Spannendverhaaltje.nl

de rimboe

-
21-08-2010
SM verhalen
De rimboe
Verslag van een onvrijwillig verblijf.
Nickel
Om de Hollandse winter wat te ontvluchten hadden mijn vriendin en ik, samen met onze mannen, besloten 3 weken vakantie in Brazilië door te brengen. Achteraf is het een wat langere periode geworden die weinig meer met de ons voorgestelde vakantie had te maken. Mijn man John was al eens voor z'n werk in Brazilië geweest en wist redelijk de weg. Zo kwam het dan ook dat na 2 weken lekker zonnen op het strand het idee geboren werd om een jeep te huren en voor een dag of 3 met z'n vieren de rimboe in te trekken.
Aangeraden werd ons de tocht met een gids te maken maar wij hadden het niet zo op die lui voorzien, vooral mijn vriendin Joke moest constant de grootste moeite doen om de kerels van haar lijf te houden. Niet zo verwonderlijk als je weet dat zij met haar lengte van 1.80 meter, vooral veroorzaakt door haar lange benen, een zeer opvallende verschijning is in een land waar de meeste vrouwen al opkijken naar iemand van 1.70 meter. Daar komt nog bij dat zij mooi lang blond haar heeft en voor de rest ook ruim van alles is voorzien. Zelf ben ik maar iets kleiner, heb een wilde bos rood haar en een wat men noemt wulps uiterlijk, dit alles luisterend naar de naam Sylvia. John en Peter zijn stevig gebouwde kerels waar we het best mee aandurfden de rimboe in te duiken. We trekken al jaren in de vakanties regelmatig met z'n vieren op en hebben dan ook weinig geheimen voor elkaar.
We doken diep de rimboe in, de tweede dag zaten we al ver van de bewoonde wereld en genoten van de fantastische natuur om ons heen. Plotseling werden we opgeschrikt door het geraas van een voertuig dat onze kant op leek te komen. Op de smalle wegen in het bos is het moeilijk passeren, we stopten dan ook toen we zagen dat er een vrachtwagen onze kant opkwam en er langs zou moeten. Het bleek een oude legertruck te zijn met in de cabine drie ruw uitziende kerels. Ze stopten vlak voor ons en sprongen met wapens in hun hand uit de auto. Er werd geschreeuwd dat we moesten uitstappen waarna men vroeg wat we hier deden en wie er op de hoogte waren dat we ons hier bevonden. Ze overlegden met elkaar waarna we plotseling ruw beetgepakt werden en onze handen op onze rug werden gebonden. Peter probeerde tegen te stribbelen maar moest dat met een ferme tik op z'n hoofd bekopen, de kleinste van onze overvallers kon het niet laten om Joke even bij haar borsten te grijpen maar werd gelijk door de andere twee tot de orde geroepen. We moesten ongeschonden worden afgeleverd. We hadden nog geen idee wat ons te wachten stond maar erg goed zag het er niet uit. De laadbak van hun auto ging open en we moesten op de banken achterin gaan zitten. De klep ging weer dicht waardoor naar buiten kijken onmogelijk werd. Het werd een lange tocht over zeer hobbelige wegen en we waren dan ook blij toen na ruim twee uur de auto stopte en de motor uitgezet werd. Het bleek dat we op een binnenplaats van een groot gebouwencomplex stonden, wat onwennig vanwege het felle licht stapten we uit, angstig voor wat ons te wachten stond.
We zagen dat ze onze jeep ook meegenomen hadden en gingen er van uit dat het hun in eerste instantie daar om te doen was geweest. Er kwamen nog meer ruig uitziende kerels aanlopen die gebaarden dat John en Peter met twee van hun mee moesten naar een van de gebouwen. Joke en ik voelden hoe die kerels naar ons keken en ons het liefst ter plekke hadden uitgekleed. We voelden ons ook niet echt gemakkelijk, zo met onze handen op onze rug gebonden, slechts gekleed in T-shirtjes en van die korte badstof broekjes die door de ongemakkelijke rit strak tussen onze benen waren gaan zitten. Mijn borsten zijn helaas wat te groot uitgevallen en hebben de neiging nogal te hangen, vandaar dat ik altijd een goeie BH draag maar Joke heeft stevige fier vooruit staande tieten waarvan de tepels nu duidelijk door de stof van het shirtje zichtbaar waren. We hoorden hoe daar opmerkingen over gemaakt werden en ook onze billen waren onderwerp van gesprek, toch viel het ons op dat niemand ook maar één vinger naar ons durfde uit te steken.
Uit wat het hoofdgebouw leek kwam een netjes geklede man aanlopen die duidelijk gezag had, de kerels gingen opzij om deze man ons te laten bekijken. Hij lachte en vroeg of we een goede reis hadden gehad. Hij stelde zich voor als "Pedro" en gaf de mannen opdracht onze handen los te maken. Vervolgens moesten we met Pedro meelopen het gebouw in, gelukkig die kerels achter ons latend. Pedro vertelde ons dat er niet dagelijks zulk mooi vrouwvolk hier kwam en dat we het daarom die kerels nogal moeilijk hadden gemaakt. Maar als we mee zouden werken wilden we ze voorlopig niet meer zien. Wat dat "meewerken" inhield zou Pedro ons aanstonds uitleggen. We kwamen in een gezellige barruimte waar nog een aantal goed verzorgde heren zaten en er werd ons gevraagd wat we wilden drinken. Zelf zaten ze fors aan de alcohol, dat was wel duidelijk, maar de lange tocht die we achter de rug hadden en de spanning zorgden ervoor dat we een droge keel hadden dus kozen we voor een groot glas frisdrank. De heren schonken zich nog eens in en toen werd ons duidelijk wat zo'n beetje de bedoeling was. Pedro legde uit dat we in een instituut waren waar mannen van over de hele wereld naar toe kwamen om de meest extreme vormen van seks te beleven. Ook werden er allerlei films gemaakt en van ons werd verwacht dat we loyaal aan alles wilden meewerken. Zoniet dan wisten ze wel een maniertje om ons volledig te onderwerpen. Nou zijn wij wat je noemt pittige wijfies die zich niet direct alles laten welgevallen, de toelichting van Pedro deed ons dan ook niet direct besluiten mee te werken. Joke mocht blijven zitten, ik moest voor de heren op een tafeltje gaan staan die gemaakt was van een spiegel en kreeg de opdracht me uit te kleden. Ze wilden wel eens zien wat er nu eigenlijk binnengebracht was. Maar zo gemakkelijk ging dat niet, ik weigerde ook maar iets verder bloot te geven.
Pedro waarschuwde me dat ze toch wel hun zin kregen maar dat ik het mezelf erg moeilijk zou maken als ik medewerking bleef weigeren. Ik walgde echter bij de gedachten me zomaar aan wildvreemde kerels te moeten tonen en bleef dus weigeren. Ik mocht zowaar weer van het tafeltje afkomen waarna Pedro via een intercom iemand opriep. Een van die barbaren die ons meegenomen hadden, Nero bleek z'n naam te zijn, kwam binnen, Pedro legde uit dat ik elke medewerking weigerde en vroeg Nero hier op de bekende wijze wat aan te doen. Ik moest m'n handen op m'n rug doen. Het koude staal van twee handboeien klikte om m'n polsen waarna ik ruw opgepakt werd en opnieuw op het tafeltje werd gezet. "Benen uit elkaar", commandeerde Nero en pakte een vlijmscherp mes van de tafel. Ruw trok hij de stof van m'n broekje tussen m'n benen zodat ik voelde hoe m'n kutlippen hard tegen de stof werden gedrukt, metéén haal van het mes sneed Nero het kruisje los zodat m'n harige kutje zichtbaar werd. Ik keek beschaamd naar beneden, door de spiegel waarop ik stond keek ik zo weer recht in m'n eigen kut waar m'n broekje nog half omheen zat. Walgelijk, zo te kijk gezet te worden, maar het werd nog veel erger want ook m'n shirtje moest eraan geloven. Lachend maakten de heren opmerkingen over m'n volle tieten die enigszins over de BH puilden. Vooral toen Nero eerst een bandje doorsneed en de cup naar beneden trok gingen ze hem aanmoedigen mij ruwer aan te pakken. Nero maakte de tepel helemaal zichtbaar en kneep er gemeen in, "ja", zei hij, "deze zal de komende dagen er flink aan moeten geloven meisje, maar dat komt ervan als je niet mee wilt werken". Nero sneed de rest van de BH er ook af en daar stond ik dan, op een spiegel met m'n benen wijd, m'n armen op m'n rug gebonden en alleen nog een bovenstukje van een broekje over m'n heupen. "Buig je voorover zodat we kunnen zien hoe die uiers van je bengelen, brulde Pedro, "schud met je bovenlijf, draai je om zodat ik je billen van elkaar kan trekken" en zo ging het nog een hele tijd door. De heren kwamen erom heen staan en begonnen me overal ruw te betasten, er werden vingers in m'n kutje gestopt, m'n tieten werden zover mogelijk uitgetrokken aan m'n tepels, kortom ik voelde me vies en vernederd daar zo te staan en overal betast te worden. Ik moest wijdbeens op de spiegel gaan zitten, m'n handen werden losgemaakt en ik kreeg opdracht mezelf klaar te vingeren. Iets van m'n trots had ik nog behouden en ik weigerde. Ze lachten me nu uit, over een paar dagen wil je niets liever, zei Pedro waarna hij Nero opdracht gaf mij op een stoel wijdbeens vast te binden met mijn handen op m'n rug zodat ik niets kon verbergen.
