Spannendverhaaltje.nl

Het geheime seksleven van mijn vriend Cole

-
21-08-2010


Het geheime seksleven van mijn vriend ColeHet eerste jaar dat mijn Cole en ik samen waren had ik niets gemerkt. Ik was ontzettend verliefd op hem en we hadden een geweldige relatie. EN geweldige seks. Hij was echt een lekker ding om te zien, had een goeie baan, werkte veel en had een mooie auto onder zijn kont. Ik had niets waarover ik zou moeten klagen.

Op een zomeravond lagen we samen op bed. Het was het eerste weekend van een weekje vrij, een weekje voor ons samen. Ik had alleen nog m'n hakken aan en een mooie kanten body; m'n jurkje lag op de grond - veel te heet, althans, dat zei ik toen ik het uittrok. Cole lag op zijn rug in z'n boxer en ik streelde met mijn vinger tussen zijn borsthaar door.
- Komende week zijn we al een jaar samen, zei ik met een veelbetekenend toontje in mijn stem. Tijd voor een weekendje weg of een romantisch avondje, dacht ik bij mezelf.
Hij kreunde ontspannen en tevreden als bevestiging.
- Cole, ik wil het echt graag vieren. We hebben zo'n geweldig jaar gehad, samen. Ik hou echt heel veel van je, en zou het liefst de rest van m'n leven bij je blijven.
Nu deed hij z'n ogen open. Hij pakte mijn hand en kuste mijn vingers.
- Is dit een huwelijksaanzoek?, zei hij lachend.
- Nee, maar als je mij een huwelijksaanzoek deed, zou ik geen nee zeggen!, lachte ik.

Cole ging rechtop zitten en keek ineens heel ernstig.
- Marcia, ik.... wil ergens met je over praten. Ik ging ook rechtop zitten, en leunde op mijn ene arm. Ik keek probeerde ook ernstig te kijken, maar keek eerder verbaasd, vermoed ik.
- Iets ergs?
- Nee, maar wel belangrijk. Marcia, Onze relatie heeft veel beter uitgepakt dan ik had kunnen vermoeden. Ik hou echt veel van je, en wil ook heel graag met je verder. Ik kan me voorstellen dat we altijd bij elkaar blijven. Maar er is iets wat ik je moet vertellen. Je weet niet alles van mij. Ik ben niet degene die je denkt dat ik ben.

Geschokt keek ik Cole aan. Ik kon me niet voorstellen wat er aan de hand zou kunnen zijn. Ik had geen idee waaraan ik moest denken.
- Wat is er aan de hand dan? Zijn er dingen die ik nog niet van je weet?
Hij sloeg z'n ogen een moment neer.
- Ja. Marcia, een erg belangrijk deel van mijn leven zelfs. Ik vind het ontzettend moeilijk om het aan je te vertellen. En ik ben bang om alles te verpesten. Maar het is heel belangrijk voor mij.
Ik zei niets en wachtte af.
- Ik.. ik ben een sm-master. Ik ben de master van twee masochistische vrouwen. Ik heb in feite dus twee slavinnen.

Er viel een lange stilte. Ik was totaal geschokt. Dit kon niet waar zijn! En ik had niets gemerkt!
- Dus... je had geen avondvergaderingen? En je squasht niet? En die weekenden naar het buitenland... vroeg ik heel praktisch.
Hij schudde zijn hoofd. Nee, dan was ik steeds bij een van hen twee.
- Waar wonen ze? Ik bleef praktische vragen stellen, om er ietsjes van te gaan begrijpen.
- Ze hebben allebei een eigen appartement, iets verderop, in de eerste zijstraat links.
- En jij betaalt dat?
- Ja, van m'n erfenis. Ik heb je geloof ik nooit helemaal precies verteld hoeveel dat was, maar financieel zou ik niet eens hoeven werken.
Ik was nog niet bekomen van mijn verbijstering. Twee... slavinnen? Ik kon me er niets bij voorstellen.

- Wat.. wie zijn het? Wat moet ik me erbij voorstellen?
- Marcia, ik vind het moeilijk om het je zo verstandelijk uit te leggen. Zeker als je niet van sm houdt, klinkt het misschien afschuwelijk. Ze zijn twee 24/7, dat betekent dat ze zich helemaal aan mijn wil hebben onderworpen. We zijn een soort sm-huwelijk aangegaan, een ritueel, waarbij ze je vaste slavin worden. Ze komen beiden tegemoet aan een deel van mijn persoonlijkheid, van mijn verlangen, mijn fetishisme.
- Je bent een fetishist?
- Zo zou je het ook kunnen noemen. Ik ben dominant, met een aantal sterke voorkeuren.
- En wat zijn je voorkeuren dan?
- Als ik je daarover vertel, zou je dan mijn beide slavinnen willen ontmoeten?

Nu stortte mijn wereld helemaal in elkaar.
- Meen je dat echt? Ik weet niet of ik dat kan opbrengen! Wat als ik het afschuwelijk vind? Als ik wil dat je ze wegstuurt?
- Dat zal ik nooit doen, Marcia. Het gaat erom of jij ze kunt accepteren. Je kunt met mij leven, of getrouwd zijn, en ik houd mijn twee slavinnen erop na. Of je kunt besluiten dat je zelf slavin van mij wil worden. Andere opties zijn er niet.

