Spannendverhaaltje.nl

Voor het eerst naturistisch kamperen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Jeroen1974 Dit jaar gingen we voor het eerst samen op vakantie. Kamperen.
We hadden het plan om met de auto naar een naturisten camping te rijden,
maar ondat dit de eerste keer was vonden we dit zo spannend dat we onze koffers toch goed gevuld hadden met kleding. Mocht de stap te groot zijn om op deze camping te b;ijven dan was ons boeltje zo weer ingepakt en hadden we genoeg kleding bij ons om te verkassen naar een textielcamping.
Na een rit van 10 uur kwamen we aan op camping Euronat aan de atlantische kust in Frankrijk. Voor het eerst moesten we eraan geloven. We vonden onze plek, trokken onze kleding uit en
haalden de auto leeg. Ik werd enigszins opgewonden want het was voor het eerst dat ik in mijn nakie een tent ging opzetten.
Mijn vriendin Bianca had haar kleren ook uitgetrokken en samen stonden we enigszins vreemd naar elkaar te kijken. Zelf vind ik mijn vriendin een erg mooie meid. Ik had haar natuurlijk al vaak naakt gezien en ik had veel wilde vrijpartijen met haar beleefd. Maar haar naakt zien in een bosrijke omgeving met haar perfect gevormde borsten en een kaal geschoren kutje maakt me toch wel supergeil. Ik probeerde mijn steigerende pik verborgen te houden achter de spullen die ik uit de auto pakte, wat overigens maar ten dele lukte
Bianca had in tegenstelling tot mij geen enkel probleem met haar naakte lichaam. Zonder gene ging ze op haar hurken zitten en vouwde het tentzeil netjes uit. Ze hing iets naar voren en vanachter haar had ik een perfect uitzicht op haar heerlijke kutje. Haar lippen stonden enigszins open en haar anus was in volle glorie te zien.
Langzaam kwam ze terug naar achter en draaide zich om om het volgende doek te pakken. Toen zag ze mij met mijn harde penis half achter een tas verscholen. Langzaam kwam ze overeind en liep op me af. “Zeg liefje laten we eerste de tent opzetten” Ondertussen greep ze met haar linkerhand mijn hard geworden pik vast en trok mijn velletje over mijn eikel langzaam naar achteren. “Dan mag je me daarna in mijn kutje nemen.” Ze trok nog een paar keer aan mijn penis totdat ik zachtjes begon te hijgen. Op dat moment stopte ze, draaide zich om en liep terug naar het tentdoek. Wat een kreng. Ze ging op haar handen en knieën zitten en vervolgde haar werk aan de tent.
Ik keek nog even, zag het vocht tussen haar lippen, maar ging toch maar snel aan de slag, want deze uitnodiging wilde ik niet laten schieten. Samen zette we de tent verder op. En elke keer als ik naar haar keek en zij dat merkte trok ze haar lipjes enigszins van elkaar. Ook Bianca was al geil, haar kutje zag al aardig rood en was drijfnat.
Als ze langs me liep om iets uit de auto te pakken kon ze het niet laten om me een lekkere zoen te geven en mijn pik vast te houden in haar hand.
Iets later dan ik had gehoopt hadden we de tent staan. Goed zwetend keken we elkaar aan. “Schat laten we eerst gaan douchen, dan wil ik dat je me daarna grondig verwent” zei ze. Samen liepen we naar de douche. Ik hield de handdoek voor mijn pik, zodat niemand zag wat er achter de doek verborgen zat.
Op naturistencampings zijn de douches vaak gemeenschappelijk en onze eerste kennismaking hiermee was een feit. Onder de douche stond een oudere vrouw zichzelf grondig in te zepen.
Hierdoor kreeg mijn penis weer enigszins een adempauze. Ondanks dat ik nog steeds geil was werd hij al snel minder hard. Bianca en ik liepen samen de douche in en gingen naast elkaar staan.