Nu was het de beurt van Joke, ze had inmiddels begrepen dat tegenstand weinig zou opleveren. Daarnaast is ze altijd al trots geweest op haar lijf en had er veel minder moeite mee dit ook te laten zien. Joke trok langzaam haar shirtje uit waardoor gelijk haar volle borsten zichtbaar werden. De heren lieten een instemmend geluid horen waarna Pedro Joke de opdracht gaf met haar eigen tieten te gaan spelen. Ze maakte er een mooi showtje van en sloot het af met het uittrekken van haar broekje.
Ze heeft een strak buikje met een stevige venusheuvel waar maar een heel klein streepje schaamhaar op staat. Vanwege de kleine bikinislipjes die ze altijd draagt is er ook niet veel ruimte voor schaamhaar. Pedro maakte een complimentje over haar lijf en vroeg haar het van alle kanten aan de aanwezigen te tonen. Joke draaide met haar kontje, trok haar billen uit elkaar en speelde met haar schaamlipjes. Ze lieten haar zeker een halfuur zo doorgaan, toen mocht ze van de spiegel afkomen en kreeg ze een lekker glas champagne aangeboden. "Jij past zeker goed in het team hier", zei Pedro, "en je zult het vast ook goed met de andere dames kunnen vinden. Als je zo doorgaat zal het een zeer aangename tijd voor je worden, jammer dat je vriendin er anders over denkt, maar daar vinden we wel wat op." Twee kerels namen haar mee naar een andere ruimte waarna Pedro voor me kwam staan. "Jammer hè meisje, had nou ook maar zo meegewerkt, dan zou je verblijf hier een stuk aangenamer zijn geworden, hoewel we met jouw lijf tal van andere mogelijkheden hebben. Vooral die uiers van jou, die nu al zo mooi hangen, bieden tal van mogelijkheden". Gelijktijdig greep hij met z'n handen m'n tepels en trok ze ruw naar boven totdat ik het uitgilde van de pijn. Met een grijns op z'n gezicht liet hij ze weer los zodat m'n tieten weer op m'n buik kletsten. Wild klauwde hij daarna in m'n kut, me daarmee nog eens duidelijk laten merkend dat ik in deze positie volledig benaderbaar was zonder ook maar iets te kunnen doen.
"Zo, nu gaan we alvorens van dat lijf van jou te genieten eerst dat speelgoed eens wat beter bereikbaar maken". Ik werd losgemaakt en meegenomen naar een andere kamer. Het was een grote betegelde ruimte met centraal een heel groot bed. Een speciaal bed dat in het midden een glooiing omhoog had en waar rondom allemaal haken aanzaten. Ook zag ik in een hoek een grote werkbank met allerlei gereedschap erop. Een boom van een vent stond in een grote bak te rommelen en keek geïnteresseerd op bij mijn binnenkomst. "Ha, eindelijk weer eens wat werk aan de winkel, kom hier zodat ik de maat kan nemen van je polsen en enkels". Met een speciaal meetlatje werd de omtrek van enkels en polsen gemeten waarna hij uit een grote bak vier stalen ringen haalde. Deze werden vervolgens om m'n enkels en polsen gedaan en op een aanbeeld vastgeklonken. Doodeng, want moet je je voorstellen dat hij met die grote hamer mis zou slaan. "Deze ringen betekenen dat iedereen je in dit huis mag pakken wanneer het hem zo uitkomt, en reken er maar op dat het de mannen hier heel vaak uitkomt. We verwijderen ze pas weer als je jezelf aan iedereen geeft zoals dat van een echte perverse hoer verwacht mag worden". Daarna greep de smid met z'n rechterhand m'n linkertiet hardhandig beet en z'n andere hand klauwde tussen m'n dijen. Z'n duim stak hij ruw in mijn kut, de rest van z'n hand verdween tussen m'n billen en zo tilde hij me op. Ik schreeuwde het uit van de pijn, voor m'n gevoel werd mijn linkerborst eraf gescheurd doordat voor een groot deel m'n eigen lichaamsgewicht eraan hing. Hij kwakte me op het bed waarna Pedro en Nero m'n polsen en enkels aan de hoeken van het bed vastmaakte. Daar lag ik dan, wijd uitgespreid, machteloos met door de vorm van het bed m'n dijen een stuk hoger waardoor m'n kut helemaal open ging staan. Door de angst was in natuurlijk kurkdroog en doordat die smid zo ruw z'n duim in m'n kutje geduwd had voelde ik het er nu helemaal schrijnen. Het was de smid ook opgevallen dat ik zo droog was, "die vuile slet schijnt er nog niet veel zin in te hebben, moet je voelen hoe droog die kut van haar is". En weer werden er ruw een stel vingers in m'n arme kutje geduwd. Pedro merkte op dat dat binnen een week wel anders zou zijn, maar dat ze nu eerst aan het werk moesten. Ik kon niet goed zien wat er gebeurde maar plotseling ging er een zoemende tondeuse over m'n buik, al m'n schaamhaar werd afgeschoren waarna Pedro er een of andere pasta opsmeerde waarbij hij zei dat daardoor de eerste maanden geen haartje meer te zien zou zijn. Ik voelde hoe die zalf m'n huid liet gloeien, dezelfde zalf werd ook in m'n oksels gesmeerd. Daarna werd ik los gemaakt en tegen een betegelde muur vastgezet met m'n benen en armen weer wijd. Nero pakte een grote brandslang en begon mij met een keiharde, ijskoude straal helemaal schoon te spuiten. Vooral m'n tieten en kutje moesten het ontgelden waarbij hij de straal schaamteloos naar binnen in m'n rauwe spleetje liet spuiten. Ik werd omgedraaid en de achterkant kreeg dezelfde behandeling waarbij natuurlijk m'n kontje extra aandacht van die ijskoude waterstraal kreeg, Ik had het gevoel of m'n darmen eruit gespoten werden en liet door de kou en de angst alles gewoon lopen waardoor ik me nog meer ging schamen. Ze maakten me los en gaven me een handdoek om me af te drogen, onderwijl pakten ze zelf een pilsje en maakten allerlei opmerkingen over m'n lijf, m'n tieten hingen teveel, m'n kutlippen kon je nog onvoldoende zien en aan m'n kontje mankeerde ook van alles en nog wat.
"Zo", zei Pedro, "nu zullen we je eerst eens in de spiegel laten zien hoe je er met zo'n kale kut uitziet en daarna mag je even kijken wat je vriendin Joke nu aan het doen is. Die geniet er in ieder geval meer van dan jij, maar jouw plezier komt ook nog wel". Ik werd meegenomen naar een ruimte met allemaal spiegels, ik schrok zelf van m'n kale venusheuvel die nu als een bolletje op m'n buik stond. Aan de andere wand werd er een groot gordijn opzij geschoven waardoor ik zo in een ruimte ernaast kon kijken via zo'n doorkijkspiegel. Ik zag een luxe kamer met in het midden een heel groot bed waarop vier kerels zich tegoed zaten te doen aan allerlei flessen drank. Joke lag een van die kerels nog te pijpen maar schijnbaar had hij genoeg gehad want hij duwde haar voorzichtig van zich af. Joke stond op van het bed en liep nu recht op de spiegel af, niet wetende dat ik slechts door het glas van haar gescheiden werd. Ze keek nu recht in de spiegel en bracht haar kapsel weer zo goed mogelijk in orde. Ik keek langs haar lijf naar beneden en huiverde toen ik zag hoe er allerlei klodders sperma op haar borsten en buik zaten. Uit haar kutje druppelde nog veel meer sperma dat z'n weg vond langs haar dijen. "Zie je nu hoe zij ervan geniet" zei Pedro en ik zag hoe Joke zich lachend weer op het bed wierp en een van die kerels lekker begon op te geilen. Hoe kon ze zich toch zo laten gaan, ik peinsde er nog niet over me op zo'n manier te laten pakken als een beest dat maar door iedere vent gedekt mag worden. Ik zag nog hoe ze Joke ook een flink glas te drinken gaven en hoopte maar dat ze al zo dronken zou zijn dat ze zich er later niet al teveel van zou herinneren. Ik werd mee teruggenomen naar de vorige ruimte en weer vastgelegd op dat speciale bed. Pedro voelde nog eens of hij met z'n vingers nu makkelijk in m'n kut kon komen maar ik was nog steeds zo droog als wat. "Daar weten we wel wat op" en hij pakte een pot vloeistof waar hij z'n hand in doopte en dat vervolgens in m'n kut smeerde. Ik voelde hoe glibberig het er nu werd want met gemak stak hij twee vingers in m'n kutje. Hij probeerde er een derde vinger bij te steken maar aangezien ik nog niet zo thuis ben in alle sex-mogelijkheden was ik daar te nauw voor.