*

Die avond gingen we naar zijn twee slavinnen. Cole kondigde ons bezoek niet aan - ze moesten altijd klaar voor hem zijn, wanneer hij ook kwam. Ze wisten ook niet dat ik mee zou komen - de meester deed zoals hij wilde, ze mochten geen vragen stellen en moesten alles van hem accepteren.

De eerste was Lise, een oudere vrouw. Nouja, niet heel oud, midden dertig, maar dus wel wat jaren ouder dan Cole. Ze was vrij mollig, een lief, moederlijk type, totaal niet wat je je bij een slavin voor zou stellen. En ze had enorme tieten. Daar geilde Cole op, op haar gigantische, volle tieten. Ze droeg normale kleren, maar haar borsten waren bloot. Die mocht ze van Cole niet bedekken. Ze had al drie keer een kind voor hem gebaard, een andere fetish van hem, dat ze natuurlijk had afgestaan, en Cole vond het heerlijk dat haar tieten nog meer opzwollen en hij er uit kon drinken. Elke ochtend voor hij naar z'n werk ging, ging hij bij haar langs om aan haar borsten te zuigen. Hij ging dan tegen haar aanliggen, als een kind, en hielp haar daarna de rest af te kolven.

Ze liet totaal niet merken dat ze verbaasd was om me te zien, en Cole liet me trots de omvang van haar borsten zien, en voelen hoe zwaar ze waren en hoe mooi en groot haar tepels waren.
- Lise, draai je ook nog even om, even kijken hoe het met je gaatjes gaat.
Ze draaide haar kont naar hem toe en trok haar rokje omhoog. Tussen haar billen zat een enorme butplug, diep in haar kontgaatje gestoken. Ze moest daar de hele dag mee lopen, en Cole gebruikte steeds grotere exemplaren om haar goed uit te rekken.
- Doet deze maat nog steeds zo'n pijn, liefje?
Ze sloeg haar ogen neer.
- Vooral als ik ga zitten, meester. Ik probeer dan niet te kreunen, zoals u heeft bevolen, maar soms kan ik het niet inhouden.
Hij legde zijn hand op haar grote kut.
- Daar zal ik je voor moeten straffen, dat weet je toch.
- Ja meester.
Hij pakte twee tepelklemmetjes, trok haar tepels goed uit en plaatste ze erop.
- Nu kan ik je tieten niet leegkolfen, dat begrijp je wel.
- Meester, kunt u het ook vanavond laat niet nog doen?
Cole keek verstoord.
- Zo praat je niet tegen mij.
Hij pakte een klein zweepje en zei: Ga rechtop staan, met je handen op je rug.
En hij sloeg een aantal keer venijnig op haar tepels en haar volle, gespannen tieten. Na afloop ontspande ze zich, en keek genietend.
- Laat ik het niet weer zien!
Lise knielde voor hem neer en kuste zijn voeten. Dank u, meester, zei ze.
Toen ze weer opstond, zag ik dat er wat druppels uit haar knalrode, gezwollen tepels stroomden.

Ik de hal ging ik op de trap zitten om bij te komen.
- Wat betekent zij voor jou?, vroeg ik. Ik begreep er niets van.
Cole keek verheerlijkt en dromerig voor zich uit. Ik geil ontzettend op haar tieten. En verder is ze een soort moederfiguur, onderdanige slavin en veilige plek om me in te laten wegzinken, tegelijkertijd.
Het leek me niet normaal. Ik begreep er niets van.

Het tweede bezoek verliep heel anders.
Clair was jong, nog heel jong. Ze was net zestien geworden toen Cole haar had gekocht op de slavenmarkt. Hij had haar nog niet zo lang, en trainde haar in onderdanigheid. Ze was geheel in zwart leer en rubber gekleed, met een heel kort rokje en lange hoge laarzen. Ze had al verschillende piercings, op allerlei plekken op haar lichaam. Ze droeg leren banden om haar polsen, enkels en hals, zodat hij haar makkelijk vast kon binden.

Cole liet haar koffie inschenken en zij mocht bij zijn voeten komen zitten. Hij knoopte het bovenstukje van haar kleding uit. Eronder droeg zij alleen rubber banden, kruislings over haar borst, zodat haar borsten vrij bleven. Zij was heel erg slank, maar had ook weer een flinke cup. In haar tepels zaten piercings met gewichtjes eraan. Ook aan haar klitje hing een piercing met een gewichtje, zag ik later.

Cole zat rustig achterovergeleund koffie te drinken.
- Vertel Marcia eens iets over de slavenveiling.
- Mijn vader verkocht me als slavin toen ik zestien zou worden, vertelde ze. Mijn vader was bisschop in Duitsland. Hij verkrachtte mijn moeder, toen hij een paar weken hier was en zij was aangesteld als zijn dienstbode voor die tijd. Zij werd ontslagen toen ontdekt werd dat ze zwanger was.

Om dat ze geen baan kon vinden, ging ze als hoer werken. Ze nam me vaak mee naar het huis waar ze werkte, en ik zat dan in de keuken. Ik keek ook vaak als ze met de klanten bezig was aan de bar. Ook kon ik door een kijkgaatje in de kamer kijken waar ze lag te neuken. Later, toen ik wat ouder was, mocht ik vaak toekijken, veel klanten vonden dat ontzettend opwindend. Ze vroeg dan een tientje meer. Het wond me altijd ontzettend op, als ik zag hoe die mannen mijn moeder neukten. Ze had brede heupen en een grote kont, en ze grepen zich meestal stevig vast in haar vlees. Ik zat er vaak bij te vingeren, dat vonden de klanten opwindend.

