Spannendverhaaltje.nl

Mijn beste vriend neukt mijn vrouw

-
21-10-2010
Mijn naam is Erik (38) en ik ben al 18 jaar samen met mijn vrouw Lotte (36). Wij hebben een goed huwelijk waarin sex vooral leuk en lekker is. Ik vind het leuk om spannende dingen uit te proberen, Lotte vindt dit vaak geen goed idee.
Als we met elkaar liggen te vrijen dan fantaseren we vaak over een extra man erbij voor Lotte, daar wordt ze erg geil van. Vooral het idee om te neuken met een ander als ik toekijk. Na de sex zegt ze dan altijd dat ze het in het echt nooit zal doen met een andere man. Ik zeg altijd dat ze het best een keer mag proberen als ze dat wil.
Laatst kwam Ronald, een van onze beste vrienden, huilend bij ons langs met de mededeling dat hij en zijn vrouw Titia gaan scheiden. Hij was erg overstuur. We hebben hem getroost en al onze hulp aangeboden. Kom maar langs zo vaak als je wil, zei Lotte.

´s Avonds in bed lagen wij er nog over na te praten. Ronald had gezegd dat hij het wel gek vond dat Titia al 3 maanden geen sex wilde hebben. Dat is lang he?, zei Lotte. Inderdaad, arme Ronald. Tijden onze sex die avond hadden we het weer over een andere man voor Lotte. Ik liet de naam van Ronald vallen en ze werd flink geil. Na de sex zei ze, zou je het goed vinden als ik met Ronald zou neuken? Ja zei ik, durf je dat dan? Nee zei ze en ik wil het ook niet.
Ronald kwam daarna regelmatig aanwaaien. Op een avond was ik alleen met hem en ging het over sex. Hij had echt zin om een vrouw te naaien zei hij. Zou je Lotte een keer willen nemen? Vroeg ik. Ja graag, maar mag dat dan? Van mij wel, maar je zult haar zelf moeten versieren. Oke zei hij hoe en wanneer kan ik dat dan doen. Vrijdagavond is ze alleen thuis, dan kom je gewoon ´onverwachts´ binnen en met flink wat wijn erbij, mag je het van mij proberen. Maar, zei ik, niet zeggen dat ik er vanaf weet en wel alles eerlijk tegen mij zeggen wat ze allemaal toelaat.

Zo gezegd zo gedaan. Ik gaf Lotte vrijdag onder het eten al flink wat wijn en ging er vandoor. Ronald stond ´zogenaamd´ onverwachts kort daarna voor de deur.
Hij vertelde me later dat het heel snel ging. Lotte kwam bij hem op de bank zitten en ze kletsten er op los. Lotte zag er flink geil uit (haar grote tieten hingen los in een strak shirt met flink decolleté en ze had een strakke spijkerbroek aan waar haar G-string boven uit kwam).
Ronald maakt een compliment over haar borsten en zei dat hij het miste om er eens lekker aan te mogen zitten. Wil je mijn borsten dan even verwennen? Vroeg Lotte. Graag zei Ronald en ze liet het toe.

Ik had Ronald verteld dat als je op haar tepels gaat sabbelen dat ze enorm geil word, dus dat deed hij. Nog geen 5 minuten later lag ze naakt in zijn armen. Hij mocht eerst alleen een beetje voelen zei ze, naar ze wilde snel meer. Ronald werd heerlijk gepijpt, tot het eind, en ze slikte alles door. Toen snel naar boven en op bed wilde ze gebeft worden. Ronald likte haar totdat ze klaarkwam en schoof toen gelijk zijn lul in haar natte kut. Hij neukte haar lekker langzaam, maar ze kwam snel alweer klaar. Doe het maar op zijn hondjes zei ze. Ronald had nu uitzicht op haar heerlijke kont en begon ook haar anus zachtjes te vingeren. Niet in mijn kont neuken hoor, zei ze. Ik ben nog maagd anaal. Toen wilde zij boven op zitten en Lotte neukte nu Ronald helemaal klaar!!
Ronald vertelde dat ze wel 2 uur hebben liggen sexen. Lotte wilde steeds weer. Na afloop vroeg Ronald of Lotte het tegen mij zou vertellen, maar dat wilde ze niet. Ze wilde wel graag vaker sex met Ronald zei ze.

Toen Ronald wegreed heeft hij mij direct gebeld en alles verteld. Toen ik thuis kwam was Lotte nog steeds heel geil. Ik vroeg haar hoe het kwam, maar ze vertelde niets over Ronald. Ik mocht haar wel lekker neuken en die avond mocht ik haar ook, voor het eerst, anaal nemen. Geweldig!
Via Ronald weet ik dat ze nu minimaal 1 keer per week met Ronald neukt.
En dat ook hij intussen haar kontje mag gebruiken.
In het dagelijks leven zijn Ronald en Lotte elkaars type niet, dus ik heb er geen probleem mee.
En, Lotte is de laatste tijd SUPER GEIL!!
Aantal keer gelezen:
967
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)