"Zo, we hebben dus echt met een maagdelijk typje te maken, daar valt nog heel wat plezier aan te beleven maar eerst zullen we je nu eens laten voelen hoe het is om door een hele groep volgespoten te worden". Ik werd nog eens extra ingesmeerd in m'n kut en daarna losgemaakt. We liepen door een stel lange gangen en kwamen toen in een hele grote hal waar met behulp van hekwerken een drietal ruimtes waren gemaakt. In het eerste vak zaten op luxe banken en stoelen een dertigtal naakte mannen die aan het schaken waren, een boek zaten te lezen of gewoon een beetje met elkaar zaten te praten. Overal stonden Tv-schermen waarop ik allerlei verschillende pornofilms zag draaien, een aantal mannen zat daar aandachtig naar te kijken onderwijl een beetje met zich zelf spelend. Via een klein hekje kwam je dan in het tweede vak, daar stond alleen maar een heel groot bed met mooie roze lakens en verschrikkelijk veel kussens erop. Rondom waren felle lampen opgesteld en ik zag een paar grote videocamera's. Hier zouden ze wel die opnamen maken waar Pedro over verteld had. Via weer een hekje kwam je dan in het derde vak terecht waar lange tafels stonden die gedekt waren met lux servies. Je kon rondom de vakken lopen en ik zag hoe er in de hoeken bewakers stonden opgesteld die verveeld voor zich uit zaten te kijken. Terwijl ik met Nero om de hekken moest lopen, waarbij ik merkte dat een aantal kerels mij met hongerige blikken aankeek, legde hij uit wat de bedoeling van deze ruimte was. Ik probeerde onder het lopen m'n armen over elkaar te doen zodat m'n tieten dan op m'n onderarmen konden rusten, immers zo zonder BH schommelden ze zo erg bij het lopen. "Handen op je rug, meisje", zei Nero en gelijktijdig knipte hij met een haakje de twee stalen ringen om m'n polsen op m'n rug vast. En zo liep ik dan volledig naakt met schommelende tieten langs het hek waarbij er steeds meer kerels mij opnamen.
Ik zag hoe een aantal pikken overeind begon te komen en schaamde me ervoor dat ik alles zo ongegeneerd kon zien. "Kijk", hervatte Nero z'n verhaal, "dit zijn allemaal kerels zoals jullie John en Peter. Kerels die eigenlijk andere plannen hadden maar nu beginnen ze toch wel in te zien dat het hier nog niet zo slecht toeven is. Af en toe wordt er zo'n lekker diertje als jij in het middelste vak losgelaten en om in het vak van de gedekte tafels te komen moeten ze eerst door dat middelste vak. En daar moet natuurlijk wel even gewerkt worden voordat ze aan tafel mogen gaan zitten. De bewakers letten er wel op dat niemand zich aan z'n taken onttrekt en inmiddels hebben ze al begrepen dat je maar beter elke dag kunt meewerken want alleen dan heb je ook elke dag te eten". Ik voelde hoe m'n maag zich samentrok bij de gedachte dat ik waarschijnlijk straks in die middelste kooi zou belanden, onder het bereik van die kerels terwijl ik tot nu toe alleen nog maar met m'n eigen John de liefde had bedreven. Nadat ik nog een rondje met Pedro om de hekken had moeten lopen werd ik naar de middelste ruimte gebracht. M'n polsen zaten nog steeds op m'n rug en ik bleef angstig tegen het hek staan. Pedro sprak de jongens even toe, "Heren, zij is pas een paar uur binnen en moet nog een hoop leren. Voorlopig mag ze alleen maar in haar kutje en in haar mond worden gebruikt, het menu voor vandaag is naast een stevige soep een heerlijke macaronischotel. Laat het niet koud worden!". Alsof het gewone dagelijkse werkorders waren, zo luisterden al de mannen naar Pedro z'n mededelingen. Hij was nog niet uitgesproken of de eerste twee kerels kwamen door het hekje al mijn vak binnen lopen. Aan hun fier overeind staande pikken kon ik zien dat ze al behoorlijk opgewonden waren en graag de spits wilden afbijten. Ik probeerde zover mogelijk van ze weg te kruipen door helemaal in een hoekje te gaan staan maar ze kwamen vriendelijk lachend op me af daarbij zeggend dat ik beter maar kon proberen een beetje mee te werken, des te sneller zou het gezellig worden. Ze pakten me op en legden me op m'n rug op het bed. Ik voelde me echt heel ongemakkelijk, m'n armen zaten op m'n rug in de weg, zelf kon ik niets doen en ik zag hoe twee hongerige kerels met stijve grote pikken met me begonnen te spelen. "Zie je wel dat ze het lekker vindt", zei de een toen hij met z'n hand voelde hoe glibberig m'n kut was, niet wetende dat daar alleen maar dat spul wat Pedro er ingesmeerd had voor zorgde. Ruw duwde hij m'n benen uit elkaar om daarna log op me te ploffen. Gelijktijdig voelde ik een stekende pijn in m'n buik toen hij z'n pik er in een keer helemaal in stampte. Terwijl hij woest met die pik heen en weer ramde greep hij met z'n handen m'n heen en weer deinende tieten, onderwijl kwam die andere man met z'n pik tegen m'n mond, maar die hield ik stijf dicht. Hij kneep echter gewoon m'n neus dicht, ik moest op die manier m'n mond wel opendoen en prompt kreeg ik zo'n vieze dikke pik tot aan m'n huig erin geduwd, Ik kokhalsde en zag sterretjes voor m'n ogen. De kerel op me kneep ineens heel hard in m'n tieten en grommend voelde ik hoe er diep in me iets warms werd gespoten. De smeerlap was klaargekomen en trok z'n nog nadruipende pik uit m'n kutje, stond op van het bed en liep rustig door het poortje naar de ruimte waar je kon gaan eten. Ik voelde direct hoe er weer een stel handen aan m'n kutje begonnen te voelen, de pik werd uit m'n mond gehaald en ik moest omgedraaid op m'n knieën gaan zitten en voorover buigen. Doordat m'n handen nog vast zaten steunde ik met m'n hoofd op het bed, daardoor kwam m'n kont natuurlijk helemaal omhoog en even flitste het door me heen dat m'n kutje nu natuurlijk ongegeneerd te kijk stond. Lang tijd om na te denken had ik niet, de volgende pik werd er al weer ingepropt, m'n zwabberende borsten werden gekneed, m'n hoofd werd aan m'n haren omhoog getrokken zodat ik weer een andere pik in m'n mond kon nemen. Voor m'n gevoel ging het zo uren door totdat op een gegeven moment de laatste kerel van me afklom en ook ging eten.
Nero kwam de kooi binnen, maakte m'n polsen los en hielp me van het bed. Ik kon amper staan, de gore troep die al die kerels in me gespoten hadden voelde ik langs m'n dijen naar beneden lopen, m'n tieten deden pijn en ik zag er diverse blauwe plekken opzitten. "Dit is één van de behandelingen die je elke dag staan te wachten", zei Nero, "je deed het trouwens op de video erg goed maar dat laten we je nog wel eens zien. Je mag nu een uurtje gaan rusten in je cel". Ik strompelde met hem mee weer die lange gang door, aan het einde deed Nero een deur open en liet mij een kleine cel binnenstappen. Ik zag twee bedden, een doucheruimte en een tafel met eten en drinken. Het zag er nog niet eens zo verkeerd uit na alles wat ik tot nu toe had meegemaakt.
Ik bleef wel een uur onder de warme douche staan in de hoop daarmee alle viezigheid van de kerels van me af te spoelen, het was vervelend dat de douchekop vast zat want graag had ik de waterstralen hun reinigende werking ook diep in m'n kutje laten doen, het leek wel of er geen eind kwam aan alle rotzooi die eruit droop. Er lagen grote handdoeken en na me afgedroogd te hebben knoopte ik er een om m'n schouders zodat m'n naaktheid wat minder opvallend werd. Ondanks alles had ik toch wel honger gekregen en besloot wat van de aangeboden etenswaren naar binnen te werken.
Ik was nog maar net klaar met eten toen zo’n woest uitziende barbaar binnenkwam met een karretje om de etensresten op te halen. Hij keek naar mijn ijzeren ringen die rond m'n polsen en enkels zaten geklonken en begon te grijnzen. Voor hem was dat dus het teken dat hij vrij over mij kon beschikken, ruw rukte hij de handdoek van me af en smeet me op het bed. Hij duwde m'n dijen uit elkaar, ritste zijn broek open waar onmiddellijk een lange dunne maar keiharde pik uitsprong. Hij ramde hem er zondermeer in en binnen drie tellen voelde ik hem schokken van het klaarkomen. Hij ritste zijn broek weer dicht en met een grijns vertrok hij weer met z'n karretje, de deur achter zich op slot draaiend.
