Spannendverhaaltje.nl

Achtbaan

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door wilde zijde meer verhalen van wilde zijde Katrijn was een stuk. Niet dat ik daar nu kon over oordelen, want ze werd aan het gezicht onttrokken door Anneleen. Om eerlijk te zijn, zag ik ook van haar weinig. Ze zat namelijk met haar blote kont op mijn gezicht en liet zich volmondig door me likken terwijl Katrijn me bereed alsof ik de achtbaan in attractiepark was.
En hoewel de dames – meiden is niet echt het gepaste woord voor een dertiger en een veertiger – als de grootste boezemvriendinnen ongeremd kletsten over hoe lekker ik van haar kut at of wat een mieterse pik ik had, kenden ze elkaar en mij nog niet langer dan vanavond.
Nauwelijks zes uur geleden zaten ze keurig op de bank tegenover de mijne. Op weg naar?
Katrijn zat aan de raamkant. Ze had een vlezig, zeg maar zondig gezicht, droeg haar haren schouderlang en rokte kniehoog. Anneleen broekte, was tenger waar Katrijn rondborstig was, had zuinige roodgestifte lippen en een wollen muts op de kortgeknipte kop.
Ik keek van de ene naar de andere, en van de andere naar de ene, zoals steeds bij vluchtige ontmoetingen, me zoals steeds bij vluchtige ontmoetingen afvragend wie ze waren, en wat ze bezig hield.
“Wat staar je me zo aan man?”, doorbrak Anneleen mijn mijmeringen. “O gluurt ie naar jou ook?”, draaide Katrijn zich naar haar toe.Kortstondig was ik het gespreksonderwerp. “Zijn voorkeuren lopen wel wijd uiteen”, monsterde Anneleen haar buurvrouw. “Dat kan je wel zeggen”, antwoordde die “Jij hebt nauwelijks tieten … terwijl jij er teveel hebt”, vulde Anneleen aan. Ze gierden het uit en dan draaiden beide gezichten zich synchroon naar mij en kreeg ik een spervuur van vragen over me heen.
“Kan je niet kiezen?”
“Val je op haar?”
“Of val je op mij?”
“Wie wil je nu eigenlijk versieren?”
“Ja zeg eens op.”
“Nou antwoord je nog?”
“Hoe zit het nu?”
Mijn hoofd ging van de een na de andere alsof ik een tennisbal volgde die hard over en weer werd geslagen.
“Ik heb nog geen plannen vanavond”, zei ik beduusd, maar dat bleek toevallig wel het juiste antwoord te zijn.
“Per slot van rekening is het vrijdagavond”, dacht Katrijn luidop. “Heb jij wat te doen?”, vroeg ze Anneleen. “Een avondje stappen lijkt me wel wat ja. Ja. Waarom niet?”
“En bovendien je bent best een lekker ding”, bekeken ze mij. En proestten het opnieuw uit.
Ik vatte het allemaal niet te ernstig op.
Maar ik zei natuurlijk niet neen.
Gearmd trokken we de wijde stad in, ik in het midden.
We kozen elk om beurten een stamkroeg, en verkenden er dan nog een paar nieuwe. Hoewel we meestal ongein uitkraamden, kwamen we toch wat van elkaar te weten. Katrijn werkte in de uitzendsector, en als ze niet te paard reed, kon je haar vaker dan niet in de bib aantreffen. Anneleen vierde haar creativiteit bot in de keuken en had daar trouwens haar beroep van gemaakt. Maar vooral kwam ik te weten dat de dames allebei gescheiden waren. En alleenstaand. Eventuele kinderen niet meegerekend natuurlijk.
Het was eens leuk met totale onbekende te kunnen roddelen over onze wederzijdse (ex) partners. En op die manier via een omweg seks in het gesprek te loodsen.
