Spannendverhaaltje.nl

Medy: kennismaking met BDSM

-
21-08-2010
Drie jaar geleden had ik verkering met Erwin en volgens de vrouwen in mijn omgeving was ik daarom te benijden. Erwin was niet alleen lang, blond, knap, atletisch en charismatisch. Hij was ook intelligent, sociaalvoelend, hardwerkend, trouw, eerlijk en verschrikkelijk lief. Hij was twee jaar ouder dan ik, ging altijd goed gekleed, had een onwaarschijnlijk goede baan met dito salaris en kon een vrouw alles bieden wat haar hartje begeerde. Negatieve kanten bezat hij eigenlijk nauwelijks. Volgens mijn vriendinnen had ik de hoofdprijs in de loterij gewonnen. Niemand twijfelde er dan ook aan dat ik vroeg of laat met hem in het huwelijksbootje zou stappen.
Maar zelf was ik daar nog niet zo zeker van. Erwin was gewoon iets té lief naar mijn smaak. Ja, het was waar. Hij las elke wens van mijn gezicht en ging voor me door het vuur als het moest, maar toch miste ik iets. Vooral op seksueel gebied voelde ik me niet bevredigd, hoewel Erwin zich telkens uit de naad werkte om het me zo goed mogelijk naar de zin te maken. Geheel volgens het boekje trok hij voldoende tijd uit voor voor- en naspel, varieerde in de standjes, verzon regelmatig opwindende spelletjes en zorgde ervoor dat ik bij elke vrijpartij minimaal tweemaal klaarkwam. Hij presteerde het zelfs daarin voorspelbaar te zijn.
Ik durfde inmiddels al niet meer hardop uit te spreken dat ik naar meer passie en hartstocht verlangde of dat ik de voorkeur gaf aan een ruwere aanpak. Als ik me ook maar even iets in die richting suggereerde, werd ik bekeken alsof ik de duivel aanbad. Ik schaamde me ook wel voor mijn gevoelens, maar ik kon mezelf niet dwingen gelukkig te zijn. Dat was ik namelijk niet.

Heimelijk vroeg ik me wel eens af hoe Erwin’s oudere broer in bed zou zijn. Thomas was veel minder het type van de ideale schoonzoon. Een vaste relatie had hij momenteel niet. Hij zag er niet slecht uit, maar haalde het qua uiterlijk niet bij zijn jongere broer. Ook kon hij lang niet met iedereen opschieten en zijn eigen handel in tweedehands exclusieve automerken liep de ene keer beter dan de andere. Het ene moment bulkte hij van het geld, het andere moment zat hij op zwart zaad. Maar in tegenstelling tot Erwin was hij doortastender. Juist omdat het hem niet altijd voor de wind ging, was Thomas een vechter en een doordouwer. Stiekem vergeleek ik hem met een pitbull.

