Spannendverhaaltje.nl

Twee Jonge Logees

-
26-10-2010
Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven over wat ik zoal meemaak. Maar de volgende belevenis wou ik jullie toch niet onthouden. Die speelde zich afgelopen september af.

Goede vrienden van ons, Ton en Gerda, hadden aan mijn vrouw en mij gevraagd of we een weekendje op hun twee dochters konden passen. Ze wilden graag een weekendje weg met zijn tweeŽn naar Berlijn, maar durfden hun dochters niet alleen thuis te laten. Saskia en Lotte waren namelijk pas 15 en 13 jaar oud. We waren al lange tijd met Ton en Gerda bevriend en hadden de twee meiden van jongs af aan zien opgroeien. Ze kwamen regelmatig langs en konden het ook goed vinden met onze twee kinderen, Ilse en Martijn. Ze waren al vaker wezen logeren en keken er ook nu naar uit een weekendje bij ons te zijn.

Vrijdag uit school kwamen de meiden naar ons huis. De meiden waren opgetogen en vlogen me bij binnenkomst om de hals en gaven me een vrolijke zoen op de wang. Ook mijn vrouw Heleen werd op die manier begroet. Ik bracht hun spullen naar de zolder waar ze samen op het grote logeerbed zouden slapen. Daarna holden de meiden weer naar de kamer van mijn dochter Ilse en tot het avondeten zagen we ze niet meer. Die avond had ik een paar leuke dvdís gehuurd en die keken we met zijn allen. Het was erg gezellig en ik had moeite om alle jeugd naar bed te krijgen. Maar even na middernacht was het eindelijk rustig in huis en konden Heleen en ik in alle rust van elkaar genieten.

De volgende morgen was uitslapen er niet echt bij, want met vier kinderen in huis was het een behoorlijk lawaai. We ontbeten met zijn allen aan de grote tafel in de serre met de tuindeuren open. Het was het laatste weekend dat het nog mooi weer was en daar wouden we nog even van genieten. Na het ontbijt ging Martijn naar zijn baantje bij Albert Heijn en Heleen bracht Ilse naar de manege voor paardrijles. Ze ging meteen boodschappen doen en zou aan het begin van de middag weer terug zijn met Ilse. ís Middags zouden we nog wat leuks gaan doen met zijn allen, maar de ochtend zouden de twee logees zichzelf moeten vermaken.

Ik zat rustig in mijn ochtendjas de krant te lezen onder het genot van een kopje koffie en had de Saskia en Lotte de computer laten zien. Mijn dochter Ilse kan zich daar uren op vermaken, dus ik dacht dat ik de twee dames voorlopig niet weer zou zien. Wat ik niet erg vond, want in het weekend wil ik graag ontspannen en zat heerlijk te genieten van de rust die er nu heerste. Maar na tien minuten waren ze alweer beneden. Ze hielden niet van computers zo bleek. Ze liepen de tuin in en gingen badminton spelen op het grasveld. Vanuit mijn luie stoel keek ik naar de twee jonge meiden. De oudste van de twee, Saskia was blond en had mooi lang haar dat los over haar schouders hing. Ze had een supervrouwelijk figuurtje met een slanke taille en stevige borsten. Dit was goed te zien doordat ze een redelijk strak jurkje aanhad. Haar jongere zus, Lotte, was al even beeldschoon. Ze had lichtbruin haar dat ze in twee ondeugende staartjes droeg en was gekleed in een korte broek en zoín topje dat je navel vrijlaat. Ze begon zich ook in rap tempo tot een vrouw te ontwikkelen en had al kleine borstjes. Ik genoot een tijdje van het uitzicht en keerde me weer naar mijn krant.

Plots stonden de twee meiden voor me en keken me lief aan. Ze vroegen of ik nog koffie wilde. Ik zei dat de koffie op was, maar ze boden meteen aan om nieuwe te zetten. Ze drongen erg aan en wouden blijkbaar graag wat te doen hebben, dus liet ik ze hun gang gaan. Blij renden ze naar de keuken om koffie te gaan zetten. Ik hoorde de zusjes giebelen en na 10 minuten kwamen ze binnen met de koffie. Ze hadden het kopje echter veel te vol gedaan en morsten de helft op de houten vloer. Een spoor van druppels liep door de kamer. Saskia begon zich snel te verontschuldigen voor de onhandigheid van haar zus en rende weer naar de keuken. Ze kwam terug met een keukenrol en beide meiden begonnen het koffiespoor schoon te maken. Op hun knieŽn boenden ze de vloer en toen ik even opkeek van mijn krant merkte ik dat ik een heerlijk uitzicht op hun achterwerk had. Ik kon het niet helpen en keek verlekkert naar de logees die met hun kontje naar mij gedraaid voor me op de vloer zaten geknield. Het jurkje van Saskia was erg kort en ik zakte wat onderuit om te kijken of ik er een blik onder kon werpen. Precies op dat moment boog het meisje zich nog verder voorover en schoof het jurkje wat omhoog over haar billen.