Want seks hing natuurlijk al een vraagteken in de lucht. De plagerijen op wie van beiden ik nou eigenlijk viel, liepen trouwens als een rode draad door te avond heen. Er werd dus schaamteloos geflirt. En uiteindelijk ook gezoend. Eerst met Katrijn op de dansvloer in het danscafé waar we naartoe waren getrokken. “En? Zoent ie lekker?”, wou Anneleen weten. Waarop Katrijn “Dat laat ik je liever zelf ontdekken”. Toen kon Anneleen natuurlijk niet achterblijven. “En?”, vroegen zij na afloop uit één mond. “Wie van ons beiden vind jij het lekkerst zoenen?”
“Jullie zoenen alle twee heel lekker”, zei ik naar waarheid. Maar werd dat antwoord namen ze hoorbaar geen genoegen.
“Hé nou. Wat flauw. Je durft niet kiezen.”
“Moet dat dan?”
Het was even wachten op een reactie.
“Een triootje. Dat is al lang geleden”, riep Anneleen toen hard. “Meestal doe ik die wel met twee mannen”, zei Katrijn met de nodige humor. “Maar kom. Andersom moet ook kunnen. En om eerlijk te zijn heb ik wel zin in neuken”.
Waar was niet echt een moeilijke keuze. Mijn kinderen waren bij mijn ex, Katrijns tieners waren al lang gesms’t dat mama het wel eens laat zou kunnen maken, en Anneleen had er geen. Daarmee waren alle problemen van discretie meteen van de baan.
Bij Anneleen aangekomen, verloren we geen tijd meer, maar volgden we haar voetsporen naar de slaapkamer. “Eerst jij”, gebaarde Anneleen dat ik mijn kleren uit moest doen. “Ik me nog altijd bedenken als wat ik zie me niet aanstaat”, zei ze. “Gelijk heb je”, sloot Katrijn zich bij haar aan. “Eerst zien welk vlees me in de kuip hebben.” Lang hoefde ze op dat vlees niet te wachten, want ik een mum van tijd lagen pak, sokken, hemd en slip uit te rusten op de stoelleuning en was ik naakt. “Je mag er best wezen”, zei Katrijn op gemaakt geringschattende toon. Anneleen was minder karig. “Jammie”, fluisterde ze terwijl ze dicht tegen me aan kwam staan. “Jij bent echt wel een heel lekker dier”. Ze liet haar kortgeknipte vingernagels over mijn gewelfde borstkas krassen en streelde dan haar vingertippen over mijn al even gespierde buik om tenslotte haar vuist kortstondig rond mijn opgerichte geslacht te sluiten. Ze rilde. “Mmmmmm. Ik kan nauwelijks wachten”, zuchtte ze en begon vlak onder mijn ogen te strippen, terwijl ook Katrijn zich over haar schouder heen uitkleedde. Anneleen had een sober, heel economisch lijf, met heel kleine borsten en spaarzaam vlees over haar ribben. Katrijn daarentegen was een ferme brok. Haar borsten waren zwaar als die van Janet Lupo en ze had ook háár tepelhoven. De onnatuurlijke bleke vlekken van de afwezige bh vestigden nog extra de aandacht op ze. Hetzelfde gold voor haar kut die kaalgeschoren was.
Anneleen zag me over haar schouder staren. “Ja ja, nu kan je niet meer verbergen naar wie je voorkeur uitgaat”, zei ze voor ze van me weg stapte en naast Katrijn ging staan alsof ze het contrast tussen haar zuinige lijf en de pure luxe van dat van Katrijn. Die meteen partij voor haar koos. “Nou als je Anneleen niet wil, dan kan je mij ook niet krijgen”, verklaarde ze solidair en bracht haar hand voor haar kut.
Ik wist niet wat ik hoorde. “Heb ik dat dan gezegd? Dat ik Anneleen niet wil? Maak mijn proces maar als ik met haar klaar ben. En met jou.”