Het was Thomas die onbedoeld getuige was van de heftigste ruzie die ik met Erwin heb gehad. Ik weet niet eens meer wat de aanleiding was, maar ik weet wel dat ik mijn vriend een watje en een mietje noemde. Thomas kwam op dat moment door de achterdeur naar binnen en bleef met een brandende peuk tussen zijn lippen, tegen de deurpost geleund, geamuseerd staan kijken. Onze discussie zette zich nog even voort voordat we zijn aanwezigheid opmerkten. Zwaar beledigd maakte Erwin vervolgens dat hij wegkwam en ik bleef alleen met Thomas achter.
Niet geheel van harte bood ik hem een kop koffie aan. Mijn woede gierde nog in alle hevigheid door mijn lijf en mijn hoofd stond er nu niet naar om de perfecte gastvrouw te spelen. Thomas leek zich echter nergens iets van aan te trekken en dronk in alle rust zijn koffie.
“Ga met mij mee,” zei hij opeens terwijl ik de vuile vaat in de vaatwasser mikte.
“Met jou?” reageerde ik sceptisch. “En dan?”
“Ik weet wat je echt nodig hebt.”
Ik lachte spottend.
“En dat is?”
“Een échte vent.”
Voordat ik in schaterlachen kon uitbarsten was Thomas opgestaan. Hij duwde me met mijn rug tegen het aanrecht en kwam zo dicht tegen me aan staan dat onze neuzen elkaar bijna raakten en ik zijn adem kon ruiken. Zijn ogen boorden zich in de mijne. Hij had de blik van een roofdier dat op het punt stond zijn prooi te bespringen. Brutaal keek ik terug. Ik was niet van plan me door hem te laten intimideren.
“Het is een eenmalig aanbod,” ging hij verder. “Je mag natuurlijk weigeren maar dan zul je nooit weten wat je hebt gemist. Als je accepteert beloof ik je dat je er geen spijt van krijgt. En als het toch tegenvalt breng ik je gewoon weer netjes thuis.”
Hij maakte van mijn verwarring en twijfel gebruik door zijn mond plotsklaps op mijn lippen te drukken en me te tongzoenen. Tegelijkertijd knoopte hij mijn bloesje open en wipte mijn borsten uit mijn beha. Ik verweerde me niet. Ook niet toen hij ze ongevraagd beetpakte en gulzig aan mijn tepels begon te likken en zuigen. Ik beet mijn kaken hard op elkaar om niet te laten blijken hoe vreselijk geil hij me maakte met zijn onverwachte actie.
“Zo! Dat heb ik nou altijd al willen doen,” bekende Thomas toen hij mijn kleding even later weer netjes fatsoeneerde. Zijn ogen glommen als die van een stout kind. “Die tieten van jou bezorgen zelfs een plastic tuinkabouter nog een stijve… Dus, wat wordt het?”
Ik probeerde de harde paal in zijn broek te negeren.
“Ik… Ik weet het niet. Wat gaan we dan doen?”
“Laat je verrassen,” glimlachte hij geheimzinnig.
Ik leek wel stapelgek geworden, maar ik deed het. Misschien was het mijn sudderende boosheid jegens Erwin die de doorslag gaf. Was het wellicht het lokkende avontuur? De spanning? Het onbekende? Misschien was het wel de stille wens om eens zonder poespas te worden genaaid. Want intuïtief wist ik dat Thomas’ impulsieve handtastelijkheden slechts een voorproefje waren geweest.

Ik pakte mijn jas en mijn tas en volgde Thomas naar zijn oude Corvette.
“Dit zijn de spelregels,” legde hij uit voordat hij de motor startte. “Ik geef je opdrachten en jij doet precies wat ik zeg. Je stelt geen vragen. Als iets je niet bevalt kun je gebruik maken van een stopwoord, laten we zeggen eh… Fiat Punto.”
Daarmee verwees hij naar het tomaatrode karretje waarmee ik me pleegde te verplaatsen.
Ik knikte bedeesd. Helemaal gerust was ik er niet op. Waar had ik in godsnaam een stopwoord voor nodig? Tegen een flink robbertje neuken zei ik geen nee. Wat was hij van plan?
“Kleed je uit,” beval Thomas toen we op hoge snelheid de straat uit reden.
“Wat?” schrok ik.
“Je hebt me wel gehoord.”
“Nu? Hier?”
“Yes.”
Meende hij dit nou, vroeg ik me ontzet af.
“Helemaal?” vroeg ik voor alle zekerheid.
“Alles.”
“Maar… Waarom?”
“Geen vragen,” reageerde hij kortaf.
Ik herinnerde me onze afspraak. Hij gaf opdrachten en ik voerde ze uit. Moest ik nu al het stopwoord gebruiken? Er was nog helemaal niks gebeurd.
Ik keek naar buiten. Het was half zeven ’s avonds en de duisternis was al ingevallen. De kans dat iemand me naakt in de auto zag zitten was klein. Tegelijkertijd wond het idee dat iemand me zo zou kúnnen zien, me verschrikkelijk op. Preuts was ik allerminst. Ik liet graag naar me kijken. Ik hoefde me ook nergens voor te schamen. Maar in het openbaar had ik mezelf nog nooit blootgegeven.
Met bevende handen van nervositeit begon ik me schoorvoetend uit te kleden. Een voor een belandden mijn kledingstukken achter mijn stoel, mijn string als laatste.
“Kijk eens aan,” zei Thomas. “Een kale pruim. Met dat lijf wek je zelfs een dooie nog tot leven.”
We reden inmiddels op een bedrijventerrein waar op dit tijdstip niet veel meer te beleven viel. Thomas draaide een verlaten parkeerplaats op, die echter wel zichtbaar was vanaf de weg, en stopte de wagen.
“Uitstappen,” kondigde hij aan.
Opnieuw sloeg de schrik me om het hart.
“Je laat me hier toch niet achter?” bibberde ik. “Niet zo?”
“Nee, natuurlijk niet,” lachte Thomas. “Zo’n boeman ben ik nou ook weer niet.”
“Maar... Maar wat dan? Wat ga je met me doen?”
Thomas stapte eerst zelf uit en liep om de auto heen. Hij hield het portier voor me open.
“Wat denk je zelf?” vroeg hij terwijl ik trillend als een espenblad mijn zitplaats verliet. “Ik ga je neuken.”
Die laatste woorden hadden altijd een magische uitwerking op me. Genotscheuten concentreerden zich in mijn kut. Ik was al nat, maar nu voelde ik het vocht letterlijk tussen mijn benen glibberen. Het was november en de temperatuur was niet aangenaam. Er stond een stevige wind en er vielen zelfs een paar druppels regen, maar ik merkte het nauwelijks. Ik gloeide van opwinding en opgekropte spanning.

