Spannendverhaaltje.nl

2 vrienden samen uit

-
16-08-2010
Sammy en Devil gingen al sinds het begin dat ze uitgingen samen weg. Ze waren dan ook goeie vrienden, maar meer was er nog niet gebeurd. Sammy geilde Devil soms wel op met haar uitdagende pakjes die bijna niets van haar dikke c-cup verhulde, maar verder gingen ze nooit. Ze waren bang om hun vriendschap te verliezen moesten ze met elkaar het bed delen. Devil had dus ook een vriendin, maar die was voor een jaar op stage in Turkije. Dikwijls dacht hij aan haar. Hij beelde zich het geschoren kutje voor, en dacht aan de momenten dat hij dit had uitgelikt en klaargeneukt. Die gedachten bezorgden hem steenvast een joekel van een stijve, en om die weg te krijgen masturbeerde hij dan ook dikwijls bij het kijken van een lekkere pornofilm. Het was terug weekend en zoals elke week kwam Sammy hem rond 23u halen om uit te gaan. Toen de deurbel rinkelde, ging Devil opendoen. Hij zag Sammy staan, en zijn eikel begon alweer te tintelen van geilheid. Wat zag ze er lekker uit, in haar rood pakje. Het was zo’n ding dat een héél kort broekje en shirtje combineerde in één deel. Het was dan nog van leder, dus haar tieten staken mooi naar voor. Daaronder droeg ze een witte beha, kon hij zien in haar decolleté, en zwarte netkousen. Een paar zwarte meesteres laarzen maakten het geheel compleet. Sammy vertelde dat ze enorm geil was, en vanacht zeker een man wou strikken. Want het was al een paar weken geleden dat ze nog eens goed gevuld geweest was, en het was dus dringend tijd om de spinnewebben nog eens weg te vegen. Ze stapten in de VW Beetle van Sammy en reden naar de discotheek. Er was al veel volk aanwezig, en terwijl Devil om 2 wodka-red bulls ging, sprong Sammy al op de dansvloer. Op de tonen van loeiharde housemuziek toonde ze al haar kunstjes. Na een uurtje gedanst te hebben, ging ze naar de bar om Devil gezelschap te houden. Ze slurpte eens van haar wodka’tje en zei tegen haar vriendje dat het vanavond de moeite niet was op het gebied van jongens.
Ze stelde zich alweer voor dat ze zich ging moeten bevredigen met haar paarse jelly dildo, maar daar had ze nu echt geen zin in. Plotseling maakten de harde bassen plaats voor de mooie tonen van een leuke slow. Komaan, mee dansen zei Sammy tegen Devil terwijl ze hem op de dansvloer sleurde. Ze drukte hem tegen haar lijf aan en begon te slowen. Langzaam maar zeker voelde Sammy iets duwen tegen haar heupen. Ze keek ondeugend naar Devil. Merkbaar schamend zei hij dat hij er niets aan kon doen dat hij een stijve kreeg. Z’n vriendin was al maanden weg en Sammy was ook zo geil hé… Niemand zou daar aan kunnen weerstaan. Sammy liet haar hand zakken en wreef over z’n kruis. Ja, maar zo maak je het nog alleen maar erger, fluisterde Devil. Misschien is het dat wel wat ik wil, fluisterde Sammy terug. Devil schrok van deze reactie en keek diep in de ogen van Sammy. Zonder woorden begrepen ze elkaar, en hij kneep in haar billen. Een gedempt kreetje was het startschot, en beiden verdwenen hand in hand naar de toiletten. Ze kropen samen in een hokje en Sammy viel direct op haar knieën. Ze ontdeed Devil van zijn broek en hapte zijn super stijve leuter in haar mond. Ze liet de pik volledig in haar keeltje glijden terwijl ze met haar beide handjes zijn ballen masseerde. Devil moet blijkbaar hééél geil gestaan hebben want na enkele zuigbewegingen spoot hij zijn eerste lading heet zaad al diep in de keel van Sammy. Ze slikte alles gretig door en bleef in zijn ballen knijpen. Toen stond ze recht en Devil deed de rits vanachteren van haar pakje open. Het zakte op de grond en daar zag hij haar staan. Haar witte bh verstevigde haar enorme tieten, maar haar kutje was poedelnaakt, er hing zelfs geen string rond. De geile slet was gewoon zonder ondergoed uitgegaan. Dit beeld was meer dan genoeg om zijn lul terug te doen steigeren en Sammy sprong op hem. Ze sloeg haar benen rond zijn middel en begeleidde de harde pik in haar druipende grot. Op en neer bewegend ging de volle grootte van devil’s pik in haar binnen. Ze voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder kloppen en haar g-spotje werd ook bereikt in dit standje. Om haar schreeuwen te dempen kuste ze Devil hartstochtelijk op de mond. Andermaal spoot Devil zijn volle lading in de poes van Sammy. Toen ze van hem af kwam droop het zaad uit haar kut. Devil ging dan ook op de grond zitten en likte zijn eigen sperma, gemixt met de geile kutsappen van Sammy op. Terwijl hij dit deed bereikte ze opnieuw een orgasme. Wat was dit een heet mokkel dacht Devil. Toen ze beiden voldaan waren beseften ze wat ze gedaan hadden.
Dit mocht niet gebeurt zijn, zeiden ze tegen elkaar. Maar ze beloofden elkaar dat dit in geensvals hun vriendschap in gevaar ging brengen. Toen ze zich terug aankleedden, zag Sammy dat Devil alweer een stijve had. In plaats van terug te gaan naar de bar, sprongen ze in de auto richting Devil’s huisje. Daar beleefden ze de nacht van hun leven. Terwijl Sammy Devil aan het afzuigen was, belde zijn vriendin. Hij had moeite om gewoon te praten, maar plotseling vroeg zijn vriendin: en, zuigt Sammy goed? Hij vroeg haar hoe ze dit wist. Ze vertelde dat ze Sammy zelf gevraagd had, indien ze zag dat hij het nodig had, zij hem ging neuken ipv een vreemde. Devil was blij. En zijn vriendin sloot het gesprek af met de woorden: Ik kijk ernaar uit om je terug te zien, en Sammy ook. Bij die woorden spoot Devil opnieuw een volle lading in het gretig, warme mondje van Sammy. Sammy lachte naar hem. Devil was gelukkig.
Aantal keer gelezen:
1012
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)