Spannendverhaaltje.nl

Allemaal standjes

-
16-08-2010
Ik heb gewerkt als poli-verpleegkundige op de Arbo. Ik deed dit al jaren. Ik verzorgde de voorbereidingen t.a.v. medische keuringen en zorgde voor de afspraken en deed vooronderzoek. Ik werkte veel samen met een Arbo-arts die erg zakelijk was in het contact met ons. Nooit kon er een vriendelijk woord af of anderzins een grapje. Hij viel als het ware een beetje uit de boot. Het team van verpleegkundigen en secretaresses waarin ik werkzaam was een erg humoristisch team met vrouwen. Soms moest ik in de broek pissen van het lachen omdat mijn collega's weer 1 of andere scheve mop aan het tappen waren.
Onze bedrijfsarts die dan toevallig ons kantoor inliep kon dan zo afkeurend naar ons kijken dat we gauw ophielden. Aan die man is geen eer te behalen zei mijn collega...wat een stuk chagarijn. Een andere zei: ben benieuwd hoe hij in bed is zei de ander. Is hij getrouwd dan vroeg ik? Nee, dat weet ik niet Lies...heb je soms interesse...hij is wel van jouw leeftijd? Alhoewel niets voor jouw....zijn penis zal wellicht net zo saai zijn als zijn overkomen. En weer gierden mijn collega's het uit van het lachen. Op een avond zat ik over te werken, ik dacht dat ik nog de enigste was in het pand. De beveiliging had alles al afgesloten. Het was een drukke dag geweest. Het was griepperiode en veel van mijn collega's lagen met de griep in bed. Plotseling hoorde ik achter mij de deur opengaan. Ons innige geliefde bedrijfsarts stond lijkbleek in de deurpost.
Lies zei hij...ik voel mij ineens niet lekker. Ik stoof uit mijn stoel en bood heb een stoel aan. Onze bedrijfsarts zag er inderdaad niet lekker uit. Als ex-verpleegkundige ging ik meteen zorgen. Handdoek onder de koude kraan, een glas limonade en ik depte zijn bezwete hoofd af. Gelukkig, onze bedrijfsarts begon weer kleur op zijn gezicht te krijgen. Heb je wel geluncht vandaag vroeg ik streng? Nee, ik ben zo druk geweest vertelde hij ik heb niets gegeten en ik heb licht diabetes. Dat is niet zo slim dokter zei ik tegen hem. Wacht, ik ga even naar de kantine en maak een kop bouillon voor je. Ik kwam terug met een kop bouillon en gaf hem mijn boterham die ik nog in mijn tas had zitten. Eten beval ik. Onze bedrijfsarts deed wat ik zei. Wat ben je toch lief Lies zei hij. Ben jij ook aan het overwerken vroeg hij? Ja, ook druk...maar ik heb gelukkig geen diabetes grapte ik. Zo kwamen we in gesprek.
Jan, bleek ineens veel minder formeel te zijn. In groot gezelschap had hij alleen wat moeite, vandaar zijn afstandelijkheid vertelde hij. Hij was net als ik rond de 50 en gescheiden, al jaren. Zijn dochters woonden allebei op kamers. Zal ik je thuis brengen vroeg Jan ineens? Het regent en het is al laat. Ik nam het aanbod graag aan, anders moest ik zo lang wachten op de bus. In de auto raakten onze armen elkaar af en toe aan. Op de 1 of andere manier wond mij dat op. Jan leek dit op te vallen want toen we in mijn straat aankwamen nodigde Jan zichzelf uit voor een kop koffie. Dat is goed zei ik. Ik deed de deur open en liepen mijn huis in. In de gang toen we onze jassen ophingen aan de kapstok raakten onze lichamen elkaar weer per ongeluk aan en ik moest rillen van opwinding. Is er wat vroeg Jan geschrokken. Nee, zei ik...mag ik je zoenen vroeg ik ineens brutaal? Graag zei Jan, ik ben al een tijdje gek op je gaf hij toe, wist je dat?
Verder kwamen we niet, want we vielen in elkaars armen en begonnen elkaar heftig te tongzoenen. Ik voelde mijn 50-jarige tepels hard worden van opwinding. De handen van Jan gleden meteen onder mijn rokje waarna mijn panty al snel naar beneden werd getrokken. Ik kon het niet meer uithouden en hijgde: naar boven...ik wil meer. We liepen naar boven en Jan kleedde zich snel uit, zijn penis stak al fier naar voren. Ik kon mij niet beheersen en knielde voor Jan neer. Ik nam Jan zijn stijve penis in mijn mond en begon er hard aan te zuigen. Mmmm...wat lekker, dit heeft nog nooit een vrouw bij mij gedaan kreunde Jan uit. Wat ben je lekker geil. De handen van Jan aaiden door mijn haar. Kijk mij aan, dat wind mij nog meer op. Ik wil zien hoe mijn dikke pik in je mondje verdwijnt. Ik keek Jan aan toen ik hem aan het pijpen was. Van onder was ik al behoorlijk nat en geil, ondanks dat ik al een paar jaar in de overgang was.
