Spannendverhaaltje.nl

Aangenaam verrast

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door leo meer verhalen van leo Gisteren moesten mijn vrouw en ik beidde weg. Ik voor werk en zij voor een cursus. De twee oudste van ons gingen gewoon naar school, maar de jongste moest naar een oppas. Nu is een goede oppas zoeken niet echt gemakkelijk. Gelukkig zijn we bevriend met een stelletje bij ons op de hoek. Daar hadden wij al een paar keer voor opgepast. Gelukkig kon zij (Petra) op onze kleinste oppassen.
Petra is ± 35 jaar en werkt bij een sportcentrum. Ze is met 1 woord een moord wijf. Mooi en alles op de juiste plek.
Zoals afgesproken bracht ik de jongste naar haar. In de tas had ik een huissleutel gedaan voor het geval dat zij bij ons naar binnen moest je weet maar nooit met kleine kinderen. Het oppassen was goed gegaan vertelde ze. Later die avond belde ze dat ze onze huissleutel nog had en die zou ze later deze week wel binnen leggen.
De volgende dag was ik lekker vroeg thuis en besloot dat het weer eens tijd was om me te gaan scheren. Nu bedoel ik niet op mijn hoofd, maar mijn altijd kale pik was weer behaard aan het worden en ik vond dat die stekeltjes maar weer eens weg moesten. Ik zette de tv aan op MTV zodat ik in de badkamer wat muziek kon horen. Ik had me al uit gekleed en had me al geschoren. Maar helemaal glad was ik nog niet. Ik pakte de ontharingscrème en begon alles eens goed in te smeren. Ik vind het nogal geil om me te scheren dus mijn pik begon al wat harder te worden en het voorvocht kwam er al een beetje uit. Nadat ik totaal in gesmeerd had hoorde ik iets beneden. Ik dacht dat ik het me verbeeld had maar voor ik er erg in had stond Petra voor me.
“God, dat jij je scheert dat is toch iets wat sommige vrouwen alleen doen” zei ze en ze staarde na mijn ingesmeerde lichaam. Ik schaamde me een beetje maar ze wist me te vertellen dat ze wel vaker een man naakt had gezien op de sportschool waar ze werkte. Maar geheel onberoerd liet het me toch niet en dat was ook te merken aan mijn pik die nu behoorlijk stijf was. Ik vertelde dat ik me na 15 minuten even moest douchen zodat al de ontharingscrème er af kon spoelen. Ze zou wel even wachten. Nadat ik gedoucht had liep ik naar de slaapkamer. Mijn kale pik stond nu kaars recht en het voorvocht parelde er nu goed uit.
Mijn paarse eikel stond fier vooruit en was glad van het voorvocht. Petra die ook in de slaapkamer was vroeg heel ondeugend of ik haar ook wilde scheren. Ik vond het eigenlijk nog niet eens zo’n gek idee. Om Petra’s kut te mogen zien was mij heel wat waard. Ik merkte wel op dat het wel even kon duren want alles moest er natuurlijk af. Ik pakte mijn scheermesje, scheerzeep en de ontharingscrème. Ze moest naakt op het bed gaan liggen met een handdoek onder haar billen. Gewillig spreidde ze haar benen. Haar behaarde kut was al een beetje nat van haar kutvocht. Heel voorzichtig begon ik haar in te zepen. Af en toe raakte ik haar klitje met mijn vinger. Ze kreunde zachtjes van genot. Nadat ik haar had ingezeept begon ik haar te scheren. Ik vroeg of alles er af moest af dat ze een streepje wilde. Ze wist me te vertellen dat ze wel eens geheel kaal wilde zijn. Ze had er al zoveel van gehoord dat een kale kut bij het neuken en beffen echt alles voelde. Ik kon het alleen maar beamen, mijn vouw scheer ik ook regelmatig en ik moet zeggen vanuit een man gezien en gevoeld is het zalig om een kale kut te beffen en te neuken.