Zoals ik had gehoopt maakte Thomas er niet veel werk van. Hij draaide me met mijn gezicht naar de auto, mijn handpalmen tegen de rand van het dak. Ik moest iets achteruit gaan staan zodat ik voorover leunde, mijn benen gespreid. Omdat hij achter me stond kon ik niet zien hoe groot de lul was die hij uit zijn broek tevoorschijn toverde, maar toen hij in een beweging bij me naar binnen ramde, voelde ik dat hij er wezen mocht.
Hij neukte me hard en diep terwijl zijn handen venijnig in mijn bungelende tieten knepen. Ik kwam vrijwel meteen. Hij lachte spottend toen ik mijn orgasme uithijgde. Ondertussen neukte hij gewoon door.
“Ik wist het wel,” fluisterde hij schor in mijn oor. “Vanaf het moment dat ik je voor het eerst zag wist ik dat je een geil wijf was. Al lijk je aan de buitenkant nog zo’n keurige secretaresse, mij beduvel je niet.”
“Au!” gilde ik toen ik een snoeiharde klap op mijn bil moest incasseren.
Meteen volgde een tweede aan de andere kant.
“Lekker?” wilde Thomas weten.
“Ja,” gaf ik eerlijk toe.
Mijn kont had tijdens een eerder avontuur al eens met een flink pak slaag kennisgemaakt en daarbij had ik me ongehoord sletterig gevoeld. Sindsdien wist ik dat pijnprikkels een extra dimensie gaven aan mijn seksuele beleving, maar ik had nog nooit een minnaar gehad die ik daarvan had kunnen overtuigen. Thomas was de eerste die het scheen het te begrijpen.
Al met al duurde het slechts enkele minuten. Mijn minnaar deelde nog een paar rake klappen uit en bleef onverstoorbaar raggen tot ik nog een keer klaarkwam en hij meteen daarna ook.
“Lik je hem even schoon?” vroeg hij op een toon die geen tegenspraak duldde.
Natuurlijk deed ik het. Ik wilde zijn apparaat wel eens van dichtbij bekijken. En hoewel in slappe toestand, zag ik dat Thomas niet achteraan in de rij had gestaan bij het uitdelen van de groot geschapen lullen.
Een claxonnerende vrachtwagenchauffeur liet weten dat hij ons had gezien. Aan de rand van de parkeerplaats stonden twee motorrijders druk te gebaren. Ook zij waren getuige geweest van mijn overspel. Geweldig, mijn dag kon niet meer stuk…

“Alleen je jas,” zei Thomas toen ik me weer wilde aankleden.
Hij legde mijn bloesje op de zitting van de bijrijderstoel zodat mijn zaadlekkende kut geen vlekken in de bekleding zou veroorzaken. Mannen! Op het gebied van auto’s bleven het kleuters.
“Ik moet nog even naar kantoor,” kondigde hij aan.
Het was geen vraag en ik gaf geen antwoord. Ik begon zowaar lol te krijgen in het spel dat hij speelde. Het voelde zelfs als een verademing dat hij de lakens uitdeelde en me niet bij elke handeling naar mijn mening vroeg, zoals zijn broer. Op die manier hoefde ik nergens over na te denken en het verbaasde me dat ik daar ook geen behoefte aan had.