Op een gegeven moment bracht mijn moeder me naar m'n vader. Hij zat ondertussen in een klooster in de buurt van Amsterdam. De eerste tijd logeerde ik in zijn cel en sliep ik in zijn bed. Hij neukte altijd met een van de schoonmaaksters, die legde hij over zijn bureau, als hij dacht dat ik sliep. Uiteindelijk begon ik alle monniken van het klooster te pijpen; tijdens het eten ging ik onder de tafel zitten, als ze studeerden onder hun bureau, en tijdens de mis ging ik met een van de jongere monniken het biechthokje in.

Tot m'n vader vond dat het zo niet langer kon. Hij wilde dat ik maagd bleef, zodat ik veel zou opbrengen op de slavenmarkt, en de kans daarop werd met de dag kleiner, met zoveel geile monniken om me heen. Uiteindelijk wist hij via via contact te leggen met een slavenhandelaar, het is nog niet zo makkelijk om contact te krijgen met dat wereldje.

De markt is niet zo vaak, maar vier keer per jaar, en in de week daarvoor word je al gepresenteerd aan belangstellenden. Er waren foto's van me gemaakt en al m'n maten waren natuurlijk nauwkeurig opgemeten en beschreven.
Verder moest ik veel naar podia toe, om te worden tentoongesteld. Soms moesten we met een paar meisjes naakt dansen of een soort showtje opvoeren. Maar de moeilijkste keer was voor mij toch wel de laatste kijkdag voor de markt begon. Geinteresseerde kopers mogen je dan komen keuren. Ze willen voelen hoe stevig je kutlipjes zijn, of je nog wel echt maagd bent, en of je kutje wel nauw is, en voelen hoe je tieten in de hand liggen. Van alle kanten werd ik gekeurd en bekeken, en ik moest me bukken, of gaan liggen, mijn benen optrekken en alles werd gevoeld en betast. Het ging de hele avond door.

Cole was er toen ook al, en ik merkte meteen dat hij me bevelen begon te geven, dominant was. Ik voelde me meteen heel veilig bij hem, en onderdanig. Hoewel ik niets wist over masochisme of onderdanigheid, en ook eigenlijk helemaal nooit onderdanig was geweest, voelde het toch heel erg goed.

De volgende dag bood Cole het meest. Die dag kreeg ik ook mijn pols- en enkelboeien en mijn nekband om. Nu traint Cole mij om geheel onderdanig te worden. Hij heeft me al enkele piercings gegeven en geeft me elke dag opdrachten zodat ik mijn onderdanigheid kan trainen.

Ze sloeg haar ogen neer naar de grond.

- Oke, zei Cole, voor we gaan wil ik nog de laatste opdracht met je trainen.
Clair ging midden op het tapijt liggen en schoof het strakke, korte rokje omhoog. Ze droeg er niets onder. Nu zag ik goed haar klitpiercing met het gewichtje. Ze trok haar benen omhoog en wijd en hield haar knieen stevig vast met haar handen.

Cole had ondertussen een zweepje gepakt.
- Houd je benen goed open Clair. Je weet hoe het werkt. Ik sla drie keer, maar elke keer als je met een reflex je knieen bij elkaar drukt, begin ik weer opnieuw met tellen.
Hij keek naar mij en zei:
- Dit is heel moeilijk voor Clair. Toen we net begonnen met trainen, kreeg ze soms wel vijftien of twintig slagen te verduren. Nu lukt het vaak in vijf of zes slagen, om drie slagen lang haar reflex te onderdrukken. He, Clair?
Hij keek haar glimlachend aan.
- En nu mag ze nog haar benen vasthouden. Ze zal uiteindelijk moeten leren om haar benen gewoon zelf helemaal wijd open te houden, hoeveel pijn ik haar ook wil doen.

Clair lag gespannen op de grond. Ze ademde diep.
- Ben je er klaar voor?
- Ja, meester.

Bij de eerste slag ging het mis. Hij kletste hard in het midden van haar kutje, en je zag haar benen onwillekeurig naar elkaar toe trekken.
- Aaaaahhh.... ze steunde en probeerde haar kreet van pijn te onderdrukken.
- Nu moet ik overnieuw beginnen met tellen, Clair. Ga weer eens goed openliggen! Ja, zo. Concentreer je, slavinnetje. Houd je goed open voor mij!
Ik zag dat ze haar benen stevig vasthield. Pats! De tweede slag kwam op haar kutje neer. Ze schreeuwde, maar hield haar benen goed wijd.
- Mooi zo, heel goed, zei Cole.
Een derde slag kwam neer. Ze schokte wat naar voren toen te schreeuwde en daarbij kwamen haar benen net iets dichter bij elkaar.
- Jammer, Clair, ik moet opnieuw beginnen met tellen. Ga weer goed openliggen, dan begin ik weer bij een. Als je nu goed volhoudt, is het zo voorbij.