Ik was klaar met het scheren nu nog alleen de ontharingscrème nog. Ik smeerde haar lekker in ook haar bilnaad en natuurlijk alles langs haar bijna kale kut. Haar kut stond nu wijd open en ze rook heerlijk. Nu moesten we nog 15 minuten wachten. Ze ging op haar knieën zitten en begon me hartstortelijk te zoenen. Iets wat me niet onberoerd liet. Mijn stijve kale pik wilde meer en ze ging me heerlijk masseren en likt af en toe wat voorvocht uit mijn pik. Ineens nam ze mijn hele pik in haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Ik kwam bijna klaar in haar lekkere natte warme mond, maar dat wilde ik niet. Ik zei dat het tijd was voor haar om naar de douche te gaan. Daar gingen we samen onder ik veegde al de crème weg en daar kwam de mooiste kale kut te voorschijn die ik ooit gezien had. Tijd om elkaar af te drogen hadden we niet ik begon haar kale kut te vingeren en likte haar gei van mijn vingers. Heerlijk smaakte ze. Wat kunnen vrouwen toch anders smaken. In de slaapkamer gingen we over in standje 69, ik befte haar kale kut terwijl ze mijn kei harde kale pik aan het pijpen was. Ze begon te kreunen en te schokken ze kwam klaar op mijn mond. Het leek wel of ze spuiten zoveel kutgeil kwam er uit haar kutje. Ze draaide zich om en begon als een wilde met me te zoenen. Ze wilde haar eigen geil proeven. Ze ging op haar rug liggen en zei dat ik haar maar eens lekker moest gaan neuken. Dat was niet tegen dove mans oren gezegd. Ik ging boven haar liggen en ze leidde mijn harde stijve kale pik in haar open staande kale natte kut. Tergend langzaam ging ik bij haar naar binnen. Ze kreunde en begon met haar bekken te stoten. Ik haalde mijn pik uit haat kut en zei dat ik haar toch mocht neuken nu dan moest zij maar eens lekker genieten en niets doen. Steeds verder stootte ik mijn pik in haar kut. En telkens haalde ik hem er ook weer uit. Ik vroeg of zij op haar knieën wilde gaan zitten. Ik wilde haar van achteren benaderen Op zijn hondjes. Ik stootte mijn pik in een keer diep bij haar naar binnen. Ze kreunde en wilde meer. Ik begon haar prachtige tieten te kneden en draaide af en toe aan haar harde tepels. Zij stak haar hand naar achteren en begon mijn kale zak te masseren. Ik voelde het geil in me op borrelen. Spuit het in me riep ze uit. Even later kwam ik heerlijk klaar in de kale kut van Petra. Ze vroeg of ik haar nog een keer klaar wilde beffen.
Iets wat ik maar al te graag deed, gelukkig gingen we over in standje 69. Want het is niets heerlijkers voor een man om gepijpt te worden als hij net klaar is gekomen. Schokkend kwam ze klaar op mij tong. We zoenden nog wat en ze bedankte me dat ik haar geschoren had. We kleden ons weer aan en ze ging naar huis. Later die dag vertelde ik aan mijn vrouw wat er gebeurd was. Tot mijn verbazing liep ze naar de telefoon en begon Petra op te bellen. Zij en haar man moesten zo snel mogelijk naar ons toe komen. Mijn vrouw vertelde aan haar man wat er gebeurt waas die middag. Tot mijn verbazing zei hij dat hij mijn vrouw ook wel wilde scheren als zij hem schoor. Je snapt wel dat we met zijn vieren die avond heerlijk hebben geneukt gebeft en dat we alle vier meerdere keren klaar kwamen. Ik befte Petra die op haar beurt haar man pijpte die mijn vrouw befte en mijn vrouw pijpte mij. Heerlijk is dat standje. Maar wat eigenlijk toch het lekkerst was dat ik gepijpt werd door mijn vrouw en Petra. De man van Petra vond het zo’n geil gezicht dat hij zich er op aftrok en zijn geil in het gezicht van mijn vrouw en Petra spoot die het alle twee lekker oplikte. We hebben afgesproken dat we dit vaker zullen gaan doen.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar leo39leo@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1359
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)