Het waren echter de dames die het heft in handen namen en de rollen toewezen, zodat Anneleen nu pal op het gezicht zat waarmee ik haar nauwelijks zes uur te voren had aangestaard en Katrijn op mijn pik. Anneleen had een klein geslacht waarop ik gulzig kauwde. Ze was duidelijke praatgraag in bed en tussen de luide kreunen van genot door taterde ze er vrolijk op los. “Mmmm. Hij heeft mijn hele kut in zijn mond gezogen. O ja maak me gek.” Ik had mijn handen op haar jongensachtige kont gelegd, de billen knedend. Toen ik een vingerkootje helemaal voorin haar anus deed, werd ze nog doldriester en ging ze met haar kut onzacht over mijn kin en neus rijden. “Is zijn pik ook zo mieters?”, vroeg ze nieuwsgierig. Een korte grom was het enige antwoord dat ze van Katrijn kreeg. Het enige geluid dat die verder maakte was de harde klap telkens haar billen tegen mijn ballen smakten, telkens gevolgd door een gejammerde korte kreun.
Maar Anneleen liet haar niet met rust. “Weet je waar ik nu vreselijk zin in heb?”, vroeg ze. “Wat dan?”, bracht Katrijn moeizaam uit, haar stem gebroken door het neerkomen op mijn pik. “Op die lekkere tieten van je zuigen”. Ik stelde me voor dat haar gezicht pioenrood was aangelopen terwijl ze dat vroeg.
“Vannacht ben ik voor alles in. Ik ben bloedheet”, hoorde ik Katrijn antwoorden. Meteen voelde ik hoe Anneleens billen van mijn gezicht gelicht werden en hoe ze zich vooroverboog. De gedachte dat Anneleen Katrijns borsten aan het likken en zoenen was, wond mij waarschijnlijk nog meer op dan het hen deed. Kon ik het maar zien. Maar horen hoe Katrijn genietend kreunde en steunde prikkelde mijn fantasie op een heel andere manier.
“Nu in het mijn beurt”, zei ze na enkele minuten. Anneleens lippen maakten zich smakkend los van haar tepels. Ze leunde achteruit zodat haar billen hard tegen mijn voorhoofd drukten. Met mijn geestesoog zag ik hoe Katrijn zich vastzoog op die muggenbeetjes van Anneleen. Die stamelde met een tong dik van dronkenschap “Mmm ja. Zuig ze in je mond”. En dan “O lieve god wat doe je nu?” Wat ze daarmee bedoelde, werd me al spoedig duidelijk toen ik ineens de tip van Katrijns tong tegen de mijne aan voelde tikken in Anneleens kut. Spoedig waren we beiden van haar aan het eten en elkaar tegelijk hevig aan het tongen, op de achtergrond het zuigende geluid van kut&pik en het zuchten van Anneleen. Katrijn was zo heet geworden van het spel dat ze letterlijk in mijn mond kwijlde. Ik moest trouwens steeds regelmatiger slikken om Anneleens overvloedige sappen bij te houden. Aan het ongeduldige geschuur van haar billen kon ik merken dat ze niet meer ver van haar orgasme verwijderd was.
“Ik ga komen”, kreet ze. Er ging een hevige rilling door haar bekken en in de seconde die daarop volgde spoot ze een dunne straal kleverig geil in mijn mond. Ze wentelde zich van me af en liet zich op haar rug vallen, klaarkomend met gesloten ogen, haar tengere lijf geteisterd door hevig schokken.
Katrijns gezicht bevond zich vlak voor het mijne. Haar adem was warm op mijn mond. “Nu is het tussen ons beiden”. Ik hapte naar haar vlezige lippen, maar zij had haar bovenlichaam al gerecht en hernam haar cadans. Ze gaf het me hard en goed. Elke keer dat ze neerkwam veerden die zware borsten van haar op om dan met een harde klap tegen haar huid te kletsen.
Anneleen was ondertussen bijgekomen en keek even beduusd als ik naar al dat geweld. Ze lag op haar zij en had een hand tussen haar dijen. Toen ze me uit een ooghoek zag gluren, plooide ze een been en stak ze de knie omhoog zodat ik goed kon zien hoe ze zichzelf vingerde. Ze was elke schaamte voorbij en genoot van mijn ogen.
