Spannendverhaaltje.nl

Aisha de hoofddoekslet krijgt straf

-
05-07-2011
Dit verhaal gaat over Aicha en haar belevenissen in een ogenschijnlijk keurige moslimfamilie. Aisha is een slimme intelligente jongedame die studeert aan de universiteit. Na een islamitische opvoeding koos ze er zelf voor om sinds haar 17e een hoofddoek te dragen. Dit tot grote vreugde van haar ouders, die haar als een soort voorbeelddochter zagen. VWO-diploma gehaald, studerende aan de universiteit, mondig en toch een hoofddoekje om. Verder is ze vaak modern en westers gekleed. Ze probeert vaak de grenzen op te zoeken van wat er als moslima toegestaan is. Een strakke spijkerbroek waarin haar mooie, ronde volle billen goed uitkomen. Daarboven vaak strakke shirtjes waarin haar ronde vormen ook mooi uitkomen.. Een vleugje parfum, ketting om, oorbellen in, en wat lipgloss op, en een klein strak hoofddoekje om. Zo ging ze vaak de deur uit. Aisha wist dondersgoed dat haar kleding eigenlijk te gewaagd is voor een nette moslima, maar stieken voelde ze zich daar wel prettig bij. Ze weet dat ze mooie vrouwelijke vormen heeft en dat mannen daar graag naar kijken, Als ze weer eens door de universiteitsbibliotheek liep zag ze regelmatig de blikken van Hollandse jongens die haar billen bewonderden. Ze was ook erg trots op haar billen, vandaar de strakke spijkerbroeken en haar heupwiegende loopje waarmee ze regelmatig mannen het hoofd op hol brengt. Stiekem vond ze het gewoon leuk om mannen uit te dagen met har lekkere lichaam, en ondertussen toch een nette moslima spelen voor haar trotse ouders thuis.

Toch begon ze weleens nieuwsgierig naar seksualiteit te worden. Neuken voor het huwelijk was echter uit den boze, dat zou een schande voor de familie zijn. Als ze thuis op haar slaapkamer zat te studeren, ging ze weleens uit nieuwsgierigheid op zoek naar porno en dergelijke. Met name het hardere genre, waarbij vrouwen flink hard genomen werden , riep dan geile fantasieën bij haar op. Om die seksuele gevoelens kwijt te kunnen, maakt ze een profiel aan op een datingsite. Alleen met de bedoeling eens stiekem te cammen. Ze beschrijft zichzelf kort en maakt een foto van zichzelf waarop haar gezicht onherkenbaar is. Al snel stroomt haar mailbox vol met berichtjes van geile mannen die weleens met haar willen cammen. Veel Hollandse jongens blijken wel interesse te hebben in de verleidelijke moslima met hoofddoekje. Ze schrikt hiervan en besluit om er niets mee te doen, en haar aandacht bij haar studie te houden. Op een avond kan ze haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en begint te webcammen met een wat oudere man. Ze heeft een strakke spijkerbroek aan en een strak baluw shirtje waar haar prammen goed in uitkomen. De man daagt haar uit om langszamerhand steeds verder te gaan. Na een tijdje trekt ze voor de webcam haar broek naar beneden en begint zich te vingeren voor de camera. Oow, wat spannend en geil vind ze dit. De vader van Aisha is maar wat trots op zijn hard studerende en keurige dochter. Alleen is er de laatste tijd toch wel wat veranderd. De strakke kleding die zij onder haar hoofddoek draagt vind hij eigenlijk niet kunnen,, maar hij laat het toch gebeuren omdat hij het eigenlijk heel opwindend vind. De vrouwelijke vormen van zijn volwasen dochter roepen lustgevoelens bij hem om waar hij zich bijna geen raad mee weet. Een kijkje in haar klerenkast leerde hem dat zijn dochter een sexy, zelfbewuste vrouw was geworden die prachtige lindgerie droieg onder haar kleding. En dan toch zo’n hoofddoek om. Hij loopt de trap op en besluit eens een kijke te gaan nemen bij de studerende Aisha, die de deur nog op een kiertje heeft staan. Als hij ziet waar zijn dochter mee bezig is, weet hij niet wat hij ziet. Terwijl Aisha zich vingert voor de cam, heeft ze de voetstappen op de trap niet gehoord. Plotseling zwaait de deur open en staat haar vader in de deuropening. Ze weet niet hoe ze moet reageren. Ze weet geen woord meer uit te brengen. Haar vader wel. “Zo vieze slet,, waar ben jij nou mee bezig? Ik hebg het wel gezien hoor…en ga maar gewoon door met wat je deed”,,,,,er viel even een stilte. “ je hebt het toch gehoord…ga door met wat je aan het doen was. Vinger dat mooie kutje maar eens. Ik wil het zien. Je laat je kutje aan vreemde mannen zien, dan ook aan mij”. Aisha draaide zich om en gehoorzaamde, en vingerde voor de cam. “ kijk mij aan” snauwde haar vader” Als ze zich weer omdraait ziet ze hoe hij zijn lul in de handen heeft en zich bevredigt. Dan doet hij een stap naar voren en voelt Aisha hoe ze een klap in haar gezicht krijgt.

Even is ze duizelig, en hoort dan ‘pijpen, vieze slet’ .Gehoorzaam neemt ze de pik in haar mond. Haar vader pakt haar bij de hoofddoek vast en stoot zijn pik hard in de keel van Aisha, zo hard dat ze moet kokhalzen. De jongen aan de andere kant van de cam ziet het allemaal gebeuren en vind het geweldig. Aisha voelt hoe haar vader met zijn handen in haar shirtje gaat en het helemaal kapot trekt. En rustig de tijd neemt om haar grote borsten te betasten. Plotseling trekt hij zijn pik terug en beveelt haar om op het computermeubel te zitten. Daar wordt ze voor de webcam bruut verkracht, met harde stoten ramt hij zijn pik in haar kut, medogenloos hard en bruut wordt ze genomen. Ondertussen moet ze gedwongen in de webcam kijken. Dan komt hij klaar en spuit Aicha helemaal onder met sperma. Hij hijst zijn broek weer omhoog en loopt zonder iets te zeggen de kamer uit. Helemaal vernderd blijft ze achter op de kamer, onder het sperma. De man waarmee ze webcame heeft alles gezien en zich ook afgetrokken. Ze heeft haar lesje geleerd. Een vervolg? Vind je dit een leuk verhaal, schrijf dan zelf deel 2!!
Aantal keer gelezen:
1317
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)