Ik lag nog bij te komen van de schrik, het was allemaal zo snel gegaan, toen de deur alweer open ging en Pedro binnenkwam met een zwalkende Joke. Die was duidelijk zo kachel als wat, Pedro dropte haar op het andere bed waar ze direct zwaar in slaap viel. "Zo meisje, begin je al een beetje te wennen? Je ziet dat je vriendin het heel wat makkelijker heeft gehad maar niet getreurd hoor, er komt echt wel een moment dat jij er om gaat smeken" zei Pedro terwijl hij op me toeliep. Ik voelde hoe hij minachtend op me neerkeek, naakt met m'n enkel- en polsringen om lag ik daar zo voor hem op het bed. Ruw haalde hij z'n vingers nog eens door m'n kutje waarna ik op m'n buik moest gaan liggen. Inmiddels begon het tot me door te dringen dat verzet niet echt veel zin had en vol huivering lag ik te wachten op wat er gebeuren zou. Hij trok m'n billen uit elkaar en wilde met z'n vinger in m'n kontgaatje gaan. Uit angst kneep ik m'n sluitspier strak dicht zodat hij echt met geen mogelijkheid iets kon beginnen. "Leuk, zo'n strak kontje, maar daar hebben we hele andere maniertjes voor. We hebben echter de tijd, meisje, heus over een paar weken ken je zoveel nieuwe trucjes en mogelijkheden met dat lekkere lijf van je". Hij kneep nog even venijnig in m'n linkerborst die een beetje naast m'n lijf lag, dat komt ervan als je zulke hangtieten hebt. De deur werd weer afgesloten, slechts het snurken van Joke was nog te horen. Ik probeerde haar wakker te maken om te vragen wat haar allemaal overkomen was maar met geen mogelijkheid kreeg ik ook maar enige reactie uit haar. Ik viel in een diepe slaap en voor m'n gevoel had ik er slechts enkele uren opzitten toen ik wild gewekt werd. "De jongens willen weer eten, vooruit, mee naar de kooi" zei Nero terwijl hij me nog eens gemeen in m'n zij porde. Slaperig als ik was kwam ik van het bed af en hoewel ik zo lang onder de douche had gestaan voelde ik nog steeds de rotzooi uit m'n kutje lopen. Als zo'n 30 mannen hun zak ook in je legen moet dat ook wel heel wat zijn. Met de zenuwen in m'n lijf liet ik me door Nero weer meevoeren naar de middelste kooi. Ik kon gewoon niet geloven dat hetzelfde als gisteravond weer zou gebeuren. Helaas, opnieuw kwamen zo'n 30 mannen door de kooi, ze spoten me weer onder met hun ochtend erectie alvorens aan het ontbijt te beginnen. Deze keer was er ook voor mij een plaatsje aan de tafels, toen de laatste vent z'n pik in me geleegd had gebood een van de bewakers me om ook mee te eten. Ik stond versteld van hoe stevig al die kerels ontbeten, eieren met gebakken spek en ham, pap, brood met allerlei soorten beleg, er werd wat weg gestouwd. Zelf kon ik met moeite een sneetje brood naar binnen werken met een bekertje vruchtensap. Op de bank waar ik gezeten had lag inmiddels een plasje troep dat ondertussen natuurlijk uit m'n kutje droop. Nero kwam me weer ophalen, hij deed m'n polsen bij elkaar op m'n rug en haakte daar een ketting aan vast. De ketting liet hij tussen m'n benen doorlopen en zo trok hij mij achter zich aan.
In de gang waarin we liepen kwamen een stel heren keurig in het pak aanlopen, zo te zien hadden ze een hoop lol. Ik zag ook dat er een mooie blonde meid bijliep in een heel kort strak jurkje, zwarte nylons en verschrikkelijk hoge hakjes. Ze kon er amper goed op lopen en om beurten liet ze zich dan ook door een van de heren ondersteunen. Dat die dan gelijk even een hand onder het jurkje liet verdwijnen of even speels in een van de borsten kneep scheen de feestvreugde alleen maar te verhogen. Pas toen ze vlakbij waren zag ik tot m'n grote schrik dat het Joke was die zo mooi opgedirkt met die heren plezier maakte. Ik ging me steeds meer over haar verbazen. Toen we de heren moesten passeren konden ze het niet nalaten ons even te laten stoppen, ze vonden die ketting die vanaf m'n rug zo tussen m'n benen doorliep nogal vermakelijk en er werd dan ook een paar keer stevig aan getrokken waarbij ze probeerden de ketting zo hoog mogelijk te krijgen. Ik had soms moeite overeind te blijven en voelde hoe de ketting gemeen tussen m'n kutlippen verdween, schijnbaar zeer tot genoegen van de heren. Nadat ik her en der nog betast was konden we weer doorlopen, Joke had me daarbij slechts even kort aangekeken zonder verder ook maar iets te zeggen. Nero nam me weer mee naar de ruimte waar ik de eerste keer ook geweest was. Ik moest weer op het speciale bed gaan liggen waarbij m'n handen en benen aan de hoeken werden vastgezet. Door de verhoging in het midden van het bed lag ik weer met een openstaande kut en een opbollende venusheuvel te kijk. Er kwamen nog twee mannen binnen, netjes in het pak, en er werd allerlei opname apparatuur binnen gereden. Lampen werden ingesteld, belichting werd gemeten en daarna begon een van de heren in het pak met z'n vingers in m'n kutje te woelen. Het was daar natuurlijk behoorlijk slijmerig en nat doordat er inmiddels alweer zo'n 30 kerels hun kwakkie erin hadden gedeponeerd. Hij probeerde hoeveel vingers erin konden, verder als vier lukte niet en dat was duidelijk tegen z'n zin Er werd nog een kussen onder m'n hoofd gelegd en een spiegel boven het bed opgesteld, ik kon nu precies zien wat er allemaal gebeurde. Ik hoorde hoe de twee heren overlegden over m'n strakke kutje en kleine schaamlippen, daar moest wat aan gedaan worden. Er werd een ladenblok naar het bed toegerold en uit de bovenste la zag ik dat er twee stevig uitziende klemmen werden gepakt. Voor ik er goed en wel erg in had zaten ze op m'n schaamlippen, een venijnige pijn in m'n onderlichaam was natuurlijk het gevolg. Er werd aan elke klem een touwtje vastgemaakt, elk touwtje werd vervolgens aan een hoek van het bed naast m'n enkels vastgemaakt. Er stond al een behoorlijke spanning op de touwtjes en je kon zien dat m'n kutlippen helemaal naar buiten werden getrokken. Koffietijd, de heren kregen koffie aangereikt en voor mij hadden ze ook wel iets vochtigs. Een van de heren stapte op het bed, ritste zijn broek open en begon met een brede grijns op z'n gezicht te plassen. Verbaast zag ik dat hij niet op mij mikte maar zo goed mogelijk probeerde het touwtje dat aan m'n rechterschaamlip was vastgemaakt nat te plassen.
Touw dat nat wordt krimpt en ik voelde hoe m'n ene schaamlip steeds verder uitgerekt werd. Ik begon te kermen van de pijn maar dat scheen hun plezier alleen maar te verhogen. Het hele touwtje was nu nat geplast en ik zag in de spiegel hoe m'n schaamlip zeker vier centimeter verder naar buiten werd getrokken dan normaal. Ik lag te kermen van de pijn, vaag zag ik hoe een cameraman een close-up maakte. Daarna was het de beurt van de andere man, hij ging ook op het bed staan en probeerde het linkertouwtje zo goed mogelijk nat te pissen. Zijn stuurkunsten waren duidelijk minder, het meeste kwam op het bed en mijn buik terecht, een bekertje water werd gehaald zodat uiteindelijk toch het hele touwtje nat gemaakt kon worden. De pijn werd bijna ondraaglijk en roerloos lag ik op het bed. "Zo meisje, deze oefening gaan we elke dag minstens een uur doen, moet je eens kijken wat een verschrikkelijke mooie kut je krijgt, maar bij een kut met grote schaamlippen hoort natuurlijk ook een hele wijde ingang en daar hebben we ook een mooi apparaatje voor" zei een van de heren. Langzaam begon de pijn iets te minderen, toen ik weer in de spiegel boven het bed keek schrok ik echt van het gezicht, zo'n opbollende kut met twee ver naar buiten en open getrokken schaamlippen. Zo bleef er niets van m'n mooie strakke kutje over en ik begreep echt niet wat die kerels daar nou zo mooi aan vonden. Er werd allerlei apparatuur om het bed gezet en ik voelde hoe er iets in mijn kutje werd gestopt. Slangetjes werden aangesloten, metertjes ingesteld en Pedro gaf het sein dat de schakelaar omgezet mocht worden. Een motortje begon te draaien, naar later bleek van een kleine compressor, en ik voelde hoe dat ding dat in m'n kut zat langzaam groter en groter werd. Ik probeerde door het aanspannen van m'n kutspieren zo goed mogelijk weerstand te bieden en net toen ik dacht te zullen uitscheuren werd onder een hoop gesis de druk een stuk minder en voelde ik hoe m'n kutje weer samentrok. Maar net denkend weer gewoon adem te kunnen halen voelde ik hoe dat ding weer in m'n kutje begon te groeien, Pedro hield allerlei metertjes in de gaten en stelde tot zijn genoegen vast dat ik al tot instelling 3 kon hebben. Over twee weken zit je al op 8 was z'n commentaar terwijl ik weer probeerde m'n kutspieren gespannen te houden omdat de druk maximaal werd.
Zo bleef dat ding doorgaan, steeds groeide hij weer en vulde m'n hele kut op waarbij ik dan probeerde zo goed mogelijk door het aanspannen van m'n spieren weerstand te bieden. Met een hoop gesis liep dat ding in m'n kut dan weer leeg en kon ik even adem halen. Maar na een keer of tien was ik zo moe dat ik geen weerstand meer kon bieden en me liet gaan. "Goed zo meisje, zie je wel dat je het kunt, als je je ontspant rekt dat kutje van je veel beter uit en die spieren trainen we later wel weer. Ook deze oefening komt op het dagelijkse programma te staan".