Maar onze blikken werden terug naar Katrijn getrokken toen die mijn lul een ogenblik lang uit haar kut liet ontsnappen. Onwillekeurig zoog ik adem tussen mijn tanden in want mijn pik was monsterachtig gezwollen. Katrijn nam hem stevig beet en knelde de eikel af, die zwart zag van het aangezogen bloed. “Lieve god”, prevelde Anneleen terwijl haar vingers versnelden tussen haar dijen. “Laat mij asjeblief”. Zonder het antwoord af te wachten kroop ze op haar ellebogen naar Katrijn toe. “Straks ben jij van mij”, zei ze hitsig voor ze haar lippen rek gaf en ze over de kop van mijn lul schoof. Ze mondneukte me gretig, zich vingerend op het tempo waarmee haar mond op en neer ging over mijn pik, tot Katrijn haar aan de haren ruw van me aftrok.
“Straks is hij van jou. Als er nog wat van hem overschiet”. Ze lachte gemeen en liet zich schroefwentelend op me zakken. Dacht ik dat ze me tevoren hard had geneukt, dan kon ik nu geen woorden vinden voor de manier waarop ze op me inbeukte. Ze schoof telkens tot net onder mijn eikel omhoog en dreef haar kut dan sneller dan mijn ogen konden volgen tegen mijn ballen aan. Ik voelde hoe de huid over de lengte van mijn schacht afgestroopt werd. Het was alsof mijn hele lul elke keer herschapen werd in één bloederige eikel, en al mijn zenuwuiteinden ombeschermd aan de oppervlakte lagen. Anneleen vingerde zich onnozel bij dat spektakel. En alhoewel ik het goddelijk vond door Katrijn genaaid te worden, dacht ik al vooruit naar het ogenblik dat niet langer die slanke vinger maar mijn moddervette pik in dat smalle spleetje van haar zou verdwijnen.
“Laat nog wat van hem heel asjeblief”, jammerde zij
“Neen. Ik neuk hem plat.”, klonk het ongenadig.
En voor zover dat mogelijk was, verstrakte het tempo nog.
Ze had een hand onder haar rechtertiet en duwde die omhoog, terwijl haar tong uithaalde naar de opstaande speen, terwijl ze de vingereinden van haar andere hand over haar klitkapje deed roffelen. Het zweet dat in dikke druppels op haar voorhoofd parelde droop haar van de kin. Ze was formidabel. Als ze me niet zo pijnlijk rauw had geneukt, was ik allang gekomen. Desondanks hield ik zelfs nu nauwelijks uit.
Ze was lichtjes voorover gaan buigen zodat haar borsten vlak voor mijn gezicht bengelden. Ik hapte verlekkerd naar die malse vruchten, mijn tong prikkend aan haar stekelige tepels. “Bijt maar in ze”, hijgde ze. Ik zoog ze daarentegen diep in mijn mond, zwelgend op haar vlees. Haar kut reageerde op de prikkels en begon te verkrampen rond mijn pik. Ze was de controle over haar bekken kwijt en haar bewegingen waren alle gevoel voor richting verloren, zodat haar kut schots en scheef over mijn pik gleed.