Ze trok haar benen weer hoog en wijd op. Ze hijgde van pijn en inspanning en ik zag dat haar kutlipjes donkerrood waren geworden en helemaal opgezwollen. Ik voelde een steek door mijn buik en kutje trekken, half van afschuw, half van opwinding. Dit had zij soms wel twintig keer moeten doorstaan!
Gefascineerd keek ik hoe zij weer haar best deed, zich goed openhield voor haar meester.

De eerste slag kwam hard neer, Clair schreeuwde. De tweede slag volgde meteen en zij schreeuwde weer, maar drukte haar benen verder naar buiten bij het opvangen van de slag. De derde slag was de laatste en zij drukte nu meteen haar benen dicht en rolde weg, kreunend. Ik zag dat ze huilde.

Cole ging bij haar zitten en pakte haar vaste en wiegde haar. Hij zei troostende woordjes tegen haar, en vertelde hoe trots hij op haar was, dat ze zo'n goed slavinnetje aan het worden was - tot ze weer rustig was en stil, en ontspannen tegen hem aanleunde.


*


Cole had mij de keus gesteld. Of we zouden trouwen en verhuizen, en zijn twee slavinnen zouden bij ons komen wonen. Of we zouden een sm-huwelijk aangaan, waarbij ik zijn onderdanige echtgenote zou zijn, in feite zijn slavin. Ook dan zouden natuurlijk zijn twee slavinnetjes bij ons komen wonen.

Hij wilde natuurlijk het liefst het laatste en zei: ik heb Lise al voor mijn fetish voor grote en volle borsten waaruit je lekker kunt zuigen; en ik heb Clair al om mijn sadisme op bot te vieren, ik kan haar slaan en piercen en pijnigen zoveel ik wil. Het enige wat ik van jou wil is onderdanig gedrag, gehoorzaamheid. Ik wil graag dat je in alles mijn wil volgt en geheel slaafs bent. Als je niet gepijnigd wil worden, hoeft dat niet, of in ieder geval niet in grote mate.

Ik stond lang in dubio, maar ik wilde Cole absoluut niet kwijt. Ik wilde hem graag gelukkig maken, en dat zou ik het beste kunnen doen door zijn slavin te worden. En hoe meer ik van zijn wereld zag, hoe geiler het me maakte. Ik was jaloers op de liefde die hij voelde voor zijn onderdanige slavinnen, dat wilde ik ook. Ik wilde hem gelukkig maken en ik wilde dat hij van me hield, boven zijn andere twee slavinnen.

Ik besloot een sm-huwelijk aan te gaan. Cole kocht een groot huis en gaf zijn twee slavinnen elk een appartement op de bovenverdieping. Wij woonde in de vier kamers beneden. We trouwden op een maandagmorgen gratis op het gemeentehuis voor de wet. Maar ons echte huwelijk zou plaatsvinden in het sm-landhuis waar Cole geregeld heen ging. Ik zat op mijn knieen, wijdbeens, naakt op de grond. Cole stond naast mij, gekleed in zwart leer. Hij hield mij vast aan een halsband. Daar beloofde ik Cole onderdanig te zijn en mijn wil op te geven en zijn wil te volgen en hem te gehoorzamen in alles wat hij wilde. Een grootmeester in sm zegende de verbintenis in. Als teken van onze verbintenis kreeg ik een ringetje door mijn klitje. Mijn leven als onderdanige slavin was begonnen.

Cole besliste alles voor mij. Wat ik moest dragen en wat ik niet mocht dragen. Of ik contact met mensen mocht hebben of niet. Of ik naar buiten mocht die dag of niet. Hij maakte me duidelijk dat mijn lichaam niet meer van mij was, maar van hem. Hij liet mij dagenlang naakt met mijn handen op mijn rug gebonden door huis lopen. Als ik moest plassen of poepen moest ik hem vragen me af te vegen, wat me vreselijk vernederde. Hij moest me wassen en afdrogen en voeren. Hij raakte me aan waar hij maar wilde, wanneer hij maar wilde. En ik kon hem niet aanraken; en ook mezelf niet.
Ik raakte diep doordrongen van het besef dat ik helemaal van hem was.

Ik werd ongesteld. Mijn kutje en bovenbenen zater onder het bloed. Ik ging naar Cole toe, en zei met gebogen hoofd:
- Cole, ik ben ongesteld geworden.
Het was heel vernederend om zo naakt en bebloed voor hem te staan en dat op te moeten biechten.
Hij controleerde of mijn kutje bloedde en voelde met zijn vingers.

- Marcia, ik wil niet dat je tampons gebruikt. Ik wil dat er nu niets anders je kutje ingaat dan mijn pik.
- Wil je dan dat ik bloedend blijf rondlopen en alles vies maak?
Hij lachte en kuste mijn tepels.
- Natuurlijk niet, dom gansje. Ik heb hier een andere oplossing voor. Ga maar eens even op bed liggen.

Ik moest op mijn buik op bed liggen, en hij spreidde mijn benen een beetje. Ik voelde hoe hij een beetje glijmiddel in mijn kontgaatje spoot.
- Cole, wat ga je doen?
- Ontspan je, Marcia, ik ga nu een butplug bij je inbrengen.