Met mijn korte leren jasje over mijn blote lijf en de klodders zaad nog druipend langs mijn dijen, liep ik even later met Thomas door de showroom waar peperdure bolides op een nieuwe eigenaar wachtten. Zijn kantoor was een puinhoop. Overal lagen klappers, brochures, prijslijsten, offertes en andere paperassen kriskras door elkaar. Zelfs op zijn pc lag de rotzooi opgestapeld.
“Heb je geen secretaresse?” vroeg ik.
“Hoezo? Wou je solliciteren?” grinnikte hij.
Hij luisterde naar de berichten op het antwoordapparaat en maakte ondertussen aantekeningen op de achterkant van een gebruikte envelop. Ik trok de jaloezieën dicht. Geen pottenkijkers meer vandaag.
“Is hier ergens een wc?” onderbrak ik hem.
“Ja, wacht even.”
Thomas deed een greep in de zak van zijn jas en haalde een kleine digitale fotocamera tevoorschijn. Snel controleerde hij de batterij en ging me voor naar een toilet dat overduidelijk geen damesbezoek gewend was, maar hygiëne had op dit moment niet mijn allerhoogste prioriteit. Mijn blaas stond op springen.
Ik wachtte tot Thomas zich terug zou trekken maar hij maakte geen aanstalten om weg te gaan. Daarentegen ritste hij mijn jasje open en vouwde de zijpanden open zodat mijn borsten goed zichtbaar waren.
“Zo. Toe maar. Met je benen wijd graag, dan komt het er goed op.”
Verbluft keek ik hem aan.
“Dit meen je niet. Denk je zou werkelijk dat ik…?”
“Je schaamt je toch zeker niet? Ik heb je net geneukt. En ik heb heus wel vaker een plassende kut gezien.”
“Dan had je dáár foto’s van moeten maken,” snauwde ik.
De steken in mijn onderbuik lieten weten dat verder uitstel ongewenst was. Met een natte prop wc papier veegde ik over de bril en nam er voorzichtig op plaats.
“Kun je misschien een beetje lief lachen?”
Thomas’ kwajongensachtige gezicht werkte ondanks mijn ergernis op mijn lachspieren. Toen mijn blaasinhoud in de pot klaterde plaatste ik mijn knieën uit elkaar, rechtte mijn rug en liet mijn tieten uitdagend naar voren priemen. Ik knipoogde zwoel naar de lens en likte sensueel langs mijn lippen. Als er dan toch foto’s gemaakt werden, konden ze maar beter de moeite waard zijn. De camera klikte een zestal keren.
“Super,” mompelde Thomas toen hij het resultaat van zijn fotoshoot bewonderde.
“Zorg je er wel voor dat mijn gezicht onherkenbaar is voordat je ze op het internet zet?”
“Ben je mal meid. Je komt in posterformaat in de werkplaats te hangen.”
“Is dat bevorderlijk voor de productiviteit denk je?”
“Absoluut,” lachte hij. “De mannen hier weten een mooi mokkel te waarderen. Misschien laat ik ze het origineel ook nog eens zien.”
“In je dromen bedoel je.”
Ik wierp hem een vernietigende blik toe, maar Thomas was niet onder de indruk.

