Spannendverhaaltje.nl

kimberley - deel 1

-
21-08-2010
Kimberley gluurt (deel 1)
Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Kimberley, een jong meisje dat met haar vader, moeder en oudere zus in het noorden van Nederland woont.
Mijn ouders zijn veel weg vanwege hun drukke baan, maar door die drukke baan wonen we wel in een groot huis, in een rustige wijk van onze stad.
Een paar maanden geleden had mijn (twintig jarige) zus weer een nieuw vriendje, en omdat vriendjes, vrijen en alles wat daarbij hoorde steeds spannender werd voor mij lette ik goed op wat die twee allemaal deden.
Op het schoolplein fluisterde we als meiden veel over die is op die, en heb je al eens een gepijpt e.d.?
Nu had ik 1 goede vriendin met wie ik alles besprak (Diana) , en uren konden we praten, fantaseren, en dromen van leuke jongens, en vooral profvoetballers hadden onze aandacht.
Op een dag vertelde een ouder meisje uit de klas (ze was een keer blijven zitten) dat ze weer een nieuw vriendje had, en dat ze het stiekem deden in het park.
Een paar dagen zijn mijn vriendin en ik stiekem dat meisje achterna gegaan, en achter een prullenbak vandaan konden we zien hoe die twee zoenden, en de jongen aarzelend zijn hand op haar tietjes legde en steeds verder ging.
Jaloers dacht ik aan mijn eigen tietjes, die sinds een paar jaar langzaam opkwamen, maar het waren nog lang geen volgroeide tietjes.
In bed kon ik alleen nog maar denken aan het zoenende en rommelende klasgenootje, en spontaan gleed mijn hand tussen mijn benen en voelde ik mijn heerlijke gleufje.
Strelend aaide ik gedachteloos mijn jonge gleufje, en voelde ik me steeds natter worden.
Als ik bepaalde plekje aanraakte ging mijn lijfje trillen, en ongemerkt vingerde ik mezelf naar een eerste hoogtepunt.
Natuurlijk besprak ik later mijn ervaring met mijn vriendinnetje, en al sterker werd ons verlangen naar meer ervaring.

Op een dag een paar maanden later liep ik fluitend de badkamer in, en zag mijn zus zich na afdrogen, verbaast keek ik naar haar kale kutje, en vroeg verbaast: hoe komt het dat jij nog geen haar heb, en ik al wel.
Lachend vertelde mijn zus dat ze het haar tussen haar benen, en bij haar oksels afschoor omdat dat frisser was, en haar vriendje dat mooier vond.
We stonden daar even over te praten, toen mijn zus opeens vroeg: zal ik het bij jou ook eens scheren, dan weet je hoe dat voelt, en aarzelend knikte ik na even nadenken maar van ja.
Ik moest mijn onderbroekje uitdoen, en op de rand van het bad schoor mijn zus heel mijn kutje glanzend kaal.
Met haar vingers voelde ze of het glad genoeg was, en gelijk voelde ik me al natter worden.
Langzaam gleed de vinger van mijn zus door mijn natte spleetje, en toen ik moest zuchten van genot zei mijn zus: wat een actief kutje, heb je al een vriendje?
Zachtjes schudde ik van nee, en de vinger van mijn zus werd actiever, toen ik verbaasd naar mijn naakte zus keek die mij zo intiem verwende fluisterde ze: ook zusjes mogen toch wel geheimpjes hebben?
Steeds sneller ging de vinger van mijn zus door mijn gleufje, en al snel voelde ik mijn jonge lijf gaan tintelen.
Kreunend kwam ik klaar, en moest ik even bijkomen van de heftige krampen, die door mijn lijfje vlogen.
Jij hebt vast je portie gehad, en vanavond komt Rob (haar nieuwe vriend) stiekem hierheen want papa en mama zijn dan weg, en krijg ik vast wel mijn portie wel van Rob, droomde mijn zus hardop.
Maar je mag hier natuurlijk niets over vertellen tegen pa of ma, misschien kunnen we later samen wel meer geheimpjes maken.

Die avond was mijn vader en moeder allebei niet thuis, en om zeven uur hoorde ik de voordeur open gaan en mensen lachend naar boven komen.
Ik had dat wel meer gehoord als mijn ouders niet thuis waren, maar nu ik wist wie het waren, en wat ze gingen doen, brak het zweet me uit en wilde ik graag kijken.
Koortsachtig dacht ik na, en zag toen de deur van mijn slaapkamer naar het balkon.
Ook de kamer van mijn zus grensde aan dat balkon en heel zachtjes draaide ik de sleutel van de balkondeur open.
Gelukkig ging de deur geluidloos open en sloop ik de koude lucht op het balkon in.
Kruipend ging ik naar het raam van de slaapkamer van mijn zus, en deed daar voorzichtig mijn hoofd omhoog.
Op mijn knieën keek ik in de gezellige slaapkamer, en wat ik daar zag liet mijn hartje ontploffen: Rob lag naakt op bed, en mijn zus hing over hem heen het zijn pik in haar mond.
Zijn handen masseerde de grote borsten van mijn zus, en automatisch gleden mijn vingers tussen mijn benen.
Direct was ik drijfnat van de beelden, en ondanks dat het buiten koud was, brak het zweet me uit.
Snel en dwingend vingerde ik me op die opwindende beelden in razend tempo naar een hoogtepunt, en sloop toen snel naar mijn kamertje.
Daar kon ik nog niet van mijn kutje afblijven, en gestimuleerd door die heerlijke beelden bleef ik mezelf verwennen.

Wordt vervolgd in deel 2
Paul m
Aantal keer gelezen:
1841
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)