Hij duwde het ding tegen mijn gaatje. Het voelde heel groot. Ik kreunde toen hij het naar binnen begon te duwen.
- Nee, Cole, alsjeblieft, nee, niet doen!
- Ontspan je, Marcia, duw je gaatje goed open. Hoe beter je meewerkt, hoe minder pijn het doet.
Ik hijgde en probeerde mijn gaatje goed open te houden. Ik wist toch wel dat hij zijn zin zou doen en niet naar mijn smeekbeden zou luisteren.
Met veel moeite duwde hij het mijn strakke aarsje binnen.
Kreunend lag ik bij te komen. En ik moest met dit ding rondlopen? En zitten?
- Ga maar weer staan, Marcia.
Ik ging staan. Mijn kontje brandde en mijn gaatje leek wel uiteengescheurd en wijd open getrokken. Het grote ding in me deed pijn en ik voelde de neiging om het naar buiten te persen.
- Luister goed, Marcia. Dit is een relatief klein formaat. Als je hem je gaatje uit perst, krijg je een groter formaat van mij. Je moet hier meer leren rondlopen en normaal mee gaan zitten. De komende dagen moet je hem inhouden. Alleen als je wil poepen, mag je aan mij vragen om hem er weer eventjes uit te trekken.

Daarna knielde hij voor me neer. Hij maakte nu een maandverbandje aan de ene kant vast aan mijn klitringetje, en aan de andere kant aan mijn butplug. Zo zou ik de komende dagen rond moeten lopen. Ik voelde een diepe schaamte en wilde wel huilen van vernedering.
Ik probeerde te lopen, maar ik kon alleen maar schuifelen. Zitten was helemaal onmogelijk.
Cole keek tevreden naar mijn pogingen.
- Dat zul je de komende dagen langzaam aan wel leren, liefje. We oefenen net zo lang tot je normaal kunt lopen met zo'n dikke plug in je kontje, en kunt gaan zitten of er niets aan de hand is.

Ik kreunde van pijn en wist niet hoe ik de komende dagen door moest komen.


*


Cole en ik waren nu ruim een jaar getrouwd en ik had heel veel van hem geleerd in het afgelopen jaar. Het lukte me steeds beter om onderdanig te zijn aan hem, en gehoorzaam. Hij nam me wel eens mee naar een cafeetje. Ik moest dan een heel strak korsetje aan dat mijn borsten stevig naar boven duwde, maar van voren geheel vrij liet. Hij liet me een strak t-shirtje dragen met bovenaan aan rand van doorschijnend kant. Mijn tepels waren precies zichtbaar achter dat kanten randje. Daaronder droeg ik een heel kort, gerafeld spijkerbroekje, waar op de kont een strookje was uitgeknipt en vervangen door kant, wat een mooi zicht bood op een klein stukje van mijn kontspleetje. Tot slot liet hij me lopen op stilettohakken.
Hij vond het heerlijk als er mannen naar me keken, en elkaar wezen op mijn tieten en zichtbare tepels. Ik mocht geen enkele acht slaan op de aanwezige cafeklanten. Hij liet me ook wel een menukaart ofzo halen aan een ander tafeltje. Ik moest dan voorover bukken om het op te pakken, en als ik me omdraaide en wegliep, bood mijn kont ook nog een mooi uitzicht.

Ook had hij me getraind in het dragen van een klein elektrisch apparaatje. Ik moest dat met klemmetjes aan mijn kutlipjes bevestigen, en vastmaken aan mijn klitringetje en aan een butplug. Cole kon met een afstandsbediening kleine elektrische stroomstootjes opwekken, die dan prikkend door mijn lipjes en klitje en anusgaatje sloegen. Hij had vijf standen. De eerste was een plezierige tinteling, de tweede prikte stevig. De derde was nog net dragelijk, en hoewel ik mijn adem even in moest houden, kon ik mijn gezicht in plooi houden. De vierde sloeg pijnlijk door mijn gevoelige plekjes heen en ik kon een kreet niet onderdrukken. Als hij hem op de vijfde stand zette, was de pijn ondraaglijk, en schreeuwde ik het uit, en duurde het minutenlang voor ik bij was gekomen.

Hij liet het me geregeld dragen, en ik mocht de deur niet uit zonder het apparaatje. Als Cole zei dat we ergens heen gingen, holde ik dus naar het kastje in de gang, waar het lag, en bood Cole mijn kutje aan om het vast te maken. Als we ergens waren, in een restaurant, of op een receptie, oefende hij vaak de derde en de vierde stand met me - ik moest dan proberen dat de omgeving niets zou merken, en mijn gezicht geheel in plooi houden.


In het afgelopen jaar was Lise ook weer zwanger van hem geweest. Cole geilde daar ontzettend op. Haar tieten gaven nog steeds melk van haar laatste zwangerschap. Hij had een elektrisch machientje gekocht dat werd gebruikt om geiten mee te melken, en hij had de zuignoppen op haar volle tieten aangesloten. Ze sloten precies mooi om haar grote tepels zodat ze goed vacuum konden zuigen, en ze trokken de harde knopjes dan ver de voorgevormde cupjes in, die natuurlijk berekend waren op de lange spenen van uiers. Door haar vaak en lang door de machine te laten zuigen, rekten haar tepels uit, tot ze op den duur zo'n vier of vijf centimeter uitstaken.
Cole vond het heerlijk om daar aan te zuigen en bij haar te drinken.

Dit was de vierde keer dat Lise voor hem moest baren en hij vond bijna niets zo geil als dat. Hij bepaalde iedere keer precies wat ze moest doen en niet mocht doen; en hij geilde op het feit dat ze pijn moest lijden, enkel en alleen omdat hij haar zo graag zwanger schoot met zijn zaad - en hij vond het een diep bevredigende gedachte dat het van nature zo geregeld was, dat de vrouw moest lijden voor zijn genot.

