Spannendverhaaltje.nl

Black is beautifull

-
21-08-2010
Ik haal je op voor de bank waar we hebben afgesproken om naar ons “neukadresje” te rijden. Tijdens de rit erheen streel ik over je dijen en probeer mijn hand tussen je broekband te krijgen. Jij helpt een handje mee door je jeans los te ritsen en over je dijen naar beneden te trekken. Jij zit in je witte string op de voorbank en mijn vingers voelen aan je lippen en klitje. Alles is nat en glad. Jij zakt onderuit en terwijl de auto de snelweg op rijd vinger ik je met 3 vingers in je weid geopende kut en met mijn duim masseer ik je clitoris. Nog voor we ons rendez vous adresje hebben bereikt ben jij al 2 keer kreunend klaargekomen.
Als we op de kamer komen zien we dat er geen bad is, zoals we hadden gehoopt, maar alleen een douche. Omdat het warm is, open ik eerst alle ramen om wat meer frisse lucht te hebben tijdens onze seksuele uitspattingen. De gordijnen laat ik half open zodat niet iedereen zomaar de kamer kan inkijken ook al ligt die op de 2e verdieping. Trouwens, iedereen die hier is, komt voor hetzelfde als wij, dus die zullen vast geen belangstelling voor ons hebben. Dan kleden wij elkaar uit terwijl onze tongen een tongendans uitvoeren en onze handen aan elkaar friemelen.
Eerst ga ik je zwarte schaamhaar scheren om straks een mooi en glad geschoren kutje te neuken. Telkens voel jij mijn vingers aan je schaamlippen frummelen en jij wordt nog geiler dan je in de auto al was. Je kutsappen stromen overvloedig en je bent nat van de zeep en je eigen geil. Met al mijn vingers en duim samengevouwen voel je mijn hele hand tot het kootje van mijn duim in je kut soppen. Jij kronkelt alle kanten op en knelt mijn hand tussen je dijen, terwijl mijn andere hand je zwarte borsten kneden. Als mijn hand harder in je geile kut op en neer gaat kom jij nog een keer klaar en ik voel heel jouw zwarte lichaam schokken van lust en geil genot.
Je hoort wel eens zeggen dat als je ooit met een zwarte vrouw hebt geneukt je niets anders meer wilt. Nu ik Susan al een poosje intiem ken, kan ik daar volledig mee instemmen want die Ghanese vrouw is een neukgenot zoals elke man dat eens in zijn leven wil meemaken. Bloedgeil…, en ze geniet zoals alleen een superhete zwarte vrouw kan genieten. Ze pijpt ook als de beste. Niet alleen je pik maar ze likt je ballen, eikel, kontgaatje en als je op je rug ligt neemt ze je deep throat helemaal in haar verrukkelijke mondje. Ik ben dan nog wel niet in haar mondje klaargekomen, maar ik weet dat ze alles zal slikken. Liever spuit ik mijn zaad in geopende en verlangende kutjes.
Nadat ik jou heb geschoren en je weer een beetje bent bijgekomen van je orgasmen, draai ik je op je buik en giet wat massageolie over je rug, billen en dijen. Ik voel je onder mij kronkelen van genot als ik op je lig en mijn lichaam jou masseert. Je voelt de druk van mijn borst en buik over heel je lichaam strelen en mijn handen tussen je dijen. Jouw dijen liggen weid gespreid en jij voelt mijn stijve penis diep bij je naar binnen glijden. Jij tilt je kont omhoog om mij nog dieper in je te krijgen. En terwijl mijn handen en vingers je clitoris nog eens beroeren kom jij opnieuw heftig klaar, waarbij het bed gelijk drijfnat wordt van de straal die uit jouw kut spuit.
Dan draai jij je opnieuw om en liggend op je rug kom ik opnieuw in je. Mijn pik stoot diep in je kletsnatte en weid openstaande vagina en jij beantwoord mijn stoten door mijn pik in je kut te melken met je kutspieren. Snel voel ik dat jouw “melkerij” resultaat gaat krijgen en ik spuit mijn zaad in je baarmoedermond als ik heerlijk klaar kom, diep in jou. Daarna blijven wij nog een paar uurtjes van elkaar genieten waarbij jij nog een paar orgasmen krijgt en ik nog een keer in jou klaar kom.
Als ik je daarna weer naar huis terugrijd zit jij, stil en nog nagenietend, glimlachend naast mij in de auto en voel jij mijn hand opnieuw op je dijen. Heel snel zullen wij elkaar weer ontmoeten om opnieuw net zo’n verrukkelijke neukpartij te delen. In de tussentijd weten wij van elkaar dat jij jezelf masturbeert met mij in gedachten terwijl ik hetzelfde doe en in gedachten jouw kut weer volspuit.
Aantal keer gelezen:
953
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)