Steunend op gestrekte ellebogen bracht ze haar gezicht vlak bij het mijne. Haar haren waren sluik van het zweet en plakten in slierten tegen haar verhitte wangen. De ogen schitterden vreemd. “Ik ga zo komen”, siste ze me toe als was het een verwijt. Bij die woorden nam ze een grote hap uit mijn gezicht. De drift deed haar onvoorzichtig in mijn tong bijten. Terwijl ik mijn bloed nog in mijn mond proefde, had ze zich alweer van me los gemaakt en kwam ze in een langgerekte klacht klaar. Ze was onbeschrijflijk in haar orgasme. Haar gezicht werd aanvankelijk vertrokken in een afzichtelijke grimas, maar toen de korte flits van het orgasme plaats maakte voor de gelukzaligheid van de naroes leek het alsof alle plooien en rimpeltjes van haar wilde leven wegen weggewist en verloor ze jaren in seconden. Ze had zich van me laten afrollen en genoot met gesloten ogen, terwijl ik verwonderd naar haar keek. Slechts langzaam haalde de tijd haar opnieuw in, en herwon ze haar gelaatstrekken, die van een veertigjarige vrouw, getekend door genot en lijden, verdriet en vreugde, seks en de dood.
Ze was prachtig en ik had nog steeds zin in haar, maar het was Anneleen die ongeduldig mijn aandacht opeiste. “Je bent nog stijf”, zei ze, ongelovig dat ik niet was klaargekomen. Zonder schroom graaide ze naar mijn pik. Haar gezicht kreeg gelijk een bezitterige uitdrukking en ook haar stem was veranderd toen ze zei: “Neuk me”.
Ik voelde me als God in Frankrijk eerst dit ene en nu dat andere prachtschepsel te mogen beminnen. Of nemen.
“Achterlangs”, zei ik in een gril. “Zolang je het maar met me doet”, antwoordde ze en zat reeds op ellebogen en knieën voor me. Ze had een smal kontje als dat van een jongen, maar tussen haar billen zag ik de krop van haar geslacht schemer. Ik onderdrukte een jubel van vreugde toen ik achter haar plaatsnam en mijn pik met enige moeite in de nauwe trechter van haar kut dreef. Ik merkte hoe haar vingers klauwen werd in het laken. “Je bent enorm”, kermde ze. “Ik voel je tot in mijn baarmoeder.” Ze draaide haar gezicht kortstondig over haar magere schouder naar me toe. “Neuk me jij. Naai me jij. Fok me jij.” Ik nam haar langzaam, genietend van haar kut die als een strak condoom over de hele lengte van mijn schacht werd afgerold telkens ik in haar ging. “Denk je nu nog dat ik de voorkeur geef aan Katrijn?”, fluisterde ik in haar oor, nadat ik over haar rug was komen leunen, een vinnige liefdesbeet gevend in haar schouder, dicht tegen haar hals, en nog dieper in haar gaand. “Ja”, kwam het verrassend. “Je wilt mijn gezicht niet zien terwijl je me neemt.”
Ze had het verkeerd voor. En dat kon ik maar op een manier bewijzen. “Draai je om asjeblief. Ik wil je aankijken”, fluisterde ik en trok me uit haar terug. Anneleen wentelde zich op haar rug. Ze was ontegenzeglijk mooi, anders dan Katrijn, minder voor de hand liggend, moeilijker ook, maar onmiskenbaar mooi. “Je bent mooi”, zei ik. “Ik wil je.” Ze antwoordde niet, maar keek eerst naar mijn gezicht, dan naar beneden, naar mijn pik die ik vastgenomen had, en dan weer naar mijn gezicht toen ik in haar drong. “Dit is juist”, prevelde ze. “Dit is zo verschrikkelijk juist”.
Anneleen neukte heel lekker. Haar gezicht kreeg een blik van verbazing telkens ik tot het heft in haar ging. Maar hoe immens mijn geslacht ook was, toch wenste ik nog langer en nog dikker te zijn om nog verder in haar te kunnen zijn. Haar handen streelden klein over mijn flanken en mijn billen. Haar hoofd draaide rusteloos van links naar rechts, af en toe haast onopmerkzaam in mijn polsen bijtend, die ik vlak naast haar gezicht had neer geplant. Ik varieerde niet, want daar was het vandaag en met haar niet om te doen, haar was het vandaag en met mij te doen om me nog dieper in haar te hebben, om me tot en met mijn ballen in haar te hebben, om mijn hele hebben en houden in haar te hebben.
