Spannendverhaaltje.nl

Een geluk bij een ongeluk

-
21-08-2010
Miljaar,wat was het toch een lekker ding! Ik had er al eens over liggen fantaseren hoe het zou zijn om met haar te rotzooien maar ze was te jong voor mij. Ik schatte haar een jaar of 18 en ik was al 40 dus niet bepaald haar doelgroep. Wel was ze altijd heel aardig en goedlachs als ik haar aansprak of een fooi kwam halen met nieuwjaar. Wat ze die middag gedaan had weet ik niet en ook niet hoe ze het voor elkaar gekregen had maar toen ze weer terug kwam om bij te laden wasze op een vreemde manier gevallen en had ze een diepe snee in haar been en een snee in haar bovenarm. In mijn auto zat een flinke kras en het achterlicht was gesneuveld, waarschijnlijk had ze hier die snee-en aan over gehouden. Alles ging gepaard met een luide schreeuw en een hoop gegil. Ik vloog naar buiten en plukte haar van de grond om haar mee naar binnen te nemen. Ik zette haar in de keuken op een klapstoeltje omdat de snijwond in haar been hevig bloedde. Haar legging was gescheurd en helemaal rood. Zonder erbij na te denken deed ik hem haar uit en kreeg zodoende een mooie blik op haar stringetje. De wond had echter verzorging nodig dus veel aandacht kon ik er niet aan besteden.
Ik liep snel om de EHBO koffer en begon de snee dicht te plakken met van die speciale pleisters die snijwonden dicht moeten trekken. Aangezien ik haar geen lelijk lidteken gunde was ik niet te zuinig met het aantal en al snel werd het bloeden minder. Over de pleistertjes een gaas en dat was 1. Toen de wat kleinere verwonding aan haar boven arm. Die was al gestopt met bloeden, maar toen ik de wond schoonmaakte begon het toch weer. Haar t-shirt hing open en ik had een mooie inkijk op twee loshangende of liever gezegd losstaande borsten. Ik probeerde mijn aandacht bij het verzorgen te houden en was blij dat het klaar was. Ze dronk nog wat tegen de schrik en toen vroeg ze of ik haar misschien thuis wilde brengen, daar ze niet meer wilde skaten en ook geen schoenen bij zich had. Bij haar thuis aangekomen bedankte haar moeder mij voor alle zorgen en beloofde dat haar man de schade zou komen regelen, wat die avond ook gebeurde. Voor mij was de kous daarmee af.
Tot mijn stomme verbazing kwam Marlies (want zo heet ze) gisteren avond aan de deur met een doos bonbons om me te bedanken. Ik liet haar binnen en vroeg of ze iets wilde drinken. Ze accepteerde en even later zaten we gezellig op de bank. Het hele verhaal werd nog even herhaald en ook dat ze nog naar de huisartsenpost geweest was en dat ze daar complimenten had ontvangen voor de goede manier van verbinden. Hechten was daardoor niet meer nodig geweest en de kans op een lidteken daardoor veel kleiner. Voor ik het wist stroopte ze haar jeans omlaag om te laten zien dat het nagenoeg helemaal verdwenen was. Weer had ik een mooi uitzicht op haar strakke benen en haar string. Nu kreek ik spontaan een stijve en probeerde me te concentreren op iets anders. Maar ze boog voorover en drukte een zoen op mijn mond die ik zonder er bij na te denken beantwoorde. Het monde uit in een wilde vrijpartij waarbij de kledingstukken in het rond vlogen. Wat was dit een lekker wijfie. Haar appelborsten lagen lekker in de hand en haar beschaafd geschoren poesje met een klein streepje erboven was een genot voor het oog, en alsof het de noormaalste zaak van de wereld was begon ze me te pijpen dat het een lust was. Het duurde dan ook niet lang of ik spoot me leeg in haar gilzige mond terwijl ik er juist alles aan deed om het zo lang mogelijk op te houden en er zo langer van te genieten, maar er was geen houden aan. Ze smakte nog een keer en kwam overeind, zoende me weer vol op de mond en zei toen Nou jij knappe goser. Ze leunde achterove op de bank en spreidde haar benen uitnodigend, haar openstaande, lekkende gleufje omhoog stekend.
Ik dook tussen haar fantastische dijen en begon te beffen alsof mijn leven er van afhing, en al gauw kreunde en schokte ze als of ze gestoken werd. Ook zij beleefde een heerlijk hoogtepunt waarna ze lekker tegen me aankroop. Heb je nog munitie voor een laatste offensief? ze keek me lachend aan. Ik keek omlaag en mijn aanvalskanon stond alweer paraat. Daar ik al een keer was gekomen kon ik er nu lekker lang over doen. Ik positioneerde me om het er eens lekker van te nemen en zij ging er eens goed voor liggen. Ik kan zeggen dat ze meer ervaring had dan ik gedacht had en we hebben ruim een half uur alle standjes wel een keer uitgeprobeerd. Ik had best al wat meegemmakt maar zij sloeg alles. Met haar prachtige geile lijf, haar lekkere borsten en zeiknatte gleufje had ze alles wat ik maar wensen kon. En ook in het aanmoedigen was ze een ster. Man wat word je lekker opgewonden als ze zo lekker geil tegen je praten en kreunen. Uiteindelijk was zij nog enkele malen tot een hoogtepunt gekomen en spoot ik mijn schraal geworden pik leeg in haar zuigende schoot. Toen ik me terugtrok lekte het er nog uit dus het was weer een hele lading geweest. We kropen tegen elkaar om na te genieten. Ik streelde haar borsten en vroeg met wat voor sneetje ze de volgende keer op mijn stoep stond. Ze lachte en draaide haar kontje naar me toe.
Aantal keer gelezen:
991
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)