Spannendverhaaltje.nl

De Boswandeling - 2

-
21-08-2010
Het was al weer enige tijd geleden dat ik (Bart) samen met mijn vriendin Anne een boswandeling gemaakt hadden. Na het weer bericht gehoord te hebben besloot ik dat het weer eens tijd werd, en ik stelde dit dan ook aan Anne voor. Ja, riep ze dat is leuk, en haar ogen begonnen te schitteren maar dan moet je wel even wachten en rende naar de slaapkamer. Wat moet je daar doen, riep ik haar achter na, even wachten, ik kom zo riep ze terug. En ja hoor na een kwartiertje wachten kwam ze inderdaad terug in een strak topje en een short die behoorlijk om haar kontje spande. Ik vond dat niet erg daar ze een schitterende strak kontje heeft en dit zag er toch wel erg geil uit. Ik pakte een grote mand uit de keuken en liep er mee naar de auto, wat moet jij nu met die mand vroeg ze, dat is nu mijn verrassing zei ik.
In de auto gestapt te hebben, zat ze te schuiven op haar stoel, wat heb je toch, niets hoor, was haar antwoord. Ik keek nog eens goed naar haar benen, waarom zit je zo raar, zo verkrampt, niks joh kijk jij nu maar op de weg in plaats van naar mijn benen.
Na de auto op de parkeerplaats gezet te hebben, begonnen we te wandelen het was lekker warm, heerlijk hé zei Anne, ja fantastisch zei ik. Wacht even ik trek even mijn schoenen uit zei Anne en bukte zich, toen zag ik waarom ze zo moeilijk in de auto zat, haar short zat zo strak tussen haar schaamlippen dat deze aan weerskanten van haar short naar buiten staken. O, wat zag dat er lekker uit ik stak dan ik prompt mijn hand uit en gleed er mee door haar kruis, ze slaakte een gilletje van schrik. Vind je het lekker vroeg ze, nee zei ik vind er niets aan, met een groeide bobbel in mijn broek. Nou jammer dan, en ze zette het op een rennen ik zie je wel in het water. Ik kon niet zo snel achter haar aan want ik droeg de picknickmand mee. Plotseling bleef ze staan, ik riep wat is er aan de hand riep ik. Ze gebaarde dat ik stil moest zijn, er liggen mensen op ons plekje zei ze. Shitterde, Shit mopperde ik, hou toch op te mopperen mopperpot zei ze, luister nou toch eens goed. Ja, hoor er lagen inderdaad mensen en er steeg een zacht gekreun uit de struiken. We keken elkaar aan is het wat ik hoor dat het is, vroeg Anne ik denk het wel, laten we gaan kijken, zachtjes kropen we door de struiken. En ja hoor voor ons lag een stelletje heftig te neuken , op het moment dat we keken zagen we nog net dat ze boven op hem ging zitten en dat ze zijn pik diep in haar kutje liet glijden. Ik keek van op zij mijn vriendin aan, en zag haar tepels als speerpunten door haar topje naar voren steken, ik gleed met mijn hand tussen haar benen door over haar kutje heen ze keek mij glazig aan en streek met haar tong over haar lippen in een niet uitgesproken vraag om door te gaan.
Ondertussen werd het schouwspel voor ons steeds interessanter inmiddels had de jongeman zijn handen op de borsten van zijn vriendin gelegd en begon deze te kneden of het melkuiers waren, hierop begon zij heftig te steunen. Dit liet Anne ook niet koud en zij begon zich door haar short heen te vingeren, toen ik dit zag knielde ik achter haar en begon de binnenkant van haar benen te likken. O, ga door kreunde ze, ik trok haar short naar beneden en kwam tot de verrassende ontdekking dat ze geen string aan had, dit liet mijn pik zich tot op oorlog sterkte oprichten. Ik knielde achter haar en schoof mijn lul diep haar geile spleet in, hierop slaakte ze een diepe kreun. Ze probeerde deze nog wel in te houden al was het nog hard genoeg om het neukende stelletje te alarmeren, waardoor het neuken even haperde.
O, ja ga door fluisterde ze dit is lekker, ik schoof mijn handen onder haar topje en begon haar borsten te kneden. Door deze handeling werd haar ademhaling dieper en dieper en al spoedig waren we in een lekker tempo aan het neuken, waarbij mijn ballen tegen billen aan kletsten.
Al spoedig mengden onze ademhaling zich met het voor ons neukende stelletje. Het was zoŽn lekker geil gezicht hoe die pik van de jongeman iedere keer het grotje van het meisje penetreerde waarbij het geil uit haar kutje liep, dat wij er bloed geil van werden. Ook bij ons ging het goed Anne is altijd erg nat tijdens het neuken dus ook bij haar liep het geil in stromen langs haar benen.
Aan de ademhaling van het stelletje te horen waren ze niet ver van een orgasme, ook wij waren daar niet zo heel ver vandaan. Plotseling begon het meisje te schokken en te kreunen in een naderend orgasme, dit was zoŽn geil gehoor dat Anne ook begon te kreunen en te steunen in een op komend orgasme.
Dit was voor mij het sein om mijn tempo wat te verhogen en ik ramde mijn lul nog wat dieper in haar kut. O, ja O,ja kermde, ga door, mijn lul verkrampte zich in een uiterste poging om het moment van een orgasme nog wat uit te stellen. Anne merkte dit en begon te verkrampen en haar kutje sloot zich als een vuist om mijn lul in een opkomend orgasme. Ik ga komen gromde ze, spuit me vol en ze draaide met heupen rond mijn pik, hierdoor kon ik ook mijn zaad niet meer binnen houden. Het hete zaad borrelde al een tijd in mijn zak en ik begon dan ook mijn zaad in ferme stralen in haar te spuiten. O geile beer van me kreunde ze en kwam met een kreet klaar toen ze mijn zaad in zich voelde spuiten. Ook het stelletje voor ons was in tussen klaar gekomen alleen net een fractie eerder dan wij, zodat ze tamelijk schrokken van de kreun die Anne slaakte.
Er staan mensen te kijken zei het meisje verschrikt, want zij had het schijnbaar de kreun van Anne gehoord. Wel nee, joh zei de jongeman ik heb niets gehoord, jawel zei het meisje ik hoorde iemand kreunen. Nou daar komen we snel genoeg achter, ik ga wel kijken. In een razende vaart trokken wij onze kleren aan en liepen quasi onschuldig verder, in eens kwam de jongeman uit de bosjes gesprongen en keek ons zeer argwanend aan. Wij liepen ondertussen met dikke rode hoofden verder, en groeten de jongeman vriendelijk door te zeggen dat het toch wel erg warm was, wat door de jongeman bevestigd werd.
Hikkend van het in gehouden lachen liepen we verder.
Aantal keer gelezen:
972
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)