Spannendverhaaltje.nl

1 keer met de juffrouw

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Johan meer verhalen van Johan Ouderraad
Het was op een woensdagavond. Mijn vrouw kon een keer niet naar de ouderraad van de school waar onze zoon zat en vroeg mij in haar plaats te gaan.
Een beetje onwennig kwam ik het klaslokaal binnen waar de tafels voor de vergadering stonden opgesteld. Er waren al enkele ouders en leraren bij elkaar. De meesten ervan kende ik niet, maar ik groette de vaag bekende mensen bij ons uit de buurt. Ik had niet echt zin om met het gezelschap in gesprek te gaan, dus ik keek een beetje rond. De typische geur van school deed me terugdenken aan mijn eigen schooltijd. Terwijl ik de schilderwerkjes aan de muur stond te bekijken kwamen ook de laatste deelnemers binnen.
Juffrouw Hennie was ook aanwezig, de juf van mijn zoontje. Haar had ik al wel vaker gezien als ik mijn zoon naar school bracht. Ik had er al wel eens een babbeltje mee gemaakt en samen met mijn vrouw had ik haar kort gesproken op de ouderavond. Zowel tijdens die babbeltjes als die ouderavond was het altijd leuk contact geweest, maar oppervlakkig.
Hennie was een van de leraren die vertegenwoordigd waren in de raad. Ze zat tegenover mij aan de tafels die in een kring waren gezet. De voorzitter van de ouderraad, een vader van een eindejaars, opende de vergadering en introduceerde mij even vluchtig als plaatsvervanger van mijn vrouw die hiervoor even gebeld had. Ik knikte vriendelijk naar iedereen en als laatste naar Hennie. Die keek me vriendelijk verrast aan. Blijkbaar was ik haar nog niet opgevallen. ‘Hallo’ zag ik haar mond maken als teken van herkenning. En opeens was ik verrukt.
Ik wist van mijn vrouw hoe oud Hennie was. Ik had haar op vraag van mijn vrouw een jaar of 35 geschat, maar mijn vrouw had me tot mijn verbazing verteld dat ze 46 was. Ze zag er echt nog goed uit voor haar leeftijd. Een beetje brede heupen, maar een mooi gezicht omrand door pikzwart haar en, dat viel me nu ook op, een mooi paar borsten.
De vergadering ging voort. Er waren een aantal sprekers en mijn vrouw had me gevraagd met name even extra aandacht te vragen voor het schoolreisje van de jongste kleuters. Ik kwam hierdoor ook even aan het woord en terwijl ik mijn zegje deed kruiste mijn blik opnieuw die van Hennie. Ze glimlachte naar me, en knikte af en toe als ik iets zei. Mijn betoog werd al snel door een andere ouder of leraar overgenomen en de raad ging akkoord met het idee van mijn vrouw zoals ik dat had geopperd. Mijn vrouw kon tevreden zijn.
De bijeenkomst ging nog een paar korte onderwerpen verder, maar deze zaken hadden niet mijn interesse. En zo kwam het dat ik mezelf erop betrapte dat ik enkel oog had voor Hennie aan de andere kant van de tafel. Hennie volgde de vergadering tot ze plots haar hoofd draaide en recht in mijn ogen keek. Mijn eerste reactie was mijn blik af te wenden, maar iets in haar blik dwong me haar aan te blijven kijken. En zij bleef mij aankijken. Zo zaten we misschien een minuut elkaar aan te kijken, maar het leek een eeuwigheid. Opeens was de vergadering afgelopen en Hennie wendde haar blik af. Ik zat een beetje suf voor me uit te staren tot ik besloot dat ik moest opstaan en vertrekken, net als alle andere deelnemers. Toen ik opstond voelde ik dat mijn penis halfstijf was.
Ik liep naar de uitgang en probeerde tussen de mensen door oogcontact te maken met Hennie, maar die was als eerste opgestaan en was al de kamer uit. In de hal zag ik haar weer. Ze stond te praten met een ouder of een leraar en had geen aandacht voor mij. Ik besloot maar naar de uitgang te gaan en dan snel naar huis. Mijn hart klopte in mijn keel en in mijn pik. Ik had me zelden zo opgelaten gevoeld. Ik graaide mijn jas van de kapstok en wilde net buitenstappen toen ik iemand mijn naam hoorde noemen. Ik keek om en keek direct Hennie in de ogen die nog bij twee anderen stond. Ze wenkte me en riep ‘Kan ik u nog even spreken?’. Mijn hart stond stil. Ik liep terug naar binnen, maar Hennie maakte nog geen aanstalte de andere mensen te verlaten. ‘Ik kom zo bij u, wacht u heel even?’ Het was meer een gebod dan een vraag.
En zo nam ik in de kleuterklas plaats op een veel te kleine stoel terwijl Hennie in de deuropening die mensen te woord stond. Dat duurde een vijftal minuten en net toen ik me voornam om mijn ergernis te uiten beindigde ze het gesprek. Ook hoorde ik haar tegen iemand zeggen ‘Nee prima Hans, ik sluit wel af verder.’ Daarna hoorde ik de buitendeur dichtslaan en Hennie draaide zich om in mijn richting. Ik stond op om te vragen waar het om ging, maar ik kreeg geen kans.