Mijn adem stokte in mijn keel. Ik had verwacht een mooi roze slipje of iets dergelijks aan te treffen, maar tot mijn grote schrik keek ik rechtstreeks tegen het jonge poesje van Saskia aan. Ze droeg geen slipje! Ze kroop wat naar voren om het koffiespoor te volgen en toen ze voorover boog bood ze me wederom een prachtig uitzicht op haar intieme plekje. Ik keek verlekkerd naar dit lekkers en had in het geheel niet door dat Lotte zich had omgedraaid en naar me zat te kijken. Ik schrok op van haar stem. "He Sas, hij zit de hele tijd naar je te kijken." Zei ze tegen haar zus. Saskia draaide haar hoofd om en keek me ondeugend aan. "Oh ja, waar kijkt hij naar dan?" Vroeg ze haar zusje. "Volgens mij kijkt hij onder je rokje. Ik zei toch dat het niet normaal is om zonder slipje rond te lopen." "Is dat zo?" Vroeg Saskia tegen mij. Ik voelde me betrapt en wist even niets te zeggen. "Uhh... tja...kijk..." Stamelde ik. "Ik mag toch wel zonder slipje rondlopen? Zo niet dan wil ik er wel een aantrekken hoor?" Ze was ondertussen opgestaan en stond nu voor me, haar zusje naast haar. "Nou uhh... nee. Van mij hoef je geen slipje aan. " "En klopt het wat Lotte zei? Zat je onder mijn jurkje te kijken?" Ze keek me ondeugend aan. "Echt wel" Zei Lotte. "Hij zat te gluren Sas." "Nou?" "Ja, ik heb wel gezien dat je geen slipje aanhebt," bekende ik. "Hi, hi. Zit je wel vaker naar jonge meisjes te gluren?" Giechelde ze. "Nou uhh... nee....". Jemig, hoe lulde ik me hier nu weer uit. "Kijk eens Sas, volgens mij wordt hij opgewonden," giechelde Lotte en wees op de plek onder mijn ochtendjas waar een bobbel aan het groeien was. "Vind je mijn poesje opwindend?" Vroeg Saskia en keek me weer strak aan met haar sensuele blauwe ogen. God wat was die meid mooi zeg. Ik kon moeilijk gaan bekennen dat ik botergeil van haar werd. Maar tot mijn verbazing trok ze langzaam haar jurkje omhoog en ontblootte haar jonge poesje. Ik kon het niet helpen en keek naar haar schitterende roze kutje. Ik voelde mijn pik in rap tempo groeien onder mijn ochtendjas. Lotte kirde van plezier: "Hi, hi, hij beweegt! Je maakt hem geil Sas." Saskia zei niets en keek me strak aan op een geile manier zoals je die niet zou verwachten van een meid van 15. De term Ďzaadvragende ogení was hierop zeker van toepassing. Lotte merkte wat voor effect het gedrag van Saskia op mij had en zoals dat vaker gebeurt imiteerde ze haar oudere zus. Ze trok snel haar shorts uit en haar slipje en kwam ook in haar blote kutje voor me staan.

Nu stonden er godverdomme twee van die jonge nimfen in hun blote kutje voor mijn neus. Lotte had eveneens een prachtig kutje, minder volwassen dan die van haar zus, maar al wel bedekt een mooi laagje donshaartjes en haar lipjes waren al wat gegroeid. Onrustig schoof ik wat in mijn stoel heen en weer hoopte dat mijn pik niet door de vouw van mijn ochtendjas naar buiten zou springen. Maar de zusjes dachten hier blijkbaar anders over. "Wil je hem ook zien?" Vroeg Saskia aan haar zusje. "Jaaahhh, echt wel," antwoordde deze. "Je hoort het, ze wil hem zien. En ik ook. Wij hebben ons laten zien dus het is niet meer dan eerlijk dat we hem mogen zien. Dus laat maar zien." Ze was niet op haar mondje gevallen en het was duidelijk waar de dames op uit waren. Ze mochten dan wel 13 en 15 zijn, maar blijkbaar wisten ze precies wat ze wilden. Ik was de eerste verbazing te boven en besloot me over te geven aan mijn eigen geilheid. "Zo, dus jullie willen mijn pik zien meisjes?" Zei ik zelfverzekerd. Ze zwegen. Nu waren zij verbaast over mijn directe benadering. "Nou?" "Ja", fluisterden ze allebei en begonnen te blozen. "Daís prima, maar niet hier. Kom maar mee naar boven."

