Spannendverhaaltje.nl

Uit de kunst

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Adamo De zon was al een tijdje op, al was het nu nog maar acht uur. Het was hoogzomer. En zoals de voorbije weken, zou het weer een mooie hete dag worden. Petra stapte van haar fiets en stalde die bij het hekje. Wat een huis, zuchte Petra, als ik dat allemaal op één voormiddag moet poetsen....
Veel tijd om te piekeren had ze niet, en schelde aan. Het huis stond in een doodlopende straat en de eigenaar was een kunstenaar, althans dat zeiden ze in het dorp. Het kon ook gewoon een zonderling zijn die hier in alle rust en vrede genoot van zijn huis aan de rand van de duinen. Of zou straks een pervert de deur open doen, en was hij stoute dingen van plan ? Petra huiverde, en vond het spannender dan dat ze bang was. Hij kon ook gewoon een schilder of beeldhouwer of nog iets anders zijn. Iedereen in het dorp had er het raden naar.
Petra had de advertentie gelezen. Een vriendelijke telefoonstem vroeg haar of ze deze morgen kon komen.
"Godver" sakkerde ze, het viel haar nu pas op dat niet alleen haar kleurige bikini-top dwars door het witte katoen van haar t-shirt scheen. Wat zou die kunstenaar wel van haar denken ?
Ze keek op, en zag in de deurhall geen oude kunstenaar staan, maar een dame in een licht satijnen kleed waarbij haar grote bos rode haren afstak. Ze was groter dan Petra, en zag er twintig jaar uit. "Ben jij Petra" vroeg de rosse dame ? "Euh ja" zei Petra "kom maar door". Petra herkende haar stem van aan de telefoon. Ze voelde hoe de dame haar glimlachtend aankeek. "Dus jij bent Petra". Ze bekeek Petra van kop tot teen. "Ik ben Ismene" zei de dame en onblootte haar hagelwitte tanden. De korte jeansshort waar twee mooie lange benen van Petra uitkwamen konden op belangstelling rekenen van Esmene, en toen ze de witte gympies zag, dacht Petra dat haar glimlach nog verder uitdeinde rond haar vuurrode mond. Petra bekeek haar sproetjesgezicht en glimlachte schuchter terug.
"Dit is hier ons huis" zei ze, en ze zwaaide met haar armen in het rond, terwijl ze blootvoets rond haar as draaide. "Het staat hier vol met kunstwerken", en ze raakte behoedzaam de borst van een levensgroot beeldhouwwerk aan. "Ja" zuchtte Petra een beetje angstvallig. Het morgenlicht gaf een specifiek karakter aan het huis met zijn vele beelden, en de schilderijen aan de muur waren zo doordacht gehangen, dat ieder schilderij of tekening het best uitkwam."Je bent toch wel voorzichtig hoop ik ?" Vroeg Ismene uitdagend, terwijl ze haar vinger stil hield op de tepel van het beeld. "Jaja" stamelde Petra. De vinger van Ismene was Petra niet ontgaan. Ismene vond de combinatie van het donkerblonde haar in een paardestaartje en het veelkleurige touwtje die ze gebonden in haar nek droeg best wel iets hebben.
"Toon me eens je handen" vroeg Ismene gebiedend. Petra vond het een beetje een rare vraag toch durfde ze niet anders dan gedwee te gehoorzamen. "Ik zie aan je handen dat je heel voorzichtig bent". Ze bekeek de handen van Petra. Het waren sierlijke soepele handen, lange vingers ook, smalle polsen haast breekbaar. Ismene kon het niet laten om ook de rest van het jonge meisjeslichaam van Petra te bewonderen.
Petra trok haar handen terug. Er viel een wat ongemakelijke stilte, tot Petra die doorbrak. "waar moet ik beginnen ?"
"Kom" zei Ismene. Bij iedere stap die Ismene deed kwam haar dij uit de satijnen spletjurk tevoorschijn, en toen Petra dat merkte vond ze het een mooi zicht hebben. "Hier" zei ze, en ze toonde Petra een plumeau, maar dan op zo'n manier dat het wel leek of Ismene een show opvoerde om te zien hoe Petra zou reageren. Petra nam voorzichtig de plumeau uit haar handen. "Voel eens hoe zacht hij is." "Ja" zei Petra "heel zacht" en ze wreef heel langzaam over de pluimen. Dat was het beeld dat Ismene betrachtte van Petra. "Begin maar bij de beelden." Petra knikte en keek naar Ismene op.