We lieten het water over ons lichaam lopen en de vermoeidheid van een nacht autorijden en het werkzweet liep snel van ons lichaam. De oude vrouw besloot dat het welletjes was en liep onder de douche vandaan. We waren nu de enige in het hele douchegebouw. Bianca kroop bij me onder de douche. “Nou hengst van me op oude vrouwtjes val je niet dat zag ik aan je pik, maar nu ze weg is zal ik je laten zien wat geil is.” Bianca leunde enigszins tegen de douchewand en zette haar been op een rand zo'n 50 centimeter hoger dan de grond. Langzaam trok ze haar lipjes van elkaar en drukte haar vinger tegen de rand van haar neukgaatje. Ze draaide langzaam rondjes over haar lippen, in no time werden haar kleine schaamlipjes vuurrood. Zachtjes hijgend vond ze met haar wijsvinger haar klitje. Kleine crikeltjes draaiend om haar klit maakte haar niet alleen geiler, ook ik werd steeds heter. Voorzichtig trok ik aan mijn pik, zeker niet te snel, want zo iets geils in het openbaar had ik niet eerder gezien. Ik stopte mijn vinger in mijn mond en maakte hem enigszins nat. Met mijn wijsvinger nam ik het over van Bianca. Op het moment dat ik haar kutje aanraakte trok er een siddering door haar lijf en verloor ze bijna haar evenwicht.
“Ik moet piesen” fluisterde ze geil in mijn oor. “Laat maar lekker stromen schat, kom maar laat maar lopen” wist ik schor uit te brengen. Uit haar kutje kwam het goudgele vocht in een klein straaltje naar buiten zetten. Met mijn vinger betaste ik haar plasgaatje en liet de plas over mijn handen stromen. Dit was voor het eerst dat ik dit deed, maar het maakte me zo geil dat mijn erectie er pijn van begon te doen. De straal werd snel sterker en in geen tijd liep het vocht over mijn handen en armen. Even later liepen de laatste druppels plas uit haar kut en spoelde ze met wat water de achtergebleven urine uit haar kut.
“Durf jij me hier te likken onder de douche terwijl er elk moment iemand kan binnen lopen?” Tot nu toe had niemand ons gestoord en de deur maakte redelijk wat geluid als hij in het slot terugviel en dus durfde ik het wel aan om haar kutje grondig uit te likken. “Ja hoor, kom maar met je neukgat.” Bianca hield haar lippen verder van elkaar en ik ging op mijn knieën voor haar zitten. Zachtjes drukte ik mijn mond op haar heerlijke geile kut. Ik liet mijn tong door haar kutje gaan en proefde het kutvocht samen met het water van de douche. Allebei raakten we volledig in extase, zeker op het moment dat ik haar klitje likte en er speels zachtjes in beet. Met één hand wist ik mijn pik af te trekken en met de andere hand hield ik de lippen van Bianca zo ver mogelijk van elkaar. Ik liet het klitje zachtjes tussen mijn tanden glijden en proefde het heerlijke vocht van mijn meisje in mijn mond.
Ondertussen waren we allebei zo geil geworden dat we niet hoorde dat de deur van het gebouw zachtjes in het slot viel. Ik was heerlijk aan het kutje van Bianca aan het zuigen toen we beide opschrikte van een zwartharige meid met stevige borsten die de hoek om kwam lopen. Ze had een handdoek in haar ene hand en haar toilettas in de andere. Beschaamd keken we op en zagen een glimlach in het gezicht van deze mooie twintiger. “Zo” zij ze “jullie zijn lekker bezig!” Ze hing haar handdoek op en zette haar toilettas op de bank neer. “Jullie hebben er vast geen bezwaar tegen als ik hier kom douchen.” Een beetje beschaamd stamelden we beide “Nee hoor geen probleem” Bianca had ondertussen haar been op de grond geplaatst. “Trouwens ik heet Lieke. Als jullie verder willen gaan kun je trouwens beter de achterste douches gebruiken. Daar is het altijd veel minder druk” Ze knipoogde naar me en wees achteloos naar achter in het gebouw. “Ik kan jullie de weg wel wijzen als het nodig is? “ Dit liet ik me geen twee keer zeggen. Ik voelde dit als een uitnodiging en keek mijn vriendin aan op zo'n manier dat ze geen nee kon zeggen. “Het kan inderdaad geen kwaad als we de andere douches ook bekijken” zei mijn vriendin tegen Lieke die ondetussen al met haar vinger langzaam over haar tepel kroelde.