In een hoek van het kantoor stond een vuilgroen leren bankje zonder rug- en armleuningen Zoals alles lag ook dat bankje bedolven onder de spullen. Thomas begon het echter systematisch leeg te ruimen en trok het naar het midden van de open ruimte.
Op dat moment rinkelde mijn mobiel. Ik haalde de Samsung uit mijn tas. Het display meldde dat Erwin de beller was, maar voor ik had besloten of ik hem wel of niet te woord zou staan, griste Thomas het ding uit mijn hand. Hij duwde het gesprek weg en schakelde hem uit.
“Nu even niet,” zei hij.
Ik wilde protesteren. Wie dacht hij wel die hij was? Arrogante zak! Ik was een zelfstandige meid die zelf wilde bepalen of ik een telefoongesprek aannam of niet. Maar er kwam geen woord over mijn lippen.
Hij kwam naar me toe en vouwde met een teder gebaar zijn handen om mijn gezicht. De blik in zijn ogen was ronduit zacht te noemen. Helemaal niet de stoere macho die ik van hem gewend was. Als ik niet beter wist zou ik hebben gezworen dat ik genegenheid in zijn ogen las. Ik raakte er helemaal door van slag.
“Luister Medy, wat je vannacht of morgen doet is jouw zaak. Daar bemoei ik me niet mee. Maar vanavond ben je exclusief van mij. We hebben een deal, remember? In ieder geval tot je met het stopwoord op de proppen komt; Fiat Punto… Als je wil stoppen, als je weg wil hoef je het maar te zeggen… Nou?”
Ik was volkomen met stomheid geslagen. Enkele ogenblikken wist ik helemaal niets meer. Ik wist alleen dat ik nu nog geen einde wilde aan ons avontuurtje. Ik wilde nog niet weg. Hij mocht me hebben, me bezitten, me gebruiken. Een keertje moest kunnen. Een avond maar. Morgen… Ach, morgen leek nog zo ver weg.
“Ik blijf.”
“Op mijn voorwaarden?”
“Op jouw voorwaarden,” beweerde ik met meer overtuiging dan ik werkelijk bezat.
“Geen vragen?”
“Nee, ik hou mijn mond.”
Hij kuste me. Niet zoals we elkaar eerder die avond hadden gekust. Niet wellustig, zoals je kust als je geil bent. Maar wel hartstochtelijk. Het was vooral heel… heel liefdevol. Heel verwarrend ook.

Thomas duwde me langzaam achteruit tot ik met mijn knieholtes het bankje raakte. Ik nam plaats op het uiteinde. Hij liet mijn jas van mijn schouders glijden en hing het aan de handgreep van een metalen kast. Zwijgend liep hij naar de koffieautomaat en liet twee kartonnen bekertjes met de hete zwarte vloeistof vollopen. Een daarvan gaf hij aan mij. Vervolgens haalde hij twee sigaretten uit een pakje. Ook die deelde hij met me en gaf me vuur.
In doodse stilte dronken we onze koffie en bliezen we grijsblauwe rookwolken de ruimte in. Mijn hart bonkte tegen mijn ribben. Ik wist dat hij weldra het volgende deel van zijn plannen ten uitvoer ging brengen. Ik wist alleen niet wat zijn plannen waren en ik mocht niets vragen. Het maakte me machteloos. Ik voelde me overgeleverd aan hem. Vreemd genoeg was ik niet bang. Ik voelde me evenmin onprettig. Maar spannend was het wel. Bloedstollend. De adrenaline gierde door mijn aderen.