Blijkbaar had Pedro op de metertjes precies het moment kunnen vaststellen waarop ik m'n verzet liet vallen. Zo lieten ze me een hele tijd liggen, in de spiegel boven het bed zag ik hoe tussen die uitgerekte schaamlippen een slangetje in m'n kut verdween en hoe m'n opgebolde schaamheuvel steeds weer groeide om vervolgens weer z'n normale omvang in te nemen.
Terwijl ik daar zo lag kwamen er af en toe vreemde kerels kijken die dan natuurlijk zo nodig even aan m'n tieten moesten zitten of voelden hoe strak die touwtjes nu eigenlijk wel aan m'n kutlippen zaten. Voor m'n gevoel lag ik daar als een soort experiment waar behoorlijk van genoten werd.
Na zo ruim een uur gelegen te hebben kwam Pedro binnen en schakelde de machine uit. De touwtjes werden losgemaakt en nu pas zag ik wat ze in m'n kutje hadden gestopt. Het leek nog het meeste op een stuk fietsband dat aan het einde dichtgeplakt was. Dat zo'n simpel iets zo veel ellende voor m'n kutje betekende. Het ergste van die ochtend kwam echter nog want toen Pedro de klemmetjes van m'n schaamlippen haalde gilde ik het uit van de pijn. Het erop zetten was erg geweest maar het eraf halen was tien keer erger. Ik lag nog steeds vastgebonden zodat ik alleen maar kon kronkelen van de pijn die maar heel langzaam afnam. Toen ik eindelijk weer een beetje normaal gevoel had durfde ik voorzichtig in de spiegel te kijken, wat eens zo'n mooi gesloten kutje was geweest lag nu als een open grotje met twee lange lellen ernaast open en bloot te kijk. Ik was zo uitgeput dat ik zelfs niet meer de kracht had om m'n kutspieren aan te spannen, je kon dan ook zo een stukje naar binnen kijken waar nog steeds de rotzooi van die ochtend glinsterend z'n uitweg zocht.
Pedro maakte me los en hielp me voorzichtig overeind, hij moest me weer ondersteunen en hielp me zo terug naar m'n cel. Van Joke was geen spoor te bekennen, graag had ik nu bij haar wat steun gezocht, ik besloot maar weer een hele tijd onder de douche te gaan staan waar ik voorzichtig met m'n vingers aan m'n kutlipjes kon voelen. Ik had het idee dat ze toch langzaam weer iets verder geslonken waren hoewel ik ze bij het afdrogen nog wel duidelijk zag hangen, iets dat vroeger echt niet het geval was. Ik ging op bed liggen en viel al gauw in een diepe slaap. Het was tegen het einde van de middag dat Pedro me weer kwam halen, immers de jongens hadden weer honger en wilden gaan eten. Hetzelfde ritueel speelde zich weer af, ik in de middelste kooi waarna er weer verschrikkelijk veel kerels zo snel mogelijk hun kwakkie in me leegden om maar aan tafel te mogen gaan. Het tellen gaf ik op, het was toch zinloos. Er waren er een paar bij die zagen dat er iets met m'n kutlipjes was gebeurd, ze vonden het leuk om er nog eens extra aan te trekken wat mij deed rillen van angst.
Als laatste mocht ik weer aanschuiven en zo goed en zo kwaad als dat ging werkte ik wat eten naar binnen. Na het eten bracht Pedro me terug naar m'n cel waar ik verder met rust gelaten werd.
De derde dag van ons verblijf begon weer op dezelfde manier, voor het ontbijt voelde ik al die kerels weer passeren onder achterlating van hun sperma waarna ik zelf ook weer mocht ontbijten. Na het ontbijt bracht een van die woest uitziende kerels die ik verder niet bij naam kende me weer naar de ruimte met het bed waar ik op vastgebonden werd.
De klemmen werden weer op m'n schaamlippen gezet en de touwtjes maakte hij strak aan de hoeken van het bed en aan de klemmen vast. Ik kreunde want er werd duidelijk meer spanning opgezet als gisteren en nu waren de touwtjes nog droog! Verder was er niemand in de ruimte aanwezig dus ik verwachte eigenlijk dat hij een bekertje zou pakken om de touwtjes weer nat te maken zodat door het krimpen er nog veel harder aan m'n schaamlippen getrokken zou worden.
Maar nee, hij had weer iets nieuws verzonnen. Naast het bed stelde hij ter hoogte van m'n hoofd een standaardje op zoals je in ziekenhuizen wel ziet, ze hangen daar dan een infuuszakje aan. In m'n mond werd een kleine plug geduwd die met een riem vastgezet werd. Er zat een slangetje aan dat nu bevestigd werd aan een grote plastic zak vol met water die inmiddels aan de standaard was opgehangen. Hij draaide aan een of ander regelaartje en ik voelde hoe er een stroompje water m'n mond inliep. Doordat de plug met een riem strak vastzat om m'n mond kon ik niet anders als af en toe slikken, gelukkig liep het water niet zo heel snel, het was dan ook goed bij te houden. De spiegel boven het bed werd in de goede stand gedraaid, ik zag dat m'n kutlippen nu al een behoorlijk stuk naar buiten getrokken waren, de kerel legde er een klein liniaaltje langs en noteerde vervolgens iets op een lijst.
Verder liet hij me met rust, het duurde even voor het tot me doordrong wat die sadisten nu weer voor me uitgedacht hadden. Het water in m'n mond slikte ik steeds door, langzaam voelde ik de druk op m'n blaas toenemen en nu ik achter de schrijfmachine zit realiseer ik me wat ik fout deed. De angst om met m'n eigen urine de touwtjes nat te maken waardoor ze zouden krimpen en dus nog harder aan m'n schaamlippen werd getrokken was zo groot, dat ik zo lang mogelijk probeerde m'n plas op te houden. Ik zag m'n buik opbollen door de volle blaas, het water bleef echter maar in m'n mond lopen. Op het laatst zat ik zo vol dat ik het echt niet meer kon houden, door de druk van m'n volle blaas golfde er in één keer een enorme plens urine uit m'n kut, zo over m'n benen en dus ook over de touwtjes, ik voelde het zelfs tegen m'n voeten spetteren. Doordat ik zo stom was geweest zo lang te wachten met het laten lopen van m'n urine was het zo'n hevige waterval geworden dat alles in een keer dreef, had ik van het begin af m'n blaas steeds leeg laten lopen dan waren de touwtjes misschien niet helemaal nat geworden want het effect was nu natuurlijk weer verschrikkelijk.
Je voelt je al zo ellendig, vastgebonden op een bed, volkomen naakt met je buik nog eens extra naar boven gedrukt zodat je kut onbeschaamd open blijft staan, als je dan ook je plas nog eens gewoon moet laten lopen blijft er bijna niets meer over van je eens zo trotse vrouwelijkheid. Ik voelde hoe de trekkracht op de touwtjes aan m'n kutlippen begon toe te nemen, ik deed m'n ogen dicht om te proberen de pijn zo goed mogelijk te verdragen. Daar kwam nog bij dat die waterstroom in m'n mond maar door bleef gaan zodat ik gedwongen was steeds weer te slikken. Ik dacht echt dat m'n kutlippen nu van m'n lijf werden getrokken maar een mens blijkt toch een hoop te kunnen hebben want ze zitten er nog steeds aan.
Diezelfde vent kwam weer binnen, gelukkig haalde hij de plug uit m'n mond en pakte weer z'n meetlatje om de lengte van m'n kutlippen te meten. Bij dat opmeten kon hij het niet nalaten met z'n vingers even ruw in m'n kut rond te woelen waarna hij z'n vingers in m'n mond stopte om ze af te likken. Ik proefde m'n eigen zoute urine vermengd met het sperma waar ik 's ochtends mee vol gespoten was. Onhandig propte hij het stuk binnenband van gisteren weer in m'n kut en draaide de schakelaar om. Ik voelde hoe m'n arme kutje weer helemaal opgevuld werd voordat de druk weer afnam. Hij pakte weer de lijst, keek waarschijnlijk hoe de instelling de dag ervoor was geweest en begon aan allerlei knoppen te draaien. Ik merkte hoe nu de druk in m'n arme kutje veel groter werd, voor mijn idee moest er wel een olifantenlul in passen. Hij noteerde weer het een en ander en liet me verder alleen.
Drijfnat van het zweet werd ik, zo vermoeiend was het om elke keer te voelen hoe je kut tot het uiterste volgepropt wordt. Ik was bijna dankbaar toen Pedro na een eeuwigheid binnenkwam, alles losmaakte waarbij het verwijderen van de klemmen op m'n schaamlippen nog veel erger was als gisteren, en me terug bracht naar m'n cel. Deze keer lag tot mijn grote vreugde Joke op haar bed te slapen. Ik pakte eerst weer een warme douche en na me afgedroogd te hebben ging ik op de rand van haar bed zitten.