Door het zonlicht - afkomstig van een muurbreed raam die uitgaf op de achterkant van het huis - Ze zag hoe haar silhouwet aftekende in het zachte fluweel van haar kleed. Hmmm dacht Petra wat een mooie vrouw. Groot met brede heupen en naar boven toe kon Petra de contouren van haar pronte borsten waarnemen. Petra werd een beetje verlegen van haar eigen staren. en niet alleen dat, ze had ook een soort van plaatsvervangende schaamte. Zou Ismene dat weten dat ze zo doorzichtig is gekleed of zou er net alles aan doen om doorzichtig te zijn ?
"Als je wi mag je beginnen bij het raam" doorbrak Ismene de gedachten van Petra. Ze aanschouwde het gote bronzen beeld die vlak aan het raam stond, en begon het heel langzaam het met de plumeau te aaien. De bronzen vrouw viel in de smaak van Petra en toen ze opkeek stond ze vlak voor een schilderij. Een meisje in een korenbloem- en klaprozenveld sprak Petra tot de verbeelding. Ze zag zichzelf in het meisje. Helemaal alleen door het korenveld. Ze had maar al te graag haar haarzelf willen laten verleiden door haar speelsheid waardoor ze zich haast weer een kind voelde en je gewoon lekker danste- Schaars gekleed net als het meisje op het schilderij - in het koren zonder zich van iets of iemand iets aan te trekken… . Ze kon niet wachten om aan het volgende werkje te beginnen. Het grote verticale portret van een jong meisje gezeten in een een te grote stoel, liet met graagte veraden dat het om een schilderwerk ging waar de dochter des huizes model had voor gestaan. Het rood-harig model zag er jong uit en naakt. Gezetenin die stoel liet ze zich welwillig haar bekoorlijke borstjes zien. De kleinere borsten dan ze in werkelijkheid nu had maakten duidelijk dat dit al enkele jaren geleden geschilderd moet geweest zijn. De grote roze tepelhoven vond Petra super. De benen van het jonge meisje op het schilderij waren gedraaid. Ze waren voor zo'n jong meisje lang en mooi .... Petra nam dat schilderij maar al te graag onder handen. Ze voelde hoe ze het warm kreeg, toen ze over het naakte lichaam van het meisje mocht strelen.
Ze ging een stapje achteruit en hoewel ze behoedzaam was, wist ze niet wat haar overkwam. Ze voelde hoe ze met haar bips iets aanraakte en het gekletter van een beeld in aardewerk was oorverdovend. Hoe kon dat nu ? Petra was zeker dat het beeldje er daar net niet stond, maar het kon toch moeilijk uit zichzelf achter haar aan komen te staan ?
Ze liep rood aan, en toen ze haar omdraaide om de schade op te meten zag ze Ismene staan. Stond ze daar al lang ? Was ze mij aan het begluren, terwijl ik mij aan het opgeilen was aan de mooie werken van naakte vrouwen en meisjes ? Petra wist niet meer waar ze het had.
"Potje breken is potje betalen" zei Ismene ijzig kalm, met een glimlach rond haar mond. "Ik ik ik weet niet ..."ze stamelde maar kwam niet vooruit in haar woorden.
"Stil maar" zei Ismene geruststellend en duwde haar een borstel en blik in haar handen. "Kom deze middag maar naar de tuin gebood Isme en ze schreed weg." Dat worden overuren in de tuin dacht Petra, en zonder verder te dromen deed Petra verder om alle werken af te stoffen.