“Medy,” verbrak Thomas plotseling de stilte. “Aparte naam. Waar komt die eigenlijk vandaan?”
“Uit de Griekse mythologie. Volgens mijn paspoort heet ik Medusa. Mijn moeder had een bizar gevoel voor humor toen ze me kreeg.”
Thomas lachte.
“Nou, ik ben blij dat jouw haren geen levende slangen zijn.”
“En dat je niet versteent als je me aankijkt.”
“Mannen worden wel degelijk hard als ze naar je kijken. Dus zover zat je moeder er toch niet naast.”
Ik giechelde zenuwachtig. Niet vanwege Thomas’ grappige vergelijking, maar omdat hij zich van zijn kleding begon te ontdoen. Hij had een mooi gespierd lichaam, een tikje aan de magere kant. Ik slikte toen zijn pik uit zijn boxer tevoorschijn kwam. Hij was halfstijf. Verdomme, ik wilde hem nu wel eens in vol ornaat aanschouwen.
Thomas pakte een groot formaat schoenendoos van een archiefkast en plaatste die tussen mijn benen. Ik mocht hem echter nog niet openmaken. Hij kwam achter me zitten, legde zijn handen op mijn heupen en trok me helemaal tegen zich aan zodat ik zijn lul tegen mijn onderrug voelde groeien. Nu kon ik hem alweer niet zien!
Mijn lange donkere haren werden losgemaakt. Ze vielen op mijn schouders en rug. Het kriebelde. Thomas speelde ermee. Hij schoof ze naar een kant en kuste mijn hals en nek aan de andere kant. Hij likte mijn oorlelletje. Zijn vingertoppen gleden langs mijn ruggenwervels op en neer. Het voelde goed. Een soort loomheid maakte zich van mij meester. Ik begon me te ontspannen. Mijn wilde gedachten ebden langzaam weg uit mijn hoofd en maakten plaats voor verlangen.
“Maak de doos nu maar open,” fluisterde hij in mijn oor.
De doos van Pandora. Zo noem ik hem nog steeds. De confrontatie met de inhoud was heftig. Er begonnen meteen allerlei alarmbelletjes te rinkelen. Weg was mijn relaxte gevoel. Mijn adem stokte. Even dacht ik dat ik zou stikken van angst. Dit was hij dus met me van plan. Touwen, riemen, klemmen, zweepjes, dildo’s, zuignapjes, glijmiddel, een gag en een blinddoek.
Ik vond het doodeng, maar ook bloedgeil. Bondage sprak me wel aan. Ik fantaseerde er regelmatig over, maar ik had het nog nooit zelf ervaren. Wie de kranten las kende namelijk ook de gevaren. Bij een foute partner kon het totaal verkeerd uitpakken. Ooit had ik het Erwin een keer voorgesteld, maar die had afwijzend gereageerd. Hij vond het krankzinnig en respectloos.
“Durf je het aan?” vroeg Thomas.
“Ik… Ik weet het niet.”
Tot mijn schrik merkte ik dat ik klappertandde.
“Niet bang zijn,” trachtte hij me gerust te stellen. “Je kunt me vertrouwen. Een keer het stopwoord en we kappen meteen. Binnen tien minuten ben je thuis.”
Kende ik Thomas goed genoeg om hem mijn lijf en mijn leven toe te vertrouwen? Het antwoord was nee. Ik kende hem eigenlijk nauwelijks, maar ik kon me niet voorstellen dat hij kwade bedoelingen had. Een sadist zoende zijn slaafje niet zoals Thomas had gedaan. En ik wilde dit zo graag eens proberen. Misschien wel tegen beter weten in.
“D… Doe maar,” rilde ik. “Maar niet… niet alles.”
“Natuurlijk niet. Ik doe rustig aan. Maar als je de smaak te pakken krijgt hoef je het maar te zeggen.”