Ze werd wakker en voor het eerst sinds ons verblijf hier konden we met elkaar praten. Ze vertelde dat ze de eerste dag zo bang was geweest en daarom maar had besloten mee te werken. Ze moest zelfs eerlijk bekennen dat er momenten waren geweest dat het best wel leuk was. Ze had die eerste middag gemerkt dat als de kerels die ze moest behagen veel alcohol op hadden ze erg ruw en wild tekeer gingen, vooral haar kont had het zwaar te verduren gekregen. Om die reden had ze besloten voortaan maar gelijk met ze op te drinken, zelf werd ze dan ook dronken en voelde weinig meer van alle ruwe en perverse spelletjes die er gespeeld werden. Pas bij het wakker worden merkte ze hoe pijnlijk haar kut en kont waren gebruikt. Toen ik echter mijn verhaal vertelde van alles wat me overkomen was schrok ze, zoiets had ze echt niet verwacht.
Ze kwam overeind en deed voorzichtig m'n benen een stukje van elkaar. De aanblik van m'n inmiddels lellen van kutlippen deden haar huiveren en troostend sloeg ze een arm om me heen. Zo hebben we heel lang zitten praten waarbij we ons vooral zorgen maakten over John en Peter, want daar hadden we niets meer van gezien of gehoord sinds ons gedwongen verblijf. Aan het einde van de middag kreeg Joke de opdracht zich weer op te maken en aan te kleden. Er werd een tas met spullen op haar bed gesmeten waarmee ze aan de slag moest.
Na zich zwaar opgemaakt te hebben en haar blonde haar als een wilde bos te hebben opgeborsteld bekeek ze de kleren die ze aan moest doen. Het bleek een heel strak rijgkorsetje te zijn waarbij ze mijn hulp inriep om de touwtjes op haar rug vast te maken. Haar stevige tieten werden ver naar boven gedrukt en lagen als twee rijpe appels op de halve cups. Kousen en hele hoge hakken maakten het compleet, een slipje zat niet in de tas maar daar was Joke inmiddels al aan gewend. De kerel die haar kwam ophalen bekeek haar van top tot teen, hij was niet tevreden over de manier waarop ze het korsetje aanhad. Ik had de touwtjes niet strak genoeg aangehaald, hij zou wel eens even laten zien hoe je zoiets aanpakte.
Joke moest op haar buik op het bed gaan liggen, hij ging op het bed staan en plaatste een voet op haar rug. Zo begon hij opnieuw met het aantrekken van de rijgveter, ik kreeg echt medelijden met Joke want volgens mij kon ze praktisch geen adem meer halen, zo strak trok die rotzak de veters aan. Toen hij klaar was moest ze gaan staan, ik vond het er niet uitzien. Haar borsten puilden nu echt boven het korset uit en leken ineens wel twee keer zo groot. Dan zag je een veel te strakke taille en aan de onderkant leek het wel of haar kut en billen ook echt eruit geperst werden. Zo werd ze meegenomen, wankelend op die veel te hoge hakken.
Ik werd weer een kwartier later opgehaald om de eetlust van de kerels op te gaan wekken. Ik begon een aantal mannen te leren kennen, het waren altijd dezelfde die zo snel mogelijk probeerden klaar te komen om te kunnen gaan eten maar er waren er ook een paar bij die volgens mij echt plezier erin hadden, de rotzakken. Die lieten me eerst een tijd pijpen, zaten steeds in m'n tieten te knijpen en volgden met plezier het langer worden van m'n kutlippen. Doordat m'n kut natuurlijk door dat oprekken steeds groter werd duurde het ook langer voor de kerels klaar kwamen. Bij de eerste paar probeerde ik nog wel met m'n kutspieren de spanning wat te verhogen zodat ik eerder van ze af was, maar lang hield ik dat niet vol. Het kan verbeelding van mij zijn geweest dat het langer duurde voor ze klaar kwamen, het kon natuurlijk ook veroorzaakt worden doordat voor hun het nieuwe eraf was.
Zo ging het een week of twee door, na het ontbijt werd ik steeds vastgelegd op dat afschuwelijke bed met die bobbel in het midden waardoor ik volledig open en bloot te kijk lag. Soms waren er een paar heren bij, dan weer was het een van de kerels alleen die m'n kutlippen oprekte en dat opblaasgeval naar binnen propte. Vooral bij het verwijderen van de klemmen van m'n kut schreeuwde ik het elke dag uit van de pijn, ik denk dat het hun op het laatst ook ging irriteren want er werd besloten dat daar wat aan gedaan zou worden.
De smid werd er weer bijgehaald en deze bracht in elke schaamlip een ring aan. Ik vond het zelf afschuwelijk, vooral omdat mijn schaamlippen nu echt heel lang waren geworden en bij het lopen voelde ik nu ook steeds die ringen tegen m'n dijen slingeren. De touwtjes werden vanaf dat moment aan de ringetjes door m'n schaamlippen vastgemaakt, ik was verbaasd met hoeveel kracht daar aan getrokken kon worden. Steeds vreesde ik dat m'n schaamlippen zouden uitscheuren, maar zover hebben ze het niet laten komen. Het uittrekken van m'n schaamlippen bleef elke dag een pijnlijke aangelegenheid, wel was ik nu verlost van die verschrikkelijke pijn bij het verwijderen van de klemmen. Zo langzamerhand zag m'n kut er natuurlijk vreselijk uit, wat eens zo'n mooi strak klein kutje was zag er nu uit als een grote gore flamoes, m'n kutspieren werkten praktisch niet meer zodat als ik met gespreide benen lag je zo naar binnen kon kijken. M'n schaamlippen waren nu permanent zeker zo'n 7 cm lang en daardoor een opvallend object waar steeds vaker ruw aan getrokken werd.
Na twee weken diende zich op een ochtend een nieuw gezicht aan. Ik hoefde niet naar die verschrikkelijke kooi om weer zo'n dertig kerels langs te laten gaan maar kreeg een ontbijt in m'n cel gebracht. De man stelde zich voor als Jack en ik vermoed dat hij iets in de filmwereld had gedaan. Er werd druk overlegd en het werd mij duidelijk dat er een film gemaakt zou gaan worden waarin ik een hoofdrol moest gaan spelen. Een SM-film die een hoop geld moest gaan opbrengen en volgens Jack had ik daar het uitgelezen lijf voor. Naakt moest ik voor hem komen staan, m'n benen gespreid en m'n handen in m'n nek. Hij inspecteerde uitvoerig m'n kut en maakte Pedro een compliment voor de manier waarop hij die kut van mij zo wijd had gemaakt. Daarna kneedde hij hardhandig m'n tieten, keek hoe ze op m'n buik kletsten als hij ze aan een tepel gemeen omhoog had getrokken en dan plotseling losliet. Ik moest me omdraaien en voorover buigen, met z'n vingers probeerde hij m'n kontgaatje maar dat was nog steeds maagdelijk, nu werd mij duidelijk dat van tevoren een en ander al met Jack was doorgesproken.
Ik werd meegenomen naar een nieuwe ruimte waar ik nog niet eerder geweest was, het was een soort grote studio met centraal een groot podium. Rondom waren tafeltjes en stoelen opgesteld, het podium was voorzien van een groot kruis, een bank met rondom haken, een takelinstallatie, kortom het zag er allemaal zeer onheilspellend uit.
Ik moest in het midden op het podium gaan staan waarna uitvoerig technici aan het werk gingen om lampen op te stellen, belichting te meten en met camera's proefopnamen maakten. Ik voelde me slecht op m'n gemak, iedereen liep gewoon gekleed rond en ik moest daar maar naakt op dat podium staan. Er werd echter nauwelijks aandacht aan mij geschonken, iedereen was veel te druk met het instellen van apparatuur en het leggen van kabels.
Tegen het middaguur werd ik door Jack meegenomen naar een ruimte waar nog drie naakte meisjes waren. Ik had ze nog niet eerder gezien maar begreep al snel dat zij ook een rol in de film zouden gaan spelen. We werden allemaal zorgvuldig opgemaakt, er werd heel veel aandacht aan ons haar besteed en ook de rest van onze lichamen werden heel kritisch bekeken. De andere meisjes hadden ook geen schaamhaar, bij een van die meisjes was zelfs haar hoofd helemaal kaalgeschoren waardoor eigenlijk automatisch de aandacht uitging naar de rest van haar lichaam. Ik vermoed dat ze iets met haar borsten gedaan hadden want die zagen er echt onnatuurlijk uit. Het leken twee hele grote opgeblazen ballonnen die zo tegen haar lichaam waren geplakt, je kon zien dat de huid enorm onder spanning stond en ze kon haar armen nauwelijks normaal langs haar lichaam houden. Ook bij haar zag je enorme lellen van schaamlippen bengelen, ik denk dat haar dezelfde behandeling te beurt was gevallen als ik had moeten ondergaan. Bij de gedachte dat ook mijn tieten misschien wel zo opgeblazen zouden worden begon ik toch wel spijt te krijgen van m'n eigenwijsheid een paar weken geleden om niet net als m'n vriendin Joke gewoon mee te werken. Maar daar was het nu te laat voor.
We werden ingesmeerd met een of ander spul waardoor we er mooi bruin glanzend uit gingen zien, onze lippen werden extra rood aangezet en onze nagels perfect verzorgd. Toen we klaar waren mochten we in de hoek van de ruimte plaatsnemen aan een tafel met eten, we zouden nog ongeveer een uur moeten wachten voordat ze met de opnamen konden beginnen. Praten was absoluut verboden, een bewaker naast ons met een gemeen uitziende zweep aan z'n riem zorgde ervoor dat geen van ons ook maar een poging waagde.
