Spannendverhaaltje.nl

Sexspeeltjes

-
21-08-2010
Sexspeeltjes

Nu ik even tussen twee vriendinnen zat, moest ik toch aan mijn trekken komen. Regelmatig masturberen op de foto’s van mijn ex vriendin (die me had verlaten voor een oudere man) en potentiële nieuwe vriendinnetjes gaf op gegeven moment onvoldoende genoegdoening dus besloot ik om wat speeltjes toe te voegen; aangezien ik geen ervaring hier in had besloot ik om de stoute schoenen aan te trekken en een seksshop binnen te stappen.

Net alsof het de gewoonste zaak van de wereld was en ik er een vaste klant was begroette ik de eigenaar van de seksshop die achter de kassa stond; hij bekeek me een beetje argwanend als ik een beetje vreemd en ongedurig om me heen keek, starend naar de schappen vol met DVD seksfilms en de attributen. Ik wist niet dat er zoveel variaties zijn en nam een doos in min handen met daarop een foto van een kunstkut.
“Ahum…. eh kan ik je misschien helpen?..” zei de man; hij was ongeveer van mijn leeftijd en zag er voor een man best wel aantrekkelijk uit.
“Nou eh… ik weet het niet ehm… om eerlijk te zijn is dit mijn eerste keer dat ik… ehm…”
“Net uit met je vriendin?…” vroeg hij meteen en ik keek hem verbaasd aan.
“Eh ja… hoe raadt je het?!…” zei ik.
“Nou ik heb je hier nog niet eerder gezien en als iemand hier voor het eerst binnen stapt dan is ie of al een tijd vrijgezel of het is uit met zijn vriendin… eh laten we eens kijken….” hij keek me even aan en ik zag hem nadenken “… hmm jij lijkt me niet het tiepje die zijn leuter in zo en onpersoonlijke kunstvagina steekt. Weet je wat? Probeer dit eens…..” de man pakte een doos met daarin een joekel van een voorbindpik, aan het elektrische snoertje merkte ik op dat het ding vibraties af gaf. Ik pakte uit een rek een stel elastische manchetjes (rubberen hoesjes) en legde liep ermee naar de toonbank en pakte het geheel uit.

“Kijk……. met dit apparaat kun je heel wat doen… als je straks een vriendin hebt dan kun je het met haar delen… nu… kun je er zelf van genieten. Kijk…” zei hij instruerend en trok de elastische manchet om de ingang van de voorbindlul. Kijk als je rondom de opening wat olie smeert en je gaat ermee op en neer over je penis dan voelt het net aan alsof je gepepen wordt…..” ik keek hem een beetje ongelovig aan; ik voelde me helemaal niet op mijn gemak en wilde eigenlijk zo snel weer de winkel uit; straks komt er iemand binnen die mij kent en dan zak ik door de grond.
“Eh… ja ja…. eh prima…. ehm…. laten we dat dan maar doen…. ik neem ze…” zei ik haastig en gelukkig begreep de verkoper me en pakte het snel weer in.
“Weet je wat?… ik doe er een paar geile DVD’tjes bij voor je…..” zei hij vriendelijk en met het spul ingepakt in een neutraal tasje verliet ik de zaak en sprintte zowat naar mijn auto in de hoop door niemand herkend te worden.

Ik besloot om mijn speeltjes meteen maar eens uit te proberen en al gauw merkte ik dat de mogelijkheden inderdaad enorm zijn! Nu een paar weken verder zou ik er niet meer zonder kunnen!

Het was een lange dag op kantoor en de hele dag moest ik met mijn jonge vrouwelijke collega samen werken op wie ik al maanden geilde; ze wist heus wel dat ik opgewonden van haar raakte want regelmatig trok ze iets straks aan en zo ook nu weer: een minirokje en een strak topje. Het frustreerde me mateloos dat ik bij haar niet verder kwam dan enkel collegialiteit. Ik liep naar de badkamer en liet de wastafel met gloeiend heet water vollopen en legde de voorbindlul er bijna helemaal in zodat deze lekker kon opwarmen.