Als eerste pakte hij de blinddoek. Mijn belangrijkste zintuig werd uitgeschakeld. Het felle lamplicht verdween en mijn wereld werd donker. Ik werd gedwongen te voelen, te luisteren en te ruiken wat zich om me heen afspeelde.
Daarna kreeg ik touwen om mijn polsen en enkels. Ik moest achterover gaan liggen. Mijn handen werden boven mijn hoofd aan het bankje bevestigd. Hetzelfde gebeurde aan weerszijden met mijn voeten. Mijn kut lag open en bloot tentoongesteld tussen mijn gespreide dijen. Mijn ademhaling was gejaagd en deed mijn bovenlijf hevig op en neer bewegen. Ik probeerde me voor te stellen hoe ik er nu bij lag. Voor een gezonde man moest dit ongetwijfeld een aantrekkelijk plaatje vormen.
Thomas handelde kalm en beheerst. Heel langzaam liet hij me aan elke nieuwe beperking wennen. Gaf me de tijd om te reageren als ik dat wilde. Maar ik reageerde niet. Gaandeweg voelde ik de berusting toenemen. Ik vond die machteloosheid niet eens onprettig. De totale overgave maakte me juist geil. Verschrikkelijk geil.
De telefoon ging. Thomas liet het antwoordapparaat opnemen. Er werd geen boodschap ingesproken. Meteen daarna rinkelde zijn mobiel.
“Sorry schatje, die kan ik niet laten liggen.”
Het gesprek ging over zaken. Ik kon niet volgen wat er allemaal besproken werd. Ik had geen greintje verstand van auto’s en ik wilde me er ook niet in verdiepen. Ik ergerde me aan de stoorzender. Mijn lijf eiste de volle aandacht. Ik was toe aan een orgasme.
Ik was zo in mezelf gekeerd dat ik niet merkte dat Thomas op de rand van het bankje was gaan zitten. Ik voelde zijn aanwezigheid pas toen een vinger in mijn kut gleed. Hoewel ik mijn aanwezigheid niet aan de beller kenbaar wilde maken, kon ik een diepe zucht niet onderdrukken. Thomas sprak onverstoorbaar verder over prijzen en getallen toen hij nog een tweede vinger erbij deed. Doelbewust zocht hij mijn g-spot. Oh nee, dacht ik. Dit kon niet goed gaan. Als ik spoot had ik mezelf niet meer in de hand.
Ik probeerde te vechten tegen de toenemende spanning in mijn onderbuik, maar hij deed juist zijn uiterste best om die druk op te voeren. Het werd een strijd die hij ging winnen, helemaal toen ik ook nog eens zijn tong over mijn klit voelde rollen. Dit was teveel van het goede. Ik kon niet meer. Hij liet me komen, hoe dan ook. Hij liet me spuiten.
“Medy, laat je gaan,” hoorde ik hem roepen.
Hé, had hij het gesprek beëindigd? Toen liet ik me inderdaad gaan. Met een oerkracht spoelde het orgasme over me heen. Ik gilde. Al mijn spieren verkrampten. Voor mijn gevoel spoot ik als een waterkanon. Ik had het nog nooit zo intens ervaren als nu. Als ik niet vastgebonden had gelegen was ik vast van het bankje gerold.

Ik hoorde Thomas grinniken toen hij mijn vloedgolf opdepte met papieren handdoekjes.
“Wat ben jij een hete bliksem,” liet hij zich ontvallen.
Ik kon hem alleen maar gelijk geven. Het seksbeest dat hij in me wakker maakte was sterker dan ikzelf. Het was zelfs zo overweldigend dat het me volledig was ontgaan dat er nog iemand het kantoor was binnen gekomen. Pas toen ik een tweede mannenstem hoorde schrok ik me wezenloos.
“Nieuw speeltje?” vroeg de vreemdeling belangstellend.
“Het meisje van mijn broer,” antwoordde Thomas.
“Hét meisje?”
“Ja, hét meisje.”
Ze spraken over me alsof ze dat al vaker hadden gedaan. Waarom? Why me?
“Dat ziet er inderdaad smakelijk uit.”
“Dat zei ik je toch.”
Ik zweette inmiddels peentjes. Dit kon niet waar zijn. Ik lag hier hulpeloos te soppen in mijn eigen geil terwijl twee mannen al mijn hoekjes en gaatjes bekeken en alles met me konden doen wat ze wilden. Behoorde dit ook tot Thomas’ plan of was het toeval? Ik hoopte maar dat nummer twee weer snel zou opzouten.
Dat laatste bleek ijdele hoop. Hij wendde zich nu rechtstreeks tot mij.
“Ik ben Jasper,” stelde hij zich voor. “Je kunt me helaas geen hand geven, maar misschien gun je me een kusje?”
Jasper! Natuurlijk, ik had het kunnen weten. Ik had hem nog nooit ontmoet, maar ik wist dat hij samen met Thomas deze autohandel runde. De beide mannen waren al sinds de basisschool bevriend. Twee handen op een buik. Partners in crime. Volgens Erwin deelden ze alles samen, ook hun vriendinnen.
“Is goed,” zei ik, mijn droge lippen likkend.
Maar in plaats van de mond die ik verwachtte proefde ik een eikel. Jemig, die liet er geen gras over groeien zeg. Zijn lul was al stijf!
In een reflex opende ik mijn mond en stak mijn tong uit.
“Nou nou, de dame heeft er zin in. Denk je dat ze me helemaal kan hebben?”
“Geen idee,” luidde het antwoord van Thomas. “Maar zolang ze niet met goedkope automerken begint te gooien vindt ze alles goed.”
Mijn boeien lieten het toe dat Jasper me een stukje naar boven opschoof, zodat ik met mijn hoofd schuin over de rand van het bankje hing. Ik voelde al waar hij heen wilde. Gelukkig had ik voldoende ervaring in het keelneuken om er geen bezwaar tegen te hebben. Ik hoopte alleen dat hij niet te groot en te dik zou zijn.
Ik sperde mijn mond wagenwijd open en het volgende moment liet hij zijn eikel voor de tweede keer likken, alvorens zijn lul langzaam en voorzichtig dieper in mijn mond te boren. Het viel mee. Ik schatte zijn pik op een gemiddelde lengte en dikte, want ik kon hem makkelijk hebben. In een rustig tempo schoof hij heen en weer over mijn tong terwijl hij intussen mijn hoofd ondersteunde met zijn handen. Ik prees mezelf gelukkig dat zowel Thomas als Jasper rekening met me hielden. Dat had ik al anders meegemaakt.