Toen het middag was kwam Petra met een klein hartje in de tuin. Ze keek rond tussen de duingrassen. Zelfs de warme wind deed haar deugd. Zo warm was het inmiddels geworden. Ze deed haar ogen een paar seconden dicht en snoof de zeelucht, zonder dat ze die kon zien. Toen ze haar ogen opende merkte Ismene op aan haar vuurrode haren, liggend op een ligstoel tussen de groene grassen. Haar kleed had ze omgewisseld voor een witte bikini en een grote zonnebril. Ze las een boek. Petra dacht dat ze niet opgemerkt was door Ismene en wilde net "ik ben klaar" roepen maar hield zich net op tijd in. Ineens wilde ze Ismene niet storen. En besloot om haar zo stil mogelijk op haar gympies te benaderen. De reden was dat Petra het bovenstukje van de bikini van Ismene achteloos had zien liggen naast haar ligstoel. Als ik haar kan benaderen zonder opgemerkt te worden dacht Petra dan kan ik haar mooie borsten in een glimp bewonderen. Toen Petra dicht genoeg kwam richtte Ismene haar op. Van onder haar boek kwamen twee mooie licht hangende borsten te voorschijn, bezaaid met sproeten. Ondanks de grootte hingen ze dicht bij elkaar met grote tepels. Tussen rood en bruin in… echte lekkere spenen, die uitnodigen om aan ... "zo" zei Ismene boven haar bril uitkijkend. "Je bent er" . Ismene tastte naar haar topje en deed het met een langzame haast aan, zich zeker niet storend of Petra nu wel of iets gezien had, dat ze niet mocht zien. Ze stond op en liep naar het meisje. Nam haar kin vast, en zei "zo stoutert en nu je straf". Petra wist niet wat ze moest verwachten."Ik kan je moeilijk billenkoek geven neem ik aan ?" Zei Ismene plagerig... "of toch?". Ismene was een meester in het uitlokken van reacties en zag hoe Petra met haar ogen antwoordde. Eerst met verbazing en dan met een smacht in haar ogen. Ismene wist genoeg. Petra volgde haar met een ietwat angstige blik naar een zandkuil in de tuin tussen het helmgras. Daar was een stoel met hoge leuning geplaatst. Petra dacht die stoel te herkennen, maar Ismene haalde een schetsboek tevoorschijn en liet Petra een paar naakt geschetste lichamen zien. "Ik wil dat je dat ook doet. "Zei Ismene. "Maar ik kan helemaal niet tekenen" stamelde Petra ...
Ismene's volle borsten schudden van het lachen. "Ik ben aan het oefenen" legde Isme uit, "en jij jij moet model zijn voor mij." Petra kwam rood door het misverstand. Maar al bij al vond ze het niet onaangenaam om als tekenmodel te moeten gaan zitten. Ze nam plaats in de grote rieten stoel. En probeerde een houding aan te nemen die ze daarnet gezien had in het schetsboekje. "Zo niet" zei Ismene kort. Petra dacht wel dat het niet zo de bedoeling zou zijn maar wilde het toch proberen. Ze begreep dat het naakt tekenen zou worden, en keek enigzins angstig om. "Hier kan niemand je zien" zei Ismene gerusstellend, maar toch met een zekere spanning in haar stem. Ze stond recht en speelde enige tegenzin, maar vond het desalniettemin spannend. Ze gooide haar schoenen uit zonder te openenen, en ondeed haar van haar short. Nu komen haar benen helemaal tot hun recht dacht Ismene, en keek belangstellend hoe Petra haar zelf verder stripte. Haar T-shirt trok ze over haar hoofd uit en stond vragend te kijken naar Ismene ...maar die knikte en zonder verder commentaar kwamen haar mooie peervormige borsten te voorschijn. Haar roze zachte tepeltjes trilden een beetje na toen ze haar haar veelkleurig bikinitopje in het zand gooide. Ze draaide haar om met haar rug naar Ismene om haar slipje uit te trekken. "Euh euh euh" misprijsde Ismene smalend, en ze keek naar de bilspleet van haar nieuwbakken model. Ze naderde en haalde de haarelastiek uit de pony van Petra die ze eventjes vasthield. "Laat me jouw eens bekijken." Ismene gaf met een rukje aan dat Petra haar moest draaien tot vlak voor Ismene met alleen haar slipje aan. Ismene wreef over de schouders van Petra. Haar hand voelde geruststellend aan. "Jammer dat je topje reeds in je huid wit aftekent", ze nam één voor één de melkwitte borstjes van Petra stevig in haar hand en keurde die door ze zacht in het roze vlees te