Spannendverhaaltje.nl

Alleen maar handen

-
16-08-2010
Het is maandag avond, je hebt gewerkt en je komt om een uur of 6 thuis, je komt binnen, helemaal nat want het regent, en je zegt tegen mij dat je na het eten even wilt douchen. Na het eten ga je inderdaad naar boven om je te douchen, je weet dat de kleine een paar dagen naar opa en oma is, dus je kunt er even van genieten. Je hebt lekker lang onder de douche gestaan, je afgedroogd en je wilt je pyjama aan gaan doen, op het moment dat je de slaapkamer inloopt zie je dat de televisie aanstaat, hij staat op een andere plek, een plek zodat je direct kan zien wat er op t.v. gebeurt, het is een erotische film, je ziet een man en een vrouw die druk bezig zijn, ze liggen samen op bed, zijn tong zit diep in haar kutje en ze kreunt van genot, de camera zakt naar onderen en plotseling is er nog een hoofd zichtbaar, ze pijpt de man, je kijkt hier een tijdje naar en merkt dat je hier behoorlijk opgewonden van raakt, het wordt al behoorlijk nat tussen je benen.
Net op het moment dat je je om wil draaien om naar de rand van het bed te lopen, waar je pyjama ligt, voel je 2 handen die naar je borsten grijpen, je schrikt, wil omkijken, maar wordt tegen gehouden door iets wat je zelf ook niet helemaal snapt… De handen wachten eerst jou reactie af, en zodra ze er achter zijn dat er geen negatieve reactie komt, beginnen de handen zachtjes jou borsten te masseren, zachtjes spelen ze met je tepels, ze worden rustig rond gedraaid tussen duim en wijsvinger, en van tijd tot tijd wordt er iets hardhandiger in je borsten geknepen en gedraaid, je vind dit erg lekker en word nog wat natter tussen je benen. Net als je je ogen sluit van genot, gaat de linkerhand naar je rechter borst en zakt de rechterhand langzaam naar beneden, van je linkerborst via je navel, naar een plekje dat op dit moment helemaal nat en bloedheet is, het duurt lang.
Maar eindelijk is het dan zover, de rechten hand zakt tussen je benen, die als vanzelf iets uit elkaar gaan om de ruimte te geven, de middel vingen glijdt tussen je lipjes en schuift langzaam naar binnen, je vind dit helemaal te gek en je benen gaan nog iets verder open, er komt een 2de vinger bij en je word lekker langzaan gevingerd, op dit zelfde moment voel je opeens een harde en zeer hete knuppel tussen je billen schuiven, de beweging gaat mee in het ritme van de vingers, je bent enigszins verbaast dat er nog meer bij de handen hoort, je dacht even dat er niets bij zat, maar je bent nu overtuigd dat dat niet zo is. Het ritme wordt heviger, je clitoris en je kutje worden tegelijkertijd onder handen genomen, ook voel je die hete knots nog tussen je billen, en je bent zelf maar begonnen met het masseren en strelen van je borsten… Opeens glijdt de hete lul een stukje in je kutje, je krijgt een rilling en je buigt iets voorover om de lul wat verder naar binnen te laten, hij schuift er helemaal in en je hebt het gevoel dat je geneukt word door een lul met 2 handen, je weet immers nog steeds niet wie of wat er aan vast zit.
De twee handen pakken je bij je borsten en worden stevig gemasseerd, je hoort geen gehijg achter je, wat je enigszins verbaast, maar je denkt daar niet aan, je hebt het iets te druk, plotseling veranderd de knots van positie en schuift nog iets dieper je kutje binnen, zo diep en intens ben je nog nooit geneukt… Het ritme wordt sneller en sneller en je hebt het gevoel heel snel klaar te komen, je hijgt harder en harder, en je begint wat duizelig te worden, de handen gaan van je borsten naar je klitje, steeds harder en harder tot je klaarkomt met een diepe zucht. Je valt voorover op het bed met je gezicht in de dekens, je ligt nog helemaal na te trillen maar na een tijdje krabbel je overeind, het vocht loopt langs je benen, maar de t.v. is er mee opgehouden, het licht is uit en er is niets te zien.
Je veegt je pasgeschoren kutje droog en vraagt je nog steeds af wat er is gebeurt…Voldaan doe je je pyjama aan en gaat naar beneden, waar je mij op de bank vindt, en ik zeg zodra ik je zie, “lekker onder de douche gestaan? Het kostte nogal tijd om even te douchen”, waarop je antwoordde:”Ja, dat klopt, maar het was wel lekker” en je kroop naast me op de bank.
Aantal keer gelezen:
1147
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)