Hij had al een keer langdurig zijn pik in haar kontgaatje gehouden, terwijl zij perste en ineenkromp van pijn en zijn pikje masseerde, elke keer als zij haar spieren spande om de pijn op te vangen. Ook had hij wel er wel eens een orgie omheen georganiseerd, met een groepje fetishisten met dezelfde voorkeur. Ze hadden haar langdurig kreunend rond laten lopen en bij hun op schoot laten zitten, haar buik waar de diepe krampen doorheen trokken tegen ze aan, haar borsten in hun gezicht en haar kutje in hun handen. Ze hadden haar om de beurt genomen, in haar al wijd openstaande kutje, waar je nu lekker in kon rondwoelen, en in haar samentrekkende kontgaatje - om zo dicht mogelijk bij haar pijn te zijn, haar worsteling en pijn te voelen.
Hij had natuurlijk alles op film staan en keek er nog geregeld naar.

Deze keer had hij haar de opdracht gegeven dat ze de hele tijd voortdurend geconcentreerd moest blijven op zijn genot. In de hoek van haar kamer hing een ijzeren staaf, overdwars, die zo hoog was dat zij zich er goed aan vast kon grijpen als ze op haar hurken zat. Er lagen wat handdoeken onder haar, en dat was de plek waarop hij wilde dat zij het kind naar buiten zou persen, in de houding waarin dat in het oerwoud gebeurde.
De hele dag had hij tijdens de weeen tegen haar aan gelegen, haar volheid gevoeld van haar grote tieten en haar buik, haar grote kut, en hij voelde de pijn bij vlagen door haar lijf sidderen. Hij genoot van haar vrouwelijke lijf en haar natuurlijke pijn. Hier kwamen al zijn fetish voorkeuren tezamen. Zij gaf zich over aan de pijn, haar hele lichaam bereikbaar voor zijn handen, zijn mond.

Toen de persweeen kwamen, liet hij haar in de hoek hurken en zich vasthouden aan de staaf. Cole ging voor haar staan.
- Kijk me voortdurend aan, zei hij. Met je lichaam mag je persen, maar je aandacht moet bij mij zijn. Wrijf je gezicht langs mijn geslacht, lik mijn ballen en pik af, kijk voortdurend naar mij. Laat je pijn niet aan mij merken en stop niet met mij te liefkozen, ook niet tijdens het persen.
Hij had een bitje in haar mond gedaan, aan haar achterste kiezen, zodat ze haar kiezen niet op elkaar kon klemmen. Zo kon ze hem pijpen, zonder hem per ongeluk te bijten. Haar mond was dus goed toegankelijk voor hem en hij kon haar laten pijpen wanneer hij maar wou.

Bij elke wee kreunde ze en haar gezicht vertrok, maar ze bleef haar best doen om hem te likken, te liefkozen, te zuigen. Tot ze weer moest schreeuwen en naar adem happen, en hij haar gezicht geduldig weer naar zijn stijve pik leidde en haar hoofd streelde, en haar kalmeerde met zacht woordjes.
- Kom maar weer, kom maar met je mondje, ja, zo doe je het goed, ontspan je maar en zuig maar lekker.

Toen de pijnkrampen zich sneller opvolgden, zei hij:
- Nu mag je even niet meer persen van mij. Ik wil dat je de komende krampen goed wegzucht. En hij liet haar op de grond gaan liggen en ging over haar heen liggen, haar hele lichaam goed voelend. Ze moest haar benen languit, maar wel wijd, neerleggen. Hij voelde haar onder zich worstelen met de pijn, steeds weer, hij voelde de krampen en sidderingen door haar lichaam trekken. Hij duwde zijn pik tegen haar kutje, wreef zich er tegenaan, genietend van haar worsteling. Ze schreeuwde en probeerde uit alle macht niet te persen, hijgend, weer schreeuwend. Hij voelde hoe zijn pik vol en hard was geworden, niet groter kon.

Toen hij eraan toe was, op zijn moment, liet hij haar weer bij de stang gaan zitten. Nu met haar kont naar hem toe.
- Oke, duw je kontje even goed naar me toe, zodat ik in je kan binnendringen. Daarna mag je weer persen, kom maar, werk even mee.
Hij duwde zijn stijve pik diep haar gaatje in.
Meteen voelde hij de krampen in haar en begon ze schreeuwend te persen. Haar kontholletje werd daarbij wijd, zodat hij heel gemakkelijk diep in haar kon doorstoten. Meteen daarna kromp ze weer samen, hem de ultieme massage gevend van haar volledige pijn en vrouwelijkheid.

Schreeuwend perste ze nu uit volle macht, ze kon niet meer stoppen. En hij begon te stoten, genietend van dit heerlijke genot. Hij had zich stevig vastgegrepen aan haar tieten, waardoor zij extra jammerde van pijn; zo stevig dat hij melk uit haar gezwollen, lange tepels kneep. Hij beukte nu zonder terughoudendheid in haar: hij voelde de schreeuwende vrouw onder zich, haar volle tieten, haar volle buik, haar persen en haar immense pijn - totaal en volledig vrouw, een soort moedergodin, waar hij helemaal ik kon verdwijnen. En hij kwam klaar, diep vanuit zijn ballen, en spoot haar kontje diep vol, stotend met de laatste stralen van sperma, knijpend in haar volle, zachte tieten, in diep genot over haar vrouwelijkheid en pijn en totale overgave aan hem.