Jan liet mij ineens stoppen met pijpen en trok mij op mijn bed. Ik ontdeed mij van de rest van mijn kleding en Jan duwde mijn benen uit elkaar en toen was het mijn buurt om te genieten. Ik werd heerlijk van onder gelikt. Ik voelde Jan zijn tong mijn kut binnengaan. Ik kreunde het uit van genot. Ineens voelde ik ook een vinger naar binnen gaan. Jan was goed op de hoogte van de vrouwelijke anatomie...want hij had meteen mijn G-spot te pakken. Hier werd ik minutenlang heerlijk gemasseerd. Net zolang ik tot een zinderend hoogtepunt kwam. Mijn benen werden daarna nog meer uit elkaar gelegd en Jan kwam tussen mij in zitten op zijn knieeen. Zijn stijve pik vond meteen zijn weg naar mijn kletsnatte vagina. Hij stootte zijn pik hard in mij. Mijn benen lagen op Jan zijn schouders, wat een lekker strak gevoel van binnen gaf. Jan neukte mij hard van binnen, zo hard en lekker dat ik zijn grote penis tegen mijn baarmoedermond aan voelde stoten.
Lekker hijgde Jan...dit vind je lekker he, geile donder! Ik vond alles best...het was heerlijk. Ik werd op mijn buik gedraaid en van achterlangs op zijn hondjes genomen. Ik kreunde het uit van genot. Weer die penis diep in mij, steeds harder en dieper. Jan bleek precies te weten hoe hij vrouwen verwennen moest. Terwijk ik van achter op zijn hondjes geneukt werd zochten zijn handen mijn clitoris en ik werd terwijl ik heerlijk van achter geneukt werd ook nog eens gevingerd. Ik kreunde het hard uit van genot. Weer kwam ik klaar, maar harder kreunend dan de 1e keer. Ik ging bovenop Jan zitten en zijn penis gleed heel gemakkelijk mijn drijfnatte kut binnen. Ik bereed Jan in amazonestand. Mijn borsten werden gemasseerd en Jan beet ondertussen in mijn tepels. Dit voelde erg opwindend. Steeds harder wipte ik op en neer. Jan beval mij om te draaien en weer te pijpen. Proef jouw geil om mijn pik.
Dit deed ik. Ik pijpte Jan en proefde mijn vaginale geil van zijn pik. Ondertussen werd ik heerlijk gebeft en lagen we zonder het zelf in te gaten te hebben standje 69 te doen. Ik kwam weer heerlijk klaar door het gelik aan mijn kut. Ik gleed over Jan zijn lichaam en neukte Jan in omgekeerde amazonestand. De kromming van Jan zijn penis voelde ik daardoor heerlijk tegen mijn G-spot. Ik kwam schreeuwend klaar. Jan nam mij weer van achterlangs op zijn hondjes. Maar dit keer hield Jan op met neuken en liet zijn penis een tijdje in mijn vagina hangen. Voel mijn penis eens lieve Lies...lekker hard he? Ja, kreunde ik. Ik voelde de hardslag van Jan zijn penis in mijn vagina kloppen wat mij opwond. Ik kneep mijn vagina in elkaar. Oohh...kreunde Jan...dit is lekker wat je doet. Ohh...Lies ik wist niet dat je zo geil bent. Mijn billen werden ondertussen gemasseerd en voelde ik Jan zijn vingers mijn vagina ingaan. Dit gaf een heerlijk vol gevoel. Zowel Jan zijn pik en zijn vingers in mijn kut.
Ik werd weer omgedraaid en kort genomen in missionarisstand. Omdat ik grote borsten gaf Jan aan dat hij mij neuken wilde tussen mijn grote borsten. Hier loop ik al een tijdje over te fantaseren Lies kreunde Jan in mijn oor. Als ik jouw zie op kantoor...moet ik daar altijd aan denken. Mijn pik tussen jouw borsten. Ik liet het allemaal begaan, ik vond alles lekker. Jan neukte tussen mijn dikke borsten en dit wond hem kennelijk zo op dat hij het niet meer houden kon. Zijn ademhaling werd heel zwaar en hard kreunend kwam Jan klaar. Jan zijn zaad lag over mijn borsten verspreidt. Hiermee werden mijn borsten lekker ingewreven. Echter Jan bleek op zijn leeftijd nog erg potent. Na een korte rustpauze lukte het mij om zijn penis weer lekker stijf te krijgen. We hebben daarna nog heerlijk geneukt in standje missionaris, waarna Jan kort daarna weer heftig in mijn vagina klaar kwam. Ik voelde het zaad uit mijn vagina glijden.
Voor de zoveelste keer werd ik weer heerlijk door Jan gevingerd en ik kwam dit keer intenser klaar. We keken naar de klok en het bleek dat het inmiddels midden in de nacht was. We vielen voor een korte tijd in slaap, maar na een uurtje deden we het nog eens dunnetjes over. De volgende ochtend meldde Jan en ik ons beiden ziek...de griep. Tja, wat we die dag gedaan hebben mogen jullie raden. Inmiddels zijn we getrouwd en ons seksleven is er alleen nog beter op geworden.
Aantal keer gelezen:
1441
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)