knijpen. "weet wat het beste vlees is van kippetjes ..." Petra zei niks, maar wist het anwoord wel... De aanwezigheid van Ismene zo dicht boezemde haar geen angst in, maar een gevoel dat ze nauwelijks kende. Ze keek naar die mooie prammen van Ismene verpakt in wit, die ze net nog had mogen zien. "Kom" zei Ismene plotsklaps alsof ze ook aan het dromen was geslagen, "we gaan werken". Zonder vragen nam ze het slipje van Petra vast aan de zijkanten alsof het haar prooi was en stroopte het zonder vragen van haar dijen naar beneden af. Haar schaamhaar floepte eruit. Onbewust wreef Petra ongemakkelijk een vinger tussen haar strakke schaamlipjes, alsof ze zichzelf wilde vergewissen dat ze "goed lagen". Petra vond het een raar gevoel, zo naakt staan, maar was vast besloten om niet toe te geven. De poses duurden iedere keer een tiental minuten, en varieerden van vóór de stoel tot in de stoel, benen zijdelings of haar achterkant laten tekenen. "En nu" zei Ismene gaan we een langere pose aannemen. "Ga maar in de stoel zitten en je armen op de leuning". Haar borstjes waren op die manier genadeloos overgeleverd aan het oog van Ismene, maar wat nieuw was, is dat ze nu gedwongen werd om haar voeten op de rand van de zitting van de stoel te plaatsten. En niet zomaar met de enkels tegen elkaar maar met haar voeten zo ver uit elkaar dat Petra twijfelde over de motivatie van het tekenen. Met haar benen open en haar handen op de leuning waren niet alleen haar borstjes te kijk gezet maar ook haar hele flamoesje kende nu geen geheimen meer voor Ismene. En nu net ....zou het toeval zijn dat het nu om een langere pose ging ? Petra zette haar voeten schrap tegen de binnenkant van de leuning van de stoel en vond het spannend dat ze zo een inkijk gaf aan haar intiemste delen. O wat zou ze ervan vinden vroeg Petra haar af. Maar Ismene genoot in stilte van de blond behaarde iets donkere rode lipjes van van Petra. De dikke gezwollen schaamippen van Petra wonden ook Ismene duidelijk op. Zodanig zelf dat het ook Petra opviel. Zonder haar hoofd te bewegen keek ze in het steeds meer wrikkelende kruis van Ismene en zag hoe de voering van haar bikinislip zachtjes maar onverbiddelijk vochtiger en vochtiger werd. Ze kon het iet laten om een glimlach op haar gezicht te toveren, maar ook haar uitgestalde kutje moest eraan geloven, en zonder dat ze er erg in had kwamen de eerste druppeltjes uit haar spleetje gesijpelt. Ismene had het in de in de gaten. Ze legde ze haar boekje neer, en was van plan om haar moddeltje nog natter te laten komen dan ze nu al was. "Blijven zitten" gebood Ismene, maar Petra was ook niks anders van plan. Ismene deed haar armen achter haar rug en ondeed haarzelf van haar topje. "Zo warm" gebruikte ze als vals excuus. Ze shudde met haar borsten en nam haar schetsboek terug ter hand. Als ze nu niet botergeil zou worden van haar boezem dan wist ze het niet meer. Het werkte. Petra voelde hoe haar doos nu natter en natter werd en het opengesperde vagijntje van Petra hing ineens vol geile druppeljtes. Ook Ismene haar spleet was week geworden, haar hele bikinibroekje was verkleurd van het vocht. Ze kon het niet meer houden, gooide haar boekje voor de trweede maal aan de kant, en veerde van haar plaats en haastte haar naar de stoel van Petra. Voor Petra iets kon ondernemen knielde ze tussen haar benen en begon behoedzaam de druppeltjes van haar blonde kroezeltjes te likken.
Het jonge meisje was de situatie niet meester. Wie had dat vanmorgen kunnen denken dat zij hier naakt met haar benen open zou belikt worden door een rooie dame met een grote boezem .... het gevoel was niet te harden en Petra had het geen seconde meer uitgehouden om te gillen, ware het niet dat Ismene plots stopte met likken. Ze stond op en nam één van de roze speentjes vast tussen duim en wijsvinger. Licht aangemoedigd door de spanning van het getrek aan het tepelte kwam ze uit de poseerstoel. Ze gaven elkaar een stevige zoen op de lippen en Petra smaakte haar eigen zout op de lippen van Ismene. Knuffelend strompelden ze naar het huis tot in de koele meisjesslaapkamer.