En hij voelde hoe zij doorperste, openscheurde, het kind naar buiten duwde, in twee, drie lange weeen, en met een lange kreet slap naar voren ging hangen, haar handen nog om de staaf, zijn pik nog in haar aarsje.

De arts, een van zijn sm-vrienden, die erbij was, haalde nu het kind weg om het schoon te maken en te verzorgen. Hij zou de adoptie ook verder regelen. Cole had haar bevolen dat ze er niet naar mocht kijken, en ze hing nog slap naar voren, met haar ogen dicht.

Ze mocht de nageboorte nu liggend op haar rug naar buiten persen, terwijl Cole naast haar lag, nagenietend, volledig bevredigd, en haar streelde over haar borsten waar zijn vingerafdrukken rood en diep instonden, en over haar buik, die nog samentrok en over haar pijnlijke kutje.


*


Cole was dol op de wijde kut van Lise, voor hem was zij een moederfiguur, een ultieme vrouw, met volle, grote vrouwelijke kenmerken waar hij op geilde.

Zijn andere slavin, Clair, wilde hij echter zo strak en maagelijk mogelijk houden. Hoewel hij haar had laten steriliseren, en zij dus geen kind had gebaard, wilde hij haar toch graag elke twee jaar weer wat strakker laten maken. Dit werd gedaan door een plastisch chirurg, die Cole ook kende van de gemeenschap van het sm-landhuis.

Clair was doodsbang voor deze ingreep. Ze had hem al een keer moeten ondergaan, maar de pijn was zo vreselijk geweest, dat ze het niet nog een keer kon verdragen. Maar ze zou er toch doorheen moeten. Elke twee jaar zou ze weer maagdelijk strak worden genaaid. Bij deze sm-operaties, gebruikte de arts natuurlijk geen pijnstillers of verdoving. Ze zou het helemaal op eigen kracht moeten doorstaan.

Cole had haar neergelegd op haar rug en we hadden haar polsen stevig vastgebonden boven haar hoofd. Haar halsband was een de grond verankerd in ijzeren haken. Ook over haar voorhoofd en haar heupen liep een strakke band, zodat ze die niet meer kon bewegen. Haar knieen waren met leren banden en kettingen uit elkaar getrokken. Omdat Clair toch probeerde de spartelen en vaak schokte van de pijn, moesten Lise en ik tegen haar benen gaan staan, om tegendruk te geven. We hadden ook allebei een camera'tje, om mooie close-ups te kunnen maken van de ingreep en van de pijn op haar gezicht. Iemand anders zou een paar shots maken van het geheel en Cole zou ontspannen mee kijken.

De arts begon haar te onderzoeken. Hij trok op verschillende plaatsen haar kutje stevig open, ook van boven naar beneden.
- Kijk, zei hij tegen Cole, de huid is hier inderdaad gewoon een beetje slapper geworden. En vooral hier onderaan kan een heel stukje weg, zie je?
Hij trok de huid daar goed naar buiten.
- Kijk, ik zal aan de beide zijkanten een klein driehoekje wegsnijden. De randjes daarvaan naai ik weer aan elkaar. Zo wordt de huid daar weer goed strak getrokken. Aan de onderkant kan veel meer weg, zie je? Dit gaat weg, maar ook in een driehoekvorm, zodat ik het weer netjes kan dichtnaaien. Na een maand of twee is het dan mooi weer genezen.
Hij keek Cole aan:
- En dan kun je het weer lekker gaan oprekken, tot je het tijd vindt dat ze weer strakker moet worden gemaakt!

Hij pakte nu zijn mesje erbij. Clair begreep dat hij nu ging beginnen. Ze begon met een hoog geluid te kreunen van angst.
- Nee, o nee, alsjeblieft... Ze kermde het uit. De angst was goed in haar stem te horen en je voelde hoe haar lichaam zich schrap zette. Ze wilde wegrennen, maar kon nergens heen.
- O, neeeeee.... alsjeblieft, nee, neeee....
Ik zag dat Cole's pik begon te zwellen. De arts pakte haar huid aan de ene kant goed vast en trok het strak. Hij zette het mesje er tegenaan. Toen Clair het koude metaal voelde, begon ze te gillen, en toen hij met een simpele beweging in haar sneed gilde ze harder en kreunde ze daarna diep. De tweede snee werd gezet. Daarna moest het worden strakgenaaid.
Dit was nog veel pijnlijker, steeds opnieuw moest de naald door haar gevoelige huid steken en moest de draad er doorheen worden getrokken. Clair brulde van pijn en haar lichaam schokte.
De arts hechtte het af.

Cole ging nu bij haar hoofd zitten. Hij sprak haar heel streng toe.
- Is dit wat je hebt geleerd, al die jaren als mijn slavin? Kun je je niet een beetje proberen in te houden. Laat de pijn toe, slavinnetje, je weet dat dit is wat ik wil. Moet ik je daar nu nog steeds aan herinneren? Ik begrijp dat je een beetje wil kreunen, maar doe je best het te ondrukken, want anders zal ik je zwaar moeten straffen. Dan weet je nog niet wat je te wachten staat. Wees je een beetje braaf?
Clair kreunde.
- Ja, meester, bracht ze uit.