Er werd een seintje aan de bewaker gegeven dat de opnamen zouden beginnen. Onze handen werden op onze rug vastgezet en vervolgens werden we aan een ketting van ongeveer 2 meter aangehaakt. Dat vastzetten gebeurde op een geraffineerde manier, om de 50 cm. werd er een meisje met haar polsen aangehaakt, de ketting ging dan tussen onze benen door naar het volgende meisje en zo stonden we dus achter elkaar, onze handen vastgeklonken op onze rug en een zware ketting die tussen onze benen doorliep. Het meisje met die onnatuurlijke grote borsten werd als achterste aangehaakt, zelf stond ik voor haar en ik voelde nu hoe haar harde ballen bij mij tegen m'n rug duwden. Zo moesten we de studio inlopen, doordat we niet allemaal even snel en in hetzelfde ritme liepen voelde je regelmatig hoe de ketting strak tussen je schaamlippen werd getrokken. Nog moeilijker werd het toen we het podium moesten opklimmen. Via een smal trapje klommen we met z'n allen vlak achter elkaar naar boven, doordat we zo kort achter elkaar vastzaten had je ook maar weinig ruimte, het gevolg was dat de ketting bij mij en het achterste meisje heel strak tussen onze benen werd getrokken. Wij werden zo'n beetje door de voorste twee via ons kruis naar boven getrokken waarbij die koude ruwe ketting voor een heel onplezierig gevoel zorgde. Op een gegeven moment hoorden we het achterste meisje een pijnlijke kreet slaken, ze was bij de laatste traptrede gestruikeld met als gevolg dat de ketting een stukje gemeen tussen haar schaamlippen doorschoot, haar kittelaar was daarbij klem komen te zitten tussen twee schakels hetgeen door een mobiele camera direct vastgelegd werd. Op grote schermen was precies te volgen wat er werd opgenomen vandaar dat wij zo goed konden zien wat er achter ons gebeurd was en toen de cameraman een close-up van haar kutje maakte kon je zien dat haar kittelaar een gemene schaafplek had opgelopen. Heel voorzichtig probeerde ze de laatste trede op te klimmen, onze bewaker haalde echter uit met de zweep en joeg haar zo de laatste trede op waarbij ze opnieuw met haar tieten hard in m'n rug porde.
We werden losgemaakt en naast elkaar opgesteld aan de rand van het podium. Pas nu hadden we de gelegenheid de zaal in ons op te nemen, hij zat vol met keurig geklede heren, volgens mij herkende ik een paar gezichten van de kerels die dagelijks bezit van me hadden genomen, door de felle lampen viel dat echter niet mee.
De eerste twee meisjes werden naar het midden van het podium gedirigeerd waar ze ruggelings aan elkaar vastgezet werden. Vervolgens werden ze door onze bewaker op een verschrikkelijke manier met de zweep bewerkt, vooral hun borsten hadden het zwaar te verduren en al snel zaten ze onder de rode striemen.
Twee mannen uit de zaal moesten daarna gemeen uitziende klemmen op hun tepels zetten waarna ze los gemaakt werden. Ze moesten op hun rug op de bank gaan liggen zodanig dat hun voeten tegen elkaar aan kwamen waarbij hun benen gebogen waren. Uiteraard moesten die benen uit elkaar zodat de cameramensen een goed zicht hadden op hun kutjes. De koude rillingen lopen nog over m'n rug nu ik weer voor me zie hoe gemeen ze verder gingen. Er werden touwtjes aan de tepelklemmen van het linkermeisje gezet en vervolgens werden deze touwtjes aan de tepelklemmen bij het rechtermeisje geknoopt. Dit werd zo gedaan dat de touwtjes onder spanning stonden waardoor ze aan elkaars tepels trokken. Bijna automatisch zag je dat de meisjes hun benen wat verder optrokken en wat dichter naar elkaar toe probeerden te schuiven om zo de spanning op de touwtjes wat te doen afnemen. Lang kregen ze daar de gelegenheid niet voor, er werd een stang met aan elk uiteinde een hele forse dildo met een lengte van zeker wel 40 cm. tussen hun dijen gelegd en bij elk meisje een stukje in haar kutje geschoven. In het midden van de stang zat een draaimechanisme waardoor de stang langer gemaakt kon worden. Door het langer maken van die stang werden natuurlijk de daaraan bevestigde dildo's verder in hun kutjes geduwd tenzij ze naar achteren schoven. Maar bij het naar achteren schuiven kwamen de touwtjes aan de tepels weer strakker te staan, het ergste was natuurlijk nog dat de meisjes niet alleen zich zelf pijn deden maar ook de ander.
Het meisje met die pijnlijke kittelaar moest nu naar voren komen en werd gedwongen het draaimechanisme van de stang te bedienen. Je zag hoe langzaam de dildo's naar binnen schoven, cameramensen maakten diverse opnamen van de kutjes die steeds verder opgevuld werden maar ook van hun tepels waar de klemmen met de touwtjes aanzaten. Op een gegeven moment zag je dat het rechtermeisje de dildo niet verder in haar kutje kon hebben, een pets met de zweep zorgde ervoor dat het middelste meisje door bleef gaan met het aandraaien van de stang waardoor deze als maar langer werd en de dildo's in de kutjes dreef. Het rechtermeisje probeerde nu door haar benen iets te strekken aan het verder binnendringen van de dildo te ontkomen, het gevolg daarvan was echter dat de touwtjes tussen haar tepels en de tepels van het linkermeisje strakker kwamen te staan. Het middelste meisje kreeg weer een harde pets over haar billen om te zorgen dat ze door bleef gaan met draaien. Ook het linkermeisje ging zich nu roeren, je kon zien dat het bij haar vooral de trekkracht van de touwtjes aan de tepels was die voor de meeste overlast zorgden. Ze dacht dit te kunnen oplossen door haar benen iets verder te buigen, de dildo schoof daardoor nog wel iets verder in haar kut maar zo te zien kon ze dat moeiteloos hebben.
Op het laatst zaten echter allebei de kutjes tot aan het einde toe opgevuld met de dildo's zodat er voor de meisjes niets anders overbleef dan langzaam uit elkaar te schuiven. Deden ze het niet uit zichzelf dan werden ze wel uit elkaar gedrukt door het alsmaar langer worden van de stang tussen de twee kutjes. Je kon nu aan de vervorming van de tieten zien dat er een behoorlijke spanning op de touwtjes begon te komen, de in het begin fier overeind staande borsten van het linkermeisje werden helemaal uit model getrokken, je zag hoe vooral de tepels op een afschuwelijke manier uitgerekt werden en ik vroeg me af of ze door wilden gaan tot een van de tepels het begaf. Het rechtermeisje begon nu luidkeels te jammeren, door de pijn begon ze te kronkelen maar dat maakte het juist alleen maar erger, haar tepels waren bijna tot aan haar navel uitgerekt en er mocht nog steeds niet gestopt worden met het uitdraaien van de stang.
Gelukkig, Jack riep stop en het meisje in het midden hield meteen op met draaien. Aan het lijden van de twee meisjes op de bank werd echter geen einde gemaakt, ze moesten zo blijven liggen terwijl het middelste meisje terug moest naar de rand van het podium. De bank met daarop de twee meisjes die vrijwel met gestrekte benen tegenover elkaar lagen werd naar de andere kant van het podium gereden. Je hoorde ze kermen toen door het schokken van de bank de uitgerekte tepels het nog zwaarder kregen, slechts een grijns van Jack was het commentaar dat ze kregen.
Nu moest ik naar het midden van het podium komen. Angstig ging ik op de aangewezen plek staan, bang voor de dingen die komen zouden. M'n handen werden vastgeklikt op m'n rug en m'n benen werden vastgezet aan een spreidstang. Daarna werden er twee touwtjes aan de ringen door m'n schaamlippen gehaald die vervolgens ook aan de uiteinden van de spreidstang werden vastgemaakt. M'n enorme schaamlippen werden daardoor van elkaar getrokken waardoor je kon zien dat m'n kut helemaal open ging staan. Het meisje dat net de draaistang had moeten bedienen kreeg nu opdracht een of ander glibberig spul uit een potje in m'n kut te smeren. Ik voelde hoe ze heel voorzichtig wat van dat spul aan de buitenkant van m'n schaamlippen smeerde, ze had waarschijnlijk nog nooit een meisje daar zo intiem aangeraakt. Met een harde pets op haar billen maakte de bewaker duidelijk dat het spul wel in m'n kut moest en niet erop. Eerst met een vinger, daarna voorzichtig met een tweede erbij en toen ze merkte hoe ruim m'n kut was geworden smeerde ze op het laatst met vier vingers dat glibberige spul in m'n kut.
Ik moest voorover buigen zodat m'n tieten naar beneden hingen, om elke borst werd vervolgens een band met een ring gedaan waarna ik weer rechtop mocht gaan staan. M'n tieten zagen er nu heel anders uit, die strakke band erom zorgde dat ze als twee forse ballen redelijk rechtop stonden terwijl normaal m'n tieten behoorlijk hangen. Ze lieten een touw naar beneden zakken waaraan de twee ogen van de banden om m'n tieten werden vastgehaakt. Het angstzweet brak me uit bij de gedachte wat nu waarschijnlijk ging gebeuren, maar ze lieten me nog even staan.