Katrijn vergenoegde zich er niet mee passief te kijken zoals Anneleen daarstraks had gedaan. Ze was op mijn onderbenen komen zitten, haar poesje tegen mijn kuiten aanwrijvend, en duwde hard op mijn billen telkens ik Anneleen penetreerde. “Neuk haar”, moedigde ze me aan. Maar haar ongeduld vond geen bevrediging op die manier. Ze kwam languit op me liggen, haar zware tieten plettend tegen mijn schouderbladen. Vervolgens bracht ze een arm tussen onze lichamen in en masseerde een vinger in mijn anus. Ze vingerneukte me op het tempo waarmee ik Anneleen naaide. Of was het omgekeerd?
Haar verhitte wang tegen de mijne, praatte Katrijn grof op Anneleen in. “Hij heeft een mieterse lul hé? Naait ie je lekker?” Anneleen was het stadium van het praten echter al lang voorbij, en kon enkel nog stamelkreunen. Maar haar gezicht sprak boekdelen porno. Katrijn bleef beurtelings haar en vooral mij aanmoedigen. “Laat haar komen zoals ik gekomen ben.” Ze was heel hevig. De benen had ze wijd gedaan en ze wreef haar kletsnatte poes tegen mijn bovenbeen aan, net onder de ronding van mijn bil. Tegelijk beet ze in mijn oorlel of neukte ze de kut van mijn oor met haar tong. “Ik zou je kunnen opeten, jij lekker dier”, fluisterde ze geil terwijl ze haar tanden in mijn schouder zette. Ik voelde hoe ze naar omlaag schoof en dan mijn billenhelften uit elkaar trok. Haar vinger had ze uit mijn reet gehaald en nu was het haar spitse tong die aan mijn anusgaatje morrelde. Meteen ging mijn eikel verschrikkelijk jeuken en tintelen, nog meer haast dan door Anneleens kut. Er was niet veel meer voor nodig om me te laten komen. “Asjeblief”, protesteerde ik, omdat ik Anneleen als de perfecte gentleman eerst wou doen climaxen. Maar Katrijn verkoos mijn wanhoopskreet natuurlijk verkeerd te verstaan want de seconde er voelde ik hoe ze hete adem rechtstreeks in mijn aars blies. Hier was geen redden meer aan. “Sorry”, kermde ik domweg in Anneleens verschrikte gezicht en begon in haar te ejaculeren. “Kom maar lekker klaar jij”, fluisterde ze, terwijl ze me nog dichter tegen zich aantrok. Ogenschijnlijk genoot ze meer van mijn orgasme dan ik zelf want bij mij was het genot vermengd met de bittere smaak van de ontgoocheling voor mijn beurt te zijn gekomen. En toch was het plezier overweldigend. Ik liep helemaal leeg in Anneleen en toen ik me van haar afwentelde waren zowel mijn pik als mijn balzak verschrompeld.
Anneleen draaide zich op haar buik en begon verliefde kusjes te geven op mijn uitgebluste pik, die voorlopig totaal niet reageerde. Katrijn was naast haar komen zitten en duwde haar vinger in Anneleens kut. “Neen”, hijgde ze, “Ik wil dat HIJ me doet komen. Straks.” En ze begon zachtjes op mijn verdorde piemel te zuigen terwijl ze mijn balzak kneedde.
“Het is niet omdat je nu komt dat hij je straks nog niets eens een keertje naar de zevende hemel kan neuken”, zei Katrijn. “Maar goed het is jouw keuze. Als je maar weet dat ik niet wacht. Wedden trouwens dat ie dáár sneller hard van wordt?”.