Aangekomen in de kamer voelde Petra aan de doornnatte slip van Ismene. Ze had het natte ding vast aan het kruis en keek haar bevragend in haar groene ogen. Ze knikte en dat was het teken dat ze het nate slipje van haar kont mocht rukken. Met een heerlijke tongkus vielen ze ploffend op het bed. Liggend op haar rug en vol verlangen keek Petra naar de waggelende borsten van Ismene die als klokken boven haar gezichtje slingerden. Petra was meer dan ooit betoverd door het lekkere naakte lichaam … speels draaide Ismene haar om en ging andersom op zitten zodat ze haar lekker en nat kutje aan Petra kon showen. Die greep de uitnodigende billen vast en deed ze met haar handen steeds open en dicht. Ze zakte haar vingers tot in het genotsgrotje van Ismene. Uitdagend opende Ismene op haar beurt met één hand de kutlipjes van Petra en begon als een gek te likken. Haar grote gezwollen tepels kwamen inmiddels in handen van Petra die ze tussen haar duimen en wijsvingers bewerkte. Ze merkte als geen ander dat ze er geil van werd waarop Petra zalige intense en geile zoenen op haar kale kutje gaf, De zachte tongen van beide meisjes kwamen tot diep in elkaars kutje. Een harde klap op de kont van Ismene volgde, wat het teken was dat Petra op klaarkomen stond. … oh maar dacht Ismene … en draaide haar en haar slachtoffertje. Ze lagen nu zijdelings met hun gezichten naar elkaar toe. Ze dwong Petra haar mond te openenen en duwde afwisselend haar 2 grote dikke tepels in haar mond, aan elke tepel zoog ze hard en knabbelde ze zachtjes op de heerlijke spenen… hun handen gleden in elkaars schoot en bewerkten een wel erg nat en ontspannen glibberig kutje… uitdagend schoven ze enkele vingers door elkaars hete natte grotje en toen Petra klaar was met het tepelwerk zag ze hoe Ismene haar vingers aflikte "hmmm" gromde Ismene alsof het sapje het beest in de dame had wakker gemaakt, en trok Petra op haar. "Laat me je kut ruiken" riep Ismene smerig naar Petra. En die liet haar pubis gewillig neervleien op Ismene haar gezicht. Gehurkt bovenop Ismene liet Petra ook alle remmen los en riep in alle hevigheid ".... snuif mijn hete kut ... jij mooie geile rooie zeug ..."en ze trok aan de grote tepels van haar schone ze trok hard, zodat Ismene haar mond opende en plots haar mooie kut tegen haar lippen voelde… ze rook geil en lekker tegelijk en haar kut was net zoals Ismene het wilde, strak en gezwollen van verlangen… nu bukte Petra zich voorover en snuffelde plagend aan het smekend kutje van Ismene… haar lange slanke vingers gleden doorheen de kale lipjes en kneep zachtjes. Stout als ze was beet Ismene zachtjes aan haar lipjes waarop Petra haar voorover liet vallen dat ook bij haar deed… gretig begon ze elkaars nectar te likken en voelde ze precies wat zij voelde… uitdagend likkend en weten dat één van hen dra op de tong van de andere als een eerste zou klaarkomen… Ismene dacht alles onder controle te hebben, maar merkte dat ze nu ook wel heel snel zou klaarkomen want alles was perfect, ze beet en likte Petra op en in haar kont en stopte enkele vingers diep pompend in het licht harige kutje terwijl ze zelf werd gelikt en gezogen aan haar klitje. Petra vond het wel een erg grote clitoris maar ze likte hem alsof haar leven ervan af hing. Door de heerlijke vingers in je kutje en de grote tong die likkend een baan zochten in en rond haar kontje kwam Petra bibberend klaar. Ismene was zelf zo geil dat ze het strakke aarsgaatje helemaal aflikte…Dat bracht Petra in een extase dat ze spontaan opnieuw haar echt wel grote clitoris van Ismene begon te likken en ermee begon te spelen… plots floepte er een danige grote dosis geil uit het de spleet van Ismene dat Petra ervan schrok. Ze draaiden zich naar elkaar toe en Petra bespeurde een misplaatste schaamte in de ogen van Ismene, omdat ze zo hard had gespoten toen ze klaarkwam. Het was aan Petra om Ismene te troosten en haar te vertellen dat dat eigelnlijk niet iets was om je voor te schamen maar integendeel leuk was om mee te maken. …Ze streelden elkaar bij de haren en kuste elkaar gretig, De zoute smaak van elkaars geil vulden hun mond Petra wreef haar haar lippen nog enkele keren over de mooie grote vruchten van Ismene terwijl zij haar best deed om de rozige gezwollen tepels op de peertjes van Petra te laten oprichten.… Petra likte het zout van de tepels van Ismene…. En toen vielen ze heerlijk in elkaars armen… De zachte huid van Petra en de met vlekjes getekende huid van Ismene voelde heerlijk aan … " mooie geile zeug" herhaalde Ismene de woorden van Petra die ze in het heetst van de strijd had geschreeuwd. De meisjes keken elkaar plagerig aan ....Als je het mooi vind laat dan iets weten op AdamoFiore737 AT hotmail.com (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar AdamoFiore737@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
695
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)