De meisjes liepen voor me uit de trap op en ik keek ongegeneerd naar hun naakte billen. We gingen nog een trap op en kwamen op zolder. Ik ging op het grote bed liggen en keek naar de twee meiden. Ze keken me verwachtingsvol aan. "Kleed je helemaal uit", zei ik gebiedend. Ik gokte erop dat ze zich vanzelf in een onderdanige rol zouden schikken als ik maar zelfverzekerd en streng overkwam en dat was zo. De meisjes trokken gehoorzaam al hun kleren uit. Toen ze naakt waren keken ze me weer afwachtend aan. Mijn ogen verlustigden zich aan hun schoonheid. Heerlijke ranke lijven, jong maar toch al zo vrouwelijk en sexy. Ik gebood ze aan weerszijden van me te komen zitten. Toen ze plaats hadden genomen zei ik: "als jullie zo graag mijn pik willen zien, dan moeten jullie hem zelf maar tevoorschijn halen." Dit was niet tegen dovemansoren gezegd en de zusjes begonnen snel mijn ochtendjas los te knopen. Vervolgens trokken ze allebei een pand opzij en onthulden mijn stijve pik. Ze konden hun ogen er niet vanaf houden en ik waande me in de zevende hemel. Ik lag naakt op bed met twee geile tienertjes die verlekkerd naar mijn pik zaten te kijken. "Heb je wel eens eerder een volwassen pik gezien Lotte?" Ze schudde haar hoofd. "Pak hem maar eens vast dan." Voorzichtig omvatte haar hand mijn harde pik. "Volgens mij heb jij vast al wel eens een jongen afgetrokken", zei ik tegen Saskia. "Uhh... ja.... " beaamde ze. "Mooi, ga dan je zusje maar eens leren hoe je een man verwent met je handen." Saskia pakte de hand van haar zusje en legde deze wat hogerop om mijn pik. Ondertussen legde ze uit dat de eikel erg gevoelig is en dat je de voorhuid daar rustig over heen en weer moet trekken, met korte bewegingen. Ze deed dit zo geraffineerd dat ik me afvroeg hoeveel jongens ze al tot een hoogtepunt had gebracht. Lotte was een snelle leerling en had het ritme al snel te pakken. Haar hand bewoog zich op en neer en het 13 jarige meisje deed zichtbaar haar best om me zo goed mogelijk te verwennen.

Ik kreunde en pakte Saskia haar hoofd, trok het naar me toe en zoende haar op haar mond. Deze ging als vanzelf open en mijn tong vond de hare. We zoenden en mijn hand gleed over haar schouders naar haar prille borsten.

Na een tijdje trok ik haar hoofd iets naar achteren aan haar haren en keek in haar geile ogen. "Pijp me maar eens lekker," gebood ik haar. Gehoorzaam zakte ze af naar mijn middel. Lotte liet mijn pik los en keek gefascineerd toe hoe haar zus mijn eikel ontblootte en er sensueel aan begon te likken, om hem vervolgens in haar mond te nemen.

Nu trok ik Lotte naar me toe en begon haar te zoenen. Ze zoende heerlijk en ik hoorde achteraf dat ze dit al wel vaker had gedaan. Mijn hand gleed over haar jonge tietjes en ik kneep zachtjes in haar tepels. Ze kreunde. Mijn hand gleed verder naar beneden en toen ik bij haar poesje kwam opende ze haar benen. Mijn vinger gleed over haar lipjes en werden vochtig. Ze voelde zacht als fluweel en ik begon zachtjes met haar kutje te spelen. Ze reageerde heftig toen ik haar klitje begon te masseren en zoende me nog heftiger. Na een tijdje begon ze zo hard te hijgen dat ze niet meer kon blijven zoenen. Ik keek naar haar prachtige gezicht, waaruit zoveel genot sprak. Ze beet op haar onderlip en verborg haar hoofd tegen mijn borst terwijl ze klaarkwam. Haar benen sloten zich strak om mijn hand heen.

Ondertussen was haar zusje mij nog steeds aan het pijpen. Geraffineerd draaide ze rondjes om mijn eikel met haar tong, terwijl mijn pik in en uit haar mond gleed. Ik gaf Lotte en zoentje en gebood haar om haar zusje te gaan helpen. Saskia nam mijn pik uit haar mond en bood Lotte de glinsterende eikel aan. Voorzichtig stak ze haar tong uit en begon er aan te likken. Saskia had er ook nog geen genoeg van en begon ook te likken. Ik keek naar beneden en zag hoe twee jongen tongetjes over mijn eikel gleden. Ik werd gepijpt door twee bloedmooie tienerzusjes. Nu wist ik het zeker. Ik was in de hemel beland! Lotte nam nu mijn pik in haar mond en begon voor het eerst in haar leven een man te pijpen. En ik moet zeggen dat ze dit met veel gevoel deed.