En gelijk ging die geile brok zich voor me masturberen. Eerst op handen en voeten, haar magnifieke kont naar me toegedraaid zodat ik kon zien hoe haar gemanicuurde vinger telkens opnieuw tussen haar billen schoof. Daarna wijdbeens op haar rug, een zicht van weergaloze obsceniteit. En tenslotte hurkend over mijn gezicht, naar Anneleen toe gekeerd. Haar grandioze tieten en haar gelaatsuitdrukking kon ik op die manier niet zien, maar mijn ogen schoven elke keer samen met haar gladde vingers regelrecht in haar kut schoven. Af en toe liet ze zich zelfs plagerig zakken zodat ik met mijn tong naar haar uit kon halen terwijl haar vingers steeds gejaagder in haar kut hijgden.
Het was verschrikkelijk opwindend zodat ik niet kon zeggen of het daarvan dat ik nu opnieuw stijf werd of van Anneleen, die haar mond inmiddels voor haar hand had ingewisseld en mijn pik stevig aan het vuisten was. Wat maakte het trouwens uit! Ik was hard. Opnieuw.
“Wat is hij mooi”, kirde Katrijn, die pardoes op mijn gezicht ging zitten. “Likken jij”, zei ze tegen mij. En dan tegen Anneleen. “Kom laat me even. Ik heb jou daarstraks ook gelaten.” Zonder het antwoord af te wachten, boog ze zich al voorover en voelde ik de zoetzure druk van zachte tieten en stijve tepels tegen mijn buik. Ze schoof haar mond over mijn eikel tot haar lippen op de grens van Anneleens vuist stuitten. Hartstochtelijk zuigend werd ze vloeibaar in mijn mond. “Ik ben er bijna”, hoorde ik haar nauwelijks verstaanbaar mompelen. En dan, nadat ze mijn pik had gelost. “Kom, maak me klaar”. Ik begon haar te vingeren, maar dat was niet wat ze wou. “Neen neem me.”
Ze was al van me afgegleden en zat op handen en voeten. Katrijn zag me vragend naar Anneleen kijken en onderschepte mijn blik. “Doe mij nu asjeblief.” Ik liet me niet langer bidden, knielde achter haar en schoof mijn pik in Katrijns vagijn. Na twee drie stoten begon haar kut inderdaad te krampen en kwam ze, zodanig opgewonden als ze al was geweest van haar eigen vingers en van mijn tong. Bevredigd en uitgeteld plofte ze op haar buik.
“Nu jij”, zei ik tegen Anneleen terwijl mijn lul, glad van Katrijns sappen pal tegen mijn buik aan stond.
“Nu jij”, echode ze mijn woorden.
Ik zat nog steeds op mijn knieën. Zij kwam naast me zitten en keek me aan terwijl ze haar hand om mijn geslacht heen legde. “Mmmm, je hebt echt waar een heerlijke lul. ”. Ze legde haar pols tegen de eikel aan. “Ik voel je hart kloppen in mijn eikel”, zei ik. “Hmmm”, antwoordde ze, de huid zo ver mogelijk omlaag trekkend, zodat de eikel waar ze haar duimnagel tegen had gezet nog dikker aanzwol. “Hoe voelt dat nou?”, vroeg ze verder “zo een dikke pik vol bloed&lust&sperma?”, me zachtjes aftrekkend. Ik kreunde ondanks mezelf, niet meteen woorden vindend. “Ik voel me groot en sterk. Geweldig. Het is alsof ik de hele wereld aankan”, zei ik tenslotte.
“De vraag is of je mij aankan”, antwoordde zij.
Ik glimlachte verwaand.
“Doe toch niet zo stoer”, zei ze verwijtend. “Dat siert je niet. Besef je wel wat wij gaan doen?”
Ik keek haar niets begrijpend aan.
“Neuken. Wij gaan neuken.”
“Ik dacht dat we al de halve nacht aan het naaien waren”.
“Je begrijpt het echt niet.”
Ik begreep totaal niet waar haar plotse ernst vandaan kwam. En alhoewel ik enkele jaren ouder was dan zei, maakten haar woorden dat ik me groen en onwijs voelde in vergelijking met haar.
Ze was op mijn bovenbenen komen zitten, had haar handen inmiddels op mijn schouders gezet en duwde zich daartegen af zodat ik tegen haar tepels aankeek. Ik zoende ze vluchtig terwijl ik mijn pik schrap zette met een gevulde hand.