Intussen was Thomas niet werkeloos blijven toekijken. Hij kwam schrijlings over me heen zitten en maakte neukbewegingen met zijn harde piemel tussen mijn tieten. De druk van zijn lichaam zorgde ervoor dat ik minder lucht kreeg, maar ook dat ik weer ontzettend geil begon te worden. Met een pik in mijn keel en eentje die mijn zwetende voorgevel neukte, moet de stoom uit mijn oren zijn gekomen.
“Wat een geil wijf,” gromde Jasper. “Ik kom al bijna. Hoe ver ben jij?”
“Nog even,” hijgde Thomas.
Hoorde ik dat goed? Stemden beide heren zelfs hun orgasmen op elkaar af? Het moest niet gekker worden. Maar inderdaad, Jasper hield even in en wachtte tot zijn vriend hem een seintje gaf. Toen spoten ze tegelijkertijd hun gulle gaven over me heen; Jasper in mijn mond en gezicht, Thomas over mijn borsten.
Nadat we met zijn drieën waren bijgekomen, hielpen vier handen me weer in een comfortabelere positie op het bankje. De touwen om mijn polsen en enkels werden verwijderd, maar de blinddoek bleef waar hij was. In principe had ik me zelf van het ding kunnen bevrijden, maar ik vond het eigenlijk we best zo. Ik had ook nog geen zin om overeind te komen. Ik was nog steeds geil. Dat laatste viel mijn gezelschap blijkbaar ook op.
“Volgens mij kan onze gaste nog wel een toetje gebruiken,” hoorde ik Jasper zeggen.
Handen dwaalden over mijn besmeurde lijf en toen ze in de buurt van mijn hete kutje kwamen, kreunde ik genoeglijk.
“Je hebt gelijk,” zei Thomas. “Zullen we?”
Ik was benieuwd wat het duo van plan was. Ze hadden hun zakken net over me leeggegooid, dus ik nam niet aan dat ze nu alweer in staat waren me te neuken. Toch werden mijn benen schuin omhoog geduwd en voelde ik vier handen en twee tongen die mijn huid streelden en likten. Ik weet niet wie van de mannen mijn anus likte en wie mijn kut, maar het was absoluut het geilste wat me tot dan toe was overkomen. Twee minnaars betekende ook dubbel genot. Dit zou ik als vriendin van Erwin nooit meemaken, hoe graag hij mijn diepste wensen ook wilde vervullen. Op dat moment besefte ik dat relatie met hem voorgoed voorbij was. Hij kon me alles bieden, behalve bevrediging. Thomas mocht dan af en toe een botte boer zijn, hij was wel degene die me in mijn meest essentiële behoeften kon voorzien; spanning, avontuur en rauwe seks.

Hoewel Thomas me na afloop liever thuis wilde brengen, ging ik vrijwillig met hem mee naar huis en daar ben ik nooit meer weggegaan. Onnodig te vertellen dat mijn relatie met Erwin vanaf dat moment tot het verleden behoorde.

© Medusa


Ik ben Medy, 24 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Thomas, met wie ik een BDSM relatie heb. Onderdeel van onze relatie is de opdracht om mijn seksuele ervaringen op te schrijven en via deze weg met jullie te delen.
Binnenkort meer...
Aantal keer gelezen:
2397
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)