Ondertussen maakte ik het bed gereed: geile fotootjes klaar leggen; geile DVD in de speler; olie. Ik trok mijn kleren uit en begon me mezelf al een beetje stijf te trekken bij het beeld. Ronduit heerlijk hmmm en snel haalde ik uit de badkamer mijn voorbindspeeltje en trok er een rubberen manchet om de ingang heen en propte het geheel in de gleuf tussen de twee matrassen op het bed ter hoogte van mijn kruis. Een beetje olie om mijn inmiddels staalharde leuter en de manchet waarin ik op mijn buik erboven op ging liggen.
“Hmmm hmmm oooh Carolien… (naam van collegaatje) hmm Carolien….” kreunde ik en pakte de foto’s van het laatste personeelsfeest erbij waar zij er levensgroot op stond.

“Oooh Carolien ik wil je neuken…. arch…” kreunde ik en kwam wat omhoog en richtte mijn lul op de nauwe elastische ingang voor mijn voorbindlul en duwde naar voren. Alsof je een supernauw heet kutje binnen gleed; alsof er een paar superstrakke zuigende lipjes rondom en langs je paal gleden!
“Oh wat is dit lekker! Carolien! Pijp me!…” kreunde ik luid als ik op en neer ging en de ruimte in de lul zich vacuüm trok!
“oooh heerlijk hmmm even het schuifje….” fluisterde ik geil waarop de voorbindlul ineens heerlijk begon te vibreren! Heerlijk aan de snikkel en vooral aan de voorkant van mijn ballen als ik mijn pik in zijn geheel erin had gestoten; in gedachten neukte ik Carolien zowel in haar mondje als haar kontje en voelde het warme sperma al opborrelen!
“Oooh jaaa jaaaaa hijg hijg… oh dit is lekker!!…” kreunde ik en bleef op en neer gaan in de zuigende voorbindlul, starend naar de foto’s. Steeds dikker werden mijn ballen, steeds meer sperma begon zich op te hopen in mijn ballen!

“Ooooh njaaaaah ik ga komen… ooh ik ga spuiten… njaaaah spermaaaa aaarch!….” kreunde ik luid en het werd zwart voor mijn ogen als ik diep in het heet vibrerende sexspeeltje klaarkwam en spermastraal op straal erin spoot; schokkend op en neer gaand voelde het net alsof het sperma uit mijn paal gezogen werd en ik molk mezelf helemaal leeg om vervolgens uitgeput hijgend op mijn buik uit te rusten.
“Hijg hijg…….. oh Carolien… Carolien dit was heerlijk schatje oooh wat zuig je lekker ooooh hmmm wat ben je lekker nauw hmmm dat zuigend pijpmondje van je hmm Carolien…” kreunde ik geil. Op de tast trok ik de inmiddels afgekoelde apparaat tussen de twee matrassen uit en legde het op het nachtkastje; liggen op mijn rug keek ik naar mijn halfslappe glimmende glibberige pik en klemde mijn vingers eromheen en begon me lekker af te trekken waardoor mijn lul weer begon te groeien.
“Hmmm hmm wat heb ik toch een lekkere dikke grote (20cm) paal hmmm hmmm…” kreunde ik geil en mijn bi-seksuele gevoelens namen nu de overhand! Met de ene hand rondom mijn paal en de andere hand aan mijn dikke geschoren teelballen trok ik me af; Nou ben ik behoorlijk lenig en wierp mijn benen de lucht in over mijn hoofd zodat mijn leuter nu boven mijn mond hing en ik trok me af.

Het idee om zo meteen mijn lul te melken; mijn eigen zaad in mijn mond te spuiten wond met mateloos op en ik trok aan mijn stijve leuter en vingerde mijn nauwe anusje en zag in gedachten ook een enorme man tegen me aan die zijn kloppende snikkel in mijn anusje duwde!
“Oooh jaaa ik wil zaad hebben zaad ooh ik wil spuiten ik… ik… aaarch hmmm!…” schokkend kwam ik klaar en met kracht spoot ik twee dikke stralen van mijn romige sperma tegen mijn lippen aan en over mijn tong, warm…. warm… heet sperma….
Ik slikte mijn eigen sperma door, melkend, trekkend, pompend…. en vermoeid ging ik weer languit op mijn rug liggen en wreef ik het sperma van mijn kin op en proefde mijn heerlijke zaad!
“Hmmm goh wat geil… oooh hmmm dat was heftig…” zei ik in mezelf en staarde opzij naar de foto’s van Carolien.
“Zucht…. ik moet echt weer eens aan de vriendin…” kreunde ik en trok de deken over me heen en even een heerlijk uiltje te knappen!

Heb je zelf ook van die heerlijke geile masturbeer ervaringen met of zonder speeltjes; laat het even weten via de mail!
Aantal keer gelezen:
730
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)