Saskia zakte iets af en begon mijn ballen te likken. Ze lag op haar zij en had haar kontje naar mij toe gedraaid. Mijn hand omvatte haar billen en streelde haar mooie kontje. Toen ik haar gebood haar benen te openen gehoorzaamde ze meteen en nu had ik een prachtig uitzicht op haar opengesperde kutje. De lipjes waren donkerroze geworden van opwinding en stonden iets open. Ze voelde al even zacht aan als haar zusje en ik begon met haar te spelen. Toen ik haar heerlijk nat had gevingerd richtte ik me op en trok de twee sletjes aan hun haren van mijn pik af. Ik gaf eerst Lotte een zoen en zei: "Ben je nog maagd liefje?" Ze knikte instemmend. Ik keerde me naar Saskia, zoende haar. "Ik gok dat jij geen maagd meer bent sletje." Ze bevestigde mijn vermoeden. "Mooi, ga dan maar eens snel met je benen wijd liggen." Ze ging klaarliggen en ik nam plaats tussen haar benen. "Kom eens Lotte, dan mag je zien hoe ik je zusje ga neuken. Sterker nog, je mag me gaan helpen. Pak mijn pik eens vast en ontbloot mijn eikel." Ze gehoorzaamde. "Mooi, nu ga ik naar voren en leidt jij mijn hem bij je zusje naar binnen." Ik bewoog mijn heupen naar voren, Saskia spreidde haar benen wijd en Lotte richtte mijn pik op het kutje van haar zusje. Mijn paars opgezwollen eikel kwam tegen de natte lipjes aan. Lotte duwde mijn pik een beetje naar onderen en hij gleed zonder moeite tussen de lipjes. Gelukkig was ze erg nat want ze was behoorlijk strak. Heel voorzichtig drong ik bij haar binnen en zag dat Lotte met grote ogen zat toe te kijken en onderwijl zichzelf zat te vingeren. Ik neukte Saskia rustig en zoende ondertussen met haar geile zusje. Saskia genoot hoorbaar en hield wel van geile praat. "Hmmmmm..... ik ben zo geil," kreunde ze. "Neuk me lekker in mijn kutje." En even later: "wat neuk je lekker, kom neem me, neuk me alsjeblieft harder." "Wil je harder geneukt worden sletje?" Vroeg ik plagend. "Ja, alsjeblieft. Harder." "Eerst bekennen dat je een tienersletje bent." "Ja, ik ben een tienersletje. Kom neuk me harder." Zei ze en keek me ongelofelijk geil aan. Ik begon harder te stoten en ze begon nog harder te kreunen. Naast me hijgde haar zusje van genot doordat ze zichzelf aan het vingeren was.

Na een tijdje trok ik mijn pik terug en ging op mijn rug liggen. Saskia begreep meteen wat ik wou en ging snel op mijn pik zitten, die diep in haar warme kutje wegzakte. Vervolgens gebood ik Lotte om boven mijn gezicht plaats te nemen, met haar gezicht naar haar zusje. Ze ging zitten en positioneerde zich boven mijn mond. Ik trok haar ligt naar beneden en drukte haar kutje tegen mijn mond. Ik proefde haar maagdelijke sappen en liet mijn tong tussen haar schaamlipjes door naar haar klitje glijden. Ik likte en zoog aan haar verrukkelijke poesje terwijl het andere sletje mijn pik bereed. Nieuwsgierig als ze waren begonnen de zusjes elkaar borsten te betasten. De veerkrachtige borsten van Saskia stuiterden aardig op neer en haar zusje nam ze in haar hand en kneedde ze. Wat ze verder allemaal deden weet ik niet want ik verkeerde in extase.

Op een gegeven ogenblik kon ik mijn orgasme niet uitstellen. Ik had de meisjes al meerdere keren horen komen dus het was fair dat ik ook mijn hoogtepunt bereikte. Ik legde ze op bed met hun hoofden tegen elkaar aan. Toen nam ik op mijn knieŽn achter ze plaats en richtte mijn pik naar beneden. Met een paar korte halen bereikte ik mijn hoogtepunt en de dikke stralen sperma spoten naar buiten en belandden op hun gezicht. Ik kwam als nooit tevoren en spoot een aantal golven zaad zodat beide sletjes bedekt waren met mijn zaad.

Ik viel naar achteren op bed. De twee zusje kropen overeind en begonnen meteen aan mijn pik te likken, terwijl het sperma nog van hun gezichtjes droop. Ze hadden nog lang niet genoeg gehad....
Aantal keer gelezen:
320
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)