Ze stond opeens vlak voor me. Heel even keek ze me recht in de ogen en plots was haar mond op de mijne. Ik voelde haar tond in mijn mond, heerlijk nat en warm. En ik voelde een sterke hand de snel groter wordende bobbel in mijn broek vastgrijpen. Ergens vond ik dat ik moest protesteren, maar mijn lijf was het niet met me eens en ik voelde een enorme golf van geilheid me overspoelen. Opeens was haar mond niet meer op de mijne en ik nam een teug lucht om te compenseren. Hennie was inmiddels druk bezig mijn gulp los te maken, en met 1 handige beweging had ze mijn inmiddels volledig stijve pik in haar hand. Gulzig zoog ze hem in haar mond en begon me wild te pijpen. Ik pakte haar zwarte haar en genoot.
Ze bleef me afzuigen en ik zou nu snel klaar gaan komen. Wat kon die vrouw zuigen! Ik wilde haar waarschuwen, maar ze stond snel op en legde haar vinger op mijn mond. Snel verving ze die vinger door haar mond en opnieuw voelde ik haar natte warme tong. Dan zat ze plots weer op haar knieen en zoog me af. Ze kneep in mijn ballen en ik werd gek. Ik kan me niet herinneren ooit zo gespoten te hebben. Hennie week niet en dronk al mijn zaad gulzig op.
Ik voelde mijn lichaam relaxen en ik verwachtte dat mijn lul nu snel zou verslappen. Maar Hennie had andere plannen. Haar mond was nog steeds om mijn paal en ze zoog nu heel zachtje. Af en toe nam ze hem in haar hand en nam dan mijn ballen in haar natte mond. Ze likte langzaam langs de schacht en ik merkte tot mijn verbazing dat ik stijf ging blijven. Ik keek naar beneden en zij keek naar boven terwijl ze mijn pik tot aan de wortel ik haar keel liet glijden. Toen stond ze op en keek me recht in de ogen. ‘En nu moet je me neuken, in mijn kut. Neuk me in mijn kut’ hijgde ze.
Ik keek rond naar een geschikte plek, maar Hennie was me voor. Met een veeg maaide ze alles van haar bureau af en trok me bovenop haar. Ik maakte me los van haar en begon jachtig haar zomerjurk los te knopen. Het was zo’n lang model, met knopen van boven to beneden en ik maakte ze zo snel als ik kon allemaal los. Ik vouwde haar jurk open en zag haar mooie lijf. Ik kon opnieuw niet geloven dat ze al 46 was. Haar grote borsten waren nu naakt, maar ze droeg nog wel een zwarte tanga. Ik liet mijn gezicht neerdalen op haar tieten en zoog om de beurt een tepel in mijn mond. Ik beet op de knoppen en in haar vlees. Ze kreunde en greep mijn hoofd om me te sturen. Gelijktijdig had ik haar slip naar beneden getrokken. Ik liet mijn hand over haar venusheuvel en wilde net een vinger naar binnen laten glijden toen ze me toebeet ‘Niet zo, ik wil je lul, ik wil je dikke lul in me!’ Wie was ik om haar iets te weigeren. Ik maakte de knoop van mijn broek los, mijn lul bengelde stijf uit de gulp. De broek gleed op de grond. Mijn boxershort hing onder mijn ballen, maar dat kon me niet schelen.
Ik zetten mijn eikel tegen haar natte vagina en drukte door. Een hete natte vochtigheid omsloot mijn lul toen ik helemaal naar binnen gleed. Op aangegeven van Hennie begon ik te neuken. Ik pompte alsof mijn leven ervan af hing. Tot twee keer toe voelde ik de lerares van mijn zoon onder me klaarkomen. Na haar organsmes moest ik moeite doen om niet meteen meteen weer op volle kracht te gaan neuken, maar Hennie gaf meteen goed weerwerk en zo lagen we daar te neuken op het lerarenbureau. Af en toe kneep ze met haar kut en ik voelde weer een organsme aankomen.
Hennie merkte dat ook en duwde mij een stukje van zich af. Mijn pik floepte met een nat geluid uit haar, maar ze greep hem meteen met haar hand en trok me weer naar haar toe. Ze tilde haar benen hoger en ik voelde dat ze mijn eikel tegen haar anus zette. ‘Toe maar, neuk me maar in mijn kont’ kreunde ze. Ik zette aan en voelde haar nauwe kontgat uiteen wijken. Ik schoof langzaam helemaal naar binnen en begon weer te pompen. Dit was te lekker en ik voelde mijn lijf aan een orgasme beginnen.
De eerste scheut zaad spoot ik in haar kont, maar Hennie duwde we omhoog en zat met haar gezicht voor mijn spuitende pik voor de tweede scheut. Ik spoot haar recht in haar open mond en zag haar slikken. Ze nam mij weer helemaal in haar mond en het zaad bleef komen. Toen ik met knikkende knietjes mijn ballen voor het laatst voelde samenkrampen zoog ze nog steeds. Toen stond ze op en keek me aan ‘Bedankt’ zei ze nog en draaide zich om. Ze knoopte haar jurk dicht en zei niks. Ik wilde wat zeggen, maar opnieuw legde ze haar vinger op mijn mond. Ik trok mijn broek omhoog en ze gaf me mijn jas aan. Ze nam zachtjes mijn arm en leidde me naar de deur en naar de uitgang. Ze kuste me nog eenmaal vol op de mond en duwde me zachtjes naar buiten. Ik hoorde de deur achter me dichtvallen.
Later heb ik haar nooit meer zo meegemaakt. Ze is altijd heel vriendelijk, maar gewoon zoals tegen alle andere ouders. Ik begreep haar bedoelingen en ben er ook nooit meer op teruggekomen. Zij wilde gewoon een keer lekkere sex om de sex en ik was daar zeer tevreden mee. Maar altijd bleef ik een beetje verliefd op juffrouw Hennie.
Aantal keer gelezen:
3415
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)