Met zijn drieën liepen we naar de achterste doucheruimte. In de gauwigheid namen we onze spullen nog mee en verkaste naar zo'n 20 meter verderop. Zo gauw we uit het pad waren vertrokken kwam Lieke naast me staan en pakte brutaal mijn pik vast. “Zo kerel, wat je net bij haar deed. doe je dat ook wel eens bij andere vrouwen?” Ik keek mijn vriendin aan en hoopte op een goedkeurende blik. Aan haar geile ogen zag ik dat ik mijn gang kon gaan. “Alleen als mijn vriendin het goed vind” wist ik uit te brengen. Terwijl lieke haar kutje openhield ging ik op mijn hurken onder haar zitten. Zo geil was ik nog nooit geweest en ik ging dan ook heerlijk tekeer in het kutje van deze griet. Wat me opviel was de andere smaak die Lieke's kutje had, iets zouter dan het zoete smaakje van Bianca. Ondertussen zag ik vanuit mijn ooghoek dat Bianca de borsten van Lieke aan het zuigen was. De tepels van deze vreemde vrouw werden notabene door mijn vriendin beroert met haar lippen en tong. Uit de keel van Lieke ontsnapte kleine korte kreetjes. En Bianca kreunde zachtjes terwijl ze met haar kutje speelde.
Op dat moment stapte Lieke achteruit en trok Bianca naar beneden. “Nu ben jij aan de beurt om gepijpt te worden” Beide dames namen één kant van mijn schacht tussen de lippen en begonnen er zachtjes aan te zuigen, Het was onmogelijk om niet in kreunen uit te barsten. Om de beurt likte de meiden aan mijn piemel. De een trok zachtjes aan mijn pik en de ander zoog vol overgave aan mijn eikel. Zeker vijf minuten ging het zo door. Totdat Bianca aangaf dat het genoeg was. “Ik wil geneukt worden” Ze stond op en trok me mee overeind. Met één hand pakte ze mijn pik en duwde deze tegen haar lippen aan. Zachtjes duwde ze haar bekken naar voren en liet mijn keiharde piemel in haar kutje glijden. Ze leunde tegen de muur aan en zo had ik de volle ruimte om haar heerlijk te nemen. Met grote halen neukte ik haar zo hard ik kon. Lieke was half onder me gaan zitten en kon mijn ballen in haar mond nemen. Ze zoog er zo op dat ik een gelukmakend gevoel van kreeg. Met haar vingers speelde ze ondertussen met de schacht van mijn pik en de natte lippen van mijn vriendin. Mijn ritme ging steeds verder omhoog en ik voelde dat het niet lang meer zou duren voor ik zou klaar komen. Ook mijn vriendin was haar hoogtepunt nabij. Het zachtjes kreunen was overgegaan in een heerlijk gegrom. Ik voelde al haar spieren aanspannen en luid hijgend kwam ze klaar. Ik liet mijn tempo iets terug zakken en neukte nog zachtjes door, totdat ze me van haar afduwde. Mijn pik gleed uit haar geile kut. Lieke nam het snel over voordat ik mijn geilheid zou verliezen. Ze stopte mijn piemel in haar mond en begon als een bezetene te zuigen aan mijn lul. Ondetussen gingen haar vingers als een gek te keer langs haar klit. Ze hijgde steeds harder en begon met haar hele lichaam te schokken Steeds sneller gingen haar vingers en steeds harder zoog ze op mijn pik. Totdat het eerste voorvocht zich naar buiten vocht. Toen haalde ze hem uit haar mond en trok aan mijn piemel totdat mijn zaad met grote kracht over haar hele lijf liep. Tegelijkertijd kwam ook zij klaar. Bianca ging op haar knieën naast Lieke zitten en likte mijn zaad van de hete borsten van Lieke.
Na een paar minuten waren we voldoende afgekoeld om een lekkere douche te nemen.
“Wij heten trouwens Bianca en Jeroen. En als je ons zoekt? We zitten in het straatje recht tegenover deze douches op nummer 45. “ Lieke liep onder de douche vandaan zwaaide naar ons en riep van over haar schouder “Reken er maar op dat we elkaar deze vakantie nog veel zullen treffen”
Aantal keer gelezen:
385
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)