Er werd nu vlak voor mij een stevige stalen standaard neer gezet waarop een soort piramide werd geschroefd. De kop van die piramide had de vorm van een hele grote penis die naar onder toe snel in omvang toe nam. Het "ding" was zeker 45 cm. hoog en ik schat dat onder aan de omtrek wel 30 cm. was. Er was van boven naar beneden een schaalverdeling op aangebracht die liep van 0 naar 10, de bedoeling ervan was mij nog niet duidelijk. Het touw aan m'n borsten liep door een katrol boven m'n hoofd om vervolgens schuin naar voren weer naar beneden te lopen. Halverwege werd het touw door een kaars heengevoerd waarin het midden een gat in geboord was. Deze kaars was op een standaardje gezet en vanuit de zaal duidelijk zichtbaar. Het einde van het touw werd vervolgens op de grond verankerd maar voor het zover was moesten er eerst drie kerels uit de zaal naar voren komen om aan het touw te trekken. Ik werd nu langzaam aan m'n tieten opgetrokken, ik voelde hoe het contact met de grond minder werd en hoe m'n tieten steeds verder uitgerekt werden. Op het laatst kwamen ze bijna tot kinhoogte, ik kermde terwijl ik het contact met de grond verloor.
Daar hing ik dan aan m'n tieten, ze moesten me nog verder optrekken tot ik ongeveer anderhalve meter boven de grond hing. Door de spreidstang en de touwtjes aan m'n schaamlippen stond m'n kut helemaal open, doordat ik alleen aan m'n tieten hing werd m'n rug hol getrokken waardoor m'n venusheuvel natuurlijk vanzelf naar voren werd gedrukt. Vanuit de zaal waarschijnlijk een spectaculair gezicht, ondanks alle pijn die ik had merkte ik dat de toeschouwers onrustig werden.
Het touw werd nu aan de grond verankerd en de kaars, waar het touw doorheen liep, werd recht op z'n standaard gezet. Het meisje met de ballonnen moest de kaars aansteken, Jack vertelde het publiek dat het ongeveer tien minuten zou duren voordat de kaars bij het gat zou zijn. Als de vlam eenmaal het gat bereikte zou natuurlijk het touw, dat dwars door de kaars liep, doorbranden met als gevolg dat ik naar beneden zou pletteren. Maar zover mocht het niet komen want nu werd die piramideachtige dildo onder mij gezet en zodanig op hoogte gebracht dat de punt precies in m'n kut stak. Voor mij was het beeld nu pas compleet want zoals ik daar aan m'n tieten hing, m'n armen op m'n rug gebonden en m'n benen en schaamlippen uit elkaar gehouden door een spreidstang betekende het doorbranden van het touw dat ik door m'n eigen gewicht vastgespiest zou worden op die verschrikkelijke dildo.
Er werd een soort spel van gemaakt want terwijl ik kreunde van pijn en angst riep Jack de aanwezigen op om aan te geven tot welke ring m'n kut over die dildo zou schuiven. "Het is die kut die jullie zo langzamerhand door en door kennen, tweemaal per dag hebben jullie erin mogen rammen dus iedereen weet hoe uitgelebberd deze teef inmiddels is" riep Jack door de zaal. Dit bevestigde mijn indruk dat de kerels in de zaal dezelfde waren als uit de kooi, nu moesten ze een voor een opgeven tot welke ring m'n arme kut over die piramide zou schuiven. Ik hoorde de meesten het cijfer 6 of 7 noemen, ik moest er niet aan denken dat m'n kut zover zou worden opgerekt door die afschuwelijke dildo, de kaars brandde echter onverminderd door en begon al gevaarlijk dicht bij het touw te komen. Net toen de laatste vent z'n keuze had opgegeven zag ik hoe de kaars scheef begon te branden doordat de lont het gat bereikte. De cameramensen kwamen dichterbij, ik voelde hoe het angstzweet over m'n rug tussen m'n billen doorliep, ik rook de schroeilucht van het touw. De zaal was doodstil geworden, slechts het zoemen van camera's en het geknetter van de kaars was nog te horen.
Het ging ineens heel snel, ik zag nog dat het touw vlam vatte, vaag kan ik me herinneren hoe de trekkracht aan m'n borsten verminderde direct gevolgd door een stekende pijn in m'n buik. Door de pijn en de angst viel ik flauw, ik kwam bij omdat iemand een glas koud water in m'n gezicht gooide. Verdwaasd deed ik m'n ogen open, de pijn in m'n buik was verschrikkelijk en ik kon nauwelijks thuisbrengen waar die pijn precies vandaan kwam. Ik werd ondersteund door het meisje met die ballonnen en vaag begon het tot me door te dringen dat ik vastgespiest zat op dat afschuwelijke ding daar midden op het podium.
De kerels uit de zaal waren allemaal naar voren gekomen om te kijken tot welke ring m'n kut over de dildo was geschoven, doordat ik de twee weken ervoor dagelijks die oppomptoestand in m'n kut had gehad waren m'n kutspieren absoluut niet in staat ook maar enige weerstand te bieden. Trouwens, ik denk dat als m'n spieren nog wel in goede conditie waren geweest het ook weinig effect had gehad, ik viel flauw en die glibberige rotzooi in m'n kut zorgde ervoor dat er geen enkele weerstand was zodat die dildo onbelemmerd naar binnen kon drukken.
M'n volle gewicht drukte nu op m'n kut, door de steeds wijder wordende dildo werden m'n benen vanzelf uit elkaar gedrukt en op een van de schermen zag ik dat er close-up opnamen gemaakt werden. Het was ongelooflijk, tussen de uit elkaar getrokken schaamlippen zag je dat die dildo tot het cijfer 9 in m'n kut was geschoven, eigenlijk kon je amper herkennen dat het nog om een kut ging. Slechts twee kerels hadden verwacht dat die dildo zo ver zou komen, ik begreep dat hun beloning bestond uit het meisje met die grote ballonnen waar ze zich de rest van de dag mee mochten afzonderen.
Er werd weer een nieuw touw vastgeknoopt aan m'n tieten en langzaam werd ik weer opgetakeld, de spreidstang was verwijderd en ik voelde hoe nu de pijn in m'n borsten weer toenam. Zou er dan nooit een einde aan komen.
Eenmaal op de grond gezet kon ik door de pijn slechts wijdbeens blijven staan terwijl de banden van m'n tieten werden gehaald. Doordat ik zo lang aan m'n tieten had gehangen waren ze behoorlijk uitgerekt en hingen nu nog meer naar beneden.
Voorzichtig strompelde ik het podium af, Pedro bracht me terug naar m'n cel waar ik direct op bed ging liggen. "Morgen gaan we door met de opnamen, alleen is dan je kontje aan de beurt, we zijn heel benieuwd hoe ver zo'n maagdelijk kontje komt, vooral als we nog eens wat extra gewichten aan je voeten hangen!". Met deze woorden verliet Pedro lachend m'n cel waarin onrustig in slaap viel, bang voor alles wat met nog te wachten zou staan. Alles bij elkaar heeft de ellende ongeveer drie maanden geduurd, er zijn allerlei films gemaakt waarvan ik geen idee heb wat ermee is gebeurd. Uiteindelijk zijn John, Joke, Peter en ik ontkomen doordat er tijdens hevige bosbranden paniek uitbrak in de gebouwen. De brandweer trof ons naakt aan in de bossen, onze verhalen geloofde ze echter niet.
Inmiddels zijn de wonden wel geheeld, gebleven zijn de afschuwelijke herinneringen, m'n schaamlippen zijn nog steeds geringd en bengelen tussen m'n dijen en bij latere opnamen hebben ze ook ringen door m'n tepels aangebracht. Ook deze ringen heb ik laten zitten, de stalen ringen om m'n polsen en enkels heb ik echter door laten slijpen.
Van m'n strakke kutje is natuurlijk ook niets meer terug te vinden en hoewel ik dagelijks oefeningen doe met m'n kutspieren merk ik dat John er veel langer over doet om klaar te komen als hij me neukt. Hij zegt echter dat daardoor het plezier alleen maar langer duurt, zelf heb ik nog maar weinig gevoel en alleen een hele forse vibrator bezorgt me nog wel eens een echt hoogtepunt.
Doordat m'n schaamlippen zo groot zijn en m'n kut veel verder open is gaan staan is er nog een probleem bijgekomen. Zomers draag ik op het strand graag zo'n heel strak en klein bikinibroekje, vaak merk ik door de blikken van omstanders dat de stof helemaal tussen m'n schaamlippen in m'n kut is gaan zitten en al twee keer is het gebeurd dat je zelfs een schaamlip naast m'n broekje kon zien zitten, omdat er door de schaamlippen een ringetje zit baart dat natuurlijk extra opzien.
Er kunnen nog boekwerken vol geschreven worden over wat we daar allemaal hebben moeten doorstaan, voorlopig dacht ik dat het zo wel even genoeg was geweest.

Geile groeten
Nickel
Aantal keer gelezen:
488
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)