. Ik wil je lekker kont proeven. Ik ga voor het bed met mijn kont naar hem toestaan en buk zo ver mogelijk naar voren. Hij heeft een prachtig uitzicht op mijn natte kut. Hij grijpt mijn kont vast en duwt zijn gezicht in mijn poesje. Hij likt mijn kontje en mijn gladde kut en drukt zijn tong zo ver mogelijk naar binnen. Oh ja, ga door, harder, harder! Ik voel zijn baardstoppeltjes langs mijn natte poesje schuren en hij zuigt keihard op mijn klit.
Mijn lijf explodeert, en ik gil: ja, toe dan, harder, harder. Hij likt als een bezetene en ik voel het orgasme door mijn onderlijf denderen. Ik zak uitgeput op de grond. Ho, ho, dat gaat zo maar niet, roept hij. Hij trekt me aan mijn haren omhoog en duwt mijn gezicht in zijn kruis. “zuigen”, roept hij. Ik neem zijn keiharde paal in een keer in mijn mond en hij stoot zijn pik tot zijn ballen in mijn keel. Ik voel dat ik bijna moet kokhalzen, maar hij blijft me in mijn mond neuken. Ik merk dat het na een paar stoten beter gaat en zijn dikke lul vult mijn hele mondje op. Hij kreunt en gromt en blijft me aan mijn haren vasthouden. Oh, ja lekker wijf, ik kom, ik kom gromt hij en hij spuit zich helemaal leeg in mijn mond. Het is teveel om door te slikken en ik voel het vocht langs mijn kin op mijn borsten druipen.
Ik masseer mijn borsten met zijn sperma. Hij zakt zuchtend en kreunend op het bed “nooit achter jou gezocht, dat jij zo’n wilde, geile meid bent in bed”. Laat niet nog een keer de deur open staan als Kees weg is, want dan kom ik je opnieuw te grazen nemen, waarschuwt hij me. Ik glimlach, de kans is groot dat ik het per ongeluk toch een keertje vergeet!
Aantal keer gelezen:
1085
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)