Daar was Cole tevreden mee, en hij ging weer naast de arts voor haar kutje zitten.
Hij behandelde nu de andere kant. Weer begon Clair te schokken en kermde ze; maar ze probeerde nu haar kreten en gebrul van pijn zo sterk mogelijk te onderdrukken. Haar gezicht was helemaal vertrokken. Ze schokte van pijn en ze ademde luid en wild. Ze stootte kreten uit, die ze zoveel mogelijk binnenhield.
- Veel beter, slavinnetje, zo ben je braaf, zei Cole tevreden. Ze had goed haar best gedaan haar reacties op haar pijn te onderdrukken.

Nu moest de onderkant nog. Toen de arts daar de laatste steken zette, kon Clair zich niet langer inhouden, en schreeuwde en gilde al haar intense pijn eruit. Ze bleef jammeren en kreunen toen het hechten was afgelopen. De arts maakte haar benen los, en bond haar bovenbenen stevig bij elkaar met een riem. Die moest ze de komende twee weken zoveel mogelijk dragen, om goed strak te helen. Na twee maanden was haar kutje weer helemaal mooi heel en gaaf.

Clair lag bij te komen op een matras in een hoek van de kamer, geheel uitgeput. Haar gezicht was nat van het zweet en de tranen. Ze hijgde nog steeds na, terwijl ze de meest intense pijn langzaam een beetje voelde wegzakken.

Cole sloeg nu zijn armen om mij heen.
- Marcia, ik heb de afgelopen dagen nog niks tegen je gezegd. Ik wilde je niet bang maken. Maar ik wil graag dat jij je ook weer strak laat naaien. De plastisch chirurg is hier niet alleen voor Clair, maar ook voor jou.
Ik voelde me wit wegtrekken. Ik had net gezien hoe ontzettend veel pijn Clair had geleden. Ik begon te huilen van schrik.
Cole sloeg meteen zijn armen teder om me heen en hield me vast.
- Liefje, je hebt me beloofd bij ons trouwen dat je mijn wil altijd zou volgen. Dat je je geheel aan mij zou onderwerpen en mij gehoorzaam zou zijn. Dat ben je toch nog niet vergeten?
Ik kon niets anders dan snikken.
- Cole, bracht ik uit, ik ben zo bang...
- Dat begrijp ik, liefje. Maar we zullen je stevig vastbinden en je bent in kundige handen. Je hoeft het alleen maar te ondergaan en je hebt gezien, het is in twintig minuutjes voorbij.
Ik bleef huilen.
- Kom maar hier, kom maar bij me, zei Cole troostend. Hij begon me rustig uit te kleden. Toen ik naakt was wees hij naar een emmertje.
- Je mag nog even plassen, voordat de ingreep begint.
Ik hurkte over het emmertje heen en plaste mijn blaas leeg. Hij sponsde mij daarna goed af met een ontmettingsmiddel, zodat er geen kans was op ontstekingen. Het prikte een beetje.

Daarna werden de leren banden strak om mijn polsen gegespt, om mijn enkels, mijn hals. Ik werd precies zo vastgebonden als Clair, zo stevig dat ik me absoluut niet meer kon bewegen. Mijn benen waren wijd uiteen getrokken, mijn kutje open voor de handen van de chirurg, voor zijn mesje...

En ineens voelde ik ten diepste was het inhoud om slavin te zijn, overgeleverd, onderworpen. Mijn lichaam was niet meer in mijn handen, maar in die van Cole. Hij wilde mij dit laten ondergaan, hij wilde mijn kutje weer mooi strak hebben, hij wilde mij deze pijn laten doorstaan. En het enige wat ik hoefde te doen was me eraan over te geven. Wat hij wilde te willen. Deze pijn te willen, omdat hij dat voor mij wilde.

Ik haalde diep adem, en duwde mijn knieen, gevoelsmatig, nog verder naar buiten. Cole zag de vredige blik over mijn gezicht, mijn overgave en onderdanigheid. Hij zag hoe ik me volledig zijn slavin voelde, mijn lichaam aan hem overgaf. Een golf van diepe lust en bevrediging tegelijk sloeg door zijn lichaam en met tranen in zijn ogen keek hij naar mijn gezicht.
- Ze is klaar, zei hij tegen de arts.

En ik ontving de pijn, die door mijn hele lichaam leek te scheuren en ik stootte diepe kreten uit tijdens het straknaaien van mijn gaatje en kermde en schokte, maar de overheersende gedachte bleef: ja! dit wil ik!
En op het toppunt van de pijn schreeuwde ik het uit, een langgerekt jaaa..!, en kermde: Cole, ik houd zo van je.....

En toen ik werd losgemaakt hield Cole mij lange, lange tijd in zijn armen.


Shenna

** ** **

Lees ook van Shenna:

(mrt. 2004)
- De screentest (categorie overig)
- Het kuuroord, deel 1-5 (categorie overig)
- Het droomeiland (categorie overig)
- Het Afrikaanse ritueel (categorie extreem)

(aug. 2005)
- Bij de Ashanti, deel 1-5 (categorie extreem)
- De ontvoering en verkrachting van Marissa en Tricia (categorie extreem)


** ** **
Aantal keer gelezen:
463
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)