Langzaam liet ze zich over me zakken. Had haar kut daarstraks al strak geleken, dan was het nu of mijn lul door het oog van een naald geperst werd. Haar geslacht ontvelde mijn pik tot rauw en overgevoelig vlees. Dit was inderdaad zoveel meer dan banaal gewrijf van kut&pik en wat onnozel zaad, dit was inderdaad zoveel grandiozer dan liefde: dit was seks!
“Wij gaan neuken”, herhaalde ik haar woorden van daarstraks, die ik nu eindelijk had begrepen.
Ik zat nu tot het heft in haar, haar gezicht weer op hoogte van het mijne. Zilte zweetdruppeltjes lagen als dauw op haar zuinige bovenlip en haar korte haren plakten tegen haar schedel als waren ze er op geschilderd. Ze had haar armen rond mijn hals geslagen en trok zichzelf dicht tegen me aan, zodat haar tepels als hete sigaretten in mijn huid schroeiden en ze me zoende met haar adem.
“Wij gaan neuken”, zei ik nogmaals, dit keer als een aanmoediging, want ze had zich nog steeds niet in beweging gezet, maar tastte zorgvuldig mijn geslacht af met de spier van haar kut. Het genot van die aanraking, zachtjes duwend, knijpend of het subtiele ademen van de poriën van haar geslacht in de zenuweinden van het mijne, was zo ondraaglijk dat ik naar het vertrouwde en herkenbare op en neer in en uit hunkerde.
“Neuk me asjeblief”, smeekte ik nu onverholen.
Maar zij glimlachte mysterievol. Hoe ze het deed zal ik nooit weten, maar toen liet ze haar kut zonder te bewegen op en neer golven langs de hele lengte van mijn schacht, mijn eikel afknellend. Ik was radeloos.
Zo onwrikbaar zij was, beweging en toch geen beweging, zo rusteloos waren mijn handen over haar schouders, de ruwe schakels van haar ruggengraat en de verbeelde ronding van haar billen op mijn bovenbenen. En heel de tijd was er het onzichtbare kneden van mijn lul door haar kut. En haar glimlach.
Tot ik ineens een tik op mijn schouder voelde en de betovering verbroken werd.
“Hey schatjes, ik moet jullie helaas laten”. Dat was Katrijn, die volledig aangekleed naast ons stond. “Nu al?”, was Anneleen mijn opmerking voor. “Ik heb nog flink trek in je, meid”, zei ze. “Hij trouwens ook”. En als om die woorden kracht bij te zetten, zette ze zich af tegen mijn schouders en ramde zichzelf met doodsverachting langs mijn schacht tegen mijn ballen aan. Ik kreunde.
Net als Katrijn, wier hand naast haar dijen was afgedwaald. “Het is niet dat ik geen trek heb, maar dat heb je nou als je moeder bent. Ik moet alsmaar aan mijn kinderen denken. En zij hopelijk ook aan mij.”. Terwijl ze praatte, diepte ze een viltstift op uit haar handtas. “Maar als je zin hebt om te neuken, aarzel dan vooral niet om te bellen”, en prompt noteerde ze haar nummer op mijn voorhoofd. Toch was ik het niet die ze afscheidszoende, maar wel Anneleen. “Met jou ben ik trouwens ook nog lang niet klaar snoes”, zei ze nadat ze haar mond aan die van Anneleen had afgeveegd.
Nauwelijks was de slaapkamer deur echter dichtgevallen, of Anneleen haalde haar voorarm in een vuile inktstreep over mijn voorhoofd.
“Als je zin hebt om te neuken, hoef je haar niet te bellen.”
“Ik ben hier.”
“Nu”
En dan zette ze zich uiteindelijk toch in beweging.
En neukte me.
En neukte me.
En neukte me.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